Σελίδα 27 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 172223242526272829303132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 552

Θέμα: Capo Da Roca;;;Nooοο Problem!!

Βρισκόμασταν στην Ε90 και έκανε πάλι, αυτή την τρομερή ζεστή. Είχα ανακτήσει όμως τις δυνάμεις μου και ευτυχώς δλδ, γιατί δεν θα άντεχα τόση ζεστή στην φάση που ήμουν το πρωί.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	378.jpg 
Προβολές:	496 
Μέγεθος:	84,5 KB 
ID:	215154
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Νεαρέ τι λέει?Θα αντέξει το εργαλείο την ζεστή??

Όνομα:	379.jpg 
Προβολές:	499 
Μέγεθος:	57,2 KB 
ID:	215155

Το τοπίο λίγο πριν φτάσουμε στην Σαραγόσα

Όνομα:	380.jpg 
Προβολές:	502 
Μέγεθος:	93,3 KB 
ID:	215156

Ήθελα πολύ να καταφέρω να βρω ένα ταύρο(ταμπέλα,εεε?:rotflmao: )και να βγάλω φωτογραφίες διπλά του, όπως και να κολλήσω ένα αυτοκόλλητο, άλλα έπρεπε να βγεις από εθνική και να ψάχνεις. Το αφήνω για άλλη φορά η για κάποιον από εσάς που διαβάζει τώρα......

Μπεστ φώτο Αφιερωμένη στο PanVas που ξέρω ότι γουστάρει Ισπανία...

Όνομα:	381.jpg 
Προβολές:	497 
Μέγεθος:	95,0 KB 
ID:	215157

Η που θα τρως η που θα πλασάρεσαι στις στροφές:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	382.jpg 
Προβολές:	498 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	215158

Κάποιο από τα πολλά Κάστρα που συναντήσαμε...

Όνομα:	383.jpg 
Προβολές:	498 
Μέγεθος:	93,2 KB 
ID:	215159

Σαραγόσα δεν μπήκαμε ούτε αυτήν την φορά, περνώντας από τα προάστια της όμως(από τον Νότο)είδαμε στο βάθος το καθεδρικό. Το πλάσμα μου έκανε νόημα για στάση, γιατί δεν ένοιωθε και εκείνη καλά. Πρέπει να την είχε δαγκώσει και εκείνη το ίδιο ζουζούνι μάλλον ….Σταματήσαμε σε ένα autogrill και μπήκαμε μέσα για δροσιά, ενυδατωθήκαμε και κάτσαμε ένα μισαωρακι να συνέλθει το πλάσμα.

Όνομα:	384.jpg 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	215160

Ήταν 4 το απόγευμα και είχαμε μόνο 90κμ μέχρι το χωρίο του Gerard..Αφού ένοιωσε η δεσποινίς καλύτερα, ξεκινήσαμε και μετά από 60χλμ βγήκαμε από την εθνική. Βγαίνοντας από την εθνική η θερμοκρασία έπεσε 5 βαθμούς!!Επαρχιακός δρόμος και οι ταχύτητες μας ήταν στα 100κμ την ώρα. Όσο πλησιάζαμε τον προορισμό μας πρασίνιζε και ποιο πολύ το τοπιο , καθώς περνάει ο ποταμός Evro από εκείνα τα μέρη. Φτάσαμε στο χωρίο Caspe και σταμάτησα σε μια πλατεία που προσέφερε σκιά για να ενημερώσω τον Gerard ότι είχαμε φτάσει.

Όνομα:	385.jpg 
Προβολές:	499 
Μέγεθος:	93,0 KB 
ID:	215161

Ο Gerad είχε φτάσει ποιο νωρίς από εμάς και ετσι σε 5 λεπτά ήταν εκεί

Όνομα:	386.jpg 
Μέγεθος:	94,2 KB 
ID:	215162

Οι ντόπιοι στην πλατεία μας κοιτούσαν με δέος, όταν είδαν την Ελληνική πινακίδα. Ήθελα να τους πω ότι υπάρχουν πολλοί χειρότεροι από εμάς, άλλα έφτασε ο Gerard και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε. Για να φτάσουμε στο σπίτι του Gerard διασχίσαμε ένα φράγμα, το οποίοσπιτι, βρίσκονταν διπλά από την τεχνίτη λίμνη.. Ξεφορτώσαμε τα πράγματα μας στο εξοχικό του, το οποίο μέσα σε 5 λεπτά, έμοιαζε με outlet moto store.

Όνομα:	387.jpg 
Προβολές:	500 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	215163

Όσο τα παιδιά έκαναν μπάνιο κτλπ, πήγα παρέα με τον Gerard στο Σούπερ Μάρκετ. Μπαίνοντας στο αμάξι του, αισθάνθηκα περίεργα. Μετακινουμουν, ενώ η πλάτη μου ακουμπούσε σε σταθερό σημείο και δεν ίδρωνε το μέτωπο μου. Επιστρέψαμε και πήγαμε όλοι μαζί σε ένα κοντινό εστιατόριο για τις τοπικές λιχουδιές. Έφαγα ένα καταπληκτικό αρνάκι στο φούρνο, με μια σάλτσα που δεν κατάφερα να την προσδιορίσω. Όσο τρώγαμε επικρατούσε ησυχία, αφού ήταν και το πρώτο γεύμα της ημέρας.

Gerard: If you don't like it, we can change it

Βουνος:No, no problem, i like it...

Είναι η 25η φώτο του ταξιδιωτικού που πάλι τρως...

Όνομα:	388.jpg 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	215164

Γυρίσαμε και πίνοντας μπυριτσες, προσπαθούσαμε να βρούμε λύση που θα κοιμηθεί ποιος, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Gerard κοιμάται σαν Λαγός και ο Βουνος σαν πριόνι…Αφού βρήκαμε την χρυσή τομή, έπρεπε να βρούμε λυση και για την τρομερή υγρασία . Ήμασταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Η υγρασία πρέπει να ήταν 200%, ζεσταινόμουν και ίδρωνα τόσο πολύ, που αποκοιμήθηκα μετά από 2 ώρες. Είχα βεβαία και ένα αντικε ανεμιστήρα, ο οποίος γυρνούσε ποιο αργά και από Harley στο ρελαντί. Σε όλα αυτά βάλτε και την βραδινή αγκαλιά που αναζητά το πλάσμα και έχετε μια εικόνα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Μπροστά από το εξοχικό του Gerard

Όνομα:	389.jpg 
Προβολές:	508 
Μέγεθος:	99,5 KB 
ID:	215165

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Το προηγούμενο βράδυ ήταν πλούσιο σε ιδρώτα και εξωτικούς θορύβους. Ξύπνησα τελευταίος περίπου στις 10, έκανα ένα ντους και μετά βουτιά στις τοπικές μαντελεν . Φόρτωσα το μηχανάκι μου και οι υπόλοιποι έχοντας την πολυτέλεια του αυτοκίνητου, έβαλαν καποια από τα πράγματα τους σε αυτό. Ο Μαικ τις πλαϊνές και ο Βουνός την 70λιτρη north face. Ένας αυθεντικός μοτοσικλετιστής όμως συνεχίζει όπως ήρθε... .....

Βρωμερές καταστάσεις...

Όνομα:	390.jpg 
Προβολές:	500 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	215166

Έτοιμοι για αναχώρηση...

Όνομα:	391.jpg 
Προβολές:	503 
Μέγεθος:	98,1 KB 
ID:	215167

Το γνωστό πλέον tts έδινε τον ρυθμό για τα 240κμ που είχαμε μέχρι την Ανδόρα. Ο Μάικ δεν παρέλειπε να μου δείχνει κάθε λίγο, πόσο ελαφρύ είναι το μηχανάκι του και εγώ του το ανταπέδιδα με την γνωστή κίνηση:a36: ..Όλη η διαδρομη που είχαμε ήταν σε επαρχιακό δίκτυο, εκτός από ένα μικρο κομμάτι εθνικής και το τοπίο έφερνε λίγο σε grand canyon(είπα λίγο).

Οι στροφές όπως πάντα ήταν απολαυστικές και σε μια από αυτές ο Μάικ μου έκανε νόημα, γιατί λίγο ήθελα και θα ακουμπούσε η πλαϊνή βαλίτσα. Στο μικρο κομμάτι εθνικής, σαν μικρά παιδιά που ήμαστε, προσπαθούσαμε να δούμε ποιος έχει τον ποιο μεγάλο ''κύλινδρο''. Την αρχή έκανα εγώ φτάνοντας τα 200 όπου και άρχισε να κουνάει και ηρέμησα . Σε αυτό το σημείο με πέρασε το tts με 200+ και αργότερα ο Μάικ με 200++++Ο Βουνος ετσι και αλλιώς έχει τον μεγαλύτερο κύλινδρο, οπότε δεν χρειαζόταν να αποδείξει κάτι.

Στα 90κμ από την Ανδόρα σταμάτησα σε βενζινάδικο για τον προβλεπόμενο ανεφοδιασμό του Μάικ ο οποίος είχε μείνει και πίσω. Όταν έφτασε και σταμάτησε μουρμούριζε κάτι μέσα από το κράνος και το μηχανάκι του ακουγόταν σαν μονοκυλινδρο !! Πήγαμε σε μια άκρη, βγάλαμε τα εργαλεία και αρχίσαμε το λύσιμο για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Όνομα:	392.jpg 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	215169

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ