Σελίδα 27 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    με ειδα σημερα να φτανω απο το σπιτι στο μαγαζι 30 λεπτα νωριτερα απ οτι συνηθως!

CRYPTON RULEZ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!

Σε ειδα κι εσενα ρε φιλος με το QASHQAI να κανεις (ενω δεν σε υποχρεωνε κανεις) οσο πιο δεξια μπορουσες μπας και χωρεσω, αφου ειδες οτι ο αλλος ο ππρας με το fiesta ειχε αραξει μεσ τη μεση και δεν κουνιοταν!
    Σου εγνεψα με το χερι "δεν πειραζει" και "thanks" μιας και .... δε γ@μεις, ετσι κι αλλιως...30 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

σε ειδα εχτες με το ΧΤΧ που εμβολησες παπακι που πηγε να διασχιση καθετα την αλεξανδρας με κοκκινο...ελπιζω να ειστε καλα και οι 3 ...το παπακι ηταν δικαβαλο και το ΧΤΧ το εφαγε στην πλατη ο οδηγος......
    may the strog be with you

Ενας προχειρος απολογισμος του μισαωρου με τα ποδια στην βουλιαγμενης ενα μισαωρο απο Δαφνη μεχρι Αγιο Ιωαννη.Πολλη ζεστη,δεν αντεχεται εκει εξω,πολλες παντοφλες με παπακια και κοπελες που παραλληλα ειχα αναψει απο την ζεστη κυκλοφορουσαν λες και βρισκοντουσαν παραλια.Μια χαρα.

Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    σε ειδα απο τον καθρεφτη μου πρωι πρωι στην σταδιου λεβεντια μου, αφου πρωτα σε ακουσα να ερχεσαι φορτομενος, με περασες στο χιλιοστο κ εκατσες μπροστα μου πρωτου να αρχισεις να κανεις σφηνες παλι κ να πλακωνεσαι στα φρενα τοσο που κοσκινιζε η μαλακια που καβαλουσες ειχες να , στην φιλελληνων σου εκανα το ιδιο μπας κ καταλαβεις ποσο μαλακας εισαι αλλα δεν πρεπει να πηρες τα χαμπαρια σου, καταιβηκες την αμαλιας λες κ κατεβαινες γκρεμο πρωτη φορα κ τοτε καταλαβα οτι εισαι ακομη ενας απο αυτους που αν η αθηνα ηταν ενας ισιος μονοδρομος θα ησοουν παντα πρωτος, δεν με διεψευσες οταν βγηκες συγγρου...λεβεντια με το λευκο καπελο- κρανο κ το "κακο"
    αυτοκολητο πανω (δεν σε δινω αλλο δεν ειναι το χαρακτηρος μου-ακομη)

μεγαλος ανθρωπος ησουν να χες παρει το μοτο του αδελφου σου για να χαρεις δεν μου φανικες...παρε κανα βεσπι αν θες να πηγαινεις γρηγορα στην κινηση γιατι δεν σε βλεπω καλα με το κτηνος
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Σε είδα χθες το μεσημέρι συνάδελφε (??) που πηγαίναμε παρέα από Φιλελλήνων έως Ερατοσθένους στο Παγκράτι, εσύ με παπί και κράνος AGV (αν πρόσεξα καλά) και στο τιμόνι είχες σακούλα του προμηθευτικού συνεταιρισμού του ΣΥΤΕ μάλλον με το μεσημεριανό σου! Καλούς δρόμους να 'χεις!

Δεν ειναι σπανιο φαινομενο στην καλαματα οι γιδοβοσκοι που πηγαινουν στην αριστερη απο τις 2 λωριδες του δρομου με 50.. Πλεον εχω αποδεχτει οτι υπαρχουν ηλιθιοι που πηραν το διπλωμα απλα επειδη διαβασαν το κεφαλαιο που επεσε ( δεν αναφερω αυτους που το πληρωσαν ) και δεν προκειται να τους κοψει παραπερα.. Προσφατα μαλιστα μια κοπελιτσα αναρωτιοταν γιατι της επαιζε τα φωτα ο << μαλακας >> ο πισω ενω καθοταν αριστερα και μαλιστα επεμενε οτι ηταν σωστο.. Στο θεμα μας.. Δε σε εβρισα γιδοβοσκε με το Βαυαρικο ριμαδι που καθοσουν στην αριστερη,μαρσαρα μια δυο φορες,κοιταξες καθρεφτη αλλα στα παπαρια σου. Σε περασα απο δεξια με προσοχη και σε κοιταζα,με κοιταζες και εσυ. Στα 50 μετρα ο υπεργαματος μεσηλικας με τη τζιπαρα ερχομενος απο το αλλο διαζωμα εκανε αναστροφη στεγνα,στη μπουτσα του αν ερχομουν εγω απο πανω.. Το CB1 ουρλιαζε με την πρωτη που εβαλα για να σταματησω εγκαιρα. Σε ειδα να απολαμβανεις τη γνωστη παλινδρομικη χειρονομια που σου εκανα στη μουρη,οταν ηρθα διπλα σου. Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?

Reality.sys failed Το avatar του/της moruin
    μα καλά ρε παιδιά συνέχεια τρελοί και κουλοί σας τυχαίνουν???!!!!

να πούμε και κάτι ευχάριστο, σε είδα στο φανάρι των ΤΕΙ Αθήνας στην Λ. Αθηνών. κούκλα είσαι με τα κερατάκια στο κράνος
    Πάντα όρθια με το Fazerάκι σου
    Computer are like air conditioners: they stop working when you open windows.

Come to the dark side.
    We have cookies.

Κώστας

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Σε είδα σεβαχ( οι παλιοί τον ξέρουν) μετά από 2 χρόνια περίπου με νέο μοτόρι... Σου είπα να ξαναμπείς στο μότο αλλά ξέρεις εσύ....

Σε είδα και σένα παλικάρι που είχες πιάσει κουβεντούλα με το σκυλί μου που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ελπίζω να τα βρήκατε

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα Ζεταρα μου με τα καινουργια σου φλασακια μα ποσο κα#$%λα εισαι επιτελους? :a07: :a07:

τωρα το θυμήθηκα

v-strom Βουλιαγμενης με καπρι παντελονακι και κοντομανικο κυριουλης 45+ με jet κρανακι σταματαει κατεβαζει σταντ στο φαναρι αααανννεεετοοος παει πισω στη βαλιτσα βγαζει πακετο με τσιγαρα
    αναβανει ενα ξαναβαζει πακετο στη βαλιτσα οπου την κοπανησε να κλεισει αλλα χωρις να την κλειδωσει
    ανεβαινει πανω ααααανεεεετοοοος βγαζει σταντ και ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΡΠΜ του πεφτει το τσιγαρο....ΑΝΝΝΕΕΕΤΟΟΟΟς ξανακανει οτι εκανε πριν και γουατ δε φακ ακομα εχει κοκκινο
    ξανακανει λοιπον οληηηη την διαδικασια ακριβως καρμπον και φευγει με το πρασινο του κυριος και την τσιγαρουμπα στο στομα

δε ξερω αλλα ηταν τελειο :rotflmao:

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    αντε αφου θες ευχαριστα...

ρε κοπελια, σε ειδαμε οοοοολοι (μα ολοι ομως) και σε θαυμάσαμε...Κρανακι, φουστανακι, τακουνακι κτλ κτλ... πανω στο σκουτερακι στην Πειραιως το μεσημερι...Εκανε που εκανε ζεστη.... εεσυ μας ελειπες

Σε παρακαλω πιο σεμνα την αλλη φορα γιατι απο καθαρή τυχη δεν θρηνησαμε τραυματιες...

Επισης... ασε κατι και για τον γαμπρο, κριμα ειναι το παλικαρι...
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    Σε ειδα..καθως εστριψες δεξια στο φαναρι για την υπογεια διαβαση...(οδος καρδιτσης στην Λαρισα)..ησουν με ενα ομορφο καμπριο κουτακι που γυρναει στο ονομα audi tt 1.8L 160HP..Σε επιασα οτι ησουν γρηγορος και επαιξα μαζι σου..Καλο,ομορφο,γρηγορο αλλα σε πεταξε στην δεξια στροφη της υπογειας και σε ειδα αφησες το γκαζι μιας και μπηκε το ESP.Απορησα γιατι εγω μπηκα ανετα και με τα μαμα λαστιχα 17 μηνων..Χεσ...κες οπως ο ιδιος μου ειπες στα φαναρια..αλλα ο απεναντι τα ειδε ολα για ολα..!!καλους δρομους να εχεις φιλε μου και αγρατσουνιστο!!

Πρωτη φορα οδηγος απο κουτακι εκτιμησε,και δεν γυρισε το κεφαλι οταν τον περασα,
    αντιθετως χαιρετισε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    P@nouli σε ειδα στην πλαζ σημερα να ριχνεις ξερες με το τερατακι σου χοροπηδαγα για να με δεις αλλα γυρευε σε ποιον λοκο ειχες κεντραρει
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Σε ειδα χτεσ το βραδυ,μπεμπα με τη ροζ σκουτερια σου,που με προσπερασες και χαμογελασες. Ειχα το μωρο ομως πισω,καταλαβαινεις. Σε ξαναειδα σημερα κ ημουν σολο,με ειδες κ με εγραψες στα @@ σου. Δε με χαλασε. Ετσι καριολες,μη δειτε ζευγαρακι,αμεσως να κανετε τη μαλακια σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Με είδα σήμερα στο Μεταξουργείο να κάνω μαλακία...

Ήμουν που λέτε πίσω αριστερά από ένα ΕθΕΛ και περίμενα να κάνει στάση να το περάσω.
    Βλέπω ν'ανάβουν τα φλασάκια της αριστερής πλευράς(την δεξιά δεν την έβλεπα) και σκέφτομαι ότι έχει βγάλει αλάρμ να κάνει στάση.

Αρχίζω και προσπερνάω χαλαρά από αριστερά...έλα όμως και που το λεωφορείο ερχόταν κατά πάνω μου!
    Τι είχε συμβεί? δεν ήταν αλάρμ τελικά αλλά αριστερό φλας.Ήθελε ο οδηγός να στρίψει στην επόμενη κάθετη.
    Τέσπα ευτυχώς που κατάλαβα άμεσα τι παίχτηκε κ το λεωφορείο έστριβε αργά αλλιώς θα γινόταν μπέρδεμα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Σε ειδα χτεσ το βραδυ,μπεμπα με τη ροζ σκουτερια σου,που με προσπερασες και χαμογελασες. Ειχα το μωρο ομως πισω,καταλαβαινεις. Σε ξαναειδα σημερα κ ημουν σολο,με ειδες κ με εγραψες στα @@ σου. Δε με χαλασε. Ετσι καριολες,μη δειτε ζευγαρακι,αμεσως να κανετε τη μαλακια σας.
    μαλλον χαμογελουσε στην δικια σου:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ