Ρε συ Βυρωνα, σε τραπεζα δεν δουλευεις; Αι παγενε ρωτα τι ισχυει![]()
Ρε συ Βυρωνα, σε τραπεζα δεν δουλευεις; Αι παγενε ρωτα τι ισχυει![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Εμένα όλες οι κάρτες της alpha που έχω είναι αρσενικες.
Μου δείχνουν όλες τ'@ρχιδια τους.
Μόνο στο playstore δουλεύουν .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και όμως, φίλος με κάρτα της alpha, δεν τον έχουν κόψει ποτέ.
Να βάλω τα πραγματα σε μια σειρά μήπως και.λυθούν οι απορίες μου,γιατί ποιο πολύ με μπερδεψατε.
Λοιπον
1)με τις ίδιες καρτες συνδεμένες στο paypal για τα ίδια προϊόντα και σε διαφορετικές ώρες και επαναλαμβανόμενες προσπάθειες έφαγα πόρτα.
2) με τις ίδιες καρτες για ίδια προϊόντα (ασύρματο vhf -γάντια, γυαλιά για το σκοπευτήριο μέχρι καμερα για μότο,και ενα σετ μανετες )απο το wish πέρασαν αμέσως.
Αρα νομιζω όπως είπα και ποιο πίσω το πρόβλημα μάλλον είναι στο ebay
Το πρόβλημα είναι τι έχει δηλώσει ο καθένας ας πούμε σαν κωδικό δραστηριότητας. Μπορεί να πουλάει κινητά αλλά να έχει δηλώσει ότι εμπορεύεται είδη κήπου. Ή να πουλάει μανέτες η δραστηριότητα του eshop να είναι πλεκτά. Στο ebay υπάρχουν πωλητές. Ο κάθε πωλητής δηλώνει τι είδος είναι αυτό που πουλάει.
Την εξάτμιση την αγόρασα από Ebay με κάρτα Πειραιώς μέσω Paypal.
Εμενα μου εξηγειτε το αλλο?
Μεταφορα χρηματων στο εξωτερικό απαγορευονται λογω CC.
Εμβασμα στο εξωτερικό ( Revolut=Barcleys Bank) επιτρεπεται.
Με τις λεξεις παιζουν τα CC δλδ. μεταφορά απαγορεύεται, Εμβασμα επιτρέπεται ???
Είναι σαφές αυτό που θέλεις να πεις. Εξακολουθείς να λες, πως ο μοναδικός τρόπος για να χρησιμοποιήσει κάποιος paypal, είναι με λογαριασμό ή κάρτα του εξωτερικού. Αυτό δεν σου είπαν και οι άλλοι? Ή και αυτοί δεν κατάλαβαν? Το παρακάτω, εσύ δεν τα έγραψες?
Ε, δεν είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος πληρωμής μέσω paypal η σύνδεση μιας κάρτας ή λογαριασμού με έδρα ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. Δουλεύει και με ΕΛΛΗΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ λογαριασμό και ΕΛΛΗΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ κάρτα λέμεεεεεεεε![]()
Paypal κ american xprs(alpha) 3 αγορες κανονικα...
Ride(s) the wind of change...
Τελιτσα και παυλα....
Με ελληνικοτατη καρτα από ελληνικοτατη τραπεζα εχω κανει (και εχω φαει πορτα) αγορες (τηλεφωνο, τσιβιτζιλικια για την μηχανη κλπ κλπ κλπ)
ΑΝ ο άλλος είναι δηλωμένος ως πωλητης αποκλειστικα σε κωδικο που είναι στα cc δεν θα περασει η πληρωμη καμια ωρα της μερας και με καμια ελληνικη καρτα.
Που μπορούμε να βρούμε μια λίστα (ή 2 ή περισσότερες) με το τι είναι δηλωμένος ο κάθε έμπορας;