Επειδή το φορουμ απο όσο γνωρίζω δεν έχει πολιτική πλευρά η χαρακτήρα , φαντάζομαι πως αναφέρεσαι ως "σκατά" σε ανθρώπους (οποιασδήποτε πολιτικής πλευράς) που έχουν και κατά συνέπεια εκφράζουν με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτό το χώρο την αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό κτλ. σωστά;
Δεν επιχειρώ να δημιουργήσω θέμα , ούτε διαφωνώ με τη στάση σου εντελώς (με τον τροπό μπορει να διαφωνώ αλλά είναι προσωπική μου άποψη και δεν μου πέφτει λόγος) , αλλά γιατί δεν υπάρχει αυτή η στάση και σε αυτούς που εκφράζονται με τον ίδιο και χειρότερο ορισμένες φορές τρόπο και σε άλλες ομάδες πολιτών (πχ θρησκευόμενους); Θα ήθελα πολύ να ακούσω το γιατί.
Και ένα παράδειγμα με 2 χαρακτηρισμούς που απεχθάνομαι :
ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ
Υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση σε αυτούς τους (ιδιας κατηγορίας) χαρακτηρισμούς ή στον ένα υπάρχει ανοχή ; Αν ναι γιατί συμβαίνει αυτός ο διαχωρισμός ;
Φυσικά μπορείς να μην απαντήσεις ή να μου πείς ένα γιατί έτσι γουστάρω , νο προμπλεμ