Ωραίος ο Ελέφαντας. Καλά χιλιόμετρα!
Παντως δεν ειναι οικονομικό on-off ούτε στην αγορά ούτε στην συντήρηση ούτε στα καύσιμα.
Ωραίος ο Ελέφαντας. Καλά χιλιόμετρα!
Παντως δεν ειναι οικονομικό on-off ούτε στην αγορά ούτε στην συντήρηση ούτε στα καύσιμα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Aπο οσο με ενημερωσε ο ιδιοκτητης καιει περιπου 6,5 λιτρα/100χλμ... Βασικα μεχρι να γυρισει σε ρεζερβα,δλδ με 20 λιτρα μου ειπε οτι κανει σχεδον 370χλμ...
Η αγορα του κοστησε οσο ενα αφρικα,λιγοτερο βασικα...
Την συντηρηση την ξερω μιας κ ηδη εχω το συγκεκριμενο μοτερ,δεν ειναι κατι το τραγικο πιστευω...
Σε ευχαριστω πολυ![]()
καλοτάξιδο φιλε μου. φαίνεται σε εξαιρετικη κατάσταση. Παράτα τα πληκτρολόγια και πάρτο για βολτα!
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Καλοτάξιδο, όμορφο φαίνεται, υποθέτω δεν είναι μαμά το βάψιμο, βάλε φωτό να χαζέψουμε :-)
Γιατί είναι Ιταλός με αρκετά χρονάκια πάνω του και αν κοίταζα για ον-φ θα ήθελα απλά να το παίρνω όποτε θέλω και να μην έχω ποτέ πρόβλημα. Φυσικά όλα αυτά το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται μόνο στο μυαλό μου μιας που δεν είχα ποτέ ο ίδιος μηχανή για να έχω προσωπικές εμπειρίες, Μάλλον επηρεασμένος από τους κακεντρεχείς θα είμαιΠραγματικά το πιστεύω πως είναι ότι πιο όμορφο σε ον-οφ μεγάλου κυβισμού, δε ξέρω μου βγάζει μια αίγλη άλλης εποχής, έχει κουλτούρα το μηχανάκι σου και πολύ μου αρέσει αυτό. Να σου πω και κάτι ακόμα στην τελική ιταλικό έχεις ίδιο μοτέρ φοράνε και αφού γουστάρεις streetακι γιατί να μη γουστάρεις και το ξαδερφάκι του? είμαι σίγουρος πως θα σε βολέψει τόσο που θα παραμελήσεις λιγάκι την πρώτη σου αγάπη
![]()
Το μηχανάκι είναι μια κούκλα και φαίνεται πολύ προσεγμένο. Μερακλής ο προηγούμενος, μερακλής και εσύ μια χαρά τα βρήκατε.
Το περίμενα ότι στο τέλος αυτό θα αγόραζες.
Δε με λες! Σε άφησε να επιλέξεις εσύ ποιο απ' τα 4 θα πάρεις?![]()
Καλά χλμ Θωμάκο.
Υγ. Βάλε φωτό.![]()
Sent from me using a computer.
μεγειές,καλόστριφτο...
τίτλος νήματος:"Σκεψεις για οικονομικο on-off"
τελικά μετά από 25+ σελίδες παρέμειναν απλώς σκέψεις,ε???
που να ήθελες και κανα βενζινοβόρο ρε μαν...τί θα έπερνες..!!
(καλοπροέραιτα πάντα το πείραγμα)![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Νομιζω οτι ότι το παρόν θρεαντ είναι άλλη μια απόδειξη ότι τελικά αρκετές φορές δεν αγοράζουμε με την λογική και τα νούμερα αλλά με την κ@υλα όπως αυτή θα σκάσει μια δεδομένη χρονική στιγμή.
Προφανώς και δεν ερμηνεύω τον νέο κάτοχο απλά λέω την δική μου αίσθηση όπως την αποκόμισα.
Αν και υπάρχει και ποστ του Θωμά που εξηγεί τον τίτλο του θρεντ μερικές σελίδες πίσω και αφήνει πολλά περιθώρια ανοιχτά.
Προσωπικά μου αρέσει το πως εξελίχθηκε η αγορά και πως έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Αντε με τις φώτο λέμε.. Προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ από κοντά το μοντέλο αυτό.
Quod me nutrit... me destruit.....
Καλλιστα μπορει να ειναι πολυ οικονομικο, οπως για παραδειγμα το 950 μου. Ειναι το πιο οικονομικο μηχανακι που ειχα ποτε.
....αφου του εχω κανει μονο 25,000Κμ σε 4 χρονια ....
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.