Misfits σαιζόν 4
Είδα (σχεδόν όλο) το 1ο επεισόδιο. Δεν.....
Θα κάνω μια προσπάθεια αν κάποιος μου πει ότι κάτι άλλαξε προς το καλό....
Misfits σαιζόν 4
Είδα (σχεδόν όλο) το 1ο επεισόδιο. Δεν.....
Θα κάνω μια προσπάθεια αν κάποιος μου πει ότι κάτι άλλαξε προς το καλό....
Ειχα αναφερθεί στο Grimm και συνεχίσω λέγοντας οτι γίνεται όλο και καλύτερο!! Είμαι στην 2η σεζόν και περιμένω να βγει
πως και πως καινούργιο επεισόδιο.
Επίσης ξεκίνησα το ARROW. Μάλλον θα κολλήσω και αυτό. Σταθερές αξίες το Walking Dead. Θα ξεκινήσω και το 666 park avenue.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
δεν ειμαι σιγουρος αν αναφερθηκε αλλα αξιζει ο κοπος να δειτε και το νεο Last Resort αμερικλανια βεβαια αλλα με ενδιαφερον σεναριο...
Νεο κόλλημα: 666 Park Avenue. Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια ήδη. Πρωταγωνιστής ο John Lock του LOST!!
Ναι ε;
Το κόψανε
http://en.wikipedia.org/wiki/666_Park_Avenue[FONT=sans-serif]On November 16, 2012, ABC announced that the series had been canceled, and will finish its thirteen-episode run[/FONT]
ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ!!! Αμαν οτι μου αρέσει εμένα κόβεται????? Μάλλον είμαι περίεργος στην επιλογή σειρών μου φαίνεται τελικά χεχε.
Α nikos_abel........ σε μισώ ρε φίλε(για την πληροφορία και μόνον ε μην παρεξηγιόμαστε). Τουλάχιστον θα δώσουν τέλος.
Παιδες με το Spartacus τι γινετε? μου εχουν πει απο τις καλυτερες Epic σειρες...την εχει δει κανεις?? καλυτερη και απο το Game Of throns μου ειπαν... ριξτε τα φωτα σας !!!![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Sons Of Anarchy και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!
Μετά το Lost και την απίστευτη φόλα που φάγαμε όλοι με το τέλος του , είχα τόσο αηδιάσει με τις σειρές που από τότε δεν ξανά είδα καμία .
Όμως πριν κανά μήνα ξεκίνησα δειλά δειλά να βλέπω Sons Of Anarchy .
Περιττό να σας πω , πως σε 15 μέρες είδα και της 5 σεζόν !!!
Κόλλημα λέμεεεεε....
Και στην αρχή φαίνεται π@π@ρι@ μεγάλη , αλλά σιγά σιγά σε κολλάει άσχημα . Εν αναμονή τώρα της 6ης σεζόν όποτε και αν παιχτεί .
Επίσης ρε παιδιά έχω αρρωστήσει με αυτή τη γυναίκα , έχω πρόβλημα λεμεεεεε ....κάθε φορά που τη κοιτώ δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της . ( ευτυχώς που δεν διαβάζει μοτό η γυναίκα μου) .
Τώρα στο ενδιάμεσο μέχρι να ξεκινήσει η 6η σεζόν , ξεκίνησα το breaking bad .
Άλλο κόλλημα μυρίζομαι !!![]()
Arrow...
Μεταφορα στην τιβι του γνωστου Green Arrow.... Θετικες εντυπωσεις στα πρωτα 6 που εχω δει και προσφατα ανανεωθηκε για 22 επεισοδια ακομα.... δεν θα μας αφησει με την τσουτσου στο χερι δηλαδη.
Ξεκίνησα χτές το Homeland season 1 και τα πρώτα 2 επεισόδια που είδα καλά μου φάνηκαν, και για την συνέχεια δείχνει να έχει ενδιαφέρον.