Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
Απο Αγγλια πληρωνεις καποιο ποσο τελωνείο η οχι επειδη ειμαστε ΕΕ?
Δε πληρώνεις τίποτα στο τελωνεία επειδή είμαστε ΕΕ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
Δε πληρώνεις τίποτα στο τελωνεία επειδή είμαστε ΕΕ.
εντός ΕΕ δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
Πήρα και εγώ κρανάκι SHOEI μαζί με το KBC που δίνει δώρο από bikersbargains.co.uk. πριν μια εβδομάδα.
Αποστολή με DHL σε 6 εργάσιμες μέρες.
Κόστος για 2 κράνη 40 GBP περίπου 50?
Επέλεξα αυτό το site γιατί πήρα 2 κράνη με 420? ενώ στην Ελλάδα μόνο το SHOEI που πήρα είχε τόσο.
Το site ειναι αξιόπιστο αλλά αν θέλεις άμεση ενημέρωση για την παραγγελία αναγκαστικά τηλέφωνο
αλλιώς με mail απάντηση σε 3 ημέρες περίπου.
Πραγματικά σπουδαία προσφορά από το bikers....Νομίζω όμως οτι το xr 1000 δεν έχει πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό και αν ισχύει αυτό θα έχεις ένα σχετικό θέμα με το καθάρισμα.
Να παραθέσω ένα ακόμα
link (helmetcity co uk)που έχει και αυτό μερικές πολύ καλές προσφορές στα κράνη.
Μόλις παρέλαβα και εγώ το καινούριο μου ARAI από gearchangeonline.co.uk!!!
Απίστευτη εξυπηρέτηση οι Άγγλοι!!! Την προηγούμενη πεμπτη τους έδωσα την παραγγελία και σήμερα τα παρέλαβα με DHL!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για όποιον ξέρει: τα xr1000 από bikersbargains με τι έξτρα έρχονται; (πχ Pinlock, επιρύνιο, υποσιάγωνο κτλ)
αν δεν έχει κάτι από αυτά μπορείς να τα ζητήσεις; γιατί στο site δεν είδα πουθενά helmet accessories...
ευχαριστώ!
Give me fuel, Give me fire
τσεκαρε εδω
http://www.gearchangeonline.com/
ειναι το ιδιο μαγαζι αλλα πιο ενημερωμενο.
μόνο με pinlock.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
για όποιον ξέρει: τα xr1000 από bikersbargains με τι έξτρα έρχονται; (πχ Pinlock, επιρύνιο, υποσιάγωνο κτλ)
αν δεν έχει κάτι από αυτά μπορείς να τα ζητήσεις; γιατί στο site δεν είδα πουθενά helmet accessories...
ευχαριστώ!
οτιδήποτε άλλο έξτρα θα πρέπει να το ζητήσεις μέσω email.
Καλημέρα και από εμένα
Πρώτο μου post στο forum και αφορμή να ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αγορά εξοπλισμού από το εξωτερικό.
4/9 έγινε η παραγγελία για ένα κράνος Shoei στο gearchangeonline και 8/9 παρέλαβα με DHL το δέμα με το κράνος, σύν ένα δεύτερο KBC για το έταιρον ήμισυ χωρίς χρέωση.
Στην τηλεφωνική μου επικοινωνία μαζί τους για να επιβεβαιώσω την ύπαρξη σε stock του κράνους που με ενδιέφερε (πριν προχωρήσω σε πληρωμή) ήταν εξυπηρετικότατοι και γενικά η όλη συναλλαγή ήταν καθ'όλα άψογη.
Προσωπικά το Paypal με διευκόλυνε περισσότερο σαν τρόπος πληρωμής αλλά για όποιον δε θέλει να μπλέξει με πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες, ο ασφαλέστερος τρόπος είναι με κατάθεση στο λογαριασμό τους.
Η ισοτιμία που χρεώνει το Paypal για συναλλαγές σε άλλο νόμισμα (GBP στην προκειμένη) είναι ελάχιστα τσιμπημένη σε σχέση με την τιμή πώλησης των τραπεζών, αλλά αν υπολογίσεις την προμήθεια της τράπεζας σε περίπτωση κατάθεσης στο λογαριασμό τους έρχεται στην τελική πιο οικονομικά.
Για όσους υπολογίζουν την ισοτιμία από τα online μηχανάκια, να εχουν υπ'όψιν ότι εμφανίζουν τη μέση τιμή (fixing) και όχι την τιμή πώλησης της τράπεζας. Με μια ματιά στο site της Ναυτεμπορικής (και σίγουρα και σε άλλα) μπορείτε να δείτε την τιμή πώλησης συναλλάγματος των κυριοτέρων Ελληνικών τραπεζών και να υπολογίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια.
+1 για το bikersbargains.
Η παραγγελια εγινε Τριτη και Πεμπτη ειχα σπιτι μου ενα XR-1000 + KBC δωρο.
Κοστος συνολικο 380 Ε
Μονο μελανο σημειο ισως οτι καθυστερουν να απαντησουν καμια φορα στα mail και οτι δεν δεχονται καρτες που ειναι εκτος Uk οποτε η συναλλαγη γινετε μεσω Paypal ή και με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο λογικα.
helmetcity co uk εχει shoei xr 1100 με 380 euro+εξοδα αποστολης
ka#la:hypnotize
Nα καταθέσω και εγώ την δικιά μου πολύ θετική εμπειρία
Ενδιαφερόμουν για αγορά ενός Arai Viper GT - Sinister Rest.. τιμές απο Ελλάδα απο 520 ευρά έως 580 ευρά σε διάφορα γνωστά στο φόρουμ κεντρικά και απόκεντρα καταστήματα..
Τιμή απο το εν λόγω κατάστημα: 380 ευρώ και 40 ευρώ μεταφορικά άρα 420 ευρώ![]()
![]()
Εννοείται ότι το χτύπησα άμεσα αφού το δοκίμασα!!! Τηλεφωνάκι άμεσα στην Carol την προ - προηγούμενη Τρίτη, εύκολη η διαδικασία με το Paypal. Το κρανάκι έφυγε απο Αγγλία την προ προηγούμενη Τετάρτη και ήρθε σε 4 ημέρες![]()
![]()
![]()
Λίγο η DHL ήταν απαράδεκτη καθώς δεν μου άφησαν ειδοποιητήριο την πρώτη φορά, την δεύτερη σημείωσαν λάθος την ημερομηνία παράδοσης και την τρίτη - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ - δεν θα προλάβαινε ο διανομέας να το παραδώσει - τώρα αυτο πως γίνεται σε προκαθορισμένο ραντεβού απο 2 μέρες δεν ξέρω - αλλα ευτυχώς όλα καλά τελικά και το κρανάκι στολίζει το υπέροχο γεμάτο πλούσια μαλλιά κεφάλι μου![]()
![]()
![]()
Το συστήνω ανεπιφύλακτα για άπειρες αγορές!!
BTW ξέρετε πως μπαίνει το pinlock???
Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
βαράει η καρδιά μου
τρελά runtime erro!!!!!
Axxx
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=49690 , 4o linkΑρχικά δημιουργήθηκε από Antono
BTW ξέρετε πως μπαίνει το pinlock???
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις