Μια χαρα θα γινει απο οτι φαινεται...
Και τα καπακια απο τα οργανα εγιναν πολυ ωραια...δεν υπαρχει λογος να ειναι νικελ !!!
Καλη συνεχεια...![]()
Να δουμε και ο τοπικος SRXακιας τι θα κανει ...![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Aντε, αντε ... τελειωνεις..
Κουκλα γινεται..
![]()
Απο μηχανολογικης πλευρας, ολα ηταν ενταξει? Εννοω.. ηλεκτρικα, τρφοδοσια, συμπιεση..
Πατέρας πια..
τελικα μαλλον το εχει η μοιρα τους των SRX...
εχω και γω ενα του 96' 400αρι με μιζα (το εικονιζομενο στο αβαταρ μου) το οποιο το εχω παροπλισει σχεδον απο τη μερα που το πηρα πριν 4 χρονια. τωρα και ενεκα της κρισης λεω να το περασω ενα σερβις και να το βγαλω στο δρομο. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη ως μηχανη. ισως γιατι παρεβην τον νο.1 κανονα οταν αγοραζεις μηχανη που λεει: ποτε μην αγορασεις πειραγμενη μηχανη. και το συγκεκριμενο ειναι καρα-πειραγμενο. ψαλιδι απο cbr-600 και πηρουνι ουτε και γω ξερω απο τι. :rotflmao: μασκα απο αγωνιστικο κροσσακι, φωτα κι αυτα πειραγμενα και χαλασμενα. στο πρωτο σερβις που τις εκανα εμαθα οτι ειχε και σπασμενο δισκοφρενο. τωρα απο λαστιχα νομιζω διαστασεις θα φοραει της μαμας του ( ; ). κοινως την πατησα σαν πρωταρης γιατι ημουν πρωταρης και απο μηχανολογικα δεν σκαμπαζω. ο τυπος που μου την πουλησε ακομα θα γελαει μαλλον αλλα ξηγηθηκε λαμο κι αυτος εν τελει.
μπραβο φιλε για την ορεξη σου, της ειχα κανει και γω καποια μαστορεματα αλλα σε ενα σημειο ξενερωσα και την παρατησα.
οποιος θελει να δει αλλες φωτο ας το πει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Μια χαρα θα γινει απο οτι φαινεται...
Και τα καπακια απο τα οργανα εγιναν πολυ ωραια...δεν υπαρχει λογος να ειναι νικελ !!!
Καλη συνεχεια...![]()
![]()
Ευχαριστώ!!![]()
![]()
![]()
ο τοπικός θα το κάνει καλύτερο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Aντε, αντε ... τελειωνεις..
Κουκλα γινεται..
![]()
Απο μηχανολογικης πλευρας, ολα ηταν ενταξει? Εννοω.. ηλεκτρικα, τρφοδοσια, συμπιεση..
Πριν το χαλάσω ήταν οκ.... τώρα να δούμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamda
τελικα μαλλον το εχει η μοιρα τους των SRX...
εχω και γω ενα του 96' 400αρι με μιζα (το εικονιζομενο στο αβαταρ μου) το οποιο το εχω παροπλισει σχεδον απο τη μερα που το πηρα πριν 4 χρονια. τωρα και ενεκα της κρισης λεω να το περασω ενα σερβις και να το βγαλω στο δρομο. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη ως μηχανη. ισως γιατι παρεβην τον νο.1 κανονα οταν αγοραζεις μηχανη που λεει: ποτε μην αγορασεις πειραγμενη μηχανη. και το συγκεκριμενο ειναι καρα-πειραγμενο. ψαλιδι απο cbr-600 και πηρουνι ουτε και γω ξερω απο τι. :rotflmao: μασκα απο αγωνιστικο κροσσακι, φωτα κι αυτα πειραγμενα και χαλασμενα. στο πρωτο σερβις που τις εκανα εμαθα οτι ειχε και σπασμενο δισκοφρενο. τωρα απο λαστιχα νομιζω διαστασεις θα φοραει της μαμας του ( ; ). κοινως την πατησα σαν πρωταρης γιατι ημουν πρωταρης και απο μηχανολογικα δεν σκαμπαζω. ο τυπος που μου την πουλησε ακομα θα γελαει μαλλον αλλα ξηγηθηκε λαμο κι αυτος εν τελει.
μπραβο φιλε για την ορεξη σου, της ειχα κανει και γω καποια μαστορεματα αλλα σε ενα σημειο ξενερωσα και την παρατησα.
οποιος θελει να δει αλλες φωτο ας το πει.
Δείξε φωτό, δείξε φωτό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη νομίζεις πως επειδή δε γράφω συχνά δε σε διαβάζω κιόλας!
Φοβερή πρόοδος!
Αν όλα πάνε καλά, σε λίγες μέρες θα κάνεις τις βόλτες σου με το εργαλείο!
Πολύ σε χαίρομαι, θαυμάζω τη δουλειά σου και το εργαλείο θα είναι κουκλί!
Πολύ καλή δουλειά στο φιλτροκούτι!
Άντε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Συνχαρητήρια φίλε, φοβερή δουλεία, χίλια μπράβο, όλο σήμερα το διάβασα και ανυπομονώ να δω πως θα γίνει τελιωμένο. Εύχομαι να το τελιώσεις σύντομα και να το καταυχαριστηθείς και μόνο που θα το δεις τελιωμένο. Καλά δεν το συζητώ πως μόλις το κάνεις βόλτα μπορεί και να χεστείς από την χαρά σου![]()
![]()
![]()
:a19:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
![]()
![]()
Μη νομίζεις πως επειδή δε γράφω συχνά δε σε διαβάζω κιόλας!
Φοβερή πρόοδος!
Αν όλα πάνε καλά, σε λίγες μέρες θα κάνεις τις βόλτες σου με το εργαλείο!
Πολύ σε χαίρομαι, θαυμάζω τη δουλειά σου και το εργαλείο θα είναι κουκλί!
Πολύ καλή δουλειά στο φιλτροκούτι!
Άντε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Συνχαρητήρια φίλε, φοβερή δουλεία, χίλια μπράβο, όλο σήμερα το διάβασα και ανυπομονώ να δω πως θα γίνει τελιωμένο. Εύχομαι να το τελιώσεις σύντομα και να το καταυχαριστηθείς και μόνο που θα το δεις τελιωμένο. Καλά δεν το συζητώ πως μόλις το κάνεις βόλτα μπορεί και να χεστείς από την χαρά σου![]()
![]()
![]()
:a19:![]()
![]()
![]()
![]()
χε, χε, χε... ευχαριστώ!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
....................................