Σελίδα 27 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 641

Θέμα: Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014 - ΣΧΟΛΙΑ και κουβεντούλα

Δεν κουβαλάω τίποτα. Ναπαναγαμηθει. Αν βρέξει, ε ας βραχούμε. Στο γύρνα θα είναι.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Ρε η ετήσια μας κυνηγάει με το ζόρι για βροχή για να δει ποιοί γλυκούλιδες θα αρχίσουν να λιώνουν

Εμένα πάντως θα μου άρεσε εξόρμηση με βρόχα. Νιώθεις αλλιώς το adventuring της φάσης :P
    Σίγουρα πιο επικίνδυνο λόγω πρόσφυσης αλλά νομίζω οτι τα παλικάρια μας το χουν οργανώσει σωστά να πάμε και να γυρίσουμε ασφαλείς. Ε αν φάμε και λίγο νεράκι τουλάχιστον θα χουμε να λέμε για εκείνη την ετήσια που έπρεπε να βραχούμε για να την ευχαριστηθούμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν κουβαλάω τίποτα. Ναπαναγαμηθει. Αν βρέξει, ε ας βραχούμε. Στο γύρνα θα είναι.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1477383_1428501320747431_763064202253115623_n.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	10,1 KB 
ID:	318314
    ανανήψαντας

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Ε ας την φαμε και να παναγαμηθει οπως ειπε και ο Αμουρης...Πρωτη φορα θα ναι??
    Here I am,on the road again.......

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Ρε η ετήσια μας κυνηγάει με το ζόρι για βροχή για να δει ποιοί γλυκούλιδες θα αρχίσουν να λιώνουν

Εμένα πάντως θα μου άρεσε εξόρμηση με βρόχα. Νιώθεις αλλιώς το adventuring της φάσης :P
    Σίγουρα πιο επικίνδυνο λόγω πρόσφυσης αλλά νομίζω οτι τα παλικάρια μας το χουν οργανώσει σωστά να πάμε και να γυρίσουμε ασφαλείς. Ε αν φάμε και λίγο νεράκι τουλάχιστον θα χουμε να λέμε για εκείνη την ετήσια που έπρεπε να βραχούμε για να την ευχαριστηθούμε
    Η διοργανωτες δεν ειναι θεοι.
    Η ασφαλεια του καθενος οριζεται αναλογα με το τι κουβαλαει ο καθενας στην κεφαλα του................
    Καλα να περασετε!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Η διοργανωτες δεν ειναι θεοι.
    Η ασφαλεια του καθενος οριζεται αναλογα με το τι κουβαλαει ο καθενας στην κεφαλα του................
    Καλα να περασετε!
    Με παρερμηνεύεις. Δεν έγραψα οτι οι διοργανωτές φέρουν την οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή λάθη προκύψουν. Έγραψα μόνο οτι τα έχουν έτσι μελετημένα ώστε να ευθύνεται μόνο η κεφάλα μας. Επομένως συμφωνούμε.

Για τα περί μελέτης, ευθύνης για μετάβαση και επιστροφή κλπ με κάλυψε ο καφετζής-Τεό. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις και προσδοκίες.

Κτήνος, εννοείται. Θα ταλαιπωρηθεί -ίσως- λίγο το σημαντικόν ήμισυ, αλλά τι να κάνεις, στο πρόγραμμα είναι και αυτό. Θα έχει να λέει ακόμα μιά ενδιαφέρουσα ιστορία

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    πρωτον: ο πωσειδον δειχνει ωρα utc, αρα το 15:00 ειναι στην ουσια 6 το απογευμα.. θα εχουμε φυγει!

δευτερον: 0,1-2 mm που δινει, δεν ειναι βροχη, ειναι ψιχαλα... (η αλλιως λιιιιιγο παραπανω υγρασια..)

μια χαρα θα ειναι αυριο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Ούτε αύριο!!

Ζηλεύω, να προσέχετε και να περάσετε τέλεια! Περιμένουμε ωραίες ιστορίες & φωτογραφίες!
    εσυ γιατι δεν ερχεσαι? εχω συνηθησει τωρα πια να εισαι κι εσυ σε οποια ετησια συμμετεχω και μαλιστα να σε εχω η λιντερ η σκουπα! γιατι μου το χαλας φετος??

Επειδή με κυνηγάνε να με χώσουν απο την δουλεια! Αν δεν με δείτε το πρωί στο περίπτερο σημαίνει πως χρησημοποιησαν σωστές απειλές!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    πρωτον: ο πωσειδον δειχνει ωρα utc, αρα το 15:00 ειναι στην ουσια 6 το απογευμα.. θα εχουμε φυγει!

δευτερον: 0,1-2 mm που δινει, δεν ειναι βροχη, ειναι ψιχαλα... (η αλλιως λιιιιιγο παραπανω υγρασια..)

Άντε ρε Μικέ... και είχα πακετάρει αλυσίδες....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Επειδή βλέπω βροχές και δεν έχω καμία διάθεση να ταλαιπωρούμαι και να μην απολαύσω μια τέτοια διαδρομή όπως πρέπει, πολύ πιθανό να απέχω. Θα ξυπνήσω το πρωί, θα τσεκάρω καιρό και θα αποφασίσω, αναλόγως της διάθεσης. Μη με περιμένετε :P
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Άντε ρε Μικέ... και είχα πακετάρει αλυσίδες....
    δεν θα τις χρειαστείς, μπορεις στη θεση τους να βαλεις άλλο ένα 4λιτρο λαδι...

δεν θα τις χρειαστείς, μπορεις στη θεση τους να βαλεις άλλο ένα 4λιτρο λαδι...
    καλά που το είπες γιατί το υποσέλιο φιαλίδιο είναι κενό... Έχω κανένα ρετάλι λάδι σπίτι γμτ; Φχαριστώ για την υπενθύμιση!

Παλαιό μέλος

Ρε παιδιά καλοκαίρι είναι, ασε να βρέξει λίγο να δροσιστούμε, να μυρίσουμε λίγο βρεγμένο χωματάκι (οχι από κοντά ελπίζω)

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014
    από sniper στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2014, 19:59
  2. Ετήσια Βόλτα moto.gr. Κυριακή 5 Ιουνίου 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 205
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2011, 10:45
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 218