Σελίδα 27 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 172223242526272829303132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 537

Θέμα: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manosamos Προβολή μηνύματος
    Καιει τα μισα του Βερσυς?...................οχι δα.
    0.8 του λιτρου διαφορα εχουνε στην καταναλωση.
    Κλέβεις.
    Στα τεστ που εχουν γίνει βγαίνει το Versys στα 5,3 και το NX700 στα 4 λτ/100χλμ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Κλέβεις.
    Στα τεστ που εχουν γίνει βγαίνει το Versys στα 5,3 και το NX700 στα 4 λτ/100χλμ.

αλλά φαντάζομαι αν είσαι δικάβαλος τα πράγματα αλλάζουν λίγο, ή όχι?

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    αλλά φαντάζομαι αν είσαι δικάβαλος τα πράγματα αλλάζουν λίγο, ή όχι?
    Θα αλλάξουν προς το χειρότερο για το Versys λογικά.
    Το Honda ειναι super ροπάτο, απλά δεν ανεβαζει στροφές.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Δεν θα τα χαλασουμε ουτε για 0.8 ουτε για 1.3 λιτρα διαφορα καταναλωσης.
    Καποιος που θελει να φαει το τυρακι(καταναλωση) και κανει παραχωρησεις σε θεματα οπως φρενα-οδικη συμπεριφορα-ποιοτητα κατασκευης παει στο Χοντα και παιρνει δωρο το πορτ μπαγκαζ..............
    Οποιος θελει μοτοσυκλετα παει στο Βερσυς.

Moderator
    Δεν θα τα χαλασουμε ουτε για 0.8 ουτε για 1.3 λιτρα διαφορα καταναλωσης.
    Καποιος που θελει να φαει το τυρακι(καταναλωση) και κανει παραχωρησεις σε θεματα οπως φρενα-οδικη συμπεριφορα-ποιοτητα κατασκευης παει στο Χοντα και παιρνει δωρο το πορτ μπαγκαζ..............
    Οποιος θελει μοτοσυκλετα παει στο Βερσυς.
    Καπου κατι χάνεις. Το NC σε όλα τα τεστ παγκοσμίως φρενάρει καλύτερα απο το Versys.
    To NC εγω προσωπικά δε θα το έπαιρνα, αλλά ούτε και το κακασχημο Versys με το αχρηστο πηρούνι και φρενα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Άραγε η παραγωγή αυτόματων – ημιαυτόματων μοτοσυκλετών από όλο και περισσότερες εταιρίες μπορεί να σηματοδοτεί κάποια αλλαγή για το μέλλον των μοτοσυκλετών ή είναι απλως μια μοδατη ευκολία?
    εμπορικά πως πανε ? (προφανως , οχι μονο στην Ελλαδα)

Καπου κατι χάνεις. Το NC σε όλα τα τεστ παγκοσμίως φρενάρει καλύτερα απο το Versys.
    Mην διαβαζεις ελληνικα περιοδικα εαν θελεις να ενημερωθεις σωστα......................παμε να δουμε τι λεει ενα εκτος ελλαδας περιοδικο

Braking performance is another area in which the Kawi’s higher specifications give it an edge. While the 700X uses a single front disc, the Versys employs a pair up front. The Honda offers a nicely firm feel from the front lever,
    and the single-disc setup performs above expectations, but it simply doesn’t offer the outright power of the Kawi.
    http://www.motorcycle.com/shoot-outs...01.html?page=2

Λιγο πιο πανω γραφει και για τις διαφορες στα πιρουνια.Τωρα που ειδες εσυ οτι το Βερσυς φοραει αχρηστο πιρουνι........................
    Αν δεν κανω λαθος εισαι μηχανικος ή οχι?
    Εαν ναι,πως εξηγεις οτι ο εανς δισκος επιβραδυνει καλυτερα απο 2?
    Και εαν επιβραδυνει τι διαρκεια ισχυως θα εχει σε μια καταβαση φορτωμενος ας πουμε?

Moderator
    Mην διαβαζεις ελληνικα περιοδικα εαν θελεις να ενημερωθεις σωστα......................παμε να δουμε τι λεει ενα εκτος ελλαδας περιοδικο

Braking performance is another area in which the Kawi’s higher specifications give it an edge. While the 700X uses a single front disc, the Versys employs a pair up front. The Honda offers a nicely firm feel from the front lever,
    and the single-disc setup performs above expectations, but it simply doesn’t offer the outright power of the Kawi.
    http://www.motorcycle.com/shoot-outs...01.html?page=2

Λιγο πιο πανω γραφει και για τις διαφορες στα πιρουνια.Τωρα που ειδες εσυ οτι το Βερσυς φοραει αχρηστο πιρουνι........................
    Αν δεν κανω λαθος εισαι μηχανικος ή οχι?
    Εαν ναι,πως εξηγεις οτι ο εανς δισκος επιβραδυνει καλυτερα απο 2?
    Και εαν επιβραδυνει τι διαρκεια ισχυως θα εχει σε μια καταβαση φορτωμενος ας πουμε?
    Δεν διαβάζω Ελληνικά Περιοδικά.
    Το Versys εχει τις άχρηστες διπίστονες της Tokico που μπήκαν στα Zephyr 750, ZR7, και τα Z750 τα πρωτα. Το εχω οδηγήσει και μου φάνηκε σούπα το πηρούνι και τα φρένα επιεικώς οριακά.
    Πιο άχρηστη δαγκάνα σε σημερινη μοτοσυκλέτα είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί.
    Εχεις οδηγήσει μηχανάκι με τέτοια φρένα? Μαλλον όχι και γι αυτό σου φαίνεται περίεργο.
    Εγω διαβασα κι αλλα τεστ και βγαζανε το Honda να εχει καλύτερα φρένα.

Tωρα τι πραγματικά ισχύει, θα μας το πούν οσοι το παρουν φαντάζομαι. Αν και στους περισσότερους θα τους φαίνεται μαλλον σαν διαστημόπλοιο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν διαβάζω Ελληνικά Περιοδικά.

Tωρα τι πραγματικά ισχύει, θα μας το πούν οσοι το παρουν φαντάζομαι.
    Kαλα περιμενε εσυ τωρα ελληνας να γραψει αντικειμενικη αποψη για την μοτο του(ή το κουτι του)
    Να θυμηθω τους Βαραντερους που γραφουν παιανες για την χοντρη.................μεχρι να αγορασουν GS και φτου και απ΄την αρχη.

Moderator
    Kαλα περιμενε εσυ τωρα ελληνας να γραψει αντικειμενικη αποψη για την μοτο του(ή το κουτι του)
    Να θυμηθω τους Βαραντερους που γραφουν παιανες για την χοντρη.................μεχρι να αγορασουν GS και φτου και απ΄την αρχη.
    Καλά δεν εχεις κι άδικο σ αυτό.
    Πιστευω παντως οτι αυτό το μηχανακι (το NC) οσοι το παρουν ξεροντας τι παίρνουν θα μείνουν ευχαριστημένοι.
    Οσοι εχουν συνηθίσει σε μονοκύλινδρα με την ροπή να ξεκινάει δυνατα απο χαμηλά και να πεφτει οσο ανεβαζει στροφές (οχι και πολλές) θα ειναι μια χαρά.
    Αν τωρα βαλεις πανω εναν οδηγό που εχει μαθει σε γκάζια, θα του βαλει φωτιά να το κάψει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Άραγε η παραγωγή αυτόματων – ημιαυτόματων μοτοσυκλετών από όλο και περισσότερες εταιρίες μπορεί να σηματοδοτεί κάποια αλλαγή για το μέλλον των μοτοσυκλετών ή είναι απλως μια μοδατη ευκολία?
    εμπορικά πως πανε ? (προφανως , οχι μονο στην Ελλαδα)
    Ανέκαθεν τα παπιά είχαν καλές πωλήσεις, λόγω ευκολίας.
    Αν συνυπολογίσεις την στροφή όλων των κατασκευαστών από την μοτοσυκλέτα πρός το PSP,
    δεν χρειάζεται να να είσαι και μάντης για να καταλάβεις ότι το marketing και η ημιμάθεια θα συνεχίσουν να κυριαρχούν.

To nc 700x το εχω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος , και οταν πας χαλαρα στο D mode δεν καιει τιποτα ,στο s mode τσιμπαει λιγο παραπανω ,αλλα και παλι ειναι οικονομικο.
    ειναι πολυ ευλικτο ,και στριβει με τη σκεψη, και τα φρενα του ειναι κορυφαια !!! ..σε πυκνη κυνιση ,δεν μπορουν να το ακολουθησουν πολλα μηχανακια,οπως το vstrom που παρ.. ολο που ειναι πιο δυνατο ο τυπος στο κεντρο δεν καταφερε ουτε καν να με πλησιασει.δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα εχει το γκαζακι του ,ειδικα στο s mode φευγει με παντες. γενικως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! θα ηθελα ομως να κανω μια ερωτηση ...αυτη που το θαβουν το ξερουν αυτο το μηχανακι το χουν οδηγησει εστω 2/3 μερες η απλα διαβαζουν τα τεχνικα στοιχια ιππους κτλπ ..και βγαζουν συμπερασμα ? πρωσοπικα νομιζω το δευτερο...πιστεψτε με ομως εαν συνβιωσετε λιγο καιρο με ενα nc700x dc-t ..θα αλλαξετε γνωμη αρδην !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    To nc 700x το εχω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος , και οταν πας χαλαρα στο D mode δεν καιει τιποτα ,στο s mode τσιμπαει λιγο παραπανω ,αλλα και παλι ειναι οικονομικο.
    ειναι πολυ ευλικτο ,και στριβει με τη σκεψη, και τα φρενα του ειναι κορυφαια !!! ..σε πυκνη κυνιση ,δεν μπορουν να το ακολουθησουν πολλα μηχανακια,οπως το vstrom που παρ.. ολο που ειναι πιο δυνατο ο τυπος στο κεντρο δεν καταφερε ουτε καν να με πλησιασει.δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα εχει το γκαζακι του ,ειδικα στο s mode φευγει με παντες. γενικως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! θα ηθελα ομως να κανω μια ερωτηση ...αυτη που το θαβουν το ξερουν αυτο το μηχανακι το χουν οδηγησει εστω 2/3 μερες η απλα διαβαζουν τα τεχνικα στοιχια ιππους κτλπ ..και βγαζουν συμπερασμα ? πρωσοπικα νομιζω το δευτερο...πιστεψτε με ομως εαν συνβιωσετε λιγο καιρο με ενα nc700x dc-t ..θα αλλαξετε γνωμη αρδην !!!

φιλε μου τι μηχανακι ειχες πριν??

εγω το οδηγησα και αρκετα μαλιστα για να βγαλω συμπερασμα.
    θα συμφωνησω με τον αρη και νικο αλλα....
    με την πρωτη ματια οντως φαινεται φτηνοκατασκευη.
    η υφη των πλαστικων,το εμπρος πηρουνι,το ψαλιδι πισω κλπ.
    ομως ολα αυτα λειτουργουν αψογα (συνηθες φαινομενο αυτο για honda)
    τα φρενα του και κυριως μετα την οδηγηση του v-strom μου,μου φανηκαν αγκυρες.
    αν δεν κανω λαθος της ιδιες δαγκανες εχει το στρωμα με το versys.
    απο κινητηρα και αποδοση αν εχει διαβασει κανεις πριν τα περιοδικα και της ανακοινωσεις της honda,θα διαπυστωσει οδηγωντας οτι ετσι ακριβως ειναι.
    πολυ ροπατο,πολυ ευελικτο παρα το βαρος του,πολυ καλο ζυγισμα,χαμηλο κεντρο βαρους.
    γενικα ειναι απο της λιγες φορες που εχω διαπυστωσει ακριβως τα ιδια με αυτα που λενε-γραφουν οι δημοσιογραφοι.
    για αυτο που ειναι και το τονιζω,για αυτο που το διαφημιζουν,ειναι εξαιρετικο.
    για μενα παντως τα 7500 ειναι πολλα,6000 θα ηταν πολυ συμφερουσα αγορα.
    και τελος δεν μπορω να μην κανω μια συγκρυση με το παλιο μονοκυλυνδρο bmw f650gs.
    ιδια καταναλωση,ιδια αποδοση στα φρενα,καλο κρατημα,καλο ζυγισμα και τα 2,πολυ κοντα σε αποδοση κινητηρα και τα 2,πολυ καλυτερο το bmw στο χωμα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Μην διαβαζετε ξενα περιοδικα αν προκειται για φρενα, ειναι σα να διαβαζεις ξενα περιοδικα για λαστιχα, που ειναι σα να διαβαζεις ξενα περιοδικα για ασφαλτο.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. To Neo Transalp
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 22:46
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων