Σελίδα 27 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 723

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Πραγματικα δεν ξερω ποιος απ ολους που
    εμφανιστηκαν στο βιντεο ειναι πιο
    γραφικη φιγουρα(μαζι και ο "δημοσιογραφος")
    1 ωρα βιντεο για να μην μας που απολυτως τπτ

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Πραγματικα δεν ξερω ποιος απ ολους που
    εμφανιστηκαν στο βιντεο ειναι πιο
    γραφικη φιγουρα(μαζι και ο "δημοσιογραφος")
    1 ωρα βιντεο για να μην μας που απολυτως τπτ
    Τι άλλο έπρεπε να ειπωθεί δηλαδή κατά την γνώμη σου?
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Ότι μετά από 2 μέρες μπήκαν και κάνανε προπόνηση με μοτοσυκλέτες οι αστυνομικοί είναι πάντως εντυπωσιακό.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Το διαταυτα είναι πως αν αποζημιωνοταν ο κύριος Νικολαιδης για ότι έγινε στις Σέρρες θα έκανε γάργαρα μετά και όλα καλά.
    Όπως και αν δεν είχε τρακντει ο Ζαφειρόπουλος αμέσως μετά δεν θα ασχολούνταν καθόλου με την πίστα των Μεγάρων.απλα ήθελε να κυνηγήσει τον Σωτήρη.
    Και πριν μπεις στην πίστα κύριε υπογράφεις ένα χαρτάκι για τις ευθύνες μέσα στην πίστα.
    Αν κάτι δεν σου αρέσει ή το βρίσκεις επικίνδυνο μην υπογράψεις και μην μπεις.απλο.

Moderator
    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από όλο αυτό που περιγράφει το βίντεο?

Ας τα πιάσουμε ένα ένα.

Ο mr.Dna επιγραμματικά λέει τα εξής :
    A) μπήκα πίστα για ασφάλεια και ένας τρελός έπεσε πάνω μου.
    Β) Για το παραπάνω φταίει η πίστα/διοργανωτής κλπ
    Γ) Ένεκα του παραπάνω και επειδή δεν με έχει αποζημιώσει ο Ζαφ. θα τους τρέξω και θα τους βαρέσω εκεί που πονάνε , ήτοι no pista no honey.
    Δ) Αυτό θα το κάνω βέβαια σε άσχετη πίστα με το ανωτέρω συμβάν και συγκεκριμένα στην πίστα Μεγάρων που υπολείπεται σε ποιότητα.
    Ε) Δεν έκανα μήνυση αλλά ερώτηση
    ΣΤ) Η πίστα δεν έχει άδεια για μηχανές και για αυτό την κλείσανε.
    Ζ) Ο δρόμος είναι καλύτερος γιατι αν πέσεις αποζημιώνεσαι (?)

Το συμβάν στις Σέρρες τι σχέση έχει με τις πιστοποιήσεις ασφαλείας (που αν δεν υπήρχαν ο mr.DNA θα είχε καρφωθεί σε κανέναν τοίχο ) κανείς δεν ξέρει. Είτε γίνονταν στις Σέρρες είτε στο Muggelo αν ένας έτερος αναβάτης οδηγεί σαν κάγκουρας , ευθύνεται ο ίδιος εκτός αν το κάνει κατ' επανάληψη και αποδεδειγμένα και δεν τον αποβάλει ο διοργανωτής/ διαιτητής / πίστάρχης κλπ

Ο δόλος που αναφέρεται σε πολλά σημεία είναι ανέκδοτο , η αμέλεια δε έγκειται στο τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να αποφύγει το ζημιογόνο γεγονός.

Δεν μπορώ να βρω που είναι φάουλ ο Ζαφ. και το λέω χωρίς να έχω κάποιο bias στην υπόθεση.

Το γιατί η πίστα έκλεισε είναι σχετικά απλό, κανείς δεν είχε όρεξη να το ψάξει κυριακάτικα και κανείς δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη. Πιστευτό και κατά την εμπειρία μου άπειρα συχνό.
    Το δεν έκανα μήνυση αλλά ερώτηση είναι σαν λέω , δεν κάρφωσα τον γιωργάκη για αντιγραφή αλλά ρώτησα την δασκάλα αν επιτρέπεται να αντιγράφει ο γιωργάκης.

Θα έγραφα περισσότερα, αλλά αν ο mr. DNA ερχόνταν στο γραφείο μου θα τον έδιωχνα λόγω του ότι η όλη υπόθεση βασίζεται στο αιώνιο ερώτημα του μέσου Έλληνα. |

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ?
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    ο φελουκας γιατι κανει πως δεν ξερει τι γινετε στα td του ζαφ? δεν εχει παει ποτε?
    μια φορα μπηκα σε δικο του td κυριακη στα μεγαρα και εφυγα 2 ωρες πριν. ορκιστικα να μην ξαναπαω και το τηρησα. απο οτι ακουω ειναι ακομα ετσι, οι "φιλοι" και οι αγωνιζομενοι κανουν οτι γουσταρουν, οποτε γουστσρουν.

Moderator
    Υ.γ. στο Αθλητικό δίκαιο ο καθηγητής με έμφαση μας έλεγε το εξής :

Τα αθλήματα είναι κυρίως έκνομες συμπεριφορές που αν τις συναντούμε στην κοινωνία , τις απορρίπτουμε αλλά αν τις θέσουμε σε περιβάλλον αρένας τις χειροκροτούμε.

π.χ. το MotoGP είναι παραβίαση όλου του ΚΟΚ , το box είναι παραβίαση διατάξεων Ποινικού (επικίνδυνη σωματική βλάβη , συμπλοκή, μονομαχία κλπ κλπ) και πάει λέγοντας.

Ο Mr. DNA δεν κατάλαβε ποτέ ότι στην πίστα δεν μπαίνουμε για βόλτα , μπαίνουμε για άθληση
    The Dirty Harry

Μέλος
    Εγώ που δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε περιβάλλον πίστας σαν συμμετέχων εχω μια απορία, γιατι δεν στραφηκε εναντίον του ατόμου που προκάλεσε το ατύχημα του ώστε να διεκδικήσει από εκείνον την οπια υλική η ηθική αποζημειωση
    Υγ παντως στεναχωρηθηκα για το XSR gp που διαλύθηκε, εχουμε και σχεδόν το ίδιο μηχανάκι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Υ.γ. στο Αθλητικό δίκαιο ο καθηγητής με έμφαση μας έλεγε το εξής :

Τα αθλήματα είναι κυρίως έκνομες συμπεριφορές που αν τις συναντούμε στην κοινωνία , τις απορρίπτουμε αλλά αν τις θέσουμε σε περιβάλλον αρένας τις χειροκροτούμε.

π.χ. το MotoGP είναι παραβίαση όλου του ΚΟΚ , το box είναι παραβίαση διατάξεων Ποινικού (επικίνδυνη σωματική βλάβη , συμπλοκή, μονομαχία κλπ κλπ) και πάει λέγοντας.

Ο Mr. DNA δεν κατάλαβε ποτέ ότι στην πίστα δεν μπαίνουμε για βόλτα , μπαίνουμε για άθληση
    Είναι σαν να πας για 5χ5 και επειδή πάνω στη φάση έφαγες μια κλωτσιά και τραυματίστηκες να κάνεις μήνυση στον αντίπαλο αλλά και στον ιδιοκτήτη του γηπέδου!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Εγώ που δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε περιβάλλον πίστας σαν συμμετέχων εχω μια απορία, γιατι δεν στραφηκε εναντίον του ατόμου που προκάλεσε το ατύχημα του ώστε να διεκδικήσει από εκείνον την οπια υλική η ηθική αποζημειωση
    Υγ παντως στεναχωρηθηκα για το XSR gp που διαλύθηκε, εχουμε και σχεδόν το ίδιο μηχανάκι
    Αυτό θα μπορούσε να το κάνει.στο ίδιο τρακντει φίλος είχε πτώση και πήγε στο νοσοκομείο.
    Ήρθε λοιπόν η αστυνομία οσο ειμασταν εκεί για να καταγράψει το γεγονός και αν θέλει ο φίλος να κάνει μήνυση αν υπήρχε εμπλοκή με άλλη μοτοσυκλέτα.
    Το αν θα δικαιωθεί είναι άλλη ιστορία με τα χαρτιά που υπέγραψε πριν αλλά την κίνηση μπορούσε να την κάνει.

Μέλος
    Τα περί κακής χρήσης του όρου track day, ότι η διοργάνωση φταίει γιατί τον έβαλε σε λάθος group κλπ δε με βρίσκουν σύμφωνο. Όσο γίνεται οι αναβάτες ομαδοποιούνται βάσει ταχύτητας για να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί κάποιος στο πιο αργό group να κάνει μια αντίστοιχη χοντράδα όπως ο Σκοπιανός. Το να έχεις συναίσθηση του ότι βρίσκεσαι σε track day και όχι κατατακτήριες είναι ευθύνη του αναβάτη, δε νομίζω ότι προκύπτει κάπου σαφής ευθύνη του διοργανωτή.

Από εκεί και πέρα πατάει στις γνωστές διαχρονικές παθογένειες με νόμους επι νόμων και αστερίσκους επί αστερίσκων για να κάνει προσωπική ζημιά στον διοργανωτή, και την πληρώνουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Μέλος
    εγώ μπορεί να μην οδηγάω γρήγορα, αλλά η μηχανή που περνάει έτσι και ο άλλος φέρνει τούμπες στο βίντεο είναι φάουλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    ο φελουκας γιατι κανει πως δεν ξερει τι γινετε στα td του ζαφ;
    Προσπαθεί να μην πει κάτι, και να δείχνει ουδέτερος σαν δημοσιογράφος. Η γλώσσα του σώματός του, σε πολλά σημεία, άλλα λέει βέβαια.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Προσπαθεί να μην πει κάτι, και να δείχνει ουδέτερος σαν δημοσιογράφος. Η γλώσσα του σώματός του, σε πολλά σημεία, άλλα λέει βέβαια.
    Ιούλιος Καίσαρας...

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    το box είναι παραβίαση διατάξεων Ποινικού (επικίνδυνη σωματική βλάβη , συμπλοκή, μονομαχία κλπ κλπ) και πάει λέγοντας.

Ρε συ, σε φορουμ μοτοσυκλετας ειμαστε, προσεχε λιγο τις λεξεις που χρησιμοποιεις
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    προσπαθουσα κανα 3λεπτο να καταλαβω πως σκατα μπορει καποιος να παθει σωματικες βλαβες, συπλοκες και μονομαχιες οταν ειναι μεσα σε ενα box
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων