λοιπόν, επειδή θα πιαστούν τα σαγόνια μας απ'τα![]()
ικανός είναι ο Ρόσσις γιατί εδώ και κάτι δεκαετίες έχει φάρμακο για ασθενείς που πάνε κι έρχονται (ξέρετε για ψάρεμα κτλ) γι'αυτό και είναι ευδαίμων... καταλάβατε? (flame post)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Για μένα ο καλός πιλότος στο τέλος θα φανεί.
Και πιο πολύ στα κρίσμα ματσάκια.
Εκεί που ξεχωρίζουν οι τρίχες στην παλάμη απ τις τρίχες στην πλάτη
![]()
ανανήψαντας
Ρε θα με τρελανετε πολύ γέλιο, και στην τελική αυτό είναι. Διασκέδαση ψυχαγωγία όπως θες πες το.άλλωστε δεν ξέρω κανέναν από δω να βγάζει κάνα φράγκο από το gp.
Αλλά αν είναι κι έτσι ας αρχίσουμε κάνα στοιχιματακι στους 3 υπόλοιπους αγώνες.
Βάζω στοίχημα ότι ο μμ93 θα ξαναξυσει κωλαρακι..
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου...
Ο Ρόσι έναν αντίπαλο έχει,τον Λορένθο.Ούτε τον Μαρκέθ ούτε τον Πεντρόσα.
Αυτό που έκανε ήταν να κάνει τον Χόρχε να αγχωθεί μέχρι ακράτειας,ξεκινώντας δεύτερος=ισάξιος τού γρήγορου Λορένθο και περνώντας τον στην εκκίνηση.
Αυτό ανάγκασε τον Ισπανό να καρυδώσει το γκάζι-γαμώντας τα λάστιχά του-ο Ρόσι δεν είχε αντίπαλο πίσω του και απλά περίμενε.
Και περίμενε το προφανές...Ρισκάρισε;Ήξερε;Δεν ξέρω.Προσωπικά,βλέποντας τη διαφορά τους στα 4 sec,δεν μπορόυσα να φανταστώ αυτό που ακολούθησε.
Όπως δεν θα μπορέσω να καταλάβω γιατί έκανε αυτή τη μαλακία στο Μιζάνο,άσχετο αν τού βγήκε με την ασπρόσμενη πτώση τού Λορένθο.
Όπως και νά'χει,τα παρατσούκλια δεν βγαίνουνε στην τύχη![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Είτε είχε κάποια στρατηγική στο μυαλό του και στο ένα του έκατσε και στο άλλο όχι αλλά ήταν τυχερός και του κατσε καλά. Είτε δεν είχε τίποτα και στο ένα ήταν πολύ τυχερός και στο άλλο πιο τυχερός.
Εγώ πιστεύω το πρώτο. Διάβασε τον αγώνα καλύτερα. Άλλες φορές το κάνουν άλλοι.
Μόνο με τύχη δεν επιβιώνεις τόσα χρόνια.
όταν είσαι πολυ-πρωταθλητής και σε γενικές γραμμές ένας εν ενεργεία θρύλος (λίγοι το έχουν καταφέρει αυτό σε όλα τα αθλήματα) τότε ότι και να κάνεις που σου έχει πάει καλά μεταφράζεται απο τη μάζα ως:
.... σχέδιο, μεγαλοσύνη, τιτανοτεράστιων μεγεθών πνευματικής αντίληψης πράξεων, διαστημικών διαστάσεων στρατηγικός σχεδιασμός, τετραθεμέλιων βάσεων αγωνιστικής στρατηγικής κτλ κτλ
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου