[offtopic]
Κι εγώ είχα φύγει κανονικά από ένα TDR 250 πριν κάτι χρόνια και είχα ξαπλώσει στην Πατησίων....Αρχικά δημιουργήθηκε από xiotis33
paidia thelo kai go na agoraso tkn 600rr eimai molis 18 xronon. ksero tha ime paranomos alla tin thelo para poli!!!!!!!enas gnostos moy me ekane bolta kai tin gazose ligo kai molis akouse pou fonasa boithia giati tha efebga apo piso stamatise.pedia pragmataika tha efebga.afoy an eixa megala nixia to rezerbouar paei...![]()
Δεν λέει τίποτα αυτό...
Όμως ρε παλικάρι, το θέμα με τα ss είναι πως είναι μηχανάκια τα οποία μόλις τα βάλεις μπροστά, κάνουνε σαν γκόμενες: ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ!!!! ΞΕΣΚΙΣΕ!!!!! ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ!!!!
Δεν μπορείς με τίποτα να τα οδηγήσεις κυριλέ, ακόμη και το κυριλέ γι 'αυτά τα μηχανάκια θέλει να ξέρεις...Ξεκίνα με λίγα κυβικά όπως όλος ο κόσμος που συγχωρούν πιο εύκολα λάθη.
Κάτσε να πήξει λίγο το μυαλό σου, (κανά 2 χρονάκια ακόμα) εδώ εγώ είμαι 27 και πιάνω τον εαυτό μου να κάνει μλκίες στο δρόμο που και που
Άμα θες σώνει και καλά παρανομία (600αρι δηλαδή) πάρε κάτι άλλο, όχι ss)
Το πιθανότερο είναι βέβαια πως αν ήμουνα τώρα 18 και το ήθελα σαν τρελός και κάποιος μου έλεγε ιστορίες γι' αγρίους για κινδύνους και μλκίες, θα τον έγραφα στα @@ μου και θα το αγόραζα αν είχα φράγκα. Πάντως πρόσεχε, δεν παίρνεις κανα cbr 125 να σου μείνουν και λεφτά για τσίχλες;
[/offtopic]