Σελίδα 27 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 637

Θέμα: pw80 road race

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    αυτα τα μαυρα μπιμπικια ειναι πολυ επιμονα. η μονη δραστικη λυση που ξερω οτι δουλευει παντα ειναι τα γυαλοχαρτα. 220αρι μετα 320 μετα 400αρι μετα 600 800 1000 και μετα αλοιφη.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC04750.jpg 
Προβολές:	414 
Μέγεθος:	86,3 KB 
ID:	249167

Όνομα:	DSC04751.jpg 
Μέγεθος:	68,0 KB 
ID:	249168

Όνομα:	DSC04752.jpg 
Προβολές:	415 
Μέγεθος:	45,0 KB 
ID:	249169

κι ετσι το παρατησα σημερα πιστευοντας πως με ικανοποιησε.

Όνομα:	DSC04755.jpg 
Προβολές:	416 
Μέγεθος:	80,2 KB 
ID:	249170

Όνομα:	DSC04756.jpg 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	249171

Όνομα:	DSC04757.jpg 
Προβολές:	411 
Μέγεθος:	95,9 KB 
ID:	249172

Όνομα:	DSC04758.jpg 
Προβολές:	418 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	249173

τωρα που το θυμηθηκα αν καποια στγμη το θυμηθω θα δω σε τι κατασταση ειναι το αλλο μοτερ που εχω μπας κι ανταλλαξω τα καπακια.

σημερα εβαψα κιολας τα μαυρα μερη.

Όνομα:	DSC04753.jpg 
Προβολές:	415 
Μέγεθος:	63,6 KB 
ID:	249174

το τεποζιτο μεχρι να το δεσω εριχνα πριονιδι και κολησε στο χρωμα. τελικα καλυτερα να το ακουμπουσα καπου λιγοτερο θα χαλαγε. ολα βαμμενα με ακρυιλκο μονης. αν κι αντεχει σε βενζινες και φθορα (δοκιμασμενο απο το srx) θα ριξω ενα χερι βερνικι στο τεποζιτο αφου ετσι κι αλλιως θα βαλω βερνικι κι αλλου. οπως στο καπακι το πλαινο του μοτερ. και αλλου. αλλα πρωτα θα τριφτει με 1000αρι μπας και φυγουν τα μπιμπικια.

Όνομα:	DSC04754.jpg 
Προβολές:	416 
Μέγεθος:	99,4 KB 
ID:	249175

καλα ρε ερχεσαι θεσσαλονικη και δε στελνεις ενα πμ?
    ντροπη και ονειδος
    ασε που εχω προβλημα με το srx
    προσπαθω να συμαζεψω τα ρευματα που ποτε δεν ειχα
    αγορασα εναν ανορθωτη μεταχειρισμενο και επειδη δεν εχω μπαταρια
    ψηθηκα να βαλω ενα πυκνωτη αλλα
    στο ρελαντι μου εχει εξοδο 33v συνεχες και οσο ανεβαζω στροφες τοσο αυξανεται 70 v ισως και παραπανω
    πυκνωτη εβαλα εναν ιδιο που εχει ο φιλος στα γιανιτσα
    λες να φταιει ο ανορθωτης?

100% ναι. επρεπε να δειχνει μεχρι 14. η μπαταρια αντεχει μεχρι 16ν. το σκ θα ειμαι εκει. σε στελνω πμ με το νουμερο μου. θα μενω κεντρο. δεν θα εχω μηχανη (no more money) καει πολυ. θελω 5,6 λιτρα για να ρθω. 20 λιτρα συνολο σε ενα σκ. δηλαδη γυρω στα 35ε βενζινες. με φαινεται θα ξαναπαρω σρχ... και βρηκα ενα μπουρδελο στα 200ε.. σπαμ οφ παω να ριξω βερνικια. μενει μονο το πλαισιο και εχω αρχισει κι αγριευω. μαλλον θα το πιασω με βουρτσα στο τελος.

σημερα μαλακιστηκα εντελως. εβαψα με 7 bar και μου πεταγε νερα. το εμαθα οταν ρωτησε γιατι εκανε κρατηρες το χρωμα. τεσπα με 3 χερια βερνικια δεν πα να κανε και σουζες..Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC04760.jpg 
Προβολές:	366 
Μέγεθος:	45,6 KB 
ID:	249240

ασχοληθηκα με αλλα μηχανακια σημερα περισσοτερο αλλα εκανα και δουλεια στρο μικρο. τελικα ανυπομονος οπως παντα ξεβαψα το πλαισιο με διαβρτικο κι αυριο θα πεσει βουρτσα. ισως και ασταρι. ειναι το μονο που εμεινε και βαριεμαι να τραβιεμαι μακρια για αμμοβολη. θελω να το δω ολοκληρο πλεον. εχουμε κι ενα ZΧR να πιασουμε μετα. φωτο απο το πλαισιο αυριο.

αν ενδιαφερεσαι για αλλο srx ειχες δει ενα στο car με 400 €
    αν πας στα ανταλακτικα πωλειται ολοκληρο srx μονο για ανταλακτικα λεει (δεν ξερω γιατι)
    με 50 € μονο αλλα βρισκεται πατρα

ασχετο

τον κινητηρα τον ετριψες με υαλοχαρτο στο χερι?
    αν το εκανες με συρματοβουρτσα προσαρμοσμενη στο τρυπανι ?
    ή διαφορες βουρτσες μεχρι να γυαλισει γινεται? ή λεω βλακειες

το ειδα φιλε αλλα κλασσικα θα πει οτι η τιμη ειναι ενδεικτικη.. τον κινητηρα τον ετριψα στο χερι με γυαλοχαρτα απο 220 εως 1000. και παλι δεν απεδωσε. με βουρτσες θα εκανα γρατσουνιες αν ειδιωκα κατι πιο βαθυ απο οτι με ενα 220αρι γυαλοχαρτο. εφυγαν τα στιγματα σε ενα σημειο που εκανα με βουρτσα-γυαλοχαρτο 80αρι αλλα εγινε χαλκια το σημειο εκεινο. σημερ; εχει σκατοκαιρο και δεν μου εκανε κεφι καθολου να το πιασω. ισως ειναι και οτι τελιωνει και δεν θελω..

μετα το διαβρωτικο το παιξα παλι σουπερμαν και δεν εχω αναγλη και τετοια και επιασα την συρματοβουρτσα. εδω οι φωτο ειναι πριν δωσω το δραπανο στον μικρο αδερφο και κουρεψει ολη την συρματοβουρτσα κι αφησει ταυτοχρονα το δραπανο απο καρβουνακια. πενευοταν κιολας οτι ιδρωσε...χαχαχαχχα δεν πειραζει θα το φτιαξει ο μπαμπακας του.

Όνομα:	DSC04773.jpg 
Προβολές:	324 
Μέγεθος:	81,3 KB 
ID:	249376

Όνομα:	DSC04774.jpg 
Προβολές:	324 
Μέγεθος:	96,9 KB 
ID:	249377

θελει δουλεια ακομα αλλα θα επιμεινω. θα βαφτει κοκκινο και λεω και για το ψαλιδι το ιδιο. μην κολησω και κανα δυο σωληνακια να το κανω να μοιαζει με χωροδικτυωμα.. χαχαχχαα εκοψα το σταντ να το κολησω απο την αλλη, αλλα τωρα πια ετσι που ειναι το μηχανακι δεν γινεται. οποτε στο τελος αφου ξανασυρναμολογηθει ωστε να μπορω να παρω μετρα για το που θα το κολλησω..

α. απο βδομαδα θα ασχοληθω και με τις ζαντες. τι μπορω να ριξω στα στεφανια ωστε να διατηρησω το νικελ αφου το επαναφερω? αλλιως θα βαφτουν κοκκινα, εκτος κι αν βρω ζαντα.

αχ αυτο το σταν.μια αριστερα μια δεξια...βαλε ενα στη μεση
    vag 70.ντου απο παντου...

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    α. απο βδομαδα θα ασχοληθω και με τις ζαντες. τι μπορω να ριξω στα στεφανια ωστε να διατηρησω το νικελ αφου το επαναφερω? αλλιως θα βαφτουν κοκκινα, εκτος κι αν βρω ζαντα.
    Η επινικέλωση δεν χρειάζεται κάτι γενικά.. διατηρείται.. Αν δεν επινικελώσεις, και απλά επαναφέρεις το αλουμίνιο, τότε με αλοιφές autosol ή κάτι τέτοιο είσαι εντάξει, απλά κάθε λίγο καιρό θα θέλει συντήρηση με κανένα πέρασμα αλοιφή ξανά..

Δεν νομίζω τα στεφάνια να παίρνουν κάτι άλλο.. για τις ακτίνες το βερνίκι είναι ό,τι πρέπει..

Αντε.. αντε.. συνέχα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macgyver2180
    καλησπερα!!! εχεις μπλεξει και εσυ σαν ολους εδω μεσα.θα σου πω οτι συμφωνω απολυτα με την προσπαθεια σου σε οτι αφορα τα τριψιματα.και εγω τα εχω δοκιμασει ολα.βουρτσες ,σαπουνια αλοιφες.πιστευω οτι την καλυτερη δουλεια την κανει το γυαλοχαρτο με αυτη την σειρα που ειπες.δεν ξερω πως στο διαβολο τα κανουν βουρτσα στα μαγαζια και γυαλιζουν.προφανως εχουν καλυτερα μηχανηματα περισσοτερη γνωση, δεν ξερω.

οσο αφορα τα νικελωματα.αν δεις εγω τοσο στο παπι οσο και στο honda cb 500 ελυσα τις ακτινες .εμαθα να τις πλεκω απο το you tube.ανα πατησεις στο you tube lacing motorcycle wheel και κατσεις με υπομονη θα το καταφερεις.θελει λιγο χρονο.μετα ειναι παιχνιδι.εγω πλεον δεν κολλαω πουθενα!!!!

Ακτινολογηση μια λυση ειναι αυτη που εκανε ο Χρηστος.

Οσο αφορα το βερνικι στις ακτινες....το εκανα και αυτο.εχω κανει οτι μαλακια θες!!!!! αν βγαλεις τις ακτινες και τις βερνικωσεις και τις αφησεις να στεγνωσουν καλα μολις πας να τις περασεις απο το κεντρο της ζαντας για να αρχισεις το πλεξιμο το βερνικι θα ξεφλουδιζει.θα βγαινει ασπρη σκονη και θα ειναι χαλια.εγω το ειχα κανει ετσι και τις εξησα απο την αρχη .το εβγαλα εντελως!!!απλα με υπομονη τις εξισα και εμεινε σκετο σιδερο χωρις σκουρια

Οσο αφορα το νικελ.αν η σκουρια εχει προχωρησει πολυ σε βαθος οσο και να τριψεις την ζαντα εχει κανει ζημια.σκεψου το ροκφορ το τυρι .η σκουρια τρωει σε βαθος.δν θα κανεις τιποτα με το να τριψεις την σκουρια .μπορει να βγει αν ειναι επιφανειακη αλλα το νικελ θα θαμπωσει.θα χασει την γυαλαδα του.μονη λυση ειναι παλι να τις κανεις νικελ,η να παρεις καινουργιες γιατι οι τιμες ειναι φωτια.

Αυτα!!!οτιδηποτε θες στειλε πμ.αν γνωριζω κατι στειλε πμ να σου γραψω το κινητο μου.μπορει να ξερω κατι να σε βοηθησω.ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Παρόμοια θέματα

1. Isle of man TT road race - respect!
    από trelf στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2012, 19:06
  2. The REAL road racing
    από Joyrider στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2011, 05:38
  3. sapila racing off road!
    από sapila racing στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 8