Σελίδα 27 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Φίλε κάτι έχεις καταλάβει λάθος.
    Οι δημοσιογράφοι πιστευουν ότι μπορούν να πουν ότι θέλουν και αυτό είναι ελευθερία της γνώμης.
    ...
    Κανένα έλεος στα @@.... και ο καμία σχέση με την Τουρκία όλα αυτά
    Εκεί τα βάζουν με τη γνώμη και όχι με τη συκοφαντία.
    Με το μπαρδόν αλλά τα έχω πάθει κι εγώ και ξέρω τη γλύκα.
    [Δεν το πρόσεξα νωρίτερα]
    Όπως γράφω, ο Καμμένος έχει το δικαίωμα να κάνει μήνυση και συμφωνώ ότι αυτά που γράφτηκαν είναι μάλλον κακοήθη. Γι'αυτό υπάρχει η δικαιοσύνη. Η ένσταση και το Ερντογαν-ικό της υπόθεσης είναι ότι έβαλε να συλλάβουν τους δημοσιογράφους. Αυτό νομίζω ότι ξεπερνάει τα θεσμικά όρια και αποτελεί απόπειρα εκφοβισμού.

Μια και είμαστε σε σχετικό θέμα, ο Πανούλης, επειδή είναι αυτός που είναι και επειδή σε αντίθεση με τους δημοσιογράφους μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς συνέπειες, έχει κάνει αγωγή και στον Πετρουλάκη. Ο Πετρουλάκης δεν αναφέρθηκε σε άλλο μέλος της οικογένειας Καμμένου, στον ίδιο άσκησε κριτική, όσο οξεία κι αν τη θεώρησε αυτός.

Γενικά η δυσανεξία στον αντίθετο λόγο και των δύο εταίρων της κυβερνήσεως είναι εντυπωσιακή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    [Δεν το πρόσεξα νωρίτερα]
    Όπως γράφω, ο Καμμένος έχει το δικαίωμα να κάνει μήνυση και συμφωνώ ότι αυτά που γράφτηκαν είναι μάλλον κακοήθη. Γι'αυτό υπάρχει η δικαιοσύνη. Η ένσταση και το Ερντογαν-ικό της υπόθεσης είναι ότι έβαλε να συλλάβουν τους δημοσιογράφους. Αυτό νομίζω ότι ξεπερνάει τα θεσμικά όρια και αποτελεί απόπειρα εκφοβισμού.

Μια και είμαστε σε σχετικό θέμα, ο Πανούλης, επειδή είναι αυτός που είναι και επειδή σε αντίθεση με τους δημοσιογράφους μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς συνέπειες, έχει κάνει αγωγή και στον Πετρουλάκη. Ο Πετρουλάκης δεν αναφέρθηκε σε άλλο μέλος της οικογένειας Καμμένου, στον ίδιο άσκησε κριτική, όσο οξεία κι αν τη θεώρησε αυτός.

Γενικά η δυσανεξία στον αντίθετο λόγο και των δύο εταίρων της κυβερνήσεως είναι εντυπωσιακή.
    Να σου θυμίσω πως αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του Χαζοπάνου θα είχε πάρει ένα τηλέφωνο και θα τους είχε κλείσει.
    Ένας έλεγχος εφορείας αρκεί. (και ούτε γάτα ούτε ζημια, αυριανή στάιλ καλή ώρα)
    ΑΝ η ΕΣΗΕΑ φυσικά δεν ήταν αυτή που είναι ΤΙΠΟΤΕ απ όλα αυτα δεν θα είχε γίνει.
    Ανεξάρτητη αρχή γιοκ = "δημοσιογραφία" με σπόνσορες και νταβατζήδες = λιγότερη δημοκρατία εν τέλει.

υγ
    εγώ θα είχα πάει εκεί και θα του είχα βγάλει τ αυτιά πάντως
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    οποιοσδηποτε θιγόμενος μπορει να κάνει μήνυση κτλ. Η αστυνομια κανει τη δουλεια της και μετα οι δικαστές τους οποίους πληρώνεις με τα έξοδα δίκης κτλ αποφασίζουν ΑΝ εχεις δίκιο. Δεν ειναι τιποτα παράλογο εδω. Μπορει τελικά να τους αθωώσει, ποιο το πρόβλημα? Να μην τους ακουμπάμε τους δημοσιοκάφρους ποτέ δηλαδη για να έχουμε δημοκρατία γαμάτη. Ο πετρουλάκης δεν πήγε αυτόφωρο νομίζω. Εγω θα χαρώ να τους ρίξουν και μια ωραια καμπάνα αν εχουν αδικο γιατι να λές κάτι για ένα ανηλικο παιδι στο ραδιοφωνο ειναι τελείως ανανδρο και ανηθικο.

Έλα πάμε γερά....

Ετοιμάζεται η ΝΔ να κυβερνήσει;

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα στελέχη που επιλέχθηκαν μέσα από την ανοικτή διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, με σκοπό την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής», έχουν ήδη διεξαχθεί 310 συνεντεύξεις, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται, καθώς εντός του Ιανουαρίου ανοίγει νέος κύκλος συνεντεύξεων. Ο μέσος όρος ηλικίας των νέων στελεχών είναι τα 42 έτη και οι αιτούντες σε ποσοστό άνω του 50% διαθέτουν τουλάχιστον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Αν, πάντως, στο Μητρώο υπάρχει μια μικρή έκπληξη, αυτή είναι ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Νικήτας, ο οποίος πέρασε από τη διαδικασία έως την τελική φάση. Ο Νικήτας Παπαντωνίου σπούδασε Φυσική στο ΕΚΠΑ, συνέχισε με εφαρμοσμένα μαθηματικά στο ΕΜΠ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα πανεπιστήμια του Λέστερ και του Ντέρμπι. Εδώ και αρκετά χρόνια, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι κεντρικό στέλεχος της εταιρείας Nobacco που δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνικών προϊόντων.

ανανήψαντας

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=114396097

ο εισαγγελεας θελει εισαγγελεα να παρεμβει;

Banned
    Διορισμών και μονιμοποιήσεων συνέχεια.

http://www.iefimerida.gr/news/313569...te-poioi-einai

http://newpost.gr/ellada/583560/sxed...o-phresia-toys

http://www.enikonomia.gr/timeliness/...-stous-ot.html

Και έτσι
    Σιγά σιγά
    Δημιουργείται κομματικός στρατός ψηφοφόρων.
    Όπως σήμερα λέμε για το βαθύ πασοκ,σε λίγα χρόνια θα λέμε για το βαθυ,ξοφαλτσα/παρατριχα/Σύριζα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος

Και έτσι
    Σιγά σιγά
    Όπως σήμερα λέμε για το βαθύ πασοκ,σε λίγα χρόνια θα λέμε για το βαθυ,ξοφαλτσα/παρατριχα/Σύριζα
    παλιός είναι ο νόμος και τους βάζει και σε ΑΕΙ ....
    Μλκια φυσικά
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος

Και έτσι
    Σιγά σιγά

Επίσης πριν λιγες μερες βγηκαν τα αποτελεσματα απο τον οαεδ για 4000 προσληψεις συμβασιουχων (12 μηνων) μακροχρονια ανεργων (πανω απο 12 μηνες ανεργεια) για να αλλαξει η εικονα διαλυσης των νοσοκομειων αλλα και αυτη τη στιγμη παιζει η προκυρηξη του ασεπ για 1666 θεσεις μονιμου προσωπικου. Εχουν προηγηθει αλλες δυο προκυρηξεις μικροτερες για τον χωρο της υγειας.

Θα μου πεις γιατι τα βαζεις αυτα κατω απο τα δικα μου λεγομενα. Τα βαζω αν θες να δοκιμασεις να κανεις αιτηση σε ενα απο τα δυο, στον οαεδ http://www.oaed.gr/ ή στον ασεπ www.asep.gr μηπως και αναθεωρησεις αν μπορουν να γινουν ρουσφετολογικες προσληψεις ( τα αποτελεσματα ανακοιωνονται δημοσια με αναλυτικο τροπο η μοριοδοτηση ωστε να μπορει να κανει ενσταση οποιος τα αμφισβητει).

Ο ασεπ προυπηρχε, η επεκταση των ηλεκτρονικων αιτησεων και δημοσια ανακοινωσιμων αποτελεσματων και στον οαεδ για συμβασιουχους ειναι κατι καινουριο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Επίσης πριν λιγες μερες βγηκαν τα αποτελεσματα απο τον οαεδ για 4000 προσληψεις συμβασιουχων (12 μηνων) μακροχρονια ανεργων (πανω απο 12 μηνες ανεργεια) για να αλλαξει η εικονα διαλυσης των νοσοκομειων αλλα και αυτη τη στιγμη παιζει η προκυρηξη του ασεπ για 1666 θεσεις μονιμου προσωπικου. Εχουν προηγηθει αλλες δυο προκυρηξεις μικροτερες για τον χωρο της υγειας.

Θα μου πεις γιατι τα βαζεις αυτα κατω απο τα δικα μου λεγομενα. Τα βαζω αν θες να δοκιμασεις να κανεις αιτηση σε ενα απο τα δυο, στον οαεδ http://www.oaed.gr/ ή στον ασεπ www.asep.gr μηπως και αναθεωρησεις αν μπορουν να γινουν ρουσφετολογικες προσληψεις ( τα αποτελεσματα ανακοιωνονται δημοσια με αναλυτικο τροπο η μοριοδοτηση ωστε να μπορει να κανει ενσταση οποιος τα αμφισβητει).

Ο ασεπ προυπηρχε, η επεκταση των ηλεκτρονικων αιτησεων και δημοσια ανακοινωσιμων αποτελεσματων και στον οαεδ για συμβασιουχους ειναι κατι καινουριο.
    κι επισης για σημερα η ε.μ.υ εχει προβλεψει νεφωσεις και βροχες κατά την διαρκεια της ημερας για την Αθηνα

Θα μου πεις,γιατι τα βαζεις αυτά κατω από τα λεγομενα μου?ε,οσο σχεση εχουν αυτά που απαντας στον σουτερ,άλλο τοσο εχουν και τα δικα μου.

αγαπητε μας συριζαιε,για την ταμπακιερα θα μας πειτε τιποτα?

http://www.iefimerida.gr/news/313703...-o-moylopoylos

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Ναι...καλά τα λες.

Αυτό που ξεχνάς να αναφέρεις, είναι οτι στον ΑΣΕΠ θα προηγούνται οι ήδη υπηρετούντες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (πες μου πως δεν ξέρεις πότε διορίστηκαν αυτοί...).
    Τα όμορφα περί διαφανών διαδικασιών και δημόσια ανακοινώσιμων αποτελεσμάτων, είναι να ΄χαμε να λέγαμε, όταν οι φυτευτοί 12-18μηνίτες θα έχουν πριμοδότηση στον ΑΣΕΠ.

Το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό (μέχρι να τους κουνήσει μαντήλι και ο υπόλοιπος ιδιωτικός τομέας που πληρώνει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του κάθε μαλάκα).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ένα μικρό διάλειμμα με μιά τόση δα προειδοποίηση να μην ξεκινήσουν προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί διότι θα βρέξει γενικότερα και μπορείτε να συνεχίσετε την πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση των εξελίξεων, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    κι επισης για σημερα η ε.μ.υ εχει προβλεψει νεφωσεις και βροχες κατά την διαρκεια της ημερας για την Αθηνα

Θα μου πεις,γιατι τα βαζεις αυτά κατω από τα λεγομενα μου?ε,οσο σχεση εχουν αυτά που απαντας στον σουτερ,άλλο τοσο εχουν και τα δικα μου.

αγαπητε μας συριζαιε,για την ταμπακιερα θα μας πειτε τιποτα?

http://www.iefimerida.gr/news/313703...-o-moylopoylos

θεωρεις οτι δεν εχουν σχεση;;;;; τα λινκ τα διαβασες; εχεις καμια γνωμη για αυτα που λεω; πχ εχεις κανεις αιτηση τωρα η παλαιοτερα στον οαεδ η στον ασεπ;

το πρωτο λινκ το σχολιασε ο ktinos και δεν θεωρησα οτι χρειαζεται να το σχολιασω παραπανω. τα αλλα δυο λινκ λενε για ΣΧΕΔΙΟ της κυβερνησης να υπαρξει ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ στους ΟΤΑ (να υπαρξει δηλαδη η οργανωση των αναγκων των δημων σε προσωπικο και ο αριθμος τους να μην καθοριζεται απο το ποσους ψηφους χρειαζονταν οι κυβερνωντες και να ειναι ομηροι οι συμβασιουχοι) και η διαδικασια αυτη να γινει μέσω ΑΣΕΠ. Εδω κολλανε αυτα που εγραψα, για τον ασεπ γιατι υπαρχει μια ταση ισοπεδωσης.

"αγαπητε μας συριζαιε,για την ταμπακιερα θα μας πειτε τιποτα?

http://www.iefimerida.gr/news/313703...-o-moylopoylos" καθε φορα που γραφω σε αυτο το θεμα παιρνω εναν χαρακτηρισμό και ενα ασχετο λινκ με αυτο που γραφω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι...καλά τα λες.

Αυτό που ξεχνάς να αναφέρεις, είναι οτι στον ΑΣΕΠ θα προηγούνται οι ήδη υπηρετούντες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (πες μου πως δεν ξέρεις πότε διορίστηκαν αυτοί...).
    Τα όμορφα περί διαφανών διαδικασιών και δημόσια ανακοινώσιμων αποτελεσμάτων, είναι να ΄χαμε να λέγαμε, όταν οι φυτευτοί 12-18μηνίτες θα έχουν πριμοδότηση στον ΑΣΕΠ.

Το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό (μέχρι να τους κουνήσει μαντήλι και ο υπόλοιπος ιδιωτικός τομέας που πληρώνει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του κάθε μαλάκα).
    Ξερω ρε Βυρωνα πως μπαιναν οι συμβασιουχοι γι αυτο εγραψα για τον οαεδ και οτι πλεον δεν μπορουν να γινουν ετσι οι προσληψεις συμβασιουχων.

εδιτ. Για την πριμοδοτηση δεν μπορω να απαντησω γιατι μιλαμε για σχεδιο και δεν εχω δει πως θα υλοποιηθει. Προς το παρον δεν υπαρχει πριμοδοτηση και ειναι ισοβαθμια η προυπηρεσια απο ιδιωτικο και δημοσιο τομεα ( η πριμοδοτηση 50% των μοριων σε οσους ειχαν εμπειρια απο δημοσιο φορεα καταργηθηκε το 09 απο τον γαπ)

[...] καθε φορα που γραφω σε αυτο το θεμα παιρνω εναν χαρακτηρισμό και ενα ασχετο λινκ με αυτο που γραφω!
    Δε φταίμε εμεις αν γράφεις σαν τη Γεροβασιλη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ξερω ρε Βυρωνα πως μπαιναν οι συμβασιουχοι γι αυτο εγραψα για τον οαεδ και οτι πλεον δεν μπορουν να γινουν ετσι οι προσληψεις συμβασιουχων.

εδιτ. Για την πριμοδοτηση δεν μπορω να απαντησω γιατι μιλαμε για σχεδιο και δεν εχω δει πως θα υλοποιηθει. Προς το παρον δεν υπαρχει πριμοδοτηση και ειναι ισοβαθμια η προυπηρεσια απο ιδιωτικο και δημοσιο τομεα ( η πριμοδοτηση 50% των μοριων σε οσους ειχαν εμπειρια απο δημοσιο φορεα καταργηθηκε το 09 απο τον γαπ)
    Μα ο ίδιος ο Βερναρδάκης το δήλωσε στην συνέντευξη του.

Σε νομοθετική πρωτοβουλία «με αξιοκρατική και διαφανή διαδικασία» για τη μετατροπή συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου μέσω του ΑΣΕΠ, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Βερναρδάκη, στο διαγωνισμό θα έχουν προβάδισμα οι ήδη υπηρετούντες, που υπολογίζονται σε περίπου 10.000 και αφορούν κατά κύριο λόγο σε συμβασιούχους στην καθαριότητα των δήμων, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως παιδικοί σταθμοί και κοινωνικές δομές.

Για τις περιπτώσεις ορισμένων δημάρχων, που δεν υπογράφουν παρατάσεις συμβάσεων καθαριότητας με το αιτιολογικό ότι Επίτροποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν εγκρίνουν τα κονδύλια για τη μισθοδοσία τους, ο κ. Βερναρδάκης σημείωσε ότι «αυτοί που δεν έχουν εφαρμόσει το νόμο είναι παράνομοι και αναγκαστικά θα ελεγχθούν», ενώ υπογράμμισε ότι «πίσω από το πρόσχημα ότι ένας Επίτροπος είπε να μην πληρώσει, κρύβεται η στρατηγική ορισμένων δημάρχων να αναθέσουν αυτές τις υπηρεσίες σε εργολαβικές συμβάσεις».

Για το Ελεγκτικό Συμβούλιο που χαρακτηρίζει ώς "παράνομο" και άσχετους...no comment.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994