it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δεν ξέρω αν γνωρίζεστε αλλά και εγώ τον αγαπάω. Στο οδήγηση tips n tricks δίνει και παίρνει ο bladerunner.
Anyway το είχα απορία αυτο το πράγμα εδω και καιρό αλλα το είχα ξεχάσει. Τι διαφορά υπάρχει στο φρενάρισμα (στην πίεση, νουμερα) σε εμάς τους θνητούς,τους άπιστους
σε σχέση με εσας τους πιστάκιδες και τους Μοτοτζιπιοτες οδηγούς???
I know![]()
Κύκλους
Κοιτα, εγω σαν πιστακιας και μοτοτσιπιοτης οδηγος φρεναρω πολυ διαφορετικα απο εσενα που εισαι κοινος θνητος. Αλλα μη με κουραζεις να σου εξηγω σε παρακαλω γιατι τρεχω σε μερικες ωρες και το βραδυ εχω ραντεβου με κατι paddock girls για βραδια ποιησης
Δεν εχω πατησει ποτε πιστα δικε μου. Κουλαδι θεοκουλαδο ειμαι.
Οχι δεν τον ξερω τον blade αλλα τον εχω εκτιμησει απο τα γραπτα του εδω μεσα. Και απο την ουσια των κειμενων του, αλλα και απο αλλα πραγματα ακομα περισσοτερο![]()
Δεν θα έλεγα ότι 7 νίκες και 32 βάθρα είναι @@...
http://www.motogp.com/en/riders/Alex+Barros
Άσε με ρε Κώστα, είχε πάει στη Χόντα να πάρει ΠΠ και πήρε και τις τρίχες.... (εκτως από τ @@)
Πετρογκαζάκης σε κακή έκδοση ήταν ο άνθρωπος.
![]()
Γινεσαι κακός τώρα.
Ο Barros ήταν οδηγάρα, και οχι μόνο στα φρένα. Απλά στα φρένα δεν τον έπιανε κανείς, ποτέ.
Ούτε και o Rossi στα φόρτε του ενω ο άλλος ηταν ο μπάρμπας. Ηταν απλά σε δικό του επίπεδο στο φρένο.
Ηταν άτυχος στην καριέρα του, αν είχε σωστό μηχανάκι την σωστή στιγμή μπορεί και να το είχε πάρει.
Πρόσφατα σταμάτησε και απο τα WSBK. Εγώ τον θεωρώ ισάξιο η και καλύτερο του Capirossi.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μονο Στονερ!
Ολοι οι αλλοι ειναι κουλομαριες :a36::a36:
![]()