Σελίδα 26 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ό,τι λέει ο αποπάνω αλήτης μηχανόβιος που κυκλοφορεί το βράδυ και τρομάζει τους τίμους εργαζόμενους βιοπαλαιστές... :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ είχα πάρει εικοσικάτι από το brake shop στην Καλλιρόης (πολύ καλό μαγαζί και πολύ εξυπηρετικός) της premier μέτριας σκληρότητας. Τα προτίμησα από τα σκληρά γιατί καλύτερα να αλλάζω συχνότερα τακάκια παρά να μου φάνε το δίσκο...

Από φρενάρισμα απόλυτα ικανοποιημένος, για διάρκεια δεν ξέρω ακόμα.

Για τα εργατικά εμένα με βλέπω με καμιά λεμονάδα γιατί πήγα και κρύωσα ο μ@λ@κ@ς αυγουστιάτικά...

Υ.Γ.: δέκα λεπτά δουλειά είναι
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Νέο μέλος
    για μενα τελιωσε το καλοκαιρι παλικαρια μου,επιστροφη στη ρουτινα τωρα!πιστευω να χαται ομορφες μερες κ σεις!η φιλεναδα μου ομως δν αναβει φλας κ δν δουλευει η κορνα,τι λετε να χει?

Καλώς τον!

Λογικά δεν ανάβει ούτε το φως του φρένου (επικίνδυνο...). Τότε είναι καμμένη ασφάλεια. Είναι των 15Α.

Η ασφαλειοθήκη είναι κάτω από το μπροστά φανάρι, και ξεβιδώνεις δύο σταυρόβιδες. Έχει ανταλλακτική μέσα αλλά καλύτερα πάρε μια ώστε να έχεις την ανταλλακτική αν χρειαστεί σε καμιά ερημιά.
    Αν κοιτάξεις από κοντά έχει μικρά γραμματάκια ώστε να ξέρεις ποια είναι ποια.
    Μιχάλης Δερτούζος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ?
    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΩ...

Κάτσε, κάτσε καλά... και δέσε και τη ζώνη σου...

Η πρώτη λύση είναι η αντιπροσωπεία. Είχα σκεφτεί και εγώ ότι αφού θα το πάρω βαμμένο και με τα αυτοκόλλητα επάνω συμφέρει, πόσο να το έχει; Ε, πριν από σκάρτο χρόνο που είχα ρωτήσει...

330 χωρίς ΦΠΑ...

Ε με τέτοια τιμή πήρα δύο, να έχω και μια καβάτζα... :rotflmao:

Στα σοβαρά τώρα, ουρά ψάξε σε μεταχειρισμένη σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση μπορείς να βρεις. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι σπασμένες οι δύο πίσω βάσεις κάτω από τη σέλα και κάποια "τσουτσουνάκια" στο πλάι. Αυτό είναι το καλύτερο.

Τώρα για να την σταθεροποιήσεις ή τρυπάς την ουρά εκεί που θα έπρεπε να είναι οι πίσω βάσεις και βάζεις πριτσίνια με κάποιο κομμάτι πλαστικό ή μέταλλο για να καναφτιάξεις τη βάση (το έχει κάνει ο blest, παρακαλείται όπως επισυνάψει φωτο ) ή ξαναφτιάχνεις τη βάση με πολυεστέρα (το έχει κάνει ο furious, και θα το κάνω και εγώ όταν μου έρθει η όρεξη).

Υπάρχει και κάποιος στη Γερμανία που φτιάχνει ουρές για το Bros με κόστος γύρω στα 100 κάτι (άβαφη), και έχει διορθώσει και την κακή σχεδίαση που οδήγησε εξαρχής στο να σπάνε.
    Αυτός φτιάχνει και άλλα πραγματάκια για το Bros, κάλυμμα για μονόσελο, πίσω φτεράκι χαμηλό κλπ. Δες εδώ στο αμερικάνικο Forum για το Bros (εκεί το λένε Hawk). Κάποια στιγμή μάλλον θα τον τιμήσω. Αν είναι και μαζευτούμε και κάποιοι λογικά θα μας έρθει και καλύτερη τιμή στα μεταφορικά πχ.
    Μιχάλης Δερτούζος

ΕΡΩΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Ό,τι λέει ο αποπάνω αλήτης μηχανόβιος που κυκλοφορεί το βράδυ και τρομάζει τους τίμους εργαζόμενους βιοπαλαιστές... :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ είχα πάρει εικοσικάτι από το brake shop στην Καλλιρόης (πολύ καλό μαγαζί και πολύ εξυπηρετικός) της premier μέτριας σκληρότητας. Τα προτίμησα από τα σκληρά γιατί καλύτερα να αλλάζω συχνότερα τακάκια παρά να μου φάνε το δίσκο...

Από φρενάρισμα απόλυτα ικανοποιημένος, για διάρκεια δεν ξέρω ακόμα.

Για τα εργατικά εμένα με βλέπω με καμιά λεμονάδα γιατί πήγα και κρύωσα ο μ@λ@κ@ς αυγουστιάτικά...

Υ.Γ.: δέκα λεπτά δουλειά είναι

20ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣ/ΠΙΣΩ? ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ?? ( ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΓΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ...)

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΕΡΝΑΩ

όχι ρε συ είπαμε, τόσο κάνουν για τα ποδήλατα...

20 κάτι είχα πάρει τα μπροστά μόνο. Είσαι σίγουρος ότι θέλουν και τα πίσω; Το λέω επειδή τρώγονται πολύ πιο αργά. Εκτός και αν το έχεις σκίσει στα κολίδια... κατά λάθος πάντα!!

Για βοήθεια, εγώ ο chris, σίγουρα και ο blest αν πάρει μπροστά το χρέπι του...

Άμα είναι να κανονίσουμε να τα αλλάξουμε και μετά κανά καφέ, μπύρα, βόλτα, οτιδήποτε. Να μαζευτεί η μπρος-ο-παρέα!
    Μιχάλης Δερτούζος

20 κάτι είχα πάρει τα μπροστά μόνο. Είσαι σίγουρος ότι θέλουν και τα πίσω; Το λέω επειδή τρώγονται πολύ πιο αργά. Εκτός και αν το έχεις σκίσει στα κολίδια... κατά λάθος πάντα!!

Άμα είναι να κανονίσουμε να τα αλλάξουμε και μετά κανά καφέ, μπύρα, βόλτα, οτιδήποτε. Να μαζευτεί η μπρος-ο-παρέα!
    ΘΑ ΠΑΡΩ ΛΕΩ ΜΠΡΟΣ/ΠΙΣΩ ΜΩΡΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΟΡΤΣΑ...

ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed

το χρεπι ΠΗΡΕ και ειναι ΘΗΡΙΟ!!
    οποτε ειμαι μεσα...φιλε giospy εχεις εργαλεια? και αν ναι τι περιπου?
    παιδια για την συναντηση ποτε λετε?
    (να κανουμε και ενα θρεντ στις "βολτες" μην μας παρουν παλι στο κυνηγι )

ΑΑΑΑΑ...330 ΜΟΝΟ...Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΟΖΟΡΙ ΕΧΕΙ 1000 ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    (ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΠΗΡΑΤΕ?)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ , ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ...ΩΣ ΤΟΣΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΟΚ...ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ...

Ο ΓΑΜΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ FAZER ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ...ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΜΕ???ΧΑΧΑΧΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΠΠΟΥΔΙΣΤΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΒΟΛΙΚΗ...

ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΜΟΥ?
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ REVERE...
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΩ ΤΑ ΑΣΗΜΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΑΚΑΛ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΒΑΛΑ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕ ΚΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    το χρεπι ΠΗΡΕ και ειναι ΘΗΡΙΟ!!
    για να δούμε... για να δούμε...

@ koursaros123: για πες διεύθυνση να του τη στήσουμε νύχτα χωρίς φεγγάρι...

Ναι διάφοροι τα λένε αυτά αλλά δεν ξέρουν ότι τα μηχανάκια που έβγαλε η Honda το '90 (τα οποία είναι και made in Japan) είναι διαμάντια! Bros, cbr gull-arm, cb-1, ax-1, super four κλπ πάρτε όσο προλαβαίνεται γιατί θα γίνουν συλλεκτικά!!
    Όλα τα παραπάνω δεν ήρθαν ποτέ Ελλάδα κανονικά, όλα παραεισαγωγή. Και παρόλα αυτά βλέπεις ακόμα μετά από είκοσι χρόνια πολλά, αν αναλογιστείς ειδικά ότι το Bros έβγαινε για τρία-τέσσερα χρόνια... για sf δεν το συζητάω, υπάρχουν παντού και ακόμα και σήμερα είναι το ιδανικό μηχανάκι για να ξεκινήσεις. Να δούμε και το fazer σε είκοσι χρονάκια... :a13:

Με τις πάντες πρόσεχε στο βρεγμένο, ρώτα τον αποπάνω...

Για το ντεπόζιτο τιμή δεν ξέρω να σου πω αλλά τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα πάρεις από τη Honda (10+ το ένα) και να τα δώσεις σε αυτόν που θα το βάψει για να τα βάλει (μπαίνουν κάτω από το βερνίκι).

Revere ήταν παρόμοιο αλλά είχε σιδερένιο πλαίσιο και μετάδοση με άξονα, λίγο μεγαλύτερο ντεπόζιτο και κάτι άλλα ψιλά. Ήταν πιο "τουριστάδικό". Το δικό μας είναι σπόρ, ξύνει...

Αυτό που λες σαν άλατα είναι μάλλον επιφανιακή διάβρωση του μετάλλου. Μπορείς να βάλεις WD-40 αλλά δεν θα κάνει πολλά πράγματα, θα το βελτιώσει λίγο οπτικά. Το δικό μου έχει στα καπάκια δεξιά και αριστερά του κινητήρα και στα καπάκια των βαλβίδων. Αυτό που έχω σκεφτεί είναι βγάλσιμο τρίψιμο ώστε να βγει καθαρό μέταλλο από κάτω και ξανά γυάλισμα.
    Μιχάλης Δερτούζος

πηρα και φωτο την ουρα.
    για οποιον θελει να το κανει...ειναι πολυ ευκολο και σχετικα ανεξοδο.
    το κοβω και πολυ γερο...
    οριστε οι φωτο.οποια απορια ρωτηστε!:smilea:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dfgfgdfg.jpg 
Προβολές:	308 
Μέγεθος:	54,2 KB 
ID:	207252

θελει υπομονη και καλο μετρημα.εγω βιαστηκα(οπως παντα αλλωστε) να τελειωσω και βγηκαν σκατα.
    αλλα τι να κανουμε?
    ουτως η αλλως θα παρι Τουλο αυτη η ουρα!! :smilea:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dfgsmoasdm.jpg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	70,1 KB 
ID:	207253

Νέο μέλος

...

Καλώς τον!

Λογικά δεν ανάβει ούτε το φως του φρένου (επικίνδυνο...). Τότε είναι καμμένη ασφάλεια. Είναι των 15Α.

Η ασφαλειοθήκη είναι κάτω από το μπροστά φανάρι, και ξεβιδώνεις δύο σταυρόβιδες. Έχει ανταλλακτική μέσα αλλά καλύτερα πάρε μια ώστε να έχεις την ανταλλακτική αν χρειαστεί σε καμιά ερημιά.
    Αν κοιτάξεις από κοντά έχει μικρά γραμματάκια ώστε να ξέρεις ποια είναι ποια.
    καλα ελεγα οτι εκει πρεπει να ναι!!!σε ευχαρηστω πολυ

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •