θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται.
Τα μαμα καλαμια εχουν 83εκ μηκος
του gsxr400 εχουν 72εκ μηκος.
του gsxr750 εχουν 72εκ μηκος.
δουλευομαστε τωρα???
πηρα τηλ, ευτυχως ηταν στις καλες του κ με βοηθησε κ μου ειπε πως μπορουμε να βαλουμε απο ninja που ειναι αρκετα πιο μακρια..
τωρα ναι, εχουν αρχισει κ με πιανουν τα διαολια μου.
edit:
μιλησα κ με μηχανικο κ με εκραξε.
Μια χαρα θα ειναι.Λεει.
κ επειδη τα πηρα, παω τωρα εξω να την ξανακανω μαμα να παω κ μια βολτα!![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από roukos_x; 28/07/2015 στις 11:03.
πως σκατα μπαινει η ντιζα γκαζιου????
μου εχει βγαλει την παναγια. μεσα στην γκαζιερα, εκει που δενει η ντιζα με το γκριπ, εχει δυο τρυπες.μικρη αποσταση μεταξυ τους
Την εβαλα στην πιο μεσα κ μολις εβαλα μπροστα η μηχανη βαρεσε κοφτες! (ηταν κ μεσημερι..)
καμια οδηγια??
μα δεν υπηρχε εξ αρχης κατι αλλο. Κ η βλακεια εγινε απο την ωρα που το ξηλωνα.
Με το που ανοιξα το κουτακι που ειναι μεσα η ντιζα, αυτη εφυγε απο το γκριπ πριν καλα καλα δω πως ηταν τοποθετημενη..
(αν βοηθαει, το γκριπ δεν εχει επιστροφη)
κ στο manual δεν γραφει απολυτως τπτ..
edit:
ξαναπηγα, δεν αντεξα. τελικα ολη η ιστορια ηταν η δευτερη τρυπα.
Ουτε ενας ποντος διαφορα η μια με την αλλη.. τι να πω..
το πιο τραγικο ομως ειναι αυτο που ειδα για πρωτη φορα..
τα σχολια δικα σας!
Τελευταία τροποποίηση από roukos_x; 28/07/2015 στις 17:20.
Tα ποστ σε σχεση με τρυπες κλπ σβηστηκαν.
Και το θεμα ολόκληρο το βλέπω σύντομα να παει στο customizing μια και με USD δεν ανηκει στις ανακατασκευές....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ένταξη μπροστινό θα αλλαξεις, με το αμορτισέρ πίσω που ήταν σούπα από το 92 θα κανείς τίποτα ή θα χορεύει καρσιλαμα σε κάθε ευκαιρία
Σπαμ ον τι σκατά είναι ο καρσιλαμας?
ναι, πρεπει να αλλαξω κ πισω.. θα ζητουσα λεπτομερειες οταν θα ερχοταν η ωρα να ασχοληθω κ με αυτο..
Ξερω οτι πρεπει να αλλαξω κ πισω γτ μια φορα που πηρα εναν φιλο, ο πισω βατηρας κοπανουσε πανω στο ψαλιδι (ψαλιδι δεν λεγεται???)
σορρυ αλλα εχω πιει τις μπυρες μου τωρα
τι προτεινετε???
προτείνω να φτιάξεις με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος τα μπροστινά, να βάλεις και μια ανάρτηση πίσω aftermarket, σε οικονομική λύση στα 330 παίζει η hagon με κόκκινο ή μαύρο ελατήριο, να ρίξεις ένα βαψιματάκι σε κάποιο από τα μαμά χρώματα, να βάλεις και τα μαμά αυτοκόλλητα και να κλείσει η ανακατασκευή.
υπάρχει και η επισκευή με ελατήριο στα μέτρα σου, που πάει κανά 200-250άρι...
σκέψου ότι η πίσω ανάρτηση επηρεάζει/ευθύνεται/ελέγχει/στηρίζει
το βάρος της μοτοσυκλέτας,
το βάρος σου, μονός διπλός,
την μετατόπιση του βάρους κατά το φρενάρισμα, την επιτάχυνση, το στρίψιμο,
την επαφή του πίσω ελαστικού με την άσφαλτο,
την άνεση σου
τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας
και άλλα πολλά που ίσως ξεχνάω...
δεν θα εμπιστευομουν να επισκευασω το ιδιο. Οπως κ να το κανεις ειναι πολυ παλια μηχανη, εχει περασει αμετρητα χερια
κ δεν ξερεις τι εχει υποστει.. Λογω ολων αυτων, θα προτιμουσα να μην τσιγκουνευτω κ να βαλω ενα καινουριο!
ουτως ή αλλως.. τι 250 τι 330.
1) Όταν δεν έχεις γνώση απαγορεύεται να έχεις γνώμη.
2) Όσον αφορά την κριτική, δικαίωμα έχει να την ασκήσει όποιος έχει την διάθεση να βοηθήσει.
Τα παρά πάνω τα αναφέρω για των εξής λόγο. Με τη λογική ότι το αμορτισέρ έχει φάει τα ψωμιά του και ότι τα 200 - 250€ είναι πολλά για επισκευή του γνήσιου που μπορεί να κάνη καινούριο 700 – 800€ και τοποθετούμε ένα after market φτηνό αμορτισέρ με την ίδια λογική δεν επισκευάζουμε μοτέρ το πετάμε και βάζουμε άλλο καινούριο κινέζικο. Δεν είναι έτσι πρέπει να ξέρης πότε πρέπει να επισκευάζεται κάτι και πότε πρέπει να το αντικαθιστούμε με καλύτερο βέβαια από το γνήσιο και όχι φτηνότερο όταν προέχει η ασφάλεια η δική σου όσο και των γύρο σου.
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
συμφωνώ με το Γιώργο.
Επίσης να πω ότι, από την αρχή του νήματος κάποια στιγμή σου είπα κάτι, ότι μεταχειρίζεσαι το μηχανάκι σαν να είναι το ποδηλατάκι του πιτσιρικά, ενώ δεν είσαι πιτσιρικάς, (ξηλώματα, δεσίματα, προσθήκες, αφαιρέσεις, βαψίματα κλπ) χωρίς να έχεις γνώσεις να τα υποστηρίξεις, και απάντησες σε ένα ύφος ότι δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω. Κάπου εκεί σταμάτησα να συμμετέχω σεβόμενος ότι δεν θες συμβουλές και γνώμες που ενδεχομένως να είναι αντίθετες με αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αλλά απλά θες απαντήσεις ναι ή όχι σε ξερά ερωτήματα που θέτεις. Έτσι όμως δεν θα αποκτήσεις γνώση γι' αυτό που σε ενδιαφέρει.
Και πριν δύο σελίδες εκφράζεις παράπονο ότι κανείς δεν βοηθάει.
Σου προτείνω λοιπόν παραπάνω δύο λύσεις για κάτι που ρωτάς, και χωρίς να γνωρίζεις απαντάς και τοποθετείσαι, δεν θελω αυτό, θέλω εκείνο. ΔΕΝ θα συμβούλευα ποτέ για κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει, και έχω δοκιμάσει και τα δύο που πρότεινα. Και σε πληροφορώ ότι και η επισκευασμένη ανάρτηση είναι πολύ μα πάρα πολύ αξιόλογη επιλογή αν γίνει όπως πρέπει η δουλειά, αλλά και η οικονομική λύση που σου πρότεινα ως άλλη επιλογή. Και η οικονομική πρόταση ανάρτησης έγινε, διότι την ψάχνεις οικομικά τη δουλειά, οπότε αν πρότεινα κάτι πιο επώνυμο και φιρμάτο, θα έφτανε στα διπλά και παραπάνω ίσως λεφτά.
Συνεπώς για να μην κουράζω άλλο με σεντόνι, θα πρότεινα πιο πολύ να ρωτάς με πολλά γιατί και πώς, και λιγότερο να λες, "εγώ πιστεύω αυτό δεν εμπιστεύομαι το άλλο κλπ", διότι έτσι ενδεχομένως αποθαρρύνεις κάποιον που μπορεί και θέλει να σε βοηθήσει, να μοιραστεί γνώσεις μαζί σου. Δεν λέω να μην έχεις γνώμη, προς Θεού, όμως πρώτα μάζεψε όλη την πληροφορία και μετά πράξε καταλλήλως.