Σελίδα 27 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Πολλά γελάκια βλέπω.

Πείτε μου κιόλας σε ποιές περιοχές της χώρας είστε κυρίαρχοι...

Έλα να γελάσουμε!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μα το κωστενογλου

απο τοτε που ανεβηκα στο βορρα τα ακουω αυτα

προφανως οι φιλοι μας τα παοκια δεν ξερουν οτι κατω απο τη λαρσα δεν υπαρχουν

πχ εγω γνωρισα παοκτζη σαν φοιτητης

τωρα οτι ειναι περισοοτεροι απο μας

ασχολιαστο
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    μόνο οι πέτρες πρέπει να το ξέρουν αυτό

Αν εχεις να παραθεσεις καποια στοιχεια.. παρακαλω καντο.. Αλλιως ασε την ειρωνια χαριν εντυπωσιασμου..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να σου πω τι ρε φίλε.. που είμαστε κυρίαρχοι.. ρώτα τους στατιστικολόγους για αυτό. Εγώ αυτό που λέω είναι αυτό που δείχνουν οι έρευνες. Αυτό αναπαράγω. τίποτα παραπάνω. Όταν κάνετε με την σειρά σας έρευνα στο ποιός είναι τι, ελάτε να μας το παραθέσετε...

Για την σκεπαστή... ουουουου.. το ντουμάνι ακόμα εκεί είναι και μετά το γκρέμισμα.

Για το αν κάναμε πορείες.. χαχαχα.. μα νομίζω το απάντησα. Την δεκαετία του 70 που έληξε μπροστά στην Γιουβέντους.. τίποτα άλλο. Μόνο που εμείς το γνωρίζουμε και δεν λέμε βλακείες για πορείες και Ευρωπαϊκή ιστορία.

Για το τι γίνεται στο εξωτερικό.. αν βρώ έρευνα θα την βάλω και αυτήν. Προς το παρόν έχουμε μόνο αυτήν που δείχνει κάποια πράγματα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    μα το κωστενογλου

απο τοτε που ανεβηκα στο βορρα τα ακουω αυτα

προφανως οι φιλοι μας τα παοκια δεν ξερουν οτι κατω απο τη λαρσα δεν υπαρχουν

πχ εγω γνωρισα παοκτζη σαν φοιτητης

τωρα οτι ειναι περισοοτεροι απο μας

ασχολιαστο
    Καλά. Κι εγώ μέχρι να πάω στο πανεπιστήμιο δεν είχα γνωρίσει γάβρο... Μάλλον είναι ανύπαρκτοι!

Πόσο έωλα επιχειρήματα Θεέ μου.

Πείτε τώρα πού είστε κυρίαρχοι οπαδικά να γελάσουμε! Ξεκινάμε το μέτρημα...

1. Νέα Φιλαδέλφεια (και παίζεται)
    2. ...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να σου πω τι ρε φίλε.. που είμαστε κυρίαρχοι.. ρώτα τους στατιστικολόγους για αυτό. Εγώ αυτό που λέω είναι αυτό που δείχνουν οι έρευνες. Αυτό αναπαράγω. τίποτα παραπάνω. Όταν κάνετε με την σειρά σας έρευνα στο ποιός είναι τι, ελάτε να μας το παραθέσετε...
    Για ποιά έρευνα μου μιλάς; Σαν αυτές που ανάλογα πώς βολεύει τον καναλάρχη βγάζει πρώτο το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ;

Ποιός την έκανε, πού την έκανε και πόσους ρώτησε; Μη μας τρελάνεις τώρα. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο κόσμο από την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι πολλοί περισσότεροι, πάντως σίγουρα είναι περισσότεροι.

Όσο για το εξωτερικό. Μην την ψάχνεις, δεν σε παίρνει! Όλη η Γερμανία είναι βορειοελλαδίτες και μάντεψε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
    Αν εχεις να παραθεσεις καποια στοιχεια.. παρακαλω καντο.. Αλλιως ασε την ειρωνια χαριν εντυπωσιασμου..
    Να παραθέσω στοιχεία για το ότι οι παοκτζήδες δεν είναι περισσότεροι από τους αεκτζήδες ?

1ον ... χ€στηκα
    2ον ... σου έβαλε ο μάγος παραπάνω κάποια στοιχεία από ένα αθλητικό site. Από εμένα τί άλλο θες?

Σαν προσωπική εκτίμηση θα πω μόνο ότι επειδή γυρίζω όλη την Ελλάδα για δουλειές και επειδή συζητάω για αθλητικά με αρκετό κόσμο -απλή συζήτηση και χαβαλέ, τίποτα παραπάνω - μπορώ να πω ότι αεκτζήδες βρίσκεις παντού. Από Θράκη έως Κρήτη. Για παοκτζήδες δεν μπορώ να πω το ίδιο, τουλάχιστον όχι στο ίδιο ποσοστό.

Τώρα αν θες δες τον παρακάτω πίνακα και κάνε τα κουμάντα σου.

over and out από εμένα για αυτό το θέμα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	grafhma.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	118,5 KB 
ID:	241478

Ποιός την έκανε, πού την έκανε και πόσους ρώτησε; Μη μας τρελάνεις τώρα. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο κόσμο από την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι πολλοί περισσότεροι, πάντως σίγουρα είναι περισσότεροι.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είπαμε.. .οι έρευνες είναι ανυπόστατες, αστήρικτες, μη επιστημονικές, μη υπαρκτές.. ενώ οι επιστήμονες της εξέδρας του ΠΑΟΚ, έχουν κάνει εμπεριστατωμένες μελέτες ανά την Ελλάδα...

σταματούσαν στον δρόμο περαστικούς γύρω απο την Τούμπα και ρωτούσαν...
    " - Είσαι ΜΠΑΟΚ ρε;"
    " Ναι "
    " Μπράβο ρε καρντάσι"

ή

"οχι"
    " Ξύλο βαράτε τον ρεεεεε....."

by ΑΜΑΝ statisticals.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Εγω ξερω οτι οι παοκτζηδες ειναι περισσοτεροι και δικαιωματικα μαλιστα .....

Εχουν στο στηθος τον Δικεφαλο !!!

το τι πιστεύει ο καθένας είναι άτοπο και αστήρικτο.. και εγώ λέω οτι πιστεύω πως οι οπαδοί της κάτω Κουκουβάουνας είναι μουλωχτοί και δεν εμφανίζονται.. είναι όμως εκατομμύρια. Όσο για τον δικέφαλο που είπε ο STOYBI.. δεν ξέρω την ιστορία του ΠΑΟΚ για να κρίνω.. οπότε απέχω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είπαμε.. .οι έρευνες είναι ανυπόστατες, αστήρικτες, μη επιστημονικές, μη υπαρκτές.. ενώ οι επιστήμονες της εξέδρας του ΠΑΟΚ, έχουν κάνει εμπεριστατωμένες μελέτες ανά την Ελλάδα...

σταματούσαν στον δρόμο περαστικούς γύρω απο την Τούμπα και ρωτούσαν...
    " - Είσαι ΜΠΑΟΚ ρε;"
    " Ναι "
    " Μπράβο ρε καρντάσι"

ή

"οχι"
    " Ξύλο βαράτε τον ρεεεεε....."

by ΑΜΑΝ statisticals.
    Άστο μάγε δεν...

αυτό λέω και εγώ... δεν...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Να παραθέσω στοιχεία για το ότι οι παοκτζήδες δεν είναι περισσότεροι από τους αεκτζήδες ? .................
    Τώρα αν θες δες τον παρακάτω πίνακα και κάνε τα κουμάντα σου.
    5% ΠΑΟΚτζήδες στην Κρήτη ;;;!!!;;;!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν είναι πάνω από 2 τοις χιλίοις ........ να με βράσεις !!!
    Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!

το γράφημα είναι για τον πληθυσμό της Ελλάδος.. οχι για τους οπαδούς..χαχαχαχαχα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τωρα για να καταλαβω... ασχολειστε με το αν εχει ο μΠΑΟΓΚ η το 44 περισσοτερους οπαδους;...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246