![]()
Και καλά κάνεις.
Την συλογή την έδινε η Shell ένα φεγγάρι με τους πόντους από την κάρτα μόνο. Την είδα στον κατάλογο που βγάζει και με έκανε εντύπωση το ότι έιχε ίντσες και χιλιοστά μαζί. Και από την φωτογραφία φαινότανε καλή.
Αριστερά οι ίντσες και στα καρυδάκια και στα γερμανοπολύγωνα.
Αυτά που λείπουν (ένα γαλλικό, ένα κατσαβίδι για bits μαζί με τα bits και μια μικρή συρματόβουρτσα) είναι τα μόνα που χρισημοποίησα.
Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έπερνα εργαλείο φτηνό.
Αν η ποιότητα της ήταν καλή, θα ήταν μια υπέροχη συλλογή.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Την είχα πάρει και εγώ και την είχα οταν ήμουν Φυτιτης πιο μαπα πεθαίνεις. Μόλις γύρισα άρχισα να ψάχνω για καλή
Απ' το πάχος που είχε το δαχτυλίδι.
Το περισευούμενο μέταλλο απ' το κόψιμο της πρέσας δίπλα απ' το ανοιχτό άκρο που δεν ειχε λειανθεί .
Και το πάχος του ανοιχτού άκρου σε συνδυασμό με το μήκος του.
Με έκαναν να καταλάβω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ξέρω ποιός το έφτιαξε.
To συνολικό ύψος του ανοιχτού άκρου όμως δεν είναι μεγάλο. Όμορφα!
Η συλλογή σου μου θύμησε μια 1/4 που είχα βρει με καστάνια (ίδια με αυτή που έχεις) καρυδάκια 2 προεκτάσεις, πολύσπαστο (σαν το δικο σου), σπαστή μανέλα και ήταν σε μεταλλική κασετίνα.
Τιμή 2 ευρώ!
Και γαμώ τις ευκαρίες!Δε την πήρα, τσιγκουνεύτηκα τα δύο ευρώ.
Καταξοδεύτηκε η shell.
BTW
![]()
Sent from me using a computer.
Κοροϊδεύετε κοροϊδεύετε αλλά όλοι μας κάπως έτσι ξεκινήσαμε.
Θυμάμαι είχε πάρει μία τέτοια ο πατέρας μου Ινδική παρακαλώ από ένα παζάρι πριν πολλά χρόνια, είχε ακριβώς την ίδια μανέλα με καστάνια αλλά η δικιά μας είχε και μερικά εκατοστά καλώδιο κι ένα σακουλάκι ακροδέκτες. Πρέπει να ήταν η σπέσιαλ εντίσιον. Ο πατέρας μου περιχαρής την έβαλε στο αυτοκίνητο και μου είχε πει θυμάμαι με καμάρι "τώρα δεν κινδυνεύω να μείνω ποτέ και πουθενά από τπτ"
Μια μέρα που κάτι μαστόρευα στην βέσπα την πήρα και κάτι πήγα να λύσω (δεν θυμάμαι τι) και η μαλ@κία έσπασε και γύριζε τρελά. Την πλάκωσα στις σφυριές και μάλλον κάποιο κομμάτι μέταλλο σφήνωσε ανάμεσα στα δόντια του καρέ και μπλοκάρισε. Έκανα λοιπόν την δουλειά μου χωρίς καστάνια και είχα και τον πατέρα μυ πάνω από το κεφάλι μου να μουρμουρίζει ότι του χάλασα τα εργαλεία.
Ακόμα έτσι πρέπει να είναι!!
edit
@ Byron
Τώρα μη σου βάλω φωτό από Γκαζοτανάλια lidl, θα κλάψεις!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τις έχω σπίτι μωρέ και είμαι ακόμα μαγαζί αλλά δεν την γλυτώνεις θα βάλω. Αρκεί να σου πω ότι ήταν προσφορά 3 τμχ 8€ νομίζω. Η μία μάλιστα είναι με πλαστικά καλύμματα στα άκρα για να σφίγγει τις πλαστικές σωλήνες στα σιφώνια και να μην τις πληγώνει.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Νταξ όταν βλέπω εργαλεία που είναι φτιαγμένα με τρόπο που να φωνάζει ποιότητα...
Το ελατήριο στο κοφτάκι (ειδικά στο κοφτάκι) είναι όλα τα λεφτά. Ουφφφφ...![]()
![]()
Ωραία εργαλεία πήρες Βύρωνα! Προσεγμένα σε λεπτομέρειες ενώ στην εμφάνιση η φακόμ δεν παίζεται.
Ωραίο το gedoraki. M' αρέσουν πολύ αυτά που δεν έχουν εξάγωνο και δίπλα απ' τη λαβή. Βολεύουν απίστευτα και είναι πάρα πολύ γρήγορα γιατί η λαβή έχει το ίδιο βάρος και απ' τις δύο μεριές.
Thanks for the pics..![]()
Αφού πιάσαμε τα φακόμ..
Το 11-13 και 17-19 τα έχω πολλά χρόνια. Τα νούμερα αυτά τα πήρα επίτηδες γιατί ήταν για συγκεκριμένες δουλειές και ήταν μέσα σε μια μικρή εργαλειοθήκη που είχα στη δουλειά.
Όταν έβγαλε τα καινούρια γερμανοπολύγωνα φοβήθηκα μην αλλάξει και τη σειρά 44 και πήρα άλλα δυο να έχω όλα τα στανταρ μεγέθη.
Στο 13άρι αν βάλω μέσα βίδα και το φιλεριάσω θα πάρει το ίδιο φίλερ με ένα που είναι καινούριο. Το παλιότερο beta που είχα δεν είχε τοσο σφιχτές ανοχές παρόλο που ήταν και εκείνο βράχος.
Όλα προέρχονται από διαφορετικό καλούπι.
edit..
Πωωω πολύ χάλι η φωτό. Λες και την τράβηξε ο "πρόεδρος" ειναι!
Αφορμή βρήκα να κατέβω στην Αθήνα για βόλτα στα εργαλειομάγαζα αφού χρειαζόμουν ενα μακρύ Torx κατσαβίδι Τ15 με λάμα μικρής διαμετρου και μήκος πάνω απο 170 mm .
Βρήκα τελικά μόνο της Force σε αυτό το μήκος λάμας και δεν μπορουσα να κάνω διαφορετικά ,το αγόρασα.
Επίσης αγόρασα ένα ίσιο 10αρι κατσαβίδι με εξάγωνη πατούρα για να να μπαίνει 13αρι κλειδί.
Πήρα για δοκιμή ένα Padre ,παλιάς σειράς και σε χαμηλή τιμή.
Τα κατασκεύαζε μικρή μονάδα μέσα στην Γερμανία και απο ποιότητα φαίνεται αρκετά καλό, ο καιρός θα δείξει..
Θα χρειαστώ και ένα μακρύ θηλυκό καρύδακι torx 10 με 1/2'' καρέ . Ταρίφα το είχαν στα 10ευρώ,Force..
Οταν 30 ευρώ έχουν και τα οκτώ. E10,E11,E12,E14,E16,E18,E20,E24mm
http://www.getatool.gr/1-2-torx-8-force-4083.html
Βαζεις κάτι παραπάνω και παίρνεις κάτι στα σίγουρα να σου μείνει!
Facom και Gedore δεν βγάζει πάντως![]()
Τελευταία τροποποίηση από Alexandross; 21/11/2015 στις 12:23.
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!