Οι ποδιες στα σκουτερ, ειναι για να μη φαινονται οταν τραβανε μια παχια να φυγουν τα κασερια οταν απο την πολλη την καβλα αφου καταφεραν και τιθασευσαν τα 50 ολοκληρα αλογα απο 500+ κυβικα με ενα cvt και εριξαν τσαγακι σε ενα Naked 600άρι το οποιο ολες κι ολες, καταφερε και κουμπωσε 2 ταχυτητες... στην 3η εγραψε μια 200αρα και γεια σας.
Στενο ευρος? Ουτε κατα διανοια. Ο κομπρεσορας των 14ων που δουλευει 1μπαρ απο τις 1300 στροφες δεν προδιδει στενο ευρος.... Ειμουν κατοχος DSG και μαλιστα απο τα πρωτα βελτιωμενα και στο κιβωτιο ...και με συμμετοχη σε dragster.
Δυσκολα οι αυτοκινητοβιομηχανιες θα βρουν "οικονομικο λαικο πακετο" για να φορεθουν παντου. Η Vag πονεσε πολυ με τα Cupra Fabia Polo A1.
Και γω ανταποκριθικα με το ταπεινο μου Fazer για εκεινο το υπερκυβισμενο αλλα δεν ειδα αμεση απαντηση....
Δεν υπαρχει λογος τοσο προσβλητικης υποτιμησης γενικα αλλα οταν τα ζηταει ο οργανισμος καποιων τινω να συμφωνησω.
Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 16/06/2015 στις 22:45.
και πες πάει στο διάολο θες να μας αποδείξεις ότι το σκούτερ σου μαμάει. ποιόν;
το μεγαλυτερό σου κατόρθωμα είναι ότι έκανες 1000άρι το μοτέρ για να πατήσεις το ψωφίμι το 1200gs.
.
.
.
.
.
τόσα χρόνια κάποια "τρέντυ" κατηγορία που είχε τίμια μηχανάκια προσπαθούσε να αποδείξει στους
υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές ότι το μηχανάκι τους γαμάει και δέρνει και τα κάνει όλα και συμφέρει.
Πολύ παλιότερα αυτή η κατηγορία ήταν οι κάτοχοι honda africa twin
Μετά ήρθαν οι κάτοχοι yamaha tdm
Αμέσως μετά αυτοί με τα suzuki v-strom
Τώρα έρχετε έρθει εσείς με τα απανταχού megascooter
Αύριο ποιός ξέρει;
Όπου πάει ο άνεμος και η μόδα.
ΛΟΙΠΟΝ, όσοι έχετε τίμια μηχανάκια που τα κάνουν όλα και συμφέρουν:
Μην προσπαθήτε να το παίξετε γαμάω. Μην προσπαθήτε να το παίξετε ότι έχετε καταπληκτικά μηχανάκια.
Αφήστε την ταχύτητα για τα hayabusa
Aφήστε τα στριψίματα και τα γιοσιμούρα για τα gsxr
Κάντε τα ψώνια σας, πηγαίνετε για μπανάκι, βγήκε με τη κοπελιά για ποτάκι και μέχρι εκεί.
αδερφε καλο το σεντονι σου αλλα δεν με συγκινει....δεν μπηκα στο φορουμ να αποδειξω κατι δεν το χω αναγκη,αντιθετα βλεπω πολλα κομπλεξ στην παρεα σας μα παρα πολλα...οτι εγραψα που αφορα το δικο μου μοτο απλα για εγκυκλοπεδικη γνωση και συμορφωση καποιων που τρωνε τσαγια στα φαναρια και ερχονται σαν βρεγμενες γατες στο επομενο και λενε #φιλαρακι παει σφαιρα η μπανιερα δεν το περιμενα# γνωριζω πολυ καλα χρονια καβαλαω διαφορα μοτο τα υπερ κι τα κατα,εδω η συζητηση καπου εκλεισε για μενα συνεχιστε να τρολαρετε να βγει η βδομαδα και την επομενη βαλτε τα με τα gs και παει λεγοντας.ευχομαι καποιοι να επιβεβαιωθηκαν για το μοτο τους
πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι το τζιλέρα είναι αρκετά γρήγορο. καληνύχτα και σε σένα![]()
Μη γελας, σε σκουτερ κατεληξα και αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που "τρωω το σκατο" εξαιτιας καποιων ηλιθιων που αμαυρωνουν το συνολο!
Νταξει δεν οδηγαω και καμια μπανιερα... 278cc ειναι για τα ψωνια και το ψωλαρισμα περα-δωθε.
Στριφτερμαν ειμαι ομως και σε κερναω τσαγακια, κοκακολες, 7up σταυροποδι ξυνοντας στο πλαγιασμα τα σφραγισματα μου.![]()
Δεν βλέπω καποιον να αποδέχεται το κάλεσμα του παληκαριου,κο κο κο κο κοοοοοοο![]()
Φίου φίου φι φι φίου