Τρελανε μας Σπυρο!! Καταπληκτικα πραγματα(ως συνηθως..) !!![]()
![]()
![]()
![]()
ε οχι να εξισωνεις τη δικη μου ηλικια με τους δυο μαθουσαλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gms
καποιο σκοτεινο μυστικο κρυβουν οι τρεις σοφοι(μεσηλικες ηθελα να πω) μαλον μας κανουν ξορκια για αυτο μας αρεσουν τα μηχανακια που φτιαχνουν.ζηλεβω θελω και εγω ενα τετοιο ανθ λου φυτ χαχααχαχαχαχα![]()
![]()
οσο για σενα ζολωτα εμαθα απο τον ρουφιανο απο το νησι του πειρασμου της ευας για το CB![]()
για να σας αποτελειωσω μαθετε οτι εκτος απο τα πλαινα καπακια φτιαχνω και λεβιε ταχυτητων στο χερι και αυτος carbon![]()
βρε παλιοΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ε οχι να εξισωνεις τη δικη μου ηλικια με τους δυο μαθουσαλες![]()
οσο για σενα ζολωτα εμαθα απο τον ρουφιανο απο το νησι του πειρασμου της ευας για το CB![]()
για να σας αποτελειωσω μαθετε οτι εκτος απο τα πλαινα καπακια φτιαχνω και λεβιε ταχυτητων στο χερι και αυτος carbon![]()
το ηξερα (προβλεψιμος ειπαμε) οτι θα επερνες τηλ και θα "ψαρευες" τον ανυποψιαστο
αλλα πληροφορηθηκες λαθος....
![]()
Αλλο μηχανακι πηρα...![]()
Δεν σου λεω ομως :a36:![]()
Να σκασεις ,οπως σκαω εγω περιμενωνταςνα δω που το πας με το ποδηλ...εχμμ οτι ειναι αυτο...
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
http://2.bp.blogspot.com/-tggFfGiliE...1_CIMG2912.JPG
Ιδεα για εξατμισούλα...
Φαντάζομαι είναι γνωστο το site http://chalopy.blogspot.com/ για customies σε μικρα
keep Going
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
...αλλα πληροφορηθηκες λαθος....![]()
Αλλο μηχανακι πηρα...![]()
Δεν σου λεω ομως :a36:![]()
Να σκασεις ,οπως σκαω εγω περιμενωνταςνα δω που το πας με το ποδηλ...εχμμ οτι ειναι αυτο...
![]()
Εγω ξερω Σπυρο!!! Θα σου πω εγω!!!!![]()
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Μερικοι μακρυμαληδες που ξερουν να μην μιλησουν περικαλω![]()
:a13:
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Εγω ξερω Σπυρο!!! Θα σου πω εγω!!!!![]()
:a29: :a017: :a015:
:a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
:a13:
![]()
:a29: :a017: :a015:
:a015:
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ειναι μια ειδικη ρητινη που χρησιμοποιειτε οταν θελουμε να πακτωσουμε παξιμαδια μεσα σε ανθρακονημα.και ναι δεν υπαρχει στο εμποριο.(απλα πρεπει να εχεις τους σωστους φιλους στις σωστες θεσεις).
ειναι λοιπον ο λεβιες ταχυτητων για το χειροκινητο συστημα που θα φτιαξω.ειναι παναλαφρο και εξαιρετικα ανθεκτικο.απο κατω θα πακτωσω παξιμαδι για να βιδωνει στι στελεχος του λεβιε
![]()