Τελευταία τροποποίηση από DAN_DAN; 27/11/2016 στις 05:45.
Έχω ενα ίδιο.
Κληρονομιά απο τον πατερα μου,που το είχε φέρει απο την Γερμανία.
Πριν κάποια χρόνια που είπα να ασχοληθω μαζί του, ανακάλυψα οτι κατα την εκκίνηση έκανε κάτι περίεργα, και το τσοκ μπροστά ηταν μικρό για τα σημερινά δεδομένα και είχαν <φαγωθεί>τα δόντια εσωτερικά, με αποτέλεσμα να μην σφίγγει καλά.
Το πήγα σε αντιπροσωπεία της ίδιας μάρκας ( ο οποιος μου προτεινε ανταλλαγη με καινούργιο,πραγμα που αρνηθηκα)το άνοιξε το καθάρισε, άλλαξε καρβουνακια και τσοκ και δουλεύει μια χαρά.
Δεν έχει αναστροφή κίνηση αλλά την δουλεια του την κάνει.
Αφού επιβίωσε στα χέρια μου σαν πιτσιρικας όπου πέρασε τα χίλια μύρια, θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα.
συλλεκτικο πλεον αλλα δουλευει ακομα στα χερια μου.
Γιαννης
Προσφορα απο ebay Γερμανιας, μολις βγηκε. http://www.ebay.de/itm/BOSCH-Akku-Ak...374%3AFeatured
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εννοείται ότι δουλεύει κανονικότατα. Είναι το 2ο-3ο του και μου το άφησε, σε περίπτωση που το χρειαστώ. Κάποια στιγμή ίσως κάτσω να το καθαρίσω κιόλας.
Ο πατέρας είναι συνταξιούχος ναυτικός (μηχανικός) και έχει 2 αποθήκες ΓΕΜΑΤΕΣ εργαλεία. Όλα πρέπει να είναι από 70s-80s.
Life begins at 45°.
Η παλιά καλή B&D! Πόσο κρίμα που σήμερα της έχει μείνει μόνο το όνομα!
Καθάρισε τα πάντα και πρόσεξε να μην υπερβάλεις στην ποσότητα του γράσου που θα βάλεις!![]()
Sent from me using a computer.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά όταν λύνεις κάτι να θυμάσαι πάντα το εξής. Όταν έχουμε ξεβιδώσει κάτι και το τραβάμε για να το βγάλουμε/σηκώσουμε/αποσυναρμολογήσουμε, το κάνουμε αργά και κοιτάμε πάντα από πίσω, αν υπάρχει ροδέλα και από που θα φύγει. Αν έχουμε το μανουαλ είναι εύκολο να βρούμε από έπεσε, αν όχι...
Για το σπασμένο ίσως ξέρουν αυτοί που το έχουν. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τι ειναι.
Sent from me using a computer.
Δεν το έχω ανοίξει μόνος μου ποτέ.
Σορυ