ti ennoeis?8a fame galaktompoureko?Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx
Κανεις για μελυριτον αυριο????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti ennoeis?8a fame galaktompoureko?Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx
Κανεις για μελυριτον αυριο????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αύριο ξεκινάμε για Οροπέδιο Λασιθίου απο Άγιο Νικόλαο για μια ξενάγηση στο σύμπλεγμα των όμορφων χωριών.
Κουμπωνουμε 1η στης 09:00 , όσοι πιστοί προσέλθετε.
Αναχώρηση - συνάντηση στην πλατεία του Αγίου.
![]()
![]()
Μέσα Βάγγο μετε γομενέτε .Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Αύριο ξεκινάμε για Οροπέδιο Λασιθίου απο Άγιο Νικόλαο για μια ξενάγηση στο σύμπλεγμα των όμορφων χωριών.
Κουμπωνουμε 1η στης 09:00 , όσοι πιστοί προσέλθετε.
Αναχώρηση - συνάντηση στην πλατεία του Αγίου.
![]()
![]()
Συνέχεια εδώ
πως τα περάσατε τελικά στο καστέλι (κισσάμου);
ήρθαν και άλλα παιδία στην παρέα σας;
Oχι, οι 3 τους πηγανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
πως τα περάσατε τελικά στο καστέλι (κισσάμου);
ήρθαν και άλλα παιδία στην παρέα σας;
Παιδια το πηρα!Κυκλοφορισε και εδω επιτελους!!!Το DVD ειναι απο εκεινο τον αξεχαστο αγωνα στη laguna seca με περιγραφη απο τον .... (δε σας λεω!να το βρειτε!)!Το περιοδικο εχει πολυ πραμα μεσα (160 σελιδες) και πολλες φωτο, οπως ειδα απο μια επεξεργασια που εκανα στα γρηγοραΑρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
Αυτο ειναι!Ειναι κατι σαν βιογραφια του μεχρι σημερα.Εχει κι ενα DVD που νομιζω πως εχει την μονομαχια του με τον stoner κι εκεινο το απιστευτο προσπερασμα...![]()
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Aπο που το πηρες φιλαρακι και ποσο εκανε? Αξιζει?Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
Παιδια το πηρα!Κυκλοφορισε και εδω επιτελους!!!Το DVD ειναι απο εκεινο τον αξεχαστο αγωνα στη laguna seca με περιγραφη απο τον .... (δε σας λεω!να το βρειτε!)!Το περιοδικο εχει πολυ πραμα μεσα (160 σελιδες) και πολλες φωτο, οπως ειδα απο μια επεξεργασια που εκανα στα γρηγορα
Το dvd το εχω απο το motogp world που το δινανε μαζι με το περιοδικο πριν κανα 2μηνο.
10 ευρω απο ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου(κονδυλακη και θερισσου περιοχη)!Σιγουρα αξιζει καθως εχει μια βιογραφια του Rossi απο τα παιδικα του χρονια ως σημερα με πολλες φωτο.Κραταω μια μικρη επιφυλαξη μονο οσων αφορα το τροπο γραφης γιατι δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα ακομα!Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Aπο που το πηρες φιλαρακι και ποσο εκανε? Αξιζει?
Το dvd το εχω απο το motogp world που το δινανε μαζι με το περιοδικο πριν κανα 2μηνο.
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Μάνο ασε τώρα το Valentino και πάμε καμια βόλτα προς Μπαλί!!!09:50 Μελυρριτον.Προσωπικά θα κάτσω για ενα καφέ και επιστρέφω Ηράκλειο λόγω δουλειάς.Οι συμμετέχοντες να δηλώσουν το παρών..........Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
10 ευρω απο ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου(κονδυλακη και θερισσου περιοχη)!Σιγουρα αξιζει καθως εχει μια βιογραφια του Rossi απο τα παιδικα του χρονια ως σημερα με πολλες φωτο.Κραταω μια μικρη επιφυλαξη μονο οσων αφορα το τροπο γραφης γιατι δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα ακομα!
Λες????Λες να κανω την πρωτη μου βολτα για φετος να σας γνωρισω κιολας????Δεν εχω κανει ασφαλεια ακομα ρε γαμωτο ομως.......Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx
Μάνο ασε τώρα το Valentino και πάμε καμια βόλτα προς Μπαλί!!!09:50 Μελυρριτον.Προσωπικά θα κάτσω για ενα καφέ και επιστρέφω Ηράκλειο λόγω δουλειάς.Οι συμμετέχοντες να δηλώσουν το παρών..........
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Σαν τζι αθρωπους θα πηγαίνουμε ρε!!Αντε ψήσουΑρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
Λες????Λες να κανω την πρωτη μου βολτα για φετος να σας γνωρισω κιολας????Δεν εχω κανει ασφαλεια ακομα ρε γαμωτο ομως.......
εποψηθηκα!Καιρος να ξεμπουκωσουμε λιγο!
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Δηλαδή θα βγεις με τη μηχανή βόλτα χωρίς ασφάλεια......?
Μάλιστα..........
Μήπως να το ξανασκεφτείς...?
ναι ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από stamzx
Σαν τζι αθρωπους θα πηγαίνουμε ρε!!![]()
![]()