Ο οπαδός του παο χρειαζόταν έναν <τζολε> . Ο αλβέρτης ευτύχησε απλώς να είναι παρών στην καλύτερη εποχή του μπασκετικού παο. Ο τζόρτζεβιτς είχε ενεργή συμμετοχή στην αντίστοιχη εποχή του ποδοσφαιρικού ολυμπιακού.Η προσφορά τους δεν συγκρίνεται
Ο οπαδός του παο χρειαζόταν έναν <τζολε> . Ο αλβέρτης ευτύχησε απλώς να είναι παρών στην καλύτερη εποχή του μπασκετικού παο. Ο τζόρτζεβιτς είχε ενεργή συμμετοχή στην αντίστοιχη εποχή του ποδοσφαιρικού ολυμπιακού.Η προσφορά τους δεν συγκρίνεται
Ποιος Τζολε ρε φιλε......αυτος που βαρεθηκε να βαραει πετσινα πεναλτι..... δεν εχετε το θεο σας εσεις οι γαυροι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Η καλυτερη εποχη ηταν μονο τοτε για τον μπασκετικο παο?..... Δηλαδη τα περσινα τα ξεχασες??..... η τα φετινα που ερχονται![]()
Ο τζόλε για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι ο βαζέχα ή ο σαβεβσκι. Οποιος τους αμφισβητεί είναι άσχετος η εμπαθής
Η καλύτερη εποχή για τον πάο είναι και τώρα που μιλάμε Ο αλβέρτης πήρε άπειρους τίτλους σε 19 χρόνια αλλά τα πρώτα 5-6 που υπήρχε ανταγωνισμός δεν πήρε ούτε φλυτζάνι του καφέ.
Επίσης πολλές κούπες πήρε και ο λυπιρίδης αλλά έπαιζε με τον γκάλη και τον γιαννάκη![]()
Εχμ...ξέρεις...οι άλλοι δύο ξέρανε και μπάλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Ο τζόλε για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι ο βαζέχα ή ο σαβεβσκι.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Τι θα πει ξέρω μπάλα;
Ο βαζέχα ήταν πρότυπο φορ αλλά σίγουρα όχι για την τεχνική του.
Προσωπικά μου έφτανε η μπάλα που ήξερε ο τζόλε
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Τι θα πει ξέρω μπάλα;
Προσωπικά μου έφτανε η μπάλα που ήξερε ο τζόλε![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο προτεινω να το κανουμε sticky, να πεταγεται σαν pop up καθε φορα ποu μπαινουμε στο συγκεκριμενο thread
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι μλκς!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο προτεινω να το κανουμε sticky, να πεταγεται σαν pop up καθε φορα ποu μπαινουμε στο συγκεκριμενο thread
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα φίλε toyar,Ο Τζόρτζεβιτς θα μπορούσε κάλλιστα να χτυπήσει χρυσό στούς Ολυμπιακούς(αγώνες),σαν 400άρης,800άρης,δεκαθλητής και όλα αυτά μαζί.
Τώρα άμα σού φτάνει εσένα το ότι δεν μπορούσε να σημαδέψει πούλμαν στα 15 μέτρα,εγώ πάω πάσο.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Ο τζόλε για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι ο βαζέχα ή ο σαβεβσκι. Οποιος τους αμφισβητεί είναι άσχετος η εμπαθής
Η καλύτερη εποχή για τον πάο είναι και τώρα που μιλάμε Ο αλβέρτης πήρε άπειρους τίτλους σε 19 χρόνια αλλά τα πρώτα 5-6 που υπήρχε ανταγωνισμός δεν πήρε ούτε φλυτζάνι του καφέ.
Επίσης πολλές κούπες πήρε και ο λυπιρίδης αλλά έπαιζε με τον γκάλη και τον γιαννάκη![]()
Για τα πεναλτι δε μας ειπες τιποτα ομως......![]()
νέος ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Τι θα πει ξέρω μπάλα;
Προσωπικά μου έφτανε η μπάλα που ήξερε ο τζόλε
θα συνηθίσεις στα @@τζιλικια
![]()
μην δίνεις και πολύ σημασία , θα καταλάβεις σύντομα για τι πρόκειται....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τώρα άμα σού φτάνει εσένα το ότι δεν μπορούσε να σημαδέψει πούλμαν στα 15 μέτρα,εγώ πάω πάσο.![]()
![]()
![]()
![]()
o τσουλε ποτε δε θα μπει διπλα σε αυτα τα ονοματα γιατι δεν ειχε ΗΘΟΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
να ήξερες και τι σημαίνει ΗΘΟΣ καλά θα ήταν
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
με ξερεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
να ήξερες και τι σημαίνει ΗΘΟΣ καλά θα ήταν
κωλόπαιδο τζόλε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sticky... hymadorΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκανε ο καπετανιος την μεγαλη του μ@λ@κι@ ( και εχει παιχτει και δηλωση του ) να τους κανει δωρο μαζι με τον Γιανακοπουλο στον Ολυμπιακο την στιγμη που και οι δυο τοτε ηταν με το ενα ποδι στον ΠΑΟ....!!!
Για να μην ξεχνατε....
![]()