Σελίδα 27 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Είναι ν'απορείς πώς οι Ινδοί και οι Κινέζοι φτάσαν από 1 δις ο καθένας
    Ανεμογκαστρι.

Το παρακαναμε η ειναι η ιδεα μου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ανεμογκαστρι.

Μη βάζεις ιδέες ρε στους μοντς...
    Πάμε να 400ρίσουμε !

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ανεμογκαστρι.

Αν θέλετε να κλείσει το θρεντ, απλά πείτε το.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κάτσε να βάλει φωτογραφίες κτλ ο Σπυράκος
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ θα με κρεμασουνε.

Αργοτερα και με τροπο.

ακριβως λογω της ελειψης υλικου ενα θρεντ για ευρωπαικα καταληγει συνηθως ετσι. Αν το θρεντ αφορουσε κανα tdm π.χ.,τα ποστ θα ειχαν περιεχομενο.
    Bella Grecia
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    ακριβως λογω της ελειψης υλικου ενα θρεντ για ευρωπαικα καταληγει συνηθως ετσι. Αν το θρεντ αφορουσε κανα tdm π.χ.,τα ποστ θα ειχαν περιεχομενο.
    Bella Grecia
    Για πικραμένο σε κόβω ρε φιλάρα και δεν υπάρχει λόγος ,αρκούντως σοβαρός τουλάχιστον εδώ μέσα...

Παλαιό μέλος
    Bella Grecia
    Βλεπεις αυτα που γραφεις?Παρακολουθεις το φορουμ?

Οι μισοι εδω μεσα εχουνε Ευρωπαικα και οι αλλοι μισοι θα παρουν καποια στιγμη.

Εξαλλου αν εχεις υλικο που θα βοηθησει την κουβεντα να παει παρακατω,ριχτο στο τραπεζι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι σαν το "Άμα δε σου τονε φορέσουνε, ποτέ δε θα μάθεις αν είσαι όντως άντρας?".

Sorry guys.
    Δεν πάει έτσι.

Αν βάλουμε κάποια στιγμή "πόρτα" στα διάφορα θρεντ, για να σκρινάρουμε τους άσχετους και να γράφουν μόνο όσοι είναι απολύτως σχετικοί, θα ενημερώσουμε.
    τελείως μα τελείως μα τελείως άκυρο επιχείρημα και κρίμα γτ δεν σε είχα για τέτοιο επίπεδο σκέψης.

όποιος δεν έχει ιδέα για κάτι απλά έχει ακούσει κάτι κάπου κάποτε παρακαλώ να την κρατήσει για τον εαυτό του.
    εάν μεταφέρει το συμπέρασμα που έβγαλε διαβάζοντας κάτι χωρίς να το έχει ζήσει τότε άστα να πάνε στο διάολο.

εγώ πχ εδώ μέσα γράφτηκα το 2005 όταν πρωτο αγόρασα μηχανάκι. αλλά άρχισα να γράφω το 2007.
    μέχρι τότε είχα ξεψαχνίσει όλα τα σημαντικά θέματα του φόρουμ, μιλάμε για ατελείωτα ξενύχτια.
    αλλά δεν έβγαινα να γράψω τη παπαριά μου και να αναμεταδώσω μια είδηση που είχα διαβάσει.

οδήγησα, ταξίδεψα, έπεσα, πλήρωσα, έμαθα, χαμογέλασα, έβρισα και μετά άρχισα να γράφω.
    γι'αυτά τα λίγα που βίωσα, όχι αυτά που άκουσα.

α και που'σαι, εγώ δεν ειρωνεύτηκα, οπότε το τελευταίο σχόλιο κερασμά σου.

Βλεπεις αυτα που γραφεις?Παρακολουθεις το φορουμ?

Οι μισοι εδω μεσα εχουνε Ευρωπαικα και οι αλλοι μισοι θα παρουν καποια στιγμη.

Εξαλλου αν εχεις υλικο που θα βοηθησει την κουβεντα να παει παρακατω,ριχτο στο τραπεζι.
    Υλικο εχω πολυ.Ισως περισσοτερο απο οσο περιμενει κανεις.Η πικρα της εμπειριας ομως που μου εχουν προσφερει τετοια θρεντ στα εν Ελλαδι φορουμ με κανουν να αποφευγω την εκθεση.Βολευομαι να πληροφορουμαι απο ποιο ειδικα φορουμς στο εξωτερικο.
    κουκουρουκουκου

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras

Μπραβο!!!

Αυτο το thread αγγιξε επιτελους τον πραγματικο πυρηνα του προβληματισμου που ειναι το μεγεθος του εκαστοτε πεους!!!
    Δεν ειναι τυγχαιο αλλωστε οτι κατεληξε εκει, οταν εξ αρχης το θεμα ηταν γυρω απο ενα κλιπ ον, αντικειμενο που μπορει ξεκαθαρα να εκληφθει ως φαλλικο συμβολο λογω σχηματος. Πιστευω οτι υπηρχε στο υποσεινηδειτο ολων οσων συμμετειχαν ή το διαβασαν.

Οποτε δωστε χρονο στον εαυτο σας να σκεφτει και να αναλογιστει το περιεχομενο και τα συμπερασματα της συζητησης ωστε να αποκομισθουν τα μεγιστα θεραπευτικα ωφελη απο αυτο το μοτοσυκλετιστικο group therapy session..

υ.γ. Προσφερομαι να παω Ιαπωνια να πολιτογραφηθω, να τους ανεβασω κατακορυφα το μεσο ορο!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Υλικο εχω πολυ.Ισως περισσοτερο απο οσο περιμενει κανεις.Η πικρα της εμπειριας ομως που μου εχουν προσφερει τετοια θρεντ στα εν Ελλαδι φορουμ με κανουν να αποφευγω την εκθεση.Βολευομαι να πληροφορουμαι απο ποιο ειδικα φορουμς στο εξωτερικο.
    Και καλα κανεις.

@ Ζεύκας

εσύ γράφεις τα συμπεράσματά σου από την εμπειρία σου, εγώ όμως (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) δεν μπορώ να την λάβω σοβαρά υπόψιν γιατί δεν είναι βιωματική μου εμπειρία....

επομένως, την εμπειρία σου δεν μπορώ να την μεταφέρω αλλού γιατί ενδεχομένως αλλού μπορεί να χαρακτηριστεί ως "παπαριά και αναμετάδωση μιας είδηση που είχα διαβάσει"

σωστά ή χάνω κάτι?
    πουτσ@@@@@@@@@

Bella Grecia
    Ακυρο ποστ. Οπως βλέπεις, το θρεντ γυρισε στην πλακα και το χαβαλε που κανουμε μεταξυ μας. Δε χρειάζεται ουτε πικρια, ουτε σοβαροφάνεια. Μπουρδελα ειναι ολα, λεφτα να ειχαμε να τα αγοράζαμε μονο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ακυρο ποστ. Οπως βλέπεις, το θρεντ γυρισε στην πλακα και το χαβαλε που κανουμε μεταξυ μας. Δε χρειάζεται ουτε πικρια, ουτε σοβαροφάνεια. Μπουρδελα ειναι ολα, λεφτα να ειχαμε να τα αγοράζαμε μονο.
    Να αγορασουμε προφυλακτικα ,να περιμενουμε να γυρισει ο τροχος ;
    κουκουρουκουκου

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ