Μαλάκαρε χωρίς κρανος με προσπερνας με τα μάτια μισόκλειστα και δεν είδες καν τον αλλο μαλάκαρο που σταμάτησε για να στρίψει αριστερά σε 2πλη διαχωριστική. Δεν θα ειχα καμία όρεξη να δω μυαλά χυμενα μεσημεριατικα...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Στην Βασ Σοφίας κατεβαινοντας προς Σύνταγμα, σε έχω προσπεράσει με διηθηση αρκετα πιο πριν που όλοι σουρνοσασταν, μονος πλέον στη λωρίδα και σταματαω στο φαναρι της ακαδημίας που ήταν ηδη βαθυ κίτρινο.
Βιαζόσουν τόσο πολύ που με πέρασες φίλερ για να περάσεις.... με κόκκινο.
Σας είδα ωρέ κανίβαλοι τη μέρα που τα σκίζατε δίχως αύριο... https://www.youtube.com/watch?v=HXuWRRHtU8c
Που θα σας βρουν χωμένους δε ξέρω...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
700 κάγκουρες, πάλι μόνο ο ένας με το ΚΤΜ ξέρει να οδηγάει.![]()
Life begins at 45°.
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Εγω απορω,ποσο μαλακες ειναι,να τρεχουν ετσι μεσα στην πολη.Δε πα να ειναι φαρδυς ο δρομος χωρις διασταυρωσεις,δεν παυει να ειναι μες την πολη.Ενα σκυλι να περασει τον δρομο,τι θα γινει?Προσωπικα δεν θελω να σκοτωσω τιποτα για την δικη μου την καυλα.Προχθες γυρνουσα απο βολτα σε γειτονικη πολη με 90,λογω οτι ηταν βραδυ.Ειδαμε και τι εγινε στην Πατρα και προχθες και παλι χθες.Αν ειναι δυνατον δλδ.Στο τελος επειδη καποιοι ειναι πραγματικα οτι να ναι,θα μας την φορεσουν σε ολους και θα τα πουλησουμε και θα γυρναμε ολοι με σκουτερ.Δεν υπολογιζουν τιποτα και κανεναν.Ο ορισμος του εγωισμου
Σε είδα πρωί πρωί Θηβών και Α. Παπανδρέου με το ηλεκτρικό BMW να σφάζεις το κόκκινο για να ξεκινήσεις να περνάς. Ερχόσουν με θράσος κατά πάνω μου και δεν σταματησες ακόμα και όταν σου κόρναρα. Όταν σου είπα πως έχεις κόκκινο η απάντησή σου ήταν και εγώ πότε θα περάσω;
Είχα καιρό να κάνω τόσες ασκήσεις αναπνοών για να ηρεμήσω και να πάω στη δουλειά. Βασικά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το θράσος σου...
Υ.Γ.: Δεν της είπα τίποτα, δεν την έβρισα και απλά έφυγα (αφού πέρασε εννοείται πρώτη γιατί θα περνούσε από πάνω μου αν συνέχιζα. Πολλές φορές μετανιώνω με την προσπάθειά μου να μένω ψύχραιμος και να μην διαπληκτίζομαι στο δρόμο. Απλά και μόνο γιατί το κουβαλάω όλη την ημέρα μετά...
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Χαχαχαχα ω μωρε του λείψαμε![]()
Throttle that mysterious friend of ours