Σελίδα 27 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 713

Θέμα: πάει...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    πολύ ωραίο και αντικειμενικό κείμενο...

α) η ΕΡΤ έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει αλλάξει
    β) η ΕΡΤ είχε πάρα πολλούς απαίδευτους, ανίκανους και αργόσχολους εργαζόμενους και αρκετούς πολύ ικανούς και μορφωμένους που έβγαζαν τη δουλειά.
    γ) όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (πλην ελαχίστων εκατοντάδων που είχαν μπει μέσω ΑΣΕΠ ή διαγωνισμών) είχαν μπει στην εταιρεία με αδιαφανείς διαδικασίες. Επιπλέον έως φέτος, εκατοντάδες συμβασιούχοι μπαινόβγαιναν με επίσης αδιαφανείς συνθήκες, προκειμένου να βγάζουν τη δουλειά που αδυνατούσαν να βγάλουν οι μόνιμοι.
    δ) η ΕΡΤ ουσιαστικά συνδιοικούνταν από τους συνδικαλιστές που επέβαλαν τους κανόνες τους και μπλόκαραν τα προηγούμενα χρόνια τα όποια σχέδια εξυγίανσης γιατί δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα.
    ε) αναίμακτος τρόπος εξυγίανσης δεν υπήρχε εδώ που είχε φτάσει
    η κατάσταση, αλλά αυτός ήταν σίγουρα ο χειρότερος.
    στ) το σύνολο των ευθυνών για το χάλι της ΕΡΤ ανήκει σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και δευτερευόντως στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα. Επιπλέον, δεκάδες εργαζόμενοι είχαν στήσει παραμάγαζα εντός της ΕΡΤ (εταιρείες παραγωγής στο όνομα συγγενών, βόλεμα παιδιών και συγγενών μέσω εταιρειών παραγωγής, αργομισθίες, μίζες κλπ)
    Αυτό που με σόκαρε όμως σήμερα είναι η αδυναμία των εργαζομένων της ΕΡΤ την ύστατη ώρα να εκπέμψουν ένα έκτακτο πρόγραμμα με ειρμό, νόημα και ουσία προκειμένου να δείξουν τι πραγματικά είναι η ΕΡΤ και σε τι διαφέρει.
    Καταλαβαίνω το σοκ και την έκπληξη, αλλά δεν μπορεί -οι συνηθισμένοι εδώ και τόσους μήνες σε κινητοποιήσεις 600 δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και 2200 τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι να μην μπόρεσαν να στήσουν μια ομάδα έκτακτης ανάγκης, ώστε να σχεδιάσει και να βγάλει σε πέρας ένα 6ωρο πρόγραμμα αντάξιο της περίστασης.
    Αντ΄αυτού είδαμε μια άθλια μετάδοση, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, γεμάτη αερολογίες και συναισθηματισμούς, αντί επιχειρημάτων, με τεράστια τεχνικά προβλήματα, διακοπές εικόνας και ήχου, κακοφωτισμένα πλάνα, πρόβλημα στις συνδέσεις, αλλαγές παρουσιαστών on air κλπ, εικόνα που έδινε την αίσθηση ασύντακτου ασκεριού σε υποχώρηση, αντί για μια ομάδα υψηλών επαγγελματιών που είναι ταγμένοι στην ενημέρωση ανεξαρτήτως της περίστασης, δικαιώνοντας έτσι τους κακόβουλους.
    Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να πείσουν για τους λόγους που πρέπει να υπάρχει η ΕΡΤ.
    Δηλαδή,
    - δεν είδαμε το βασικό της πλεονέκτημα. Το γεγονός ότι φτάνει στις εσχατιές της Ελλάδας και τις 5 ηπείρους.
    Γιατί δεν ακούσαμε τους ανταποκριτές που έχει το κανάλι σε όλη τη χώρα;
    Γιατί δεν βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα τα 19 περιφερειακά ραδιόφωνα;
    Γιατί δεν είδαμε δορυφορικές συνδέσεις από τα στούντιο στην Κομοτηνή, στην Πάτρα, στην Πάρο, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα και όπου αλλού είχε στήσει κομματικά μαγαζάκια όλα αυτά τα χρόνια;
    Που χάθηκαν οι ανταποκριτές σε Κέρκυρα, Ρόδο, Πύργο, Σέρρες, Φλώρινα, Λάρισα, Βόλο, Γιάννενα κλπ;
    Τι απέγιναν οι μόνιμοι ανταποκριτές εξωτερικού σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Αλεξάνδρεια, Βρυξέλλες, Μονπελιέ (ναι Μονπελιέ!);
    - Γιατί δεν είδαμε τους πολυδιαφημισμένους και ακριβοπληρωμένους αστέρες των εξωτερικών παραγωγών;
    Που ήταν ο Κούλογλου, ο Βαξεβάνης, ο Αυγερόπουλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι λοιποί όσο ήταν στον αέρα το κανάλι;

...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    - Γιατί όλοι οι πρώην πρόεδροι, διευθύνοντες και λοιποί δεν βγήκαν να πουν τα προβλήματα και τις δυνατότητες της ΕΡΤ; (Παν-Παν, Στάγκος, Παναγόπουλος, Γαμπρίτσος, Ταγματάρχης, Καλημέρης κλπ
    - Γιατί οι τεχνικοί της ΕΡΤ δεν υπερασπίστηκαν τα κέντρα εκπομπής στον Υμηττό και την Πάρνηθακαι δεν έστησαν ούτε ενα λινκ για να δώσουν ζωντανή εικόνα από την άφιξη των ΜΑΤ;
    - Γιατί οι μουσικοί της ΕΡΤ δεν κατέβηκαν στο Σύνταγμα να δώσουν συναυλία, ώστε να προσκαλέσουν τον κόσμο να συμπαραταχθεί μαζί τους;
    - Που κρύφτηκαν οι ακριβοπληρωμένοι και μη παρουσιαστές της ΕΡΤ; Γιατί χάθηκαν οι τρικομματικά διορισμένοι Κοττάκης, Παπαναγιώτου, Λιάρος, Κουβαράς, Λιάτσος, κλπ;
    Που κρύφτηκαν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ - νυν και πρώην βουλευτές ; Καραμανλή, Κοντογιάννης, Κανέλλη, Κουίκ, Πιπιλή, Ευθυμίου, Αράπογλου, Γιαννακά, Ασπραδάκης, Μαυρομάτης, Αγάτσα κλπ;
    - Γιατί δεν εξέπεμψαν από το πρωί απευθείας το Euronews από τις συχνότητες της Ψηφιακής ΕΡΤ;
    Γιατί δεν προετοιμάστηκαν για εναλλακτικούς τρόπους μετάδοσης;
    - Γιατί αντί των δακρύων των παρουσιαστών, των δηλώσεων των πολιτικάντηδων, τις κραυγές περιθωριακών ομάδων περί Ταχρίρ και χούντας δεν είδαμε μια συζήτηση επιχειρημάτων, μια παρουσίαση του έργου της ΕΡΤ και των δυνατοτήτων της;
    Γιατί δεν μίλησε ο υπεύθυνος του αρχείου να πει πόσες χιλιάδες ώρες σπάνιου υλικού έχει σώσει;
    Γιατί δεν βγήκαν οι μουσικοί επιμελητές τους Γ’ προγράμματος να μιλήσουν για το δύσκολο έργο τους, γιατί δεν βγήκαν οι εναερίτες να που πως συντηρούν αναμεταδότες στα 1000 μέτρα υψόμετρο;
    Γιατί δεν εξήγησε κανείς ότι η ΕΡΤ έχει γεωγραφική κάλυψη 99%;
    Γιατί δεν μίλησε κανείς για τα μουσικά σύνολα, τον Φιλία, την ιστοσελίδα; Γιατί δεν εξήγησε κανείς ότι τώρα πια δεν θα υπάρχουν εκπομπές όπως το Ουράνιο τόξο, το μικροφίλμ, οι Αληθινές ιστορίες, η μετάδοση της λειτουργίας;
    Γιατί δεν εξήγησε κανείς τις υποχρεώσεις της ΕΡΤ απέναντι στα κόμματα και την κυβέρνηση και πόσες χιλιάδες ώρες προγράμματος παρείχε δωρεάν και αφειδώς στα ιδιωτικά κανάλια;
    Άλλη μια χαμένη ευκαιρία.
    Αν τέλειωσε… Και αν αυτό που ανοίξει δεν είναι μια μικρογραφία της σημερινής ΕΡΤ.
    Α, για την ιστορία. Μια υπενθύμιση.
    Τα τελευταία ρουσφέτια που οδήγησαν εδώ ήταν οι διορισμοί από τη ΝΔ του γυμναστή κ. Καμπανέλη, της ευβοιώτισσας κ. Ρέτσα,, από το ΠΑΣΟΚ του πολιτευτή κ. Λιάρου και του προέδρου κ. Τέλλη, από τη ΔΗΜΑΡ του κ. Σπυρόπουλου και του κ. Μπράμου, μεταξύ άλλων…
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τώρα με όλο το σεβασμό πείτε μου ότι μερικούς σας έπιασε πόνος που δεν θα μεταδίδεται η Θεία Λειτουργία την Κυριακή...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τώρα με όλο το σεβασμό πείτε μου ότι μερικούς σας έπιασε πόνος που δεν θα μεταδίδεται η Θεία Λειτουργία την Κυριακή...
    Όχι αλλά μερικούς (κάπως σιτεμένους) σίγουρα τους έπιασε... και για το αρχονταρίκι που αναφέρθηκε πιο πάνω και για κάτι εικαστικές εκπομπές και για το μονόγραμμα και για πολλές άλλες. Συγκριτικά με την βοθρίλα που εκπέμπουν τα ιδιωτικά, δεν το συζητάω, η ΕΡΤ και η ΝΕΤ και η ΕΤ3 ήταν μακράν... χίλες φορές θεία λειτουργία παρά Κωνσταντίνου & Ελένης 18769 φορά, φάτε μάτι ψάρια συνταγές και μαγειρική, πρωινάδικα για λοβοτομημένους και γενικά το πτώμα του εκλιπόντος βλαχομπαρόκ life style που επιμένουν να σέρνουν από εδώ και από εκεί οι ιδιωτικοί σταθμοί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όχι αλλά μερικούς (κάπως σιτεμένους) σίγουρα τους έπιασε... και για το αρχονταρίκι που αναφέρθηκε πιο πάνω και για κάτι εικαστικές εκπομπές και για το μονόγραμμα και για πολλές άλλες. Συγκριτικά με την βοθρίλα που εκπέμπουν τα ιδιωτικά, δεν το συζητάω, η ΕΡΤ και η ΝΕΤ και η ΕΤ3 ήταν μακράν... χίλες φορές θεία λειτουργία παρά Κωνσταντίνου & Ελένης 18769 φορά, φάτε μάτι ψάρια συνταγές και μαγειρική, πρωινάδικα για λοβοτομημένους και γενικά το πτώμα του εκλιπόντος βλαχομπαρόκ life style που επιμένουν να σέρνουν από εδώ και από εκεί οι ιδιωτικοί σταθμοί.
    Μωρέ μακράν η ΕΡΤ καλύτερη από τα ιδιωτικά, αλλά τό τί έχω δει και διαβάσει αυτές τις μέρες από όψιμους φαν της ΕΡΤ δε λέγεται!!! Τα "πεθαμενατζίδικα" που έβαζε κατά μερικούς μεμιάς έγιναν αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και στα πολυπληθή ωδεία της χώρας που έχει γεννήσει ένα Καρβέλα κι ένα Παντελή Παντελίδη κλαίνε και οδύρονται με μαύρο δάκρυ, απεταξάμην τα μπουζούκια, απεταξάμην. Το τένις ήταν όπως παλιά η Αυγή που την έκρυβαν μέσα στην Ακρόπολη, όλοι Ρολάν Γκαρός έβλεπαν και για ξεκάρφωμα έλεγαν ότι βλέπουν Champions League. Ομοίως όλων τα ραδιόφωνα τα είχαν πάει σε μάστορα να τα πειράξει και να πιάνει μόνο Τρίτο Πρόγραμμα που το ίδρυσε ο αείμνηστος ο Χατζιδάκις, άσχετο αν παλιά δε μας άρεσαν τα τραγούδια του γιατί ήταν και αδερφή. Λύθηκε και η απορία γιατί τις Κυριακές δεν έβλεπες κόσμο πολύ πρωϊ να καυκλοφορεί, αφού όσοι δεν είχαν καταφέρει να πάνε εκκλησία έβλεπαν τη Θεία Λειτουργία από το σπίτι και θυμιάτιζαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    ρε ακούτε τι λέει ο Σαμαράς αυτή τη στιγμή; Πραγματικά όποιον ακούω να τον ψηφίζει θα του σπάω το σαγόνι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    ρε ακούτε τι λέει ο Σαμαράς αυτή τη στιγμή; Πραγματικά όποιον ακούω να τον ψηφίζει θα του σπάω το σαγόνι.
    Γενικά δε βλέπω τηλεόραση οπότε δεν ξέρω τί λέει, αλλά θα κουραστείς να σπας σαγόνια...

Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι, κάνει κανα βαρυσήμαντο διάγγελμα κι έσπασαν την απεργία; Ή η απεργία δεν ισχύει όταν ομιλεί ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ. ;

τι λέει στο περίπου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ότι αυτός έχει τα @@ να αλλάξει τον τόπο που όλοι οι άλλοι τα είχαν κάνει κ@λος, ευχαριστεί την ΟΝΕΔ που έβαλε πλάτη και καταργήθηκε το άσυλο, αυτοί (οι της ΟΝΕΔ) που τον στηρίζουν είναι γαμάτοι και στα καπάκια μιλάει για νέες θέσεις εργασίας σε νέους ... Οι άνθρωποι δε πάνε καλά, πήγε και μίλησε και ευχαρίστησε το στρατό του (τον επίσημο γιατί ο ανεπίσημος είναι η Χ.Α) και κατά τη γνώμη μου έδωσε μπροστά στις κάμερες την υπόσχεση "θα σας βολέψω καμάρια μου"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ότι αυτός έχει τα @@ να αλλάξει τον τόπο που όλοι οι άλλοι τα είχαν κάνει κ@λος, ευχαριστεί την ΟΝΕΔ που έβαλε πλάτη και καταργήθηκε το άσυλο, αυτοί (οι της ΟΝΕΔ) που τον στηρίζουν είναι γαμάτοι και στα καπάκια μιλάει για νέες θέσεις εργασίας σε νέους ... Οι άνθρωποι δε πάνε καλά, πήγε και μίλησε και ευχαρίστησε το στρατό του (τον επίσημο γιατί ο ανεπίσημος είναι η Χ.Α) και κατά τη γνώμη μου έδωσε μπροστά στις κάμερες την υπόσχεση "θα σας βολέψω καμάρια μου"
    Γιατί αυτά δεν έλεγε η ΝΔ και το πασοκ εδώ και 10 χρόνια στις εκλογές για να παραμυθιάζουν τον κόσμο,
    κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα μόλις βγαίναν?

Παλαιό μέλος
    Μωρέ μακράν η ΕΡΤ καλύτερη από τα ιδιωτικά, αλλά τό τί έχω δει και διαβάσει αυτές τις μέρες από όψιμους φαν της ΕΡΤ δε λέγεται!!! Τα "πεθαμενατζίδικα" που έβαζε κατά μερικούς μεμιάς έγιναν αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και στα πολυπληθή ωδεία της χώρας που έχει γεννήσει ένα Καρβέλα κι ένα Παντελή Παντελίδη κλαίνε και οδύρονται με μαύρο δάκρυ, απεταξάμην τα μπουζούκια, απεταξάμην. Το τένις ήταν όπως παλιά η Αυγή που την έκρυβαν μέσα στην Ακρόπολη, όλοι Ρολάν Γκαρός έβλεπαν και για ξεκάρφωμα έλεγαν ότι βλέπουν Champions League. Ομοίως όλων τα ραδιόφωνα τα είχαν πάει σε μάστορα να τα πειράξει και να πιάνει μόνο Τρίτο Πρόγραμμα που το ίδρυσε ο αείμνηστος ο Χατζιδάκις, άσχετο αν παλιά δε μας άρεσαν τα τραγούδια του γιατί ήταν και αδερφή. Λύθηκε και η απορία γιατί τις Κυριακές δεν έβλεπες κόσμο πολύ πρωϊ να καυκλοφορεί, αφού όσοι δεν είχαν καταφέρει να πάνε εκκλησία έβλεπαν τη Θεία Λειτουργία από το σπίτι και θυμιάτιζαν.
    Πάντως αυτό είναι το νόημα του δημόσιου προγράμματος, να έχει για όλους.

Εγώ δεν πιστεύω (ή έτσι νομίζω) στην επίσημη ορθόδοξη ανατολική και τα ρέστα εκκλησία. Αλλά δεν με νοιάζει να βάζει και επιτάφιο και λειτουργία, τι θα κάνουν δηλαδή οι χριστιανοί; Να τους το κόψουμε; (και ας τους μισώ κατά τα λοιπά)

Με την κλασσική; Πλην εξαιρέσεων είμαι τσακωμένος όσο δεν πάει. Τι να κάνουμε τώρα, να μην ακούσουν οι κολλημένοι με την κλασσική τα δικά τους;

Θα δούμε και τένις, θα δούμε και πύργο του νταου...πως στο διάολο τονε λένε, θα ακούσουμε και ηπειρώτικα...

Αυτό είναι η έννοια του δημόσιου πράγματος. Για όλους, όχι με αποκλεισμούς, με ανοχή, συνύπαρξη και ανοιχτές σχέσεις

Πολύ σύριζα ακούγονται όλα αυτά, αλλά έτσι είναι

Τρίτο Πρόγραμμα που το ίδρυσε ο αείμνηστος ο Χατζιδάκις, άσχετο αν παλιά δε μας άρεσαν τα τραγούδια του γιατί ήταν και αδερφή
    Και φιλότουρκος όπως αποδείχθηκε πρόσφατα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Είχα να την ανοίξω κανα δυο χρόνια αλλά από τότε που στην Θεσσαλονίκη κόπηκε το αναλογικό σήμα είμαι και επίσημα χωρίς τηλεόραση, αφού δεν έχω αποκωδικοποιητή.

Και το ότι κόπηκε το σήμα, άλλος μου το είχε πει, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Είμαι αλλεργικός μάλλον στην εμετολογία!

Υγ.. Σαμαράς Δαγκωτό.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Πάντως αυτό είναι το νόημα του δημόσιου προγράμματος, να έχει για όλους.

Εγώ δεν πιστεύω (ή έτσι νομίζω) στην επίσημη ορθόδοξη ανατολική και τα ρέστα εκκλησία. Αλλά δεν με νοιάζει να βάζει και επιτάφιο και λειτουργία, τι θα κάνουν δηλαδή οι χριστιανοί; Να τους το κόψουμε; (και ας τους μισώ κατά τα λοιπά)

Με την κλασσική; Πλην εξαιρέσεων είμαι τσακωμένος όσο δεν πάει. Τι να κάνουμε τώρα, να μην ακούσουν οι κολλημένοι με την κλασσική τα δικά τους;

Θα δούμε και τένις, θα δούμε και πύργο του νταου...πως στο διάολο τονε λένε, θα ακούσουμε και ηπειρώτικα...

Αυτό είναι η έννοια του δημόσιου πράγματος. Για όλους, όχι με αποκλεισμούς, με ανοχή, συνύπαρξη και ανοιχτές σχέσεις

Πολύ σύριζα ακούγονται όλα αυτά, αλλά έτσι είναι

Δεν το έχεις πιάσει... Δεν είπα ότι με ενοχλούσε που έβαζε τον Επιτάφιο και τη Λειτουργία. Απλά δε μπορώ να χωνέψω πως εν μία νυκτί άτομα τα οποία όλα αυτά τα χρόνια άκουγαν ψαλμωδία κι έβγαζαν καντήλες, άκουγαν κλασσική μουσική κι έβαζαν τα γέλια, έγιναν τιμητές της ΕΡΤ και τους κόφτει ποιος θα δείχνει τώρα Λειτουργία και ποιος θα βάζει τη φιλαρμονική της Βιέννης. Μέχρι και το άλλο άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά από ΣΥΡΙΖΑΙΟ πολιτευτή του νομού εδώ, ότι έκλεισαν την ΕΡΤ που ήταν ο μοναδικός φάρος αλήθειας και ελευθερίας για να ακούει ο κόσμος ειδήσεις στο MEGA και στο SKAI και να προωθούνται τα συμφέροντα του Μπόμπολα και του Αλαφούζου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Είχα να την ανοίξω κανα δυο χρόνια αλλά από τότε που στην Θεσσαλονίκη κόπηκε το αναλογικό σήμα είμαι και επίσημα χωρίς τηλεόραση, αφού δεν έχω αποκωδικοποιητή.

Και το ότι κόπηκε το σήμα, άλλος μου το είχε πει, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Είμαι αλλεργικός μάλλον στην εμετολογία!

Υγ.. Σαμαράς Δαγκωτό.

Εδώ ρε γαμώτο υποτίθεται ότι ήταν η πρώτη περιοχή που ξεκίνησε το ψηφιακό σήμα και ακόμα έχει αναλογικό και δείχνει η κωλοτηλεόραση (ο χαρακτηρισμός σαν μέσο κι όχι σαν συσκευή).

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας