οι 6 βιδες στην δισκοπλακα δεν γινεται να αντικατασταθουν με ανοξειδωτες καθως εχουν ''πατουρες'' και επισης πρεπει να ξεπροβαλει ενα συγκεκριμενο μηκος προς τα εξω , αλλιως θα ''βρισκουν'' στην βαση της δαγκανας οταν περιστρεφονται...
.....οποτε εκατσα και γυαλισα τις μαμισιες (που ηταν σε μαυρο χαλι πριν) και βιδωσα την πλακα κανονικα στην ζαντα (με κολλα σπειρωματων παντα)....
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο!
Αν αξιζει λεει;![]()
![]()
![]()
:a19:![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
αστα να πανε shaolin....Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Αν αξιζει λεει;![]()
![]()
![]()
:a19:![]()
![]()
Μονο για να μονωθει αυτο το πραγμα σωστα και απο τις δυο μεριες θελει καμια ωρα για πλακα....![]()
αλλα ετσι μου ερχεται να παω να ανοιξω το γκραζ (τωρα επιτοπου!) και να συνεχισω με την πισινη ζαντα!
ε'ρε ζουρλα!:rotflmao:
Βασικα δινεις καταπληκτικες ιδεες, ωστε με απλο τροπο να βρει καποιος λυσεις. Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Το να κανεις αυτη τη δουλεια με τα λαστιχα φορεμενα, ειναι κερδος και χρονου αλλα και χρηματος.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
αστα να πανε shaolin....
Μονο για να μονωθει αυτο το πραγμα σωστα και απο τις δυο μεριες θελει καμια ωρα για πλακα....![]()
αλλα ετσι μου ερχεται να παω να ανοιξω το γκραζ (τωρα επιτοπου!) και να συνεχισω με την πισινη ζαντα!
ε'ρε ζουρλα!:rotflmao:
Ασε που θα το εκμεταλευτουμε στο ΕΡΓΑΛΕΙΟ....![]()
![]()
![]()
(sv9cvk, κατι μου λεει οτι θα πεσει πολυ γιαουρτι....![]()
![]()
)
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
, φοβερη εγινε η ζαντα
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Ζέφο, φοβερές, δεν σου κρύβω ότι ζήλεψα πολύ και ότι επιφυλάσσομαι!![]()
![]()
![]()
Πολύ καλή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ'ότι περίμενα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ασε που θα το εκμεταλευτουμε στο ΕΡΓΑΛΕΙΟ....![]()
![]()
![]()
Πες μου ότι θα βάψεις τις ζάντες με τον ίδιο τρόπο
στο ΕΡΓΑΛΕΙΟ και έχω να σου πω μόνο ένα πράγμα:![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ευχαριστω κυριοι!
''keep watching'' οπως λεει και ο lspiros!![]()
βασικα η ελλειψη γνωσεων και η στενη τσεπη σε συνδυασμο με την επιθυμια να φτιαξω κατι με εχει φερει σε μια γενικοτερη κατασταση ''απλοποιησης'' πολλων διαδικασιων....Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Βασικα δινεις καταπληκτικες ιδεες, ωστε με απλο τροπο να βρει καποιος λυσεις. Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Το να κανεις αυτη τη δουλεια με τα λαστιχα φορεμενα, ειναι κερδος και χρονου αλλα και χρηματος.
αν ξεζανταριζα και ξαναζανταριζα τα ελαστικα θα κοστισε κανα 40αρι με 50αρι € τουλαχιστον , οποτε θα ανεβαινε το κοστος αρκετα για μια συγκεκριμενη εργασια....μαζι με χρωματα , βερνικια , βουρτσες , χαρτοταινιες , σαπουνια , αλοιφες , γυαλοχαρτα θα παταγε το 100αρικο ευκολα....
επισης και βαφη σκετη γινεται με τα ελαστικα πανω στις ζαντες , και μαλιστα με πολυ καλα αποτελεσματα στα τελειωματα (αν μονωθει ''χειρουργικα'' βεβαια).
για λεγε , για λεγε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
....Ασε που θα το εκμεταλευτουμε στο ΕΡΓΑΛΕΙΟ....![]()
......
εργαλειο?...με κεφαλαια?
κατι παιζει εδω!![]()
ωχ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
(sv9cvk, κατι μου λεει οτι θα πεσει πολυ γιαουρτι....![]()
![]()
)
...σε μπελαδες μπηκε παλι αυτος!
(shaolin πες μου οτι φταιω και εγω....)![]()
![]()