Σελίδα 27 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 611

Θέμα: NAKED για 1.91 ύψος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα της όλης συζήτησης. Όσο μειώνονται τα χιλιόμετρα -επειδή φρενάρω- κατεβάζω ανάλογα ταχύτητα, έτσι ώστε να βάλω νεκρά όταν σταματήσω τελείως.
    Ούτε συμπλέκτη και κιβώτιο ζορίζω ούτε τακάκια καταναλώνω. Πίσω δεν έχω αλλάξει ποτέ. Μπροστά, για χρήση δρόμου, μία φορά νομίζω.
    Δεν απάντησες.
    Στις πόσες στροφές ανεβάζεις στα κατεβάσματα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Έτσι φρενάρεις χαλαρά που σε ρώτησα πριν έτσι?
    Να το κοιτάξεις
    Μπορείς να κρατήσεις μια λογική ροή; Σου απάντησα τι κάνω όταν φτάνω σε στροφή με 6η. Δεν μου το επιτρέπουν οι δρόμοι και η μηχανη μου αυτό συνέχεια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    Ας μην παίζουμε την κολοκύθια, μην πιάνεστε από τα χ νούμερα. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια μηχανάκια, δεν ακινητοποιουνται όλα στην ίδια απόσταση. Την λογική κρατήστε. Βλέπεις φανάρι στα 200 μέτρα, θα αφήσεις γκάζι και στις 3κ στροφές ανά ταχύτητα θα αρχίσεις τα κατεβάσματα ή θα περιμένεις μέχρι τα 55μ για να φρενάρεις χωρίς engine brake; το 2ο το θεωρώ ανούσιο προσωπικά και η όλη κουβέντα για μένα ξεκίνησε με τα σχόλια "τετραπιστονες δαγκάνες αου αου" "φοβούνται να πατήσουν φρένο"... Εγώ προσωπικά, επαναλαμβάνω, γιατί πολύ μίλησα εκ μέρους του karateo, μεγάλο παιδί χρησιμοποιώ πολύ φρένο κινητήρα γιατί το θεωρώ πολύ ομαλό και μου δημιουργεί μια αίσθηση ασφαλείας, αυτό δεν πάει να πει ότι δεν φρενάρω αρκετά και πριν τις στροφές και μέσα στις στροφές όποτε χρειάζεται... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξισωθηκε το engine brake με παλαιωμένη τακτική που έκαναν οι παππούδες μας στα ascona...
    Eχεις BMW;

Δεν απάντησες.
    Στις πόσες στροφές ανεβάζεις στα κατεβάσματα?
    Δεν καταλαβαίνω.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος
    Ας μην παίζουμε την κολοκύθια, μην πιάνεστε από τα χ νούμερα. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια μηχανάκια, δεν ακινητοποιουνται όλα στην ίδια απόσταση. Την λογική κρατήστε. Βλέπεις φανάρι στα 200 μέτρα, θα αφήσεις γκάζι και στις 3κ στροφές ανά ταχύτητα θα αρχίσεις τα κατεβάσματα ή θα περιμένεις μέχρι τα 55μ για να φρενάρεις χωρίς engine brake; το 2ο το θεωρώ ανούσιο προσωπικά και η όλη κουβέντα για μένα ξεκίνησε με τα σχόλια "τετραπιστονες δαγκάνες αου αου" "φοβούνται να πατήσουν φρένο"... Εγώ προσωπικά, επαναλαμβάνω, γιατί πολύ μίλησα εκ μέρους του karateo, μεγάλο παιδί χρησιμοποιώ πολύ φρένο κινητήρα γιατί το θεωρώ πολύ ομαλό και μου δημιουργεί μια αίσθηση ασφαλείας, αυτό δεν πάει να πει ότι δεν φρενάρω αρκετά και πριν τις στροφές και μέσα στις στροφές όποτε χρειάζεται... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξισωθηκε το engine brake με παλαιωμένη τακτική που έκαναν οι παππούδες μας στα ascona...
    Τώρα φτάνω και εγώ στα όρια μου!
    Φτάνει η πλάκα και για σήμερα!

Νομίζω αξίζει να αναλύσουμε αύριο αν το κλειδί το βάζουμε κάθετα ή με κλίση

Παλαιό μέλος
    Δεν καταλαβαίνω.
    Δεν πειράζει πάμε παρακάτω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Eχεις BMW;
    Xt600e

Παλαιό μέλος
    είδες η κριση? απο τις κοντρες για γκάζια πήγαμε στις κοντρες για φρένα. Θα κανονιστει ραντεβου για 100-0 σε λίγο στη "βουτα".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    είδες η κριση? απο τις κοντρες για γκάζια πήγαμε στις κοντρες για φρένα. Θα κανονιστει ραντεβου για 100-0 σε λίγο στη "βουτα".
    Mε abs η χωρίς?

Δεν πειράζει πάμε παρακάτω.
    Δεν σε δουλεύω. Όντως δεν κατάλαβα την ερώτηση: "Στις πόσες στροφές ανεβάζεις στα κατεβάσματα"

Αν εννοείς στις πόσες στροφές κατεβάζω θα σου απαντήσω ...δεν ξέρω! Δεν κοιτάω στροφόμετρο, δεν είμαι της θεωρίας για τη θεωρία!
    Εμπειρικά, σε τόσες στροφές ώστε να μην αυξηθούν με το κατέβασμα.

Παλαιό μέλος
    Εμπειρικά, σε τόσες στροφές ώστε να μην αυξηθούν με το κατέβασμα.
    Χωρίς καμία ειρωνεία, μήπως είπες κάτι λάθος εδώ;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το στυλάκι είναι άμυνας για τις μπούρδες που διαβάζω και τις προσβολές που πετάνε κάποιοι.
    Έτσι οδήγησα το tracer όπως και εσύ.
    Όμως δε το λές χαλαρή βόλτα όταν ανοίγεις τέρμα το γκάζι και δουλεύεις κοντά στον κόφτη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
    Με παρόμοιο τρόπο δουλεύω τον κινητήρα στα φρεναρίσματα. Λίγο λιγότερο επιθετικά βέβαια στο χαλαρό μου και παρόμοια στο γρήγορο μου.
    Ναι, δεν είναι χαλαρή-τουριστική, αλλά εντός ασφαλών (για μένα) ορίων. Αυτό εννοούσα. Δεν κατεβάζαμε χρόνους.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα της όλης συζήτησης. Όσο μειώνονται τα χιλιόμετρα -επειδή φρενάρω- κατεβάζω ανάλογα ταχύτητα, έτσι ώστε να βάλω νεκρά όταν σταματήσω τελείως.
    Αυτό ακριβώς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όταν είμαι στην Κηφισίας, που δεν είναι πίστα, και ειμαι με 80χαω (δεν επιτρέπει ο ΚΟΚ παραπάνω) και δω φανάρι στα 100μ, απλα αφήνω το γκάζι και φρενάρω όταν πρέπει. Αν με πιασει το φανάρι, τοτε κατεβάζω από ότι σχέση είχα σε νεκρά όταν σταματήσω.
    Σιγά μην κατεβάζω ταχύτητες και χαλάω τους δίσκους.
    Ναι, εγώ αυτό δεν το κάνω και το θεωρώ και λάθος. Το να κατεβάσεις πολλαπλές ταχύτητες σταματημένος ή σχεδόν σταματημένος, εννοώ. Ακολουθώ πάντα τον τρόπο του Blade παραπάνω, για πολλούς λόγους. Αλλά είπαμε, ό,τι δουλεύει για τον καθένα.
    Life begins at 45°.

Χωρίς καμία ειρωνεία, μήπως είπες κάτι λάθος εδώ;
    Χμμμ... Ναι, θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα:

Κατεβάζω ταχύτητα ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχω ώστε να μην ανέβουν υπερβολικά οι στροφές. (Και το ανάποδο αλλά για άλλους λόγους)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, δεν είναι χαλαρή-τουριστική, αλλά εντός ασφαλών (για μένα) ορίων. Αυτό εννοούσα. Δεν κατεβάζαμε χρόνους.

Αυτό ακριβώς.

Ναι, εγώ αυτό δεν το κάνω και το θεωρώ και λάθος. Το να κατεβάσεις πολλαπλές ταχύτητες σταματημένος ή σχεδόν σταματημένος, εννοώ. Ακολουθώ πάντα τον τρόπο του Blade παραπάνω, για πολλούς λόγους. Αλλά είπαμε, ό,τι δουλεύει για τον καθένα.
    O Ντα βίντσι το κάνει έτσι γιατί μπορεί, έχει Χόνδα και έχει μάθει σε Χόνδα.
    Ρώτα και μας με τα υπόλοιπα διαφόρων κατασκευαστών...
    Ντα βίντσι άλλαξε στυλ καμάρι γιατί κάποια μέρα μπορεί να πάρεις κανά μηχανάκι που ονειρεύεσαι που δεν τα σηκώνει αυτά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    O Ντα βίντσι το κάνει έτσι γιατί μπορεί, έχει Χόνδα και έχει μάθει σε Χόνδα.
    Ρώτα και μας με τα υπόλοιπα διαφόρων κατασκευαστών...
    Ντα βίντσι άλλαξε στυλ καμάρι γιατί κάποια μέρα μπορεί να πάρεις κανά μηχανάκι που ονειρεύεσαι που δεν τα σηκώνει αυτά
    To ΚΤΜ έσβηνε μόνο του πριν φτάσει στο φανάρι. Κάτι μ@λ@κίες για το TPS έλεγαν οι φαιδροί αλλά ήταν τρόπος εξοικονομησης καυσίμων.

Επίσης, στο δικο μου μοτοσακό άντε να βάλεις 3η με το ζόρι εδώ μέσα. Πόσες ταχύτητες να κατεβάσω στο φανάρι δλδ;

Παρόμοια θέματα

1. ελατήρια για μπροστά πιρούνι για fz6 naked
    από fazer - hucker στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 13:02
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 08:50
  3. ύψος αναβάτη για το Ζ....
    από ctpanoramix στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2004, 17:27

Κανόνες δημοσιεύσεων