Σελίδα 26 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ........

50 χρόνια γκόμενες όλη τήν Έλλάδα έχετε.......καί μόνο ΑΕΚ καί ΠΑΟΚ έχουν σταθεί
    άπέναντι σας....
    Όταν οί Δικέφαλοι είχαν όμάδα τό έδειξαν έκεί πού έπρεπε.
    Λίγες οί εύκαιρίες γιά τήν ΑΕΚ άκόμα λιγότερες γιά ΠΑΟΚ.....
    Γιατί γιά νά κάνεις όμάδα,πρέπει καί νά σέ άφήσουν.
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ

ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

Καί ή στραβωμάρα σας είναι τόσο μεγάλη ,πιό μεγάλη άπό τή φανατίλα σας,
    έπειδή κάποιοι σάς έκπαίδευσαν νά βλέπετε........ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Πολλοί δέ, συμβιβαστήκατε έχοντας συνείδηση λάστιχο μέ τό .......
    είμαστε οί δυνατοί άρα μάς σπρώχνουν....!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΟΡΡΑ.........ΚΑΙ ΤΟΝ ........... ΝΟΤΟ ΠΟΥ

ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΑΛΙΑ.!!!

Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΕΠΙΣΗΣ....

Έμένα μού έλαχε νά είμαι άπό τό Βορρά καί νά άγαπάω μιά όμάδα πού έχει έδρα τό Νότο.
    Εύτυχώς όμως δέν είναι αύτή πού ....
    ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.....!!!

Όσο περήφανος είμαι γιαυτήν γιά τίς νίκες της.........άλλο τόσο ντρέπομαι γιά κάθε φορά
    πού έτυχε νά άδικήσουμε κάποιον.

Άντε ρέ γαυροβάζελοι........ή μόνη χαρά πλέον γιά μάς είναι νά σάς βλέπουμε
    νά σφάζεστε γιατί ένας θά πάρει τά 15 μύρρια.

Είστε ήδη 10 βαθμούς μπροστά ,άήττητοι καί άλάνθαστοι.........

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ....???

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ..........ΚΑΛΟ ΣΦΑΞΙΜΟ

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΣΑΣ.....!!!

Γιατί οί έπιδόσεις σας έδώ στή Μπανανία.........κάπου στό βάθος όσο κουτόχορτο
    καί νά σάς έχουν ταίσει,κάπου βαθιά ίσως μέσα σας,......
    δέ σάς γεμίζουν καί τό δείχνετε.
    Οί μισοί ζείτε μέ τίς τέως Εύρωπαικές άναμνήσεις κι οί άλλοι μισοί μέ τό όραμα
    τού CH.L. καί τού κυπέλλου Ούέφα πού όλο σάς ξεφεύγει κάθε χρόνο
    άπό άτυχία.......

ΜΑΣΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ...........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΕΙΦΘΗΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ

ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΕΣ,

ΤΟΤΕ........

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ

ΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ Ή Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ..........

ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ........!!!!

Μέχρι τότε θάστε άναξιόπιστοι μικροί βρωμιάρηδες πρώτοι στό χωριό καί ........
    τελευταίοι στήν πόλη καί ποτέ δέν θάχετε τήν άναγνώριση τού κοινού
    άλλά θά είσπράττετε μόνο τό χλευασμό τήν άπέχθεια καί τήν άηδία μας....!!!

http://sports.granma.gr/livetv/video...--9-video.html

Φετος η διαιτησια μας παει πολυ καλα και παιρνουμε τα σφυριγματα.........
    Γι αυτο αλλωστε ειμαστε στην κορυφη.........

Περσυ που μας ειχε κοντρα, τετοια εποχη ειμασταν στο -9.

ο Πατερας εχει δουλεψει πολυ στο παρασκηνιο.........κατι που ο Τζιγγερ ολα αυτα τα χρονια δεν εκανε ποτε!

Το μονο που μενει να δουμε ειναι αν στο τελος του πρωταθληματος τα σημαντικα ψηχουλα/σφυριγματα, θα τα παρει ο γαυρος η εμεις!

Αυτο ειναι και αυτο ηταν το ελληνικο πρωταθλημα!!!!

οση αξιοκρατεια υπηρχε και υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια (εδω γελαμε) .......αλλη τοση υπαρχει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Φετος η διαιτησια μας παει πολυ καλα και παιρνουμε τα σφυριγματα.........
    Γι αυτο αλλωστε ειμαστε στην κορυφη.........

Περσυ που μας ειχε κοντρα, τετοια εποχη ειμασταν στο -9.

ο Πατερας εχει δουλεψει πολυ στο παρασκηνιο.........κατι που ο Τζιγγερ ολα αυτα τα χρονια δεν εκανε ποτε!

Το μονο που μενει να δουμε ειναι αν στο τελος του πρωταθληματος τα σημαντικα ψηχουλα/σφυριγματα, θα τα παρει ο γαυρος η εμεις!

Αυτο ειναι και αυτο ηταν το ελληνικο πρωταθλημα!!!!

οση αξιοκρατεια υπηρχε και υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια (εδω γελαμε) .......αλλη τοση υπαρχει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!
    Συμφωνω με αυτα που εγραψες με τη διαφορα οτι ειμαστε ακομα πολυ μακρυα απο τα χειρουργεια που εκαναν επι σειρα ετων οι προσκειμενοι στο γαυρο διαιτητες...

...οχι οτι θελω να φτασουμε εκει παντως, ουτε οτι μου αρεσει η παρουσα κατασταση...

στο φουτσο μου το πρωταθλημα αν ειναι να το παρουμε με σφυριγματα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Εδώ κάπου το χάνεις λίγο, αλλά δεν πειράζει. Σφύριγμα έχω να πάρω πολλάαααα χρόνια εναντίον πράσινου και κόκκινου.

Κατά τα άλλα οι λεπτομέρειες καμιά φορά είναι σημαντικότερες από ένα χοντρό φαλτσοσφύριγμα. Αυτό είναι που λέμε με το βαμβάκι!

Δεν αναφέρομαι στα προχτεσινά γιατί τελικά δεν τα είδα άρα δεν εκφέρω γνώμη. Γενικά μιλάω.

ΥΓ Γιατί ο Αβραάμ Ανατ... εεεε... Παπαδόπουλος είδε κίτρινη, όταν σε ίδιο μαρκάρισμα στη Νέα Σμύρνη ο Παπάζογλου είδε απ' ευθείας κόκκινη; Λάθος χρώμα φανέλας ή κόμπλεξ κι αυτό; Είναι κι αυτή μια από τις λεπτομέρειες που λένε πολλά και ενίοτε κρίνουν και πολύ περισσότερα.
    δεν μιλαω για τοσο κραυγαλεα παραδειγματα....

για τον ιδιο λογο που ο αβρααμ στον αρη επαιρνε ολο κοκκινες αλλα στον γαυρο καθολου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ποσο χρονων εισαι?

γιατι αν η νοημοσυνη σου ειναι αναλογη της ηλικιας σου οπως εσυ βαυκαλιζεσαι
    εισαι κατω απο 15 σιγουρα

Υ.Γ. αν εχεις καμια αγνωστη λεξη ρωτα αδερφε, μην ντρεπεσαι:rotflmao: :rotflmao:
    δεν σας τα μαθαινουν και ολα στο καραισκακη και στις φυλλαδες που διαβαζεις :rotflmao:
    ρε φιλε ημαρτον...εισαι ο μονος που συνεχιζει ακομα και απαντα στον λαβιλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μαλακα αρχιζεις να βλεπεις πρωταθλημα και μου γαυριζεις και εσυ???και λες να ειμαι εγω σοβαρος???εγραψες η δεν εγραψες οτι κανενας απο τους Παοκτζηδες δεν ειπαν τιποτα???και μολις σου παραθετω τις δηλωσεις του ιδιου που ειχε αμεση σχεση με το πεναλντυ και λεει οτι δεν συνηθειζει να πεφτει και οτι ηταν πεναλντυ μου λες γιατι σου την εβαλα σαν επιχειρημα???και που ειδες οτι ειπε ο Κουτσιανικουλης οτι αξιζε να κερδισουν....ειπε δεν ειναι δικαιο αποτελεσμα γιατι ο διαιτητης τους εκλεινε στην περιοχη τους με τα σφυριγματα που εκανε ενω σε αντιστοιχες φασεις του Παοκ εδειχνε παιζετε...καμμια σχεση με την συνεντευξη του Γκαλλετι που ελεγε οτι αξιζαν να κερδισουν λογω αποδοσης και οχι γιατι τους εκλεψε κατι ο διαιτητης....

και δηλαδη εσυ μεχρι τωρα εχεις παρει οτι δικαιουσαι???η μηπως κατι λιγο παραπανω???για πε να δουμε....

υ.γ. κοροιδα ειναι να μιλισουν στον Παοκ και τον καθε Παοκ...εχουν παρει χαμπαρι τι παιζει φετος...και γιατι χωρις τα λεφτα του Europa League του χρονου θα ειναι δυσκολα...κανε την παπια...κανε την παπια λεμε...
    μα εγω ρε μλκ στο ειπα απο την αρχη.
    φετος εμας και τον γαυρο θα μας πανε καροτσακι μπροστα, στανταρ..

αλλα παλι δεν καταλαβες τι ειπα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιχειρημα να πεισεις καποιον οτι ειναι πεναλτυ μια φαση, επειδη το ειπε ο εμπλεκομενος παικτης..
    ημαρτον

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ

ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

λες κατι που εχουμε ΤΟΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ σε ΤΟΟΟΣΑ ποστακια

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΟΡΡΑ.........ΚΑΙ ΤΟΝ ........... ΝΟΤΟ ΠΟΥ

ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΑΛΙΑ.!!!

καλα...πηγαινε ανοιξε ενα θρεντακι να αντιπαρατεθεις με τον νοτο

Είστε ήδη 10 βαθμούς μπροστά ,άήττητοι καί άλάνθαστοι.........

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ....???

δηλαδη χωρις πλακα τωρα...λες οτι η διαφορα που υπαρχει ειναι φτιαγμενη απο την διαιτησια????ειναι δηλαδη ΤΟΟΟΣΟΟΟ καλες οι ομαδες που ακολουθουν που απλα τις εχουν σφαξει ολες? δηλαδη ο αρης ειναι τοοοοσο καλη ομαδα που στα παιχνιδια της ολα εχει σφαχτει και για αυτο εχει μεινει τοσο πισω????? ρε τι διαβαζουμε....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μια κουβέντα τα είπε όλα... γιατί το ποδόσφαιρο να μην είναι καθρέφτης της Ελληνικής κοινωνίας αφού απο αυτήν πηγάζει και αυτήν διασκεδάζει. Ώς άρτος και θεάματα επί Ρώμης δίνονται ισχυρότερα όπλα σε εκείνους που έχουν και κατέχουν... και πιο αδύνατα οπλα σε εκείνους που θα γίνουν τα θύματα-σημάδια-επιτυχίες στο παλμαρέ των "νικητών".

Και δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ... αλλά και κάτι ομάδες όπως η Λάρισσα, ο Εργοτέλης, ο Λεβαδιακός, η Ξάνθη (καλά μας έκαναν ... τους σφάξαμε εμείς πέρισυ, αυτοι φέτος).

Μόνο οι δύο της κορυφής όλως τυχαίως δεν έχουν σφαγιαστεί ακόμα απο τα "ανθρώπινα λάθη" των διαιτητών. Αναμένω με ενδιαφέρον το ντέρμπυ ώς θεατής σε αρένα όπου πλέον οι δύο επικρατέστεροι θα πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα και εξω για να κερδίσουν. Εκεί να δούμε ποιός θα φωνάζει πάλι.

Για την ΑΕΚ .... αυτό απο του χρόνου θα δούμε πάλι, έχει κουράσει αφάνταστα. Οι παίκτες αυτοί δεν μπορούν τελεία και παύλα... Ο Σέρβος δεν μπορεί να τους μαζέψει (δεν είναι δα και νέο οτι με τους Λατίνους δεν μπορεί να κάνει ομάδα... υπάρχει ιστορία πίσω απο αυτό)... και η διαχείριση (οχι διοίκηση) έχει βγάλει εκπτωτικό πωλητήριο στην ομάδα! Αν δεν το έχουμε καταλάβει οχι πέτρινα χρόνια αλλά λίθινη εποχή πλέον για τον δικέφαλο.

Όσο για τον καινούριο πιθανό αγοραστή... εδώ είμαστε... θα δούμε αν , πως και ποιός είναι. Money talks, BS walks για να μιλήσουμε και την γλώσσα της αγοράς που προέρχεται.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Η καταληξη αυτουνου του¨"κυριου " ποια ηταν ...????

Ξερεις...????

κρεμασμα στην ομονοια? και παλι λιγο θα ηταν... δε ξερω και δε με νοιαζει. αυτος ειναι ο Ποντικης ... τον μπερδεψες με τον Μπακα τον κοκκινοκυλοτακια που ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ στη Λ. Αλιμου μια βραδια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Κατι θες να πεις του Στελακι τωρα αλλα δυσκολευεσε.....
    οχι, το 6-1 ειναι ο επαναλληπτικος αγωνας του 0-3 (στα χαρτια) αντι ...3-0 του Ποντικη. να μη ξεχναμε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ετσι στα γρήγορα μου'ρχεται στο μυαλό εκείνο το πολύ έντιμο γκολ πριν λίγα χρονια του Αλεξόπουλα με το χεράκι ενώ έκανε το μπλονζόν του.
    δε θυμάμαι να είχατε και τόσες πολλές ενστάσεις τότε.

ότι καραμελάκι είχατε,έχει λιώσει και τώρα έχετε μείνει να πιπιλάτε το ξυλάκι,καταλαβετε το.
    ΔΕΝ γίνεται 15 χρόνια να τα ρίχνεις όλα στη διαιτησία ρε φίλε!!!απλά δεν γίνεται.
    μόνοι σας μικρύνατε την ομάδα σας και την κάνατε -άκι
    το χερι του Αλεξοπουλου δεν εκρινε κανενα αγωνα. αμα θες ομως να σου πω για Δημητροπουλους, Μπριακους και αλλους καμια 10ρια που κριναν παιχνιδια υπερ σας... λες και δε ξερεις...

αυτο που δε ξερεις σιγουρα ειναι οτι τα παιχνιδια ΑΕΚ-ΟΣΦΠ πριν το '96 ηταν σχεδον ισια σε συνολο νικες-ηττες-ισοπαλιες....

μετα το '96.... ξαφνικα γινατε "υπερομαδα"(παραγκα κτλ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    +1
    μονοι μας κλεψαμε το πρωταθλημα του 2008..... αυτο που εμελε να ειναι και το τελευταιο με Προεδρο τον Ντεμη Νικολαιδη.... ναι ολα μονοι μας τα καναμε....

εχεις φανταστει πως θα ηταν τα πραματα τωρα αν το 2008 το πρωταθλημα ηταν στη τροπαιοθηκη στο γραφειο του Ντεμη?????

για κατι τετοιες "λεπτομεριες" μιλαω....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ρε φιλε ημαρτον...εισαι ο μονος που συνεχιζει ακομα και απαντα στον λαβιλα

μονο οταν θελω να γελασω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Συμφωνω με αυτα που εγραψες με τη διαφορα οτι ειμαστε ακομα πολυ μακρυα απο τα χειρουργεια που εκαναν επι σειρα ετων οι προσκειμενοι στο γαυρο διαιτητες...

...οχι οτι θελω να φτασουμε εκει παντως, ουτε οτι μου αρεσει η παρουσα κατασταση...

στο φουτσο μου το πρωταθλημα αν ειναι να το παρουμε με σφυριγματα!

ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ...........

σκεπτόμενους,μέ ήθος καί άξιοπρέπεια άνθρώπους.....

Είμαι στήν ίδια κατηγορία....

Έπιτέλους............Ο ΣΚΟΠΟΣ...............ΔΕΝ............ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ....!!!

μα εγω ρε μλκ στο ειπα απο την αρχη.
    φετος εμας και τον γαυρο θα μας πανε καροτσακι μπροστα, στανταρ..

αλλα παλι δεν καταλαβες τι ειπα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιχειρημα να πεισεις καποιον οτι ειναι πεναλτυ μια φαση, επειδη το ειπε ο εμπλεκομενος παικτης..
    ημαρτον
    ρεεεεεεεε θα με τρελλανεις???πριν σου βαλω τις δηλωσεις του Κουτσιανικουλι μου εβαλες ολες τις δηλωσεις απο πλευρας Παοκ ζητοντας να δουμε που διαμαρτυρονται...ναι η οχι...???ξαναλεω...απο την tv που το ειδα δεν μου φανηκε για πεναλντυ...ο μικρος λεει οτι ειναι....δεν ξερω αν εκρινε τον αγωνα...σπρωξιμο τρελλο υπερ σας δεν ειδα (γιατι μαλλον δεν το χρειαστικατε)...απο την στιγμη που λες οτι θα σας πανε καροτσακι αναρωτιεμε γιατι παθιαζεσε και ασχολησε ακομα μαζι τους...εγω για εναν πιο απλο λογο εχω παψει να ασχολουμαι ενεργα...ποσο μαλλον αν μου εκαναν αυτο που σιχενομαι...να πρεπει ντε και καλα να κερδισω...

βαζελια προς τιμην σας διαβαζω οτι δεν γουσταρετε αυτο το σπρωξιμο που γινετε...ποσο μαλλον οταν καποιοι αλλοι στην θεση σας κρυβοντουσαν πισω απο το δαχτυλο τους λεγοντας για πετρινα χρονια και λοιπες παπαριες...στο τελος και να μην πανυγυρισετε το φετινο πρωταθλημα θα αλλαξει κατι???μια απο τα ιδια...ευτυχως που υπαρχει και η Nova....

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607