Σελίδα 27 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Σε ειδα να με φωναζεις διονυση και να μου στελνεις φιλακια...Ωραια ηταν αλλα με λενε θοδωρη...

Υ.γ.Φιλια κουκλα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    σε ειδα γερο με το κουτι σου να βγαίνεις στο ρευμα μου και οταν σου κόρναρα με έβριζες και απο πανω, σεβάστηκα τα χρονια σου και μην πεθάνεις απο κανα έμφραγμα.
    παραλληλα με ειδα να ειμαι σε πολυ ζεν φαση μετρώντας αν θα γυρίσω να σε αρχίσω στα χαστούκια μα η λογική επικράτησε.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα 2μετρη νάρα πάνω στο σταματημένα Βαρκαντέρο να χώνεις τη δαχτύλα στη μύτη και μετά να το βάζεις στο στόμα :a04:

Δεν κρατήθηκα και σου είπα " θα πας κυνήγι και δοκιμάζεις τη μπαρούτη?? "

Με μπινελίκωσες αλλά δεν τρέχει τπτ, ακόμα γελάω με την αντίδρασή σου αλλά και των 5-6 νοματαίων που είδαν την φάση.
    Κρίμα στο μπόι σου και στην ομορφιά σου στρουγκανόβλαχα!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    Σε είδα μελαχρινό πριν λίγες μέρες Κηφισσίας, arai ασπρόμαυρο κράνος , είχες αυτοκόλλητο moto.gr στην μηχανή. Εσύ δεν με είδες αλλά είδες την σκόνη μου

Σε είδα και εσένα με το σκουτερ να μου κάνεις φιλική "παρατήρηση" για τον εξοπλισμό που δεν είχα λόγο ζέστης :/

Να'στε πάντα καλά και όρθιοι με προσοχή!
    Τελευταία τροποποίηση από BoSS_Man*; 04/06/2015 στις 20:11.

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    σε ειδα μπαρμπα με την πάπια και γελουσα μονος μου μεχρι να φτασω στη δουλεια... Κλασσικος 50αρης με ρημαδι κράνος, ειχες μπροστα σου ενα mp3 που φοβοταν/δεν χωρουσε να περάσει ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα. Ειχες κολήσει απο πίσω του και μετά απο 2-3 κορναρίσματα του φωναξες " ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ!!!""
    :rotflmao:

Θεός! μα Στάυρο Παράβα??? μου εφτιαξες τη μέρα πρωι πρωί...
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σας ειδα χαρωπους ποδηλάτες να κάνετε το βραδινό σας τουρνενε με τα σαμπγουφερ φορτωμενα σε αυτοσχέδια ρυμουλκα ,κόβοντας κεντρικη λεωφόρο και συνεχιζατε να περνάτε παρολο το κόκκινο φανάρι που είχατε.
    Δεν σας χαλασε μερικούς που ορμησα καταπανω σας με ξερογκαζιες φωνάζοντας για το φανάρι.
    Ζωα.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σας ειδα να κανετε στο ποταμι διηθηση με οσα.....

Τοσα που ειναι αποκλειστικα θεμα τυχης αν θα γινει ή οχι η στραβη....
    πουτσ@@@@@@@@@

underground τύπος Το avatar του/της Gregor
    Τα είδα να σταματάνε δίπλα μου στο φανάρι με το σκουτεράκι τους, ήτανε δεν ήτανε 18 χρονών, κοριτσόπουλα σαν τα κρύα τα νερά ένα πράγμα, ακράνωτα και τα δύο. Τα κόβω μία, από πάνω ως κάτω (αυτό ονομάζεται αντανακλαστικό και γίνεται παρά την θέληση μου) και ξεκινά ο διάλογος:
    Αυτές: -Ωραία μηχανή, τι μάρκα είναι? (χαμογελώντας - χαζογελώντας)
    Εγώ: -Husqvarna!
    Αυτές:-Τι?
    Εγώ:-HUSQVARNA!!
    Αυτές: -hus... vanta???????
    Εγώ:-HUSQVARNA!! παιδί μου, HUSQVARNA!!
    Αυτές: -Husvarta?
    (από μέσα μου) - Γ@μησε το τι να σου εξηγώ τώρα στο φανάρι που δεν ξέρεις τα Husqvarna (τσ.. τσ.. τσ.. η σημερινή νεολαί-ρα και λοιπά συναφή)
    Εγώ: -Άστο δεν το ξέρεις... Κινέζικο είναι...
    Αυτές συνεχίζουν (πότε η μία και πότε η άλλη): - Ωραίο είναι, κάνε μας μια σούζα!!!!

Εκεί ρε παιδιά (το μυαλό τελικά είναι πολύ πολύπλοκο μηχάνημα) μου ήρθε αστραπιαία, χωρίς να το σκεφτώ ούτε μια στιγμή, στο μυαλό, ένα αρχαίο άρθρο του περιοδικού Μοτο που έγραφε κάτι για τις αντιδράσεις που πρέπει να έχουν οι "σωστοί μοτοσυκλετιστές" προς τους άλλους. Εκεί λοιπόν σε αυτό το άρθρο η απάντηση ενός μηχανόβιου προς κάποιον που του λέει: κάνε μας μια σούζα, ήταν κάνε μας μια πίπ@!!!!
    Ε, λοιπόν αυτό μου ήρθε, κάνε μας μια πίπ@!!!!
    Όχι ότι τελικά το είπα... (κοτ... κοτ... κοτ...)
    Αντί αυτού έριξα την θεϊκή ατάκα:
    -Γιατί δεν φοράτε κράνος???
    Κάπου εκεί τα ξενέρωσα εντελώς, εξαφανίστηκε το χαμόγελο από τα χείλη τους, κόπηκαν τα γελάκια, άλλαξε το φανάρι σε πράσινο, και πήρε ο καθένας τον δρόμο του...

[FONT=Century Gothic]Πάλι καλά δηλαδή, γιατί σούζα δεν ξέρω να κάνω...[/FONT]
    Γληγόρης ο γλήγορος

Σε ειδα αφρατο κουλαδακι με το fz6 fazer, πινακιδα Ρ... στην εισοδο του Μπυρεα. Αφου δεν το'χεις με τη διηθηση σε δυσκολες συνθηκες, γιατι βρε γλυκο μου δεν πας δεξια με τη μια να τελειωνουμε, ηταν αναγκη να πιεστεις και να τα κανεις πανω σου; Κανονικα δεν θα εσκαγα να σε περασω αλλα ρε φιλε, το 'ρδελο σου βγαζει πιο πολυ ακαυστη και απο την μανικα του βενζιναδικου. Πηγαινε το στο "γιατρο" το αμοιρο, ψοφαει και με ζαλισε η μυρωδια.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα με το ντελαπαρισμένο JCB και λίγο πιο κάτω ένα BMW Χ κάτι πάνω στο γερανό τσαλακωμένο και να λείπουν οι 2 δεξιές πόρτες.
    Σε είδα πάπιε στον Ασπρόπυργο που έκανες δεξιά χωρίς να σε πιέζω και γι'αυτό πήρες και το
    Σε είδα μάστορα να μου λες:Πολύ χαίρομαι που βλέπω τα λάστιχα σου πατημένα σε όλο το πέλμα
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Σας ειδα Αυστριακοι με τα 1200gs στη Λαμια..
    Ατυχοι,αφου το ενα χαλασε ()και μεχρι να το φτιαξετε βγηκατε με τα αλλα βολτα στο κεντρο
    Ο ενας σας ομως εσφαξε το στοπ και τρακαρε με κατι καλογριες,ευτυχως χωρις να τραυματιστει..
    Αφου ειδα οτι δεν χτυπησε εκλαψα στο γελιο με τις καλογριες που επαθαν σοκ και πηγαιναν περα δωθε ψελνοντας τον ακαθιστο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150605_171519_resized.jpg 
Προβολές:	525 
Μέγεθος:	65,3 KB 
ID:	336783

Μέλος, σκέτο
    Μάλλον είδα το Varadero Enterprise Edition!
    Φώτα “xenon”, 4 (ή μήπως 5; έχασα τη μπάλα λέμε) προβολάκια “xenon” και μπλε λεντάκια κάτω από τα φανάρια. Μέρα μεσημέρι!
    Δεν ξέρω τι σου έχουν κάνει όταν ήσουν μικρός για να φέρεσαι τόσο άσχημα στους συμπολίτες σου.
    Ευτυχώς ήταν μεσημέρι και γλύτωσα να το καταγράψω!

Παλαιό μέλος
    Σε είδα να ανοίγεις για να με προσπεράσεις με το τρίκυκλο σου από αριστερά λίγο πριν το άλσος συγγρού γκάζωσα και εγώ από περιέργεια να δω και είδα ότι έκοψες πολύ πάνω στην στροφή ..δεν στρίβει το τρίκυκλο ; στην ευθεία πάντως με είχες

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα Hayate και χάρηκα που τα είπαμε. Άντε και στο επόμενο
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

είχα καιρό να βγω σαββατοβραδο...

σε ειδα να τρως ξύλο από την κοντή, να σου πεταει πετρες, να σου σπάει το αμάξι, να έρχεται και ο φιλος σου να σε βοηθήσει αλλά να μην πλησιάζει και πολύ μην αρπάξει και αυτός...

σε ειδα να έχεις βγει ραντεβού με ωραιο γκομενάκι ρε geek χιπστερ και να παίζεις κάποιο παιχνίδι με κουίζ και εκείνη να κοιτάει γύρω της απελπισμενη.

σε ειδα γιδι με το fxlrstbghtw 1964cc παπαρλεϊ να παρκαρεις μαζι με ολα τα αλλα διτροχα απεναντι απο το μαγαζι και μετα να μπαινεις μεσα, να ζητας τον υπευθυνο, να ρωτας αν ειναι οκ που παρκαρες εκει και μετα να καθεσαι να παραγγειλεις. Νταξ. ολοι σε ειδαν, φορουσες και παπαρλεϊ αμανικο τζινακι, ηταν και λευκο το επιπλο κουζινας... μπρρρρρτ σατ σατ γκιτ....

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε