:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Και πανω που σε ειχα συμπαθισει εσενα...:rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Και πανω που σε ειχα συμπαθισει εσενα...:rotflmao:![]()
BMW F650 ??? :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Η επιλογή έχει γίνει ...είπαμε!!
BMW F650
Το μαλλί ειναι υπο αλλαγή και το tatoo υπο σκέψη!!
(το οποιο παρεμπιπτόντως θεωρώ αφόρητα sexy!)Πρεπει να κανεις πλακα τωρα? :rotflmao:
Τι να την κανεις την κουραση αυτη ρε Μαρινα....:ZZZ: Θα λυπηθεις την ωρα και την στιγμη μονο που θα την κοιταξεις.... πολυ σουπα εχει γινει.... Ειπαμε κανε τη διαφορα... να καβαλας και να νιωθεις κατι αναμεσα στα σκελη σου :a19:
Καλα δε τα λεω ρε παιδες ... βαλτε ενα χερακι εδω... να καταλαβει η κοπελα τι παει να κανει![]()
Ride your bike & bike will ride u
παρεπιπτοντως μαρινακι ειμαι γεματος tatoo..
οποτε,
μαλλον και αφορητα sexy..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Καλά δε παλεύεστε !![]()
Έχω χάσει τη μπάλα εδώ :a28:
Πάνω που διαφήμιζα το forum σε φίλους κ γνωστούς σαν σοβαρό κ αξιόπιστο :a24:
Αν διαβάσουν αυτή τη συζήτηση θα με κράξουν![]()
...μπααααααααααααααααααα καλοί κουτσομπόληδες είναι κ αυτοί![]()
θα την καταβρούν εδώ!![]()
Ελπίζω να καταφέρω να παρεβρεθώ σε καμιά συνάντηση να σας γνωρίσω κ από κοντά,
τουλάχιστον εδώ τους ντόπιους![]()
![]()
![]()
Παρακαλώ... συνεχίστε![]()
Φύγαμε...
Φαντασου δηλαδη να μαζευτουμε κιολας...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
Καλά δε παλεύεστε !![]()
Έχω χάσει τη μπάλα εδώ :a28:
Πάνω που διαφήμιζα το forum σε φίλους κ γνωστούς σαν σοβαρό κ αξιόπιστο :a24:
Αν διαβάσουν αυτή τη συζήτηση θα με κράξουν![]()
Ελπίζω να καταφέρω να παρεβρεθώ σε καμιά συνάντηση να σας γνωρίσω κ από κοντά,
τουλάχιστον εδώ τους ντόπιους![]()
![]()
![]()
Ρεζιλι θα γινουμε..απο τα γελια![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Μια χαρά θα περάσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Φαντασου δηλαδη να μαζευτουμε κιολας...:rotflmao:
Ρεζιλι θα γινουμε..απο τα γελια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φύγαμε...
Ίσως να είναι νέο ευχάριστο ρεκόρ. Οι απαντήσεις για επιλογή μοτοσυκλέτας ξεπερνούν ως αριθμός τις 27 σελίδες. Ούτε στην Κίνα να είμαστε![]()
lipon katarxin 34 xronon i gineka ine akros analosimiΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Καλησπέρα σε όλους σας!
Με αφορμή μια εξαιρετικά επώδυνη εμπειρία, αποφάσισα να προσφέρω στον εαυτό μου τα 2 μοναδικά πράγματα που πιστεύω οτι μου λείπουν.
Στο μεν ένα , δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, ευελπιστώ όμως στην βοήθεια σας για το δεύτερο.
Αν και μιας ...πεπερασμένης ηλικίας....34 ετών, αποφάσισα να υλοποιήσω το όνειρο μου για απόκτηση μηχανής.
Ανέκαθεν οδηγούσα και διέθετα παπάκια, βεσπάκια και άλλα συναφή αλλα ποτέ δεν απέκτησα μηχανή μεγάλου ή έστω μεγαλύτερου κυβισμού.
Αποφάσισα οτι δεν θέλω να ξαναυπάρξω ως συνεπιβάτης κάποιου, αλλα μοναχικός (δεν δεσμεύομαι κιόλας γι αυτό) "καβαλάρης".
Πέραν απο το θέμα της ηλικίας (αν αυτό μπορεί να αποτελεί πρόβλημα) υφίσταται και το θέμα μικρού ύψους....1,60 όλο κι όλο.
Τι θα προτείνατε να κάνω λοιπόν?
(μην προτείνετε να παραμείνω συνεπιβάτης.....δεν παίζει!!)
ke kata defteron pigene pare mia harley an mporis
ine i moni mixani pou kani gia sena kati mprikia pou sou protinoun i asxeti den kanoun gia sena
8es mia mixani xamili xoris dinates epidosis ke na prosdidi sto kiros mias ginekas san ke esena
ke milao apolitos sovara
odigise mia an mporis ke 8a katalavis ti sou leo
amesos 8a ginis ena mazi tis
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Tη μηχανή του γκαζόν την έχει σκεφτεί κανείς??
Και μιλάω απολύτως σοβαρά
![]()
Dura lex, sed lex.
Ωπα ώπα, για κάτσε ρε φιλενάδα 27 σελίδες απαντήσεις και προτάσεις κι έρχεσαι τώρα εσύ και προσπαθείς να τα αλλάξεις όλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Tη μηχανή του γκαζόν την έχει σκεφτεί κανείς??
Και μιλάω απολύτως σοβαρά
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ωπα ώπα, για κάτσε ρε φιλενάδα 27 σελίδες απαντήσεις και προτάσεις κι έρχεσαι τώρα εσύ και προσπαθείς να τα αλλάξεις όλα?
![]()
![]()
λοιπον
οι παντρεμενοι σιγα σιγα στις γυναικες σας
αν η κοπελα ηθελε παντρεμενο αντρα
θα ειχε παντρευτει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε να παιρνουμε σειρα και οι ελευθερες![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Μα γιατί? Έχω μία Husqvarna 4 ίππων με δίχρονο μοτέρ,... όλα τα λεφτά μιλάμε! Και είναι πιο χαμηλή από Harley.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ωπα ώπα, για κάτσε ρε φιλενάδα 27 σελίδες απαντήσεις και προτάσεις κι έρχεσαι τώρα εσύ και προσπαθείς να τα αλλάξεις όλα?
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Καλησπερα φιλε, κατα αρχην μη ποσταρεις σε greekenglish ειναι ξεπερασμενο, χωρις παρεξηγηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
lipon katarxin 34 xronon i gineka ine akros analosimi
ke kata defteron pigene pare mia harley an mporis
ine i moni mixani pou kani gia sena kati mprikia pou sou protinoun i asxeti den kanoun gia sena
8es mia mixani xamili xoris dinates epidosis ke na prosdidi sto kiros mias ginekas san ke esena
ke milao apolitos sovara
odigise mia an mporis ke 8a katalavis ti sou leo
amesos 8a ginis ena mazi tis
Δευτερον ολα τα μελη σχετικοι ή ασχετοιοπως τους ονομαζεις εχουν δωσει την εκδοχη τους στηριζομενοι σε επιχειρηματα τα οποια εχουν ουσια. (διαβασε λιγο τα post) τωρα ασχετα μεταξυ σοβαρου και αστειου παρεκταπηκαμε οι περισσοτεροι και το καναμε και λιγο Cosmopolitan οπως ειπε και ενας φιλος πριν.
Εσυ αναφερεις οτι σε μια γυναικα 34 -- (τι εννοεις αναλωσιμη?) η οποια δεν εχει εμπειρια ως οδηγος να τα σκασει χοντρα για μια Harley μονο και μονο επειδη ειναι χαμηλη και δεν εχει και δυνατες επιδοσεις? Τοτε ας παρει μια μηχανη gazon που λεει και η ERRIKA.. Νομιζω οτι εδω εισαιΔεν κατηγορω τις Harly αλλα οτι δεν ταιριαζουν στη περιπτωση της ειμαι καθετος!!!
![]()
Ride your bike & bike will ride u