Σελίδα 262 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 162212252257258259260261262263264265266267272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.916 έως 3.930 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και επειδη λιγο πολυ μιλισαμε(τε) για τις φασεις που η διαιτησια σας εσφαξε...(λεω για αυτες που με 4 μποφορ πεφτατε κατω και ζηταγατε τεχνικες ποινες ντισκαλιφιε,τριποντο και η μπαλα δικια σας κ.α.) για πειτε μου ευτος ο αλητης ο μπελουτσι δεν επρεπε να κρεμαστει στη ομονοια απο τη γλωσσα που ειχετο θρασος εκτος φασης στο χωρο του κεντρου να πεσει με δυναμη και εσκεμενα στο σηκωμενο ποδι του σαριεγκι ???

ΑΠΑΠΑ....ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αυτό ειναι το μεγάλο πρόβλημα οταν οι μικροί αντιπαλοι ταμπουρώνονται (όπως χτες ο Ολυμπιακος)....
    με τις μικρες φερνεις χ στην εδρα σου.απο τις μεγαλες ()βλεπε αεκ) τρως 2 τεμαχια.κατα τα αλλα πατε για πρωταθλημα.Ε ΤΙ ΔΕ ΠΑΤΕ !!!!

οσο για το παιχνιδι τι να πω....αν δεν θελουν να παιξουν και οι δύο μπάλα...μπάλα δεν παιζεται...αν στο ταμπούρι προσθέσεις το άγχος του Παναθηναικού ...................ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ !!!!
    [/QUOTE]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και επειδη λιγο πολυ μιλισαμε(τε) για τις φασεις που η διαιτησια σας εσφαξε...(λεω για αυτες που με 4 μποφορ πεφτατε κατω και ζηταγατε τεχνικες ποινες ντισκαλιφιε,τριποντο και η μπαλα δικια σας κ.α.) για πειτε μου ευτος ο αλητης ο μπελουτσι δεν επρεπε να κρεμαστει στη ομονοια απο τη γλωσσα που ειχετο θρασος εκτος φασης στο χωρο του κεντρου να πεσει με δυναμη και εσκεμενα στο σηκωμενο ποδι του σαριεγκι ???
    τι εκτος φασης ρε?
    ειχε σφυριξει ο διαιτητης και αυτος είχε πάρει την μπάλα και συνεχιζε μονος του...
    όπως αυτος δεν ακουσε το σφυριγμα...ετσι ουτε ο Σαριέγκι το ακουσε...και του εσκασε μια κλωτσια να κοψει την επικίνδυνη αντεπίθεση...

τελοσπαντων...ο διαιτητης γενικα ειχε ευκολο εργο και δεν ειχε προβληματα...το προβλημα δεν ήταν η διαιτησια...
    το προβλημα ειναι οτι ο Παναθηναικος με τις μικρες ομαδες που ταμπουρώνονται εχει προβλημα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εμενα με εκνευριζει η λογικη,εκ του ασφαλους παντα και αφου τελειωσε το ματς,οτι ο ΟΣΦΠ κατεβηκε και πηρε ενα Χ ανετα και στο ρελαντι...

εσυ να εκνευριζεσαι με τα χαλια σου !

ακου 1-1 με το skoda !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι εκτος φασης ρε?
    ειχε σφυριξει ο διαιτητης και αυτος είχε πάρει την μπάλα και συνεχιζε μονος του...
    όπως αυτος δεν ακουσε το σφυριγμα...ετσι ουτε ο Σαριέγκι το ακουσε...και του εσκασε μια κλωτσια να κοψει την επικίνδυνη αντεπίθεση...

τελοσπαντων...ο διαιτητης γενικα ειχε ευκολο εργο και δεν ειχε προβληματα...το προβλημα δεν ήταν η διαιτησια...
    το προβλημα ειναι οτι ο Παναθηναικος με τις μικρες ομαδες που ταμπουρώνονται εχει προβλημα...
    πες τα ολα...ο μπελουτσι δεν ακουσε και συνεχισε.ο σαριεγκι δεν ακουσε και κλωστησε.ο διαιτητης δεν ακουσε και δεν εδειξε την καρτα (τι χρωματακι προτιμαμε λεει???το κοκκινο που παει και με τα ματια σας???)

σωστος...τωρα τελοσπαντων...

το προβλημα ειναι οτι αν σας αφησουμε αλλους 15 βαθμους πισω θα αρχισετε να πινετε σφηνακια γεγκερμαιστερ που πινοντε παγωμενα στους -20

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    με τις μικρες φερνεις χ στην εδρα σου.απο τις μεγαλες ()βλεπε αεκ) τρως 2 τεμαχια.κατα τα αλλα πατε για πρωταθλημα.Ε ΤΙ ΔΕ ΠΑΤΕ !!!!

οσο για το παιχνιδι τι να πω....αν δεν θελουν να παιξουν και οι δύο μπάλα...μπάλα δεν παιζεται...αν στο ταμπούρι προσθέσεις το άγχος του Παναθηναικού ...................ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ !!!!

[/QUOTE]

το άγχος προέρχεται απο την βαθμολογικη θέση της ομαδας...οχι απο τον αντίπαλο..
    και με τον Εργοτελη αγχος ειχαμε...

ειχε πολύ πλάκα ομως....χτες εβλεπα το παιχνιδι με 4 Ολυμπιακους
    οι 3 στο δευτερο ημιχρονο ειχαν εξαφανιστει μεσα στον καναπε και δεν εβγαλαν αχνα...
    ο τεταρτος επαναλαμβανε καθε 5 λεπτα με ένα απεγνωσμενο υφος "Ο Παναθηναικος παιζει καλυτερα"...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

[
    ο τεταρτος επαναλαμβανε καθε 5 λεπτα με ένα απεγνωσμενο υφος "Ο Παναθηναικος παιζει καλυτερα"... [/B]
    στην επιθεση.γιατι δεν σας ειδα πουθενα να παιζετε τοσο καλη αμυνα οσο εμεις !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και το Μαη τα ωραιοτερα
    με την κουπα μες τα κοτερα

Το ματς δεν βλεπόταν απίστευτη σούπα.

Ας ξεκινήσω πρώτα με την ομάδα μου. Σε όλα τα εκτός έδρας ματς φέτος είμαστε τραγικοί, το μόνο που άλλαξε έιναι ότι η ομάδα αυτή τη φορά μπήκε για το Χ και το πήρε, αλλά εγώ σαν Ολυμπιακός δεν είμαι ευχαριστημένος να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μόνο άμυνα και αν της κάτσει μία αντεπίθεση να βάλει γκολ, άσχετα ποιος είναι ο αντίπαλος (τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα). Η ομάδα δεν αλλάζει τρίτη πάσα με την καμία και παίζει με ψηλές μπαλιές, ε αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, ο βαλβέρδε έχει καλούς παίχτες στην διάθεση του αλλά ομάδα δεν εχει φτιάξει, απλά είμαστε πρώτοι γιατί οι υπόλοιποι είναι ακόμα πιο τραγικοί από εμάς πράγμα που πρωσοπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί εγώ βλέπω πρώτα τα δικά μου χάλια και μετά ασχολούμαι με των άλλων.

Ο Βάζελος τώρα, είχε την μπάλα και δεν ήξερε τι να την κάνει, συμφωνώ ότι είχε ταμπουρωθεί πίσω ο Ολυμπιακός και ήταν δύσκολο αλλά αφου ρε Τεν-Τεν το βλέπεις πως ο βλάκας ο δικός μας παίζει για την ισοπαλία και εσύ χρειάζεσαι πολύ περισσότερο τη νίκη για να μειώσεις τη διαφορά τι παίζεις με 3 αμυντικά χαφ και τον κακομοίρη τον Μάντζιο μόνο του, παίζε λίγο πιο επιθετικά, ρίσκαρε και λίγο μέσα στην έδρα σου παίζεις έλεος!!!!! Μη μου πείτε οτι ο Βάζελος ήταν καλύτερος από εμάς, σκατά ήταν του δώσαμε χώρο, αυτό έλειπε να μη φανεί περισσότερο, το ζήτημα είναι τι κάνεις όταν ο αντίπαλος σου δίνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο βάζελος δεν έκανε τίποτα απολύτως (ειδικά ο προπονητής του).

Οι δηλώσεις Θεοδωρίδη-Βγενόπουλου είναι κλασικές δηλώσεις ελλήνων παραγόντων και μη δίνετε σημασία σε καραγκιώζηδες, αυτά λένε κάθε φορά συμβαίνει δεν συμβαίνει κάτι και φανατίζουν τους οπαδούς. Αι στο δι@ πια με τους καραγκιώζηδες, σε αυτούς οφείλεται κατα ένα μέρος που στα ντέρμπι υπάρχουν φίλαθλοι της μια μόνο ομάδας, τεσπα μεγάλο θέμα που δεν θέλω να επεκταθώ!!!

Η διαιτησία τέλος ήταν πολύ καλή δεν αδίκησε καμιά ομάδα, σίγουρα έδωσε μερικά φάουλ ανάποδα, κάποια κορνερ αουτ, αλλά αυτά είναι δικαιολογημένα για μένα σε παιχνίδι με 60 φάουλ που συνέχεια σταματάει, μακάρι να ήταν πάντα έτσι καλη. Οσοι πουν για καθαρό πέναλτι αυτό του Μάντζιου πάνε κατευθείαν στην κατηγορία Θεοδωρίδη-Βγενόπουλου και δεν είναι να συζητάμε κάτι.

Φτάνει πια με το ντέρμι, τώρα πάμε να μιλήσουμε για ντέρμπι κορυφής αυτή την κυριακή με τον ΠΑΟΚ και να σταματήσουμε να μιλάμε για το ντέρμπι με τους τριτοτέταρτους

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Και το Μαη τα ωραιοτερα
    με την κουπα μες τα κοτερα
    τα κοτερα δενουν πειραια.οποτε οτι και να κανεις....ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ !!!!!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο κωλοτουμπας ο τρουπεριδης μου ελεγε στο παιχνιδι γαυρος-ΑΕΚ που βλεπαμε στο σπιτι μου "ειναι ντροπη για την ΑΕΚ να κατεβαίνει για ισοπαλία"(εγω φυσικα συμφωνώ 100% με αυτο!) αλλα τωρα που πηγαν σα κοτες στο ΟΑΚΑ για το Χ και με τη ληξη πανηγύριζαν... τα αλλάζει!

στεγνο δωσιμο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ο κωλοτουμπας ο τρουπεριδης μου ελεγε στο παιχνιδι γαυρος-ΑΕΚ που βλεπαμε στο σπιτι μου "ειναι ντροπη για την ΑΕΚ να κατεβαίνει για ισοπαλία"(εγω φυσικα συμφωνώ 100% με αυτο!) αλλα τωρα που πηγαν σα κοτες στο ΟΑΚΑ για το Χ και με τη ληξη πανηγύριζαν... τα αλλάζει!

στεγνο δωσιμο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    με ειδες στο πασσαλιμανι να πανυγυριζω ε ???απλα λεω οτι εμεις κατεβηκαμε ταμπουρωμενοι και οι αλλοι το μονο που καταφεραν ειναι μια τρυπα στο νερο.εσυ???ολα καλα???σκοντα????

αστα να πανε... και στη σκοντα παιξαμε και κανα 20λεπτο μπαλα... τι να πεις για τα προηγουμενα παιχνιδια...

τεσπα εγω ηθελα να πω για τις κωλοτουμπες μονο! συνεχιστε

BTW αν η ομαδα προσφερει θεαμα το φουτσο (και ειναι αληθεια αυτο) δε νομιζω οτι πρεπει να ειμαι περισσοτερο στεναχωρημενος απο γαυρο-βαζελους... το θεαμα ειναι το ιδιο και απο τις ομαδες τους....

ο βαζελος παιζει ολο το παιχνιδι με 1 επιθετικο στην εδρα του (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΖΙΟΣ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ο δε γαυρος ταμπουρι και με κεντρικους αμυντικους ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ (ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ... ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΜΠΑΛΟΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!)

εχε χαρη που και εμεις εχουμε εναμισο ακραιο αμυντικο και δε μπορω να πω τιποτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    busa...πήγαινα..

Ειδικά πέρσι πολύ πιο συχνά... φέτος πήγα σε 1-2 παιχνίδια (οχι με τον ΠΑΟ) ... είδα οτι αυτό που πληρώνω (25?) ανά παιχνίδι πάει χαμένο και προτιμώ να πάω βόλτα για καφέ με μοτό, να πάω σπίτι με κανά σουβλάκι και αν ντε καλά θέλω να δώ αυτό το χάλι που είναι η ΑΕΚ τώρα , θα το δώ απο το Nova..πιο οικονομικά μου έρχεται και διασκεδάζω και καλύτερα.

Αν και έτσι όπως παίζει .. και απο το NOVA, θέλει 1-2 ποτηράκια ουίσκυ να την δείς για να μην καταλαβαίνεις και πολλά.. πάλι κοστίζει δηλαδή..

Γιατί ρωτάς;

Gandalf
    οκ και μπραβο.....αλλα οσπου να ξαναποφασησεις να ξαναπηγαινεις στο γηπεδο συστηματικα...κρατα τα περι Ριζουπολης κλπ μονο για τον εαυτο σου....μονο και μονο σαν προταση εκτος απο μικραινει την ομαδα(μην πεταχτει κανας εξυπνακιας να σχολιασει αυτο γιατι το ban το εχω ετοιμο σημερα).....καμμια Ριζουπολη δεν θεωρηται γηπεδο....με καμμια απολυτος εννοια....για τους φιλαθλους παντα....αυτα....

φιλικα

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα