Σελίδα 27 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ τα είχα πει και πιο πάνω
    Ούτε ελέυθερη οικονομία ούτε σοσιαλισμό
    ΤΙΠΟΤΑ με πολύ ΚΛΕΨΑ !
    Κοίταξε, την κλεψιά εξ' ολοκλήρου δεν θα την αποφύγουμε, είτε θα γίνεται με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον.
    Επίσης, οι πλούσιοι δεν θα πληρώσουν ποτέ που να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω, γιατί πολύ απλά μπορούν να βρουν τον τρόπο να μην πληρώσουν. Απλά θα θυμίσω Ζεράρ Ντε Παρτιέ...
    Κι εδώ που τα λέμε δεν τους αδικώ, κι εγώ άμα ήμουν πλούσιος δεν θα πλήρωνα.

Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε, στη μέση και τίποτα δεν πάει άλλο.
    - Ή πετάμε τους κρατιστές/λαϊκοδεξιούς έξω από την ΝΔ, αφήνουμε τους φιλελεύθερους και πορευόμαστε έτσι,
    - ή ψηφίζουμε απευθείας ΚΚΕ.

Δυο πόδια σε δυο βάρκες δεν γίνεται, σε όποια κι απ' τις δύο να ρίχνουμε το πολύ το βάρος.
    Δυστυχώς όμως, φυσικά το μόνο που δεν θα γίνει είναι αυτό. Η ΝΔ θα «προσαρμοστεί στη λαϊκή εντολή γιατί πήρε το μήνυμα των εκλογών» και η αριστερά θα «αποκτήσει πιο ρεαλιστικό πρόσωπο».
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    μην είσαι σκληρός...
    Κάθε άλλο, μου αρέσει ο ρομαντισμός (των άλλων). Απλά με πιάνω να θέλω συνέχεια να γίνομαι καθίκι και να τους χαλάω τη ρομάντζα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε, στη μέση και τίποτα δεν πάει άλλο.
    - Ή πετάμε τους κρατιστές/λαϊκοδεξιούς έξω από την ΝΔ, αφήνουμε τους φιλελεύθερους και πορευόμαστε έτσι,
    - ή ψηφίζουμε απευθείας ΚΚΕ..
    Άκου να δεις πως εννοούν την ελεύθερη οικονομία στην Ελλάδα
    Έχουν τινάξει στον αέρα 5 6 μπορεί και παραπάνω τράπεζες αλλά δεν τρέχει τίποτα.
    Δηλαδή πλην Kosk'otas όλοι οι άλλοι δεν έπαθαν και πολλά....
    Φυσικά η ζημιά των τραπεζών περνάει στους μαλάκες -σ εμάς-
    Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ γενναιόδωροι άνθρωποι ξέρεις, γιατί εκτός από τα θαλασσοδάνεια
    των τραπεζών, χαρίζουμε και άλλα πράματα...
    Την ΟΑ, τον ΟΠΑΠ, δρόμους, γέφυρες, φάμπρικες τράπεζες -το καλό κομμάτι- και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου !
    Όλοι αυτοί τώρα οι "επενδυτές" (που κανονικά έπρεπε να τους λένε επενγδυτές)
    έρχονται και μας λένε για το κακό κράτος εννοώντας φυσικά ότι δεν έχουν πάρει αρκετά
    και πρέπει να τους δώσουμε κι άλλα.
    Στον αντίποδα ας πάρουμε τη ΔΕΗ που και αυτή έγινε με τα λεφτά του μαλάκα (τα δικά μας)
    Να πεις ότι έδινε τζάμπα ρεύμα στους φτωχούς να πάει στα γαμήδια...
    Αλλά όχι ΓιάΝης κερνάει ΓιάΝης πίνει και νααααααα τα ελλείμματα !
    Όταν λοιπόν τους είπαμε που πάτε ωρέ κλεφτόπουλα ????
    Η απάντηση που λάβαμε ήταν...
    Οι ευθηνές είναι πολιτικές !!!!
    Κοντολογείς στο Ελλαδιστάν

Ιδιωτικός τομέας και δημόσιο
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

και δεν μπορούσε να είναι και διαφορετικά γιατί αυτά τα 2 σήμερα
    συνυπάρχουν και είναι αλληλένδετα.

Δεν ξέρω λοιπόν αν φταίει το ευρώ η δραχμή τα 400 χρόνια σκλαβιάς....
    Αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ που μας έφεραν είμαστε γάμησε τα
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ '

Υγ
    και αν είχα λύση δεν θα έσπαγα τα κέρατα μου τώρα.
    ανανήψαντας

Ρε mg...πες ειλικρινά. Τα φάρμακα που λήγουν, τι τα κάνεις ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Αναποφευκτα θα συγκριθεί ο νυν πρωθυπουργός με τον πρώην. Και δυστυχώς ο πρώην δν ήταν ο σωτήρας του έθνους.
    Ο Σάμαρας έφερε μνημόνια, έβαλε φόρους, κατέβασε συντάξεις κτλ αλλά προσπάθησε τα τακτοποιήσει τα οικονομικά της χώρας που ήταν μπουρδέλο δεκαετίες τώρα.

Μας πήδηξε κανονικά αλλά ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ μας αρέσει ή όχι.

Ο Τσίπρας ένα εξάμηνο τώρα τι έχει κάνει;
    διαπραγματευση...
    κοινως απο τον μαλακα τον Σαμαρα τα περιμεναμε..
    αλλα ο Τσιπρας..η ελπιδα ερχεται..???
    μαλλον καπου θα εχει κολλησει στην κινηση!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Διαπραγματεύσεις-με-την-ΕΕ.jpg‎  

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μετανοείτε... Υπάρχει ελπίς...

Συνημμένο 336903
    Ελπίς και ανάπτυξη товарищ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	slide_389904_4720704_free.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	98,0 KB 
ID:	336928
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Την ΟΑ, τον ΟΠΑΠ, δρόμους, γέφυρες, φάμπρικες τράπεζες -το καλό κομμάτι- και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου !
    Όλοι αυτοί τώρα οι "επενδυτές" (που κανονικά έπρεπε να τους λένε επενγδυτές)
    έρχονται και μας λένε για το κακό κράτος εννοώντας φυσικά ότι δεν έχουν πάρει αρκετά
    και πρέπει να τους δώσουμε κι άλλα.
    Στον αντίποδα ας πάρουμε τη ΔΕΗ που και αυτή έγινε με τα λεφτά του μαλάκα (τα δικά μας)
    Να πεις ότι έδινε τζάμπα ρεύμα στους φτωχούς να πάει στα γαμήδια...
    Αλλά όχι ΓιάΝης κερνάει ΓιάΝης πίνει και νααααααα τα ελλείμματα !

Ο ΟΤΕ φέτος έσκασε στο κράτος φορολογία εισφορές κλπ αηδίες 1.1 δις λέει.
    Αν βγάλει και κέρδη θα πάρεις και μέρισμα από το 10% που έχει το κράτος.
    Αν δεν βγάλει κέρδη ας προσέχανε.Εσύ πάλι θα πάρεις εισφορές φόρο και του χρόνου.
    Τι να τα κάνεις τα "φιλέτα" αν δεν βγάζουν κέρδη και τα πληρώνεις από πάνω?
    Φυσικά και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ιδιωτικό τομέα και τον Δημόσιο.
    Ο Δημόσιος φορτώνει χρέη ενώ ο ιδιωτικός οχι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Αν δεν βγάλει κέρδη ας προσέχανε.Εσύ πάλι θα πάρεις εισφορές φόρο και του χρόνου.
    Είσαι προβοκάτορας...
    Ρε, εδώ χαρίσαμε την ολυμπιακή...ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !! ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !!! που είχε 1.000.000 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΖΗΜΙΕΣΣΣΣΣ!!!!!

Μέγιστη μαλακία...ξέρεις τι κοινωνικό έργο είχε προσφέρει η Ολυμπιακή Μέχρι που κάποια αεροσυνοδός, θυσιάστηκε για το καλό της πατρίδας...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Επειδή κάποτε η κερδοφορία σαν αντεπιχείρημα έπαιξε αρκετά στο θέμα της ΜΗ πώλησης του ΟΤΕ, κανείς τότε δεν μνημόνευσε το... πόσο κερδοφόρος ΘΑ μπορούσε να είναι
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος

Τον κύριο Λαυρεντιάδη τον έχεις ακουστά?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Είσαι προβοκάτορας...
    Ρε, εδώ χαρίσαμε την ολυμπιακή...ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !! ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !!! που είχε 1.000.000 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΖΗΜΙΕΣΣΣΣΣ!!!!!

Μέγιστη μαλακία...ξέρεις τι κοινωνικό έργο είχε προσφέρει η Ολυμπιακή Μέχρι που κάποια αεροσυνοδός, θυσιάστηκε για το καλό της πατρίδας...
    Το ότι το Ελληνικό κράτος ήταν ανίκανο να διαχειριστεί
    λάθος λέξη
    να αυτοελεγχθεί και να μην κλέβει.....
    Δεν φταίει η ΟΑ φυσικά.
    Τώρα βέβαια να υποθέσω ότι η τιμή στην οποία πουλήθηκε καθαρή ήταν σωστή και δίκαιη...
    Γιατί τα χρέη τα πλήρωσε ο μαλάκας πάλι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ρε mg...πες ειλικρινά. Τα φάρμακα που λήγουν, τι τα κάνεις ;
    Εγώ τα φάρμακα τα βάζω στην ανακύκλωση αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να μετρήσω ΠΟΣΟΥΣ φόρους και ασφαλιστικές εισφορές έχουν χαριστεί με νόμους του κράτους στις ΠΑΕ μόνο....
    Μήπως ξέρετε εσείς???
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    [B]Εγώ τα φάρμακα τα βάζω στην ανακύκλωση αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να μετρήσω ΠΟΣΟΥΣ φόρους και ασφαλιστικές εισφορές έχουν χαριστεί με νόμους του κράτους στις ΠΑΕ μόνο....
    Μήπως ξέρετε εσείς???
    Αααααα, εδώ είσαι φάουλ. Πολύ φάουλ...

Εγώ μαζί σου, να τις κλείσουν όλες.
    Το ξέρεις όμως πολύ καλά πως άμα κάνει και πει κάνα τέτοιο οποιαδήποτε κυβέρνηση, έχει πέσει σε δύο μέρες.
    Και δεν θα την ρίξουν «τα συμφέροντα», ο κόσμος θα την ρίξει. Ο μαλάκας που αύριο θα παραπονιέται πως πληρώνει τα σπασμένα του αγαπούλα...
    Καλά είναι να τα χώνουμε στις κυβερνήσεις, αλλά μη νομίζεις πως κι εμείς πάμε πίσω.
    Τα ίδια σκατά είμαστε...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

κάτω τα χέρια απ'τις παε θα πάρει φωτιά η Ελλάδα........................................................................................ ...............
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αααααα, εδώ είσαι φάουλ. Πολύ φάουλ...

Εγώ μαζί σου, να τις κλείσουν όλες.
    Το ξέρεις όμως πολύ καλά πως άμα κάνει και πει κάνα τέτοιο οποιαδήποτε κυβέρνηση, έχει πέσει σε δύο μέρες.
    Και δεν θα την ρίξουν «τα συμφέροντα», ο κόσμος θα την ρίξει. Ο μαλάκας που αύριο θα παραπονιέται πως πληρώνει τα σπασμένα του αγαπούλα...
    Καλά είναι να τα χώνουμε στις κυβερνήσεις, αλλά μη νομίζεις πως κι εμείς πάμε πίσω.
    Τα ίδια σκατά είμαστε...
    Ξέρεις στην Ελλάδα η πολιτική ΔΥΣΤΥΧΩΣ ασκείται με δημοσκοπήσεις, ενώ θα έπρεπε να ασκείται με μελέτες.
    Πάει να πει
    Πετάμε μια μαλακία...
    Δημοσκόπηση
    Αρέσει? Το κάνουμε
    Δεν αρέσει? Ας το να πάει στο διάολο !

Πέρα απ αυτό όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει πως σκαν οι τράπεζες στην Ελλάδα η μια πίσω από την άλλη?
    Δεν υπάρχει έλεγχος από την τράπεζα της Ελλάδος, από τη διεθνή τράπεζα πως τη λένε?
    Τσιμπάει ο άλλος μια τραπεζούλα, αγοράζει μετοχές τις εταιρίας του, κάνει το Χ.Α ή το Χ. Κύπρου, δεν ξέρω, πουτάνα φουντάρει και την τράπεζα, πληρώνουν οι μαλάκες (εμείς)
    Του έχουν χαρίσει και μια αεροπορική, έτσι να πάρει τα πάνω του, θέλει και τα ταξί γιατί είναι κλειστό επάγγελμα
    και πίνω εγώ ληγμένα ???

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Τον κύριο Λαυρεντιάδη τον έχεις ακουστά?

Φυσικά και τον έχω ακουστά, σημαίνει κάτι αυτό?
    Ότι το κράτος μας δεν είναι επαρκές ούτε κάν να ελέγξει την σωστή λειτουργία των τραπεζών και λοιπών επιχειρήσεων?
    Σωστά.
    Πόσο μάλλον να τις διοικήσει.

Αδυνατώ να παρακολουθησω τη σκέψη σου MG, ιδίως όταν είναι μπερδεμένη. Την μία είσαι πολέμιος του κράτους που πουλάει στους επενδγυτες, την άλλη υπέρμαχος του κράτους ...επειδή είναι το κράτος, άσχετα που δεν ξέρει που πάν τα 4.

Ρε συ, εδώ μέχρι προχθές δεν ήξεραν πόσους υπαλλήλους και συνταξιούχους πλήρωναν...μανατζεράδες ήθελες να γίνουν? Αν και λίγο κωλόφαρδοι στο timing ηταν...
    Τα πακέτα του ΟΤΕ, τα έδωσαν στα 28 και 20€ αντίστοιχα. Σε όλες τις περιπτώσεις τους κατηγορούσαν για ξεπούλημα
    Το 2008 πούλησαν το 5% για 800 εκατ. Τα οποία αν δεν τα έδιναν θα έπρεπε να αυξήσουν ΦΠΑ, να μειώσουν συντάξεις και άλλα όμορφα. Σου θυμίζει κάτι?
    εδώ πούλησαν την ΟΑ, και κοντεύουν να δώσουν πίσω ότι έβγαλαν λόγω τελών των Α340 που τα άφησαν να σαπίζουν (και σάπισαν) γιατί ήταν ξεπούλημα τα 100 που τους έδιναν.

Και θέλεις να πιστέψω οτι οι προηγούμενοι, αλλά και οι τωρινοί που ονειρεύονται να κυβερνήσουν με τις πρακτικές των προηγούμενων...είναι ικανοί να αλλάξουν κάτι προς το καλύτερο? OMG + 3 LoL

Το περίφημο κείμενο των 47 σελίδων που αποτέλεί την βάση συζήτησης και μόνο το είδες ας πούμε? Πραγματικά απορώ...με την προχειρότητα μας. Ούτε φοιτητής πρώτο έτους δεν παρουσιάζει τέτοια κατάντια. http://www.iefimerida.gr/sites/defau...tasi_draft.pdf
    Τα 14άρια γράμματα και το 1,5 spacing μας μάρανε, για να φαίνονται πολλά, λες και πάμε σε διαδήλωση...αραιά αραιά να φαινόμαστε πολλοί.

Αίντε και εγώ είμαι εμπαθής και σαμποτάρω την αριστερή κυβέρνηση. Ας μου πεί κάποιος στην σελίδα 16 και κάτω από τον βαρύγδουπο τίτλο " f) Measures against contribution evasion and uninsured work" δλδ μέτρα καταπολέμησης εισφοροδιαφυγής και ανασφάλιστης εργασίας (σημαία της κυβέρνησης)
    και στην σελίδα 36 κάτω από τον τίτλο bb) National Export Promotion Plan (Εθνικό σχέδιο προώθησης των εξαγωγών) που είναι περιτό να αναφέρουμε πόσο τρομακτικά σημαντικό είναι, ναι?

ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ???

Μπείτε να δείτε και πείτε μου και εμένα, αν μπορεί να είναι και manager το κράτος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε