ακριβως λογω της ελειψης υλικου ενα θρεντ για ευρωπαικα καταληγει συνηθως ετσι. Αν το θρεντ αφορουσε κανα tdm π.χ.,τα ποστ θα ειχαν περιεχομενο.
Bella Grecia
κουκουρουκουκου
τελείως μα τελείως μα τελείως άκυρο επιχείρημα και κρίμα γτ δεν σε είχα για τέτοιο επίπεδο σκέψης.
όποιος δεν έχει ιδέα για κάτι απλά έχει ακούσει κάτι κάπου κάποτε παρακαλώ να την κρατήσει για τον εαυτό του.
εάν μεταφέρει το συμπέρασμα που έβγαλε διαβάζοντας κάτι χωρίς να το έχει ζήσει τότε άστα να πάνε στο διάολο.
εγώ πχ εδώ μέσα γράφτηκα το 2005 όταν πρωτο αγόρασα μηχανάκι. αλλά άρχισα να γράφω το 2007.
μέχρι τότε είχα ξεψαχνίσει όλα τα σημαντικά θέματα του φόρουμ, μιλάμε για ατελείωτα ξενύχτια.
αλλά δεν έβγαινα να γράψω τη παπαριά μου και να αναμεταδώσω μια είδηση που είχα διαβάσει.
οδήγησα, ταξίδεψα, έπεσα, πλήρωσα, έμαθα, χαμογέλασα, έβρισα και μετά άρχισα να γράφω.
γι'αυτά τα λίγα που βίωσα, όχι αυτά που άκουσα.
α και που'σαι, εγώ δεν ειρωνεύτηκα, οπότε το τελευταίο σχόλιο κερασμά σου.
Μπραβο!!!
Αυτο το thread αγγιξε επιτελους τον πραγματικο πυρηνα του προβληματισμου που ειναι το μεγεθος του εκαστοτε πεους!!!
Δεν ειναι τυγχαιο αλλωστε οτι κατεληξε εκει, οταν εξ αρχης το θεμα ηταν γυρω απο ενα κλιπ ον, αντικειμενο που μπορει ξεκαθαρα να εκληφθει ως φαλλικο συμβολο λογω σχηματος. Πιστευω οτι υπηρχε στο υποσεινηδειτο ολων οσων συμμετειχαν ή το διαβασαν.
Οποτε δωστε χρονο στον εαυτο σας να σκεφτει και να αναλογιστει το περιεχομενο και τα συμπερασματα της συζητησης ωστε να αποκομισθουν τα μεγιστα θεραπευτικα ωφελη απο αυτο το μοτοσυκλετιστικο group therapy session..
υ.γ. Προσφερομαι να παω Ιαπωνια να πολιτογραφηθω, να τους ανεβασω κατακορυφα το μεσο ορο!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
@ Ζεύκας
εσύ γράφεις τα συμπεράσματά σου από την εμπειρία σου, εγώ όμως (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) δεν μπορώ να την λάβω σοβαρά υπόψιν γιατί δεν είναι βιωματική μου εμπειρία....
επομένως, την εμπειρία σου δεν μπορώ να την μεταφέρω αλλού γιατί ενδεχομένως αλλού μπορεί να χαρακτηριστεί ως "παπαριά και αναμετάδωση μιας είδηση που είχα διαβάσει"
σωστά ή χάνω κάτι?
πουτσ@@@@@@@@@