Δεν θα τα χαλασουμε ουτε για 0.8 ουτε για 1.3 λιτρα διαφορα καταναλωσης.
Καποιος που θελει να φαει το τυρακι(καταναλωση) και κανει παραχωρησεις σε θεματα οπως φρενα-οδικη συμπεριφορα-ποιοτητα κατασκευης παει στο Χοντα και παιρνει δωρο το πορτ μπαγκαζ..............
Οποιος θελει μοτοσυκλετα παει στο Βερσυς.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Άραγε η παραγωγή αυτόματων – ημιαυτόματων μοτοσυκλετών από όλο και περισσότερες εταιρίες μπορεί να σηματοδοτεί κάποια αλλαγή για το μέλλον των μοτοσυκλετών ή είναι απλως μια μοδατη ευκολία?
εμπορικά πως πανε ? (προφανως , οχι μονο στην Ελλαδα)
![]()
Mην διαβαζεις ελληνικα περιοδικα εαν θελεις να ενημερωθεις σωστα......................παμε να δουμε τι λεει ενα εκτος ελλαδας περιοδικο
Braking performance is another area in which the Kawi’s higher specifications give it an edge. While the 700X uses a single front disc, the Versys employs a pair up front. The Honda offers a nicely firm feel from the front lever,
and the single-disc setup performs above expectations, but it simply doesn’t offer the outright power of the Kawi.
http://www.motorcycle.com/shoot-outs...01.html?page=2
Λιγο πιο πανω γραφει και για τις διαφορες στα πιρουνια.Τωρα που ειδες εσυ οτι το Βερσυς φοραει αχρηστο πιρουνι........................
Αν δεν κανω λαθος εισαι μηχανικος ή οχι?
Εαν ναι,πως εξηγεις οτι ο εανς δισκος επιβραδυνει καλυτερα απο 2?
Και εαν επιβραδυνει τι διαρκεια ισχυως θα εχει σε μια καταβαση φορτωμενος ας πουμε?![]()
Δεν διαβάζω Ελληνικά Περιοδικά.
Το Versys εχει τις άχρηστες διπίστονες της Tokico που μπήκαν στα Zephyr 750, ZR7, και τα Z750 τα πρωτα. Το εχω οδηγήσει και μου φάνηκε σούπα το πηρούνι και τα φρένα επιεικώς οριακά.
Πιο άχρηστη δαγκάνα σε σημερινη μοτοσυκλέτα είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί.
Εχεις οδηγήσει μηχανάκι με τέτοια φρένα? Μαλλον όχι και γι αυτό σου φαίνεται περίεργο.
Εγω διαβασα κι αλλα τεστ και βγαζανε το Honda να εχει καλύτερα φρένα.
Tωρα τι πραγματικά ισχύει, θα μας το πούν οσοι το παρουν φαντάζομαι. Αν και στους περισσότερους θα τους φαίνεται μαλλον σαν διαστημόπλοιο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καλά δεν εχεις κι άδικο σ αυτό.
Πιστευω παντως οτι αυτό το μηχανακι (το NC) οσοι το παρουν ξεροντας τι παίρνουν θα μείνουν ευχαριστημένοι.
Οσοι εχουν συνηθίσει σε μονοκύλινδρα με την ροπή να ξεκινάει δυνατα απο χαμηλά και να πεφτει οσο ανεβαζει στροφές (οχι και πολλές) θα ειναι μια χαρά.
Αν τωρα βαλεις πανω εναν οδηγό που εχει μαθει σε γκάζια, θα του βαλει φωτιά να το κάψει.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
To nc 700x το εχω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος , και οταν πας χαλαρα στο D mode δεν καιει τιποτα ,στο s mode τσιμπαει λιγο παραπανω ,αλλα και παλι ειναι οικονομικο.
ειναι πολυ ευλικτο ,και στριβει με τη σκεψη, και τα φρενα του ειναι κορυφαια !!! ..σε πυκνη κυνιση ,δεν μπορουν να το ακολουθησουν πολλα μηχανακια,οπως το vstrom που παρ.. ολο που ειναι πιο δυνατο ο τυπος στο κεντρο δεν καταφερε ουτε καν να με πλησιασει.δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα εχει το γκαζακι του ,ειδικα στο s mode φευγει με παντες. γενικως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! θα ηθελα ομως να κανω μια ερωτηση ...αυτη που το θαβουν το ξερουν αυτο το μηχανακι το χουν οδηγησει εστω 2/3 μερες η απλα διαβαζουν τα τεχνικα στοιχια ιππους κτλπ ..και βγαζουν συμπερασμα ? πρωσοπικα νομιζω το δευτερο...πιστεψτε με ομως εαν συνβιωσετε λιγο καιρο με ενα nc700x dc-t ..θα αλλαξετε γνωμη αρδην !!!![]()
εγω το οδηγησα και αρκετα μαλιστα για να βγαλω συμπερασμα.
θα συμφωνησω με τον αρη και νικο αλλα....
με την πρωτη ματια οντως φαινεται φτηνοκατασκευη.
η υφη των πλαστικων,το εμπρος πηρουνι,το ψαλιδι πισω κλπ.
ομως ολα αυτα λειτουργουν αψογα (συνηθες φαινομενο αυτο για honda)
τα φρενα του και κυριως μετα την οδηγηση του v-strom μου,μου φανηκαν αγκυρες.
αν δεν κανω λαθος της ιδιες δαγκανες εχει το στρωμα με το versys.
απο κινητηρα και αποδοση αν εχει διαβασει κανεις πριν τα περιοδικα και της ανακοινωσεις της honda,θα διαπυστωσει οδηγωντας οτι ετσι ακριβως ειναι.
πολυ ροπατο,πολυ ευελικτο παρα το βαρος του,πολυ καλο ζυγισμα,χαμηλο κεντρο βαρους.
γενικα ειναι απο της λιγες φορες που εχω διαπυστωσει ακριβως τα ιδια με αυτα που λενε-γραφουν οι δημοσιογραφοι.
για αυτο που ειναι και το τονιζω,για αυτο που το διαφημιζουν,ειναι εξαιρετικο.
για μενα παντως τα 7500 ειναι πολλα,6000 θα ηταν πολυ συμφερουσα αγορα.
και τελος δεν μπορω να μην κανω μια συγκρυση με το παλιο μονοκυλυνδρο bmw f650gs.
ιδια καταναλωση,ιδια αποδοση στα φρενα,καλο κρατημα,καλο ζυγισμα και τα 2,πολυ κοντα σε αποδοση κινητηρα και τα 2,πολυ καλυτερο το bmw στο χωμα.
Μην διαβαζετε ξενα περιοδικα αν προκειται για φρενα, ειναι σα να διαβαζεις ξενα περιοδικα για λαστιχα, που ειναι σα να διαβαζεις ξενα περιοδικα για ασφαλτο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.