Σελίδα 27 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 924

Θέμα: Δευτερόλεπτο.. Λεπτό.. Ώρα.. Αντρικό Ρολόϊ!!!!

Από τα πρώτα Seiko που χρησιμοποίησαν την τεχνολογία Kinetic. Είναι η σειρά 5, είδα και κάποιος άλλο φίλος ανέφερε την σειρά 5 αν μπορούσε να βάλει κι εκείνος μια φωτογραφία. Αγοράστηκε απο την Σαουδική Αραβία πριν 43 χρόνια από τον πατέρα μου και πρόσφατα πέρασε στα χέρια μου. Λειτουργεί άψογα και έχεις την επιλογή να βλέπεις την μέρα και στα Αραβικά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20160804_110302.jpg 
Προβολές:	403 
Μέγεθος:	50,6 KB 
ID:	363743
    Τελευταία τροποποίηση από project.breeze; 04/08/2016 στις 12:16.
    Fortis Fortuna Adiuvat

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Το ρολόι του παππού μου,το έχω εδώ και πολλά χρονια,απο όταν μας άφησε.

Όνομα:	IMG_20160805_201547.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	47,6 KB 
ID:	363786
    Αυτό το πήρα πριν από 7 χρόνια περίπου,k bross, πρόσφατα χάλασε ο μηχανισμός από υγρά μπαταρίας,θελει ένα 50αρικο να φτιαχτεί και δεν το βλέπω να φτιάχνεται.

Όνομα:	IMG_20160805_201635.jpg 
Προβολές:	351 
Μέγεθος:	64,4 KB 
ID:	363787

Αυτό μου το έδωσε προχτες ο αδερφός μου και μάλλον θα το κρατήσω για μία στο τόσο που το φοραω.

Όνομα:	IMG_20160805_201704.jpg 
Προβολές:	352 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	363788
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Και τώρα τα δύσκολα.
    Το παρακάτω μου το δώσει επίσης ο αδερφός μου γιατι δεν το φοράει.εχει πάνω πυξιδα,θερμοκρασια κλπ.λιγο που το εψαξα δεν βρήκα τι και πώς,δεν το κατέχω κιόλας.
    Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει για το πώς ρυθμίζεται,ευπροσδεκτος είναι.

Όνομα:	IMG_20160805_201748.jpg 
Προβολές:	350 
Μέγεθος:	56,7 KB 
ID:	363789
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από project.breeze Προβολή μηνύματος
    Από τα πρώτα Seiko που χρησιμοποίησαν την τεχνολογία Kinetic. Είναι η σειρά 5, είδα και κάποιος άλλο φίλος ανέφερε την σειρά 5 αν μπορούσε να βάλει κι εκείνος μια φωτογραφία. Αγοράστηκε απο την Σαουδική Αραβία πριν 43 χρόνια από τον πατέρα μου και πρόσφατα πέρασε στα χέρια μου. Λειτουργεί άψογα και έχεις την επιλογή να βλέπεις την μέρα και στα Αραβικά

Όνομα:	20160804_110302.jpg 
Προβολές:	403 
Μέγεθος:	50,6 KB 
ID:	363743
    Κοίτα το ποστ 374 αν εννοείς εμένα. Και το δικό μου πάντως έχει τις μέρες και στα Αραβικά και ανάλογα ποια γλώσσα θα ρυθμίσεις κάνει 2 κλικ μετά τις 12 το βράδυ που αλλάζει την ημέρα. δηλ οι μέρες είναι γραμμένες και στις 2 γλώσσες εναλλάξ μέρα παρά μέρα και απλά ο μηχανισμός έχει εντολή να γυρίζει 2 φορές κάθε 24 ώρες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ρε μαγκες εδω γνωστες ωρολογιων ξερει κανεις τιποτα για αυτο το ρολογακι

http://www.bosswatches.co.uk/boss-bl...63-men-s-watch

Μια αλλη εναλλακτική ειναι και αυτο

http://www.skywatches.com.sg/reviews...i-state=dialog

Η γενικα ριψτε καποια ιδεα σε τετοιο στυλ με μπρασελε ψιλο casual φαση (οχι σπορ δηλαδης ναουμ)
    Budget ~ 500 Ευρωπαϊκά
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το boss δεν θα το έπαιρνα. Το άλλο ναι.
    Seiko citizen orient έχουν δεκάδες επιλογές σε λιγότερα χρήματα.
    Με 500 ευρωπαϊκά στο χέρι παίζεις εύκολα σε ελβετικό quartz. Τα περισσότερα καταστήματα θα κάνουν εύκολα ένα -20% στην τιμή καταλόγου.
    Πιάνεις εύκολα επίσης Hamilton khaki μηχανικό αλλά είπες θες μπρασελε οπότε μάλλον δεν σου κάνει..
    Roamer αξιοπρεπεστατη επίσης. Steinhart αν και είναι λίγο υπερεκτιμημενη. Και πολλές ακόμη όχι ιδιαίτερα γνωστές αλλά αξιόλογες εταιρίες.

Εγώ χρονογράφος δεν θα έπαιρνα.. Αλλά επειδή μάλλον ψάχνεις “γεμάτα” καντράν και μπεζελ..

Παράδειγμα
    http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/seiko-pilots-solar-alarm-chronograph-flightmaster-ssc009-ssc009p1-ssc009p-mens-watch-2898.html

http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-mens-chronograph-world-time-at0360-50l-at0360-mens-watch-1096.html

http://www.creationwatches.com/products/tissot-chronograph-242/
    Τελευταία τροποποίηση από Nostradamus; 03/09/2016 στις 23:20.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Το boss δεν θα το έπαιρνα. Το άλλο ναι.
    Seiko citizen orient έχουν δεκάδες επιλογές σε λιγότερα χρήματα.
    Με 500 ευρωπαϊκά στο χέρι παίζεις εύκολα σε ελβετικό quartz. Τα περισσότερα καταστήματα θα κάνουν εύκολα ένα -20% στην τιμή καταλόγου.
    Πιάνεις εύκολα επίσης Hamilton khaki μηχανικό αλλά είπες θες μπρασελε οπότε μάλλον δεν σου κάνει..
    Roamer αξιοπρεπεστατη επίσης. Steinhart αν και είναι λίγο υπερεκτιμημενη. Και πολλές ακόμη όχι ιδιαίτερα γνωστές αλλά αξιόλογες εταιρίες.

Εγώ χρονογράφος δεν θα έπαιρνα.. Αλλά επειδή μάλλον ψάχνεις “γεμάτα” καντράν και μπεζελ..

Παράδειγμα
    http://www.creationwatches.com/produ...atch-2898.html

http://www.creationwatches.com/produ...atch-1096.html

http://www.creationwatches.com/produ...ronograph-242/
    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Αν θες εξηγεις λιγακι τους λογους που δεν θα επερνες χρονογραφο; (λογω πολυπλοκοτητας μηχανισμου φαντάζομαι)

Η αληθεια ειναι οτι θελω ενα σχετικα μεγαλο ρολοι (42μμ) αλλα δε θελω πολυ γεματο καντράν.
    Το Boss για παραδειγμα στο χερι μου ηταν πολυ ομορφο αλλα για καποιο αδιευκρινιστο λογο (ισως επειδη δεν ειναι ωρολογοποιος εταιρεία) το απερριψα κι εγω απλα το εβαλα εδω να παρω και καμια γνωμη λιγο πιο "ειδικη"

Εχω δει και αυτό
    https://www.oroloi.gr/mobile/el-gr/p...PRC-Blue-Dial/
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Το έγραψα μάλλον λάθος.. Δεν θα έπαιρνα ξανά.. Έχω δύο χρονογραφους έναν seiko και ένα citizen απλά πλέον δεν τους φοράω πολύ. Προτιμώ το δυνατόν ρολόγια με ”καθαρό“ dial. Σίγουρα ένα busy dial δείχνει πιο εντυπωσιακό.

Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι λίγο και να διαβάζω για τον χώρο αυτό, που για μένα αποτελεί τεράστιο άγνωστο πεδίο, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κάνεις fashion brands. Φυσικά ο καθένας επιλέγει με βάση τα δικά του κριτήρια. Είτε γιατί ταιριάζει πχ με τα χαι'ι'μαλια του, είτε γιατί του αρέσει να το κουρδιζει κάθε πρωί πριν το βάλει στο χέρι του. Το βασικό είναι να το αγοράζεις για σένα όχι για να το δει ο κόσμος.

Είναι τεράστια η μηχανική και η τεχνολογία που κρύβεται σε κάτι τόσο μικρό στο χέρι.

Το μπάτζετ σου, σου επιτρέπει να πας σε πολύ ποιοτικά ρολόγια οπότε θα σου έλεγα να το ψάξεις γενικά.

Τα 42 πλέον θεωρούνται έως και μικρά. Εγώ τα θεωρώ ιδανικά αν και δεν παίζει μόνο το μέγεθος ρόλο αλλά και το ίδιο το dial για το πως δείχνει το ρολοϊ. Το boss από ότι είδα είναι 44αρι.

Ομορφο το Τισο. Αν πας για χρονογραφο να θυμάσαι ότι μια στο τόσο καλό είναι να τον βάλεις να δουλεύει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Το έγραψα μάλλον λάθος.. Δεν θα έπαιρνα ξανά.. Έχω δύο χρονογραφους έναν seiko και ένα citizen απλά πλέον δεν τους φοράω πολύ. Προτιμώ το δυνατόν ρολόγια με ”καθαρό“ dial. Σίγουρα ένα busy dial δείχνει πιο εντυπωσιακό.

Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι λίγο και να διαβάζω για τον χώρο αυτό, που για μένα αποτελεί τεράστιο άγνωστο πεδίο, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κάνεις fashion brands. Φυσικά ο καθένας επιλέγει με βάση τα δικά του κριτήρια. Είτε γιατί ταιριάζει πχ με τα χαι'ι'μαλια του, είτε γιατί του αρέσει να το κουρδιζει κάθε πρωί πριν το βάλει στο χέρι του. Το βασικό είναι να το αγοράζεις για σένα όχι για να το δει ο κόσμος.

Είναι τεράστια η μηχανική και η τεχνολογία που κρύβεται σε κάτι τόσο μικρό στο χέρι.

Το μπάτζετ σου, σου επιτρέπει να πας σε πολύ ποιοτικά ρολόγια οπότε θα σου έλεγα να το ψάξεις γενικά.

Τα 42 πλέον θεωρούνται έως και μικρά. Εγώ τα θεωρώ ιδανικά αν και δεν παίζει μόνο το μέγεθος ρόλο αλλά και το ίδιο το dial για το πως δείχνει το ρολοϊ. Το boss από ότι είδα είναι 44αρι.

Ομορφο το Τισο. Αν πας για χρονογραφο να θυμάσαι ότι μια στο τόσο καλό είναι να τον βάλεις να δουλεύει.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!Δεν ξερω κι εγω ακριβως τι θελω να σου πω την αλήθεια.Θα το ψαξω και θα επανελθω.Στα Roamer που μου ειπες βρηκα καποια αρκετα ενδιαφεροντα κομμάτια πάντως. Και τα Tissot μου αρεσουν αρκετά.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....

Τα Tissot είναι πολύ καλή επιλογή.
    Στο budget σου σε φυσικό κατάστημα νομίζω θα βρεις και το Hamilton khaki field day date auto που προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικο. Νομίζω είναι 44αρι.
    Από εκεί και πέρα ξανά λέω. Με τα μισά του μπάτζετ σου μπορείς να βρεις πολλούς γιαπωνεζικους χρονογραφους αλλά και ιαπωνικά αυτόματα, πολύ ποιοτικά.
    Αν δεν σε ενοχλεί ότι το αυτόματο θέλει διόρθωση ανα κάποιες μέρες στην ωρα γιατί δεν έχει την ακρίβεια της μπαταρίας..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    tissot ή hamilton?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    tissot ή hamilton?
    Βοηθα ρε Σταύρο...Να πω την αληθεια οπτικα μου αρεσουν πιο πολυ τα Tissot

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Βοηθα ρε Σταύρο...Να πω την αληθεια οπτικα μου αρεσουν πιο πολυ τα Tissot

σαν εταιρειες θελω να γινει συγκριση...
    οχι σε συγκεκριμενα ρολογια...

σε ρολογια αλλωστε υπαρχουν και στις 2 μαρκες απο 500€ μεχρι ξερω γω 3500€...
    οποτε αν συγκριθουν μεταξυ τους θα συγκριθουν ιδιας κλιμακας τιμων ρολογια...

σαν μηχανισμοι...
    σαν αξιοπιστια...
    σαν φινιρισμα...

μεταξυ αυτων των 2 ποια θα επιλεγατε και γιατι?

Και η Τισο και Χάμιλτον ανοικουν εδώ και χρόνια στο swatch group που έχει πολλές ακόμη εταιρίες στον ομιλο.
    Στον ίδιο όμιλο ανοίκει και η εταιρία ΈΤΑ που παράγει αυτόματες και κουρδιστες μηχανες και φυσικά quartz.
    ΕΤΑ φοράνε και πολλές ακόμη εταιρίες εκτός του ομίλου, είτε αυτούσιες είτε τροποιημενες από τις εταιρίες που τις αγοράζουν.
    Προσωπικά τις δύο αυτές εταιρίες τις θεωρώ εφαμιλλες ποιοτικά και παιζουν στο ίδιο επίπεδο.

Πηγα σημερα και δοκιμασα αρκετα!
    Απο κοντα ειναι πιο ευκολο να τα απορριψεις απο οτι απο το Internet. Τα Tissot για παραδειγμα ενω μου αρεσαν σχετικά ηταν μικρα (ειχες δικιο για το 42mm) και "κατεληξα" μεταξυ ενος Hamilton και ενος Citizen

Hamilton

https://www.oroloi.gr/mobile/el-gr/p...teel-Bracelet/

Citizen
    http://www.skroutz.gr/s/4814157/Citizen-AT9030-55L.html

Δεν ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορία τιμης (δεν καταλαβα ακριβως το λόγο) και το Citizen εχει ekodrive δηλαδη ηλιακη φορτιση.Αυτο απο οτι μου εξηγησαν και στο καταστημα σημαινει πρακτικα πως καθε 7-8 χρονια χρειαζεται μια αλλαγη ο πυκνωτης (κοστος 30-40€)
    Για πειτε καμια γνώμη...

ΥΓ.Εμενα πιο πολυ μου αρεσε το Citizen

Όνομα:	20160905_114913-1200x2133.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	64,9 KB 
ID:	365373
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....

Παρόμοια θέματα

1. Πως αλλαζει η ωρα στο ρολοι των οργανων;
    από RIKOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 19:57
  2. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  5. To ρολοι
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2004, 00:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας