Σελίδα 27 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 172223242526272829303132 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 468

Θέμα: Nordland και άλλες περιπέτειες - Teaser trailer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    όσοι περιμένουν τον καπετάνιο να κλείσει το ταξιδιωτικό προκειμένου να αρχίσουν να διαβάζουν, να μη περιμένουν άδικα, θα πιάσουν Χριστούγεννα...

Εγω αν δεν γραψει επιλογο δε γραφω (ξερω, στ@@δια σου) εντυπωσεις και μπυρες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    γι αλλον λεει μαλλον ο καπταιν... καποιον γηραιοτερο
    ρουφιανοι υπαρχουν πολλοι τελικα

Μεσα στην εβδομαδα πεφτει η αυλαία. Ως το επομενο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Από περιέργεια είπα να ψάξω τι σημαίνει η φράση στα Νορβηγικά που έχει υπογραφεί ο cpt...
    Και ερωτώ, μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος...?

εντιτ: αντελήφθειν πως λάθος δεν υπάρχει και η ακριβής μετάφραση στα εγγλέζικα είναι: ''To boldly go where my bike has not gone past''

:wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	412 
Μέγεθος:	72,7 KB 
ID:	212942
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

και η μεταφραση...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	414 
Μέγεθος:	67,8 KB 
ID:	212943
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μόλις κατάφερα να διαβάσω το ταξιδιωτικό και το παρόν θρεντάκι ...

θέλοντας και μη, πρέπει να γράψω δυο γραμμές, για να λυθούν απορίες, να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. δε νομίζω ότι θα το κάνω σήμερα, αλλά θα είναι σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ταξιδιωτικό απο μένα δεν παίζει προς το παρόν.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ξεκινάω εδω και κάντε το ό,τι θέλετε ...

Είναι πολλοί οι λόγοι που δε με αφήνουν να γράψω στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω… δεν ξέρω τι πρέπει να γράψω και τι να αφήσω απ΄ έξω. Για να γίνουν κατανοητά τα πως και τα γιατί αυτής της ιστορίας θα πρέπει ίσως να κάνω ολόκληρη ψυχανάλυση του Παπ και δε θέλω … Είναι πολλοί οι λόγοι που δε με αφήνουν να γράψω στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό …
    Καταρχάς δε συμμετείχα ούτε στο ελάχιστο στην προετοιμασία και τον προγραμματισμό του ταξιδιού.
    Δεν έχω συγκρατήσει σημεία και στιγμές που να μπορώ να συνδέσω με συγκεκριμένα συναισθήματα.
    Δεν ξέρω καν από πού είναι οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που τράβηξα. Ούτως ή άλλως από κάποιο σημείο και μετά σταμάτησα να φωτογραφίζω.

Δε μπορώ όμως να αγνοήσω κουβέντες που άκουσα, μηνύματα που έλαβα, απανωτά τηλέφωνα φίλων …ας κάνω μια προσπάθεια λοιπόν και ελπίζω να μην τα μπερδέψω περισσότερο …δεν πρόκειται να διορθώσω, ούτε να διαγράψω. Ξεκινάω το γράψιμο και όπου βγάλει, ίδια συνταγή με το ταξίδι δλδ …
    Θα το πάρετε στο πιάτο, όπως ακριβώς θα μου βγαίνει όσο περνάει η ώρα…
    στιγμές ...

Νορβηγία ….μάλιστα ..βόρειο ακρωτήρι….ναι…..αν σας πω ότι μέχρι να δω στο χάρτη των παιδιών, δεν ήξερα ακριβώς που βρίσκεται? Εντάξει, ξέρω ότι πάμε βόρεια…αλλά ούτε καν ποιες χώρες θα περάσουμε, μέχρι να πατήσουμε Νορβηγία...Δεν αποτελούσε και δεν αποτελεί για μένα ταξίδι ζωής. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου τέτοιος προορισμός … πείτε ότι στερούμαι φαντασίας, πείτε ότι δε συνηθίζω να βάζω στόχους, πάντως δεν …
    Μπορεί πάλι να ''φταίει'' ότι όλα αυτά μου φαίνονται πολύ απλά & εύκολα, οπότε και δε με συγκινούν ιδιαίτερα. Μου αρέσει απλά να γράφω χιλιόμετρα. Δεν υπάρχει δύσκολος δρόμος, δεν κουράζομαι πάνω στη σέλα, δεν υφίστανται απροσπέλαστες διαδρομές, δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, δεν υπάρχουν αδιέξοδες καταστάσεις, αδιαφορώ για τις καιρικές συνθήκες, ακόμα και για τη μοτοσικλέτα που θα καβαλήσω προκειμένου να φτάσω κάπου…δεν υπάρχει μοτοσικλέτα για ταξίδι, για στρίψιμο, για την πόλη κλπ κλπ. Φτάνει να έχει δύο ρόδες …
    Όσο πιο δύσκολο, τόσο πιο ενδιαφέρον!
    Μόνο ο χρόνος, το χρήμα και η δική μου διάθεση μπορούν να θέσουν τα όρια στο που θα πάω.
    στιγμές ...

Είμαι ανοργάνωτος! Αυτό το είπαμε? Ε το μαθαίνετε τώρα ... Αυτό τουλάχιστον μου καταλογίζουν όσοι με ξέρουν…γι΄αυτό με μισούν, γι΄αυτό με γουστάρουν …
    Εγώ πάλι λέω ότι είμαι αυθόρμητος … μου αρέσουν οι εκπλήξεις, όταν βέβαια είναι ευχάριστες. Τρελαίνομαι με την ιδέα ότι κάτι αναπάντεχο και συναρπαστικό μπορεί να συμβεί την επόμενη στιγμή, τώρα που γράφω, σήμερα το βράδυ, μερικές φορές εκπλήσσομαι και γω με τον εαυτό μου με το τι μπορώ να κάνω την επόμενη στιγμή!

Δεν μου αρέσει ο προγραμματισμός! Τουλάχιστον όχι στις διακοπές! Αρρωσταίνω στην ιδέα ότι πρέπει να ξυπνήσω συγκεκριμένη ώρα για να κάνω συγκεκριμένα χλμ, επειδή πρέπει τη συγκεκριμένη ώρα να βρίσκομαι στο συγκεκριμένο προορισμό.

Γενικά δε μου αρέσουν τα προγράμματα και τα μακροπρόθεσμα πλάνα, μου αρέσει όμως να ονειρεύομαι! Εμπιστεύομαι την διαίσθηση μου και πάντα δικαιώνομαι. Γουστάρω να ζω μέσα στο παραμύθι μου, βάζω μέσα όποιους θέλω, αφήνω απ΄έξω τους υπόλοιπους, σβήνω τα μειονεκτήματά τους, τονίζω τα χαρίσματα, το χρωματίζω, το προσαρμόζω στα μέτρα μου.

Δεν την ''παλεύω'' με τη μοναξιά… δε νιώθω σχεδόν ποτέ την ανάγκη να μείνω μόνος μου! Με φθείρει μου κοστίζει, με αρρωσταίνει, πως αλλιώς να το πω …

Είμαι αυτό που λένε ''έξω καρδιά'', μ΄αρέσει ο χαβαλές, γουστάρω να είμαι συνεχώς με παρέα, μου αρέσει να βοηθάω όπου όταν και όπως μπορώ, μ΄αρέσει να κάνω τα δύσκολα εύκολα, να εμψυχώνω, να σκορπάω χαμόγελα με την παρουσία μου, ακόμα και αν χρειαστεί ο παπ να μπει σε δεύτερη μοίρα.
    Δεν παριστάνω τον οσιομάρτυρα, ούτε το ''καλό παιδί'', δεν είναι θέμα αλτρουισμού, το κάνω γιατί έτσι περνάω καλά, αισθάνομαι γεμάτος, πλήρης.
    Μπορεί να ακούγεται σαν ευλογία, αλλά έχει αποδειχθεί κατάρα …
    Όταν δεν μπορώ να το κάνω, αισθάνομαι λειψός …

Ε λοιπόν τους τελευταίους μήνες στράβωσε το παραμύθι …έμεινα από εκπλήξεις, στέρεψα από αυθορμητισμό, μου ΄ρθανε πολλά και μαζεμένα, εκκρεμότητες που φτάνανε στην ημερομηνία λήξης τους, επαγγελματικές ανησυχίες, κόσμος γύρω μου προβληματισμένος, ανήμπορος, το μπουσάκι ακινητοποιημένο με πρόβλημα, κάποιοι που με χρειάζονταν και δε μπορούσα να είμαι εκεί, κάποιοι που ήθελα δίπλα μου και δεν ήταν εκεί …και γω στη μέση, πελαγωμένος με όλους μου τους μαρκαδόρους να βάφουν γκρί, μόνο γκρί…
    στιγμές ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...κοιτα ενα παιδι ωρα που βρηκε...

συνεχα ρε πουστη, συνεχα!

ακόμα δεν ξεκίνησα και άρχισε βροχή ...τυχαίο? δε νομίζω ...
    στιγμές ...

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Είμαι ανοργάνωτος! Αυτό το είπαμε? Ε το μαθαίνετε τώρα ... Αυτό τουλάχιστον μου καταλογίζουν όσοι με ξέρουν…γι΄αυτό με μισούν, γι΄αυτό με γουστάρουν …
    Εγώ πάλι λέω ότι είμαι αυθόρμητος … μου αρέσουν οι εκπλήξεις, όταν βέβαια είναι ευχάριστες. Τρελαίνομαι με την ιδέα ότι κάτι αναπάντεχο και συναρπαστικό μπορεί να συμβεί την επόμενη στιγμή, τώρα που γράφω, σήμερα το βράδυ, μερικές φορές εκπλήσσομαι και γω με τον εαυτό μου με το τι μπορώ να κάνω την επόμενη στιγμή!

Δεν μου αρέσει ο προγραμματισμός! Τουλάχιστον όχι στις διακοπές! Αρρωσταίνω στην ιδέα ότι πρέπει να ξυπνήσω συγκεκριμένη ώρα για να κάνω συγκεκριμένα χλμ, επειδή πρέπει τη συγκεκριμένη ώρα να βρίσκομαι στο συγκεκριμένο προορισμό.

Γενικά δε μου αρέσουν τα προγράμματα και τα μακροπρόθεσμα πλάνα, μου αρέσει όμως να ονειρεύομαι! Εμπιστεύομαι την διαίσθηση μου και πάντα δικαιώνομαι. Γουστάρω να ζω μέσα στο παραμύθι μου, βάζω μέσα όποιους θέλω, αφήνω απ΄έξω τους υπόλοιπους, σβήνω τα μειονεκτήματά τους, τονίζω τα χαρίσματα, το χρωματίζω, το προσαρμόζω στα μέτρα μου.
    +∞

Μόλις μου έρθει να κάνω καμιά βλακεία με το KLX θα σε ενημερώσω.

ΥΓ: Θα τελειώσετε με τους επιλόγους να σχολιάσουμε και στο official ταξιδιωτικό;
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παρόμοια θέματα

1. Motoclub και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.
    από loukasfilm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 15:27
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ