Δεν κουβαλάω τίποτα. Ναπαναγαμηθει. Αν βρέξει, ε ας βραχούμε. Στο γύρνα θα είναι.
Δεν κουβαλάω τίποτα. Ναπαναγαμηθει. Αν βρέξει, ε ας βραχούμε. Στο γύρνα θα είναι.
Ρε η ετήσια μας κυνηγάει με το ζόρι για βροχή για να δει ποιοί γλυκούλιδες θα αρχίσουν να λιώνουν
Εμένα πάντως θα μου άρεσε εξόρμηση με βρόχα. Νιώθεις αλλιώς το adventuring της φάσης :P
Σίγουρα πιο επικίνδυνο λόγω πρόσφυσης αλλά νομίζω οτι τα παλικάρια μας το χουν οργανώσει σωστά να πάμε και να γυρίσουμε ασφαλείς. Ε αν φάμε και λίγο νεράκι τουλάχιστον θα χουμε να λέμε για εκείνη την ετήσια που έπρεπε να βραχούμε για να την ευχαριστηθούμε![]()
Ε ας την φαμε και να παναγαμηθει οπως ειπε και ο Αμουρης...Πρωτη φορα θα ναι??
Here I am,on the road again.......
Για τα περί μελέτης, ευθύνης για μετάβαση και επιστροφή κλπ με κάλυψε ο καφετζής-Τεό. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις και προσδοκίες.
Κτήνος, εννοείται. Θα ταλαιπωρηθεί -ίσως- λίγο το σημαντικόν ήμισυ, αλλά τι να κάνεις, στο πρόγραμμα είναι και αυτό. Θα έχει να λέει ακόμα μιά ενδιαφέρουσα ιστορία![]()
πρωτον: ο πωσειδον δειχνει ωρα utc, αρα το 15:00 ειναι στην ουσια 6 το απογευμα.. θα εχουμε φυγει!
δευτερον: 0,1-2 mm που δινει, δεν ειναι βροχη, ειναι ψιχαλα... (η αλλιως λιιιιιγο παραπανω υγρασια..)
μια χαρα θα ειναι αυριο...
Επειδή με κυνηγάνε να με χώσουν απο την δουλεια! Αν δεν με δείτε το πρωί στο περίπτερο σημαίνει πως χρησημοποιησαν σωστές απειλές!
Επειδή βλέπω βροχές και δεν έχω καμία διάθεση να ταλαιπωρούμαι και να μην απολαύσω μια τέτοια διαδρομή όπως πρέπει, πολύ πιθανό να απέχω. Θα ξυπνήσω το πρωί, θα τσεκάρω καιρό και θα αποφασίσω, αναλόγως της διάθεσης. Μη με περιμένετε :P
Life begins at 45°.