Αυτό που μ' αρεσει σε σένα ρε Αντυ είναι οτι δεν απελπίζεσαι![]()
1 χρόνο μετα το πρώτο ποστ, το μηχανάκι ειναι ακόμα με τις λινάτσες (), ίσως βγει το 2011 κι εσύ εκεί, στην αναμονή
![]()
Σαν τους αεκτζήδες ένα πραμα :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν έχει δουλειά στο γραφείο ρε Καπ10 , και είπα να διασκεδάσω λίγο..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό που μ' αρεσει σε σένα ρε Αντυ είναι οτι δεν απελπίζεσαι![]()
1 χρόνο μετα το πρώτο ποστ, το μηχανάκι ειναι ακόμα με τις λινάτσες (), ίσως βγει το 2011 κι εσύ εκεί, στην αναμονή
![]()
Σαν τους αεκτζήδες ένα πραμα :rotflmao:
![]()
Πανθρακικός είμαι![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Χμμμ… ξέρουμε αν αυτές οι τιουμπλες ζάντες με ακτίνες έχουν φορεθεί σε κανένα άλλο μηχανάκι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Οι ακτίνες δείχνουν tubeless, καμία ένδειξη της πίσω ανάρτησης
Δεν είναι , πάντως, αυτές που έχει η BMW1200GSADV ή το Caponord…..
![]()
Σαν υπερβολικα μακρυ μου φαινεται το ψαλιδι, λες και θα ειναι καμια 250αρια αλογα και φοβουνται μηπως σηκωνεται σουζα...
Παντως εγω δεν προκειτε να βιαστω (λεμε τωρα)![]()
![]()
![]()
Θα περιμενω να το δω στις εκθεσεις και μετα θα αποφασισω.....
.......να δωσω 15.000-17.000 για να παρω μηχανη 1.200 κυβικων και να μου καιει πιο πολυ απο το αμαξι απλα για να εχω λιγα περισοτερα γκαζια στην ασφαλτο.(γνωμη μου)![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
λες και θα ειναι καμια 250αρια αλογα και φοβουνται μηπως σηκωνεται σουζα...
Με τρεις βαλβίδες ανά κύλινδρο.......???? Ουράνιο θα καίει....?????
Πάντως , με 15-17.000 δεν θα πουλήσει ούτε λέπι …Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
.......να δωσω 15.000-17.000 για να παρω μηχανη 1.200 κυβικων και να μου καιει πιο πολυ απο το αμαξι απλα για να εχω λιγα περισοτερα γκαζια στην ασφαλτο.(γνωμη μου)![]()
Αν πάει να ανταγωνιστεί την τιμή του BMW1200GSADV έχει χάσει από «χέρι»….
Οι «γιατροί» και οι «δικηγόροι» με αυτά τα λεφτά θέλουν την ΠΡΟΠΕΛΑ…
Αν πάει να ανταγωνιστεί το πιο «φτηνό» ΚΤΜ990> , θα πρέπει να προσφέρει καλύτερα περιφερικά και καλύτερη αξιοπιστία (πράγμα δύσκολο για ένα φρέσκο μοντέλο με άξονα , διάφορα ηλεκτρονικά κ.λ.π. και με σίγουρες παιδικές ασθένειες)
Επίσης , νομίζω ότι θα πρέπει να κτίσει σιγά-σιγα το όνομα του μέσα από αγώνες…
Αν βγει το 2011 , θα αρχίζει να πουλαει το …2015….
Ρε σεις μας διέφυγε το ποιο περίεργο απ' όλα.......
Απ' την μια μεριά το ψαλίδι και από την άλλη ο άξονας.........????????
Double sided swingarm....????
mono k mono poy nai yamapa tha poylaei..edo blepeis ekthiazoyn oti broyn ena komati pani..ena pistoni..ligo krasi..ligo ilio..xereis tora..Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πάντως , με 15-17.000 δεν θα πουλήσει ούτε λέπι …
Αν πάει να ανταγωνιστεί την τιμή του BMW1200GSADV έχει χάσει από «χέρι»….
Οι «γιατροί» και οι «δικηγόροι» με αυτά τα λεφτά θέλουν την ΠΡΟΠΕΛΑ…
Αν πάει να ανταγωνιστεί το πιο «φτηνό» ΚΤΜ990> , θα πρέπει να προσφέρει καλύτερα περιφερικά και καλύτερη αξιοπιστία (πράγμα δύσκολο για ένα φρέσκο μοντέλο με άξονα , διάφορα ηλεκτρονικά κ.λ.π. και με σίγουρες παιδικές ασθένειες)
Επίσης , νομίζω ότι θα πρέπει να κτίσει σιγά-σιγα το όνομα του μέσα από αγώνες…
Αν βγει το 2011 , θα αρχίζει να πουλαει το …2015….
alla pali an exei.. 15000 DE THA POYLHSEI OYTE ENA KOMMATI..me ayta ta periferiaka..de gamas pote.
kai me ayto to moter...blepo na gelane oloi oi pikramenoi..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε σεις μας διέφυγε το ποιο περίεργο απ' όλα.......
Απ' την μια μεριά το ψαλίδι και από την άλλη ο άξονας.........????????
Double sided swingarm....????
εεεε?
Υπαρχουν πολλα ψαλιδια με αξονα που δεν ειναι μονομπρατσα.
Duka , νομίζω ότι πια ο κόσμος δεν «τσιμπαει» εύκολα μόνο από το όνομα…Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
mono k mono poy nai yamapa tha poylaei..edo blepeis ekthiazoyn oti broyn ena komati pani..ena pistoni..ligo krasi..ligo ilio..xereis tora..
..
Και το μικρό ΤΕΝΕΡΕ το περιμέναμε , βγήκε , στην αρχή λέγαμε ότι «δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες» ,αλλά, τελικά , το αγόρασαν μόνο κάτι «κολλημένοι» (σαν κι έμενα…)
Δεν πουλαει , γιατί είναι ακριβό και πιο «αδύνατο» από τον ανταγωνισμό…
Και αν το σκέπτεσαι μια φορά στην κατηγορία 7-7500 , φαντάσου στα 15-17000…
Παντως τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα το συναντω στον δρομο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Duka , νομίζω ότι πια ο κόσμος δεν «τσιμπαει» εύκολα μόνο από το όνομα…
Και το μικρό ΤΕΝΕΡΕ το περιμέναμε , βγήκε , στην αρχή λέγαμε ότι «δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες» ,αλλά, τελικά , το αγόρασαν μόνο κάτι «κολλημένοι» (σαν κι έμενα…)
Δεν πουλαει , γιατί είναι ακριβό και πιο «αδύνατο» από τον ανταγωνισμό…
Και αν το σκέπτεσαι μια φορά στην κατηγορία 7-7500 , φαντάσου στα 15-17000…
Αν και τωρα που χειμωνιαζει μερικοι τα κρυβουν μεσα, αλλα απο ανοιξη νομιζω πως θα δουμε αρκετα ...
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!