Yamaha NIKEN γατακια!
Νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι αν μπει ο παράγοντας κόστος στη μέση, διαιρώντας επιδόσεις με το κόστος, οι μοτοσυκλέτες θα βγαίνουν πάντα κερδισμένες. Επίσης αν διαιρέσουμε την απόλαυση με το κόστος, πάλι ο λόγος θα είναι μεγαλύτερος στις μοτοσυκλέτες, αν και λίγο υποκειμενικό το τελευταίο.
Το ζήτημα της απόλαυσης ως προς το κόστος είναι αρκετά βαθύ και μπορεί να φέρει αρκετές ανατροπές στις επιλογές κάποιου αν σκεφθεί πόσα έχει θυσιάσει για να μπορεί να έχει πρόσβαση σε μερικές ακριβές απολαύσεις. Νομίζω ότι κάποιοι έχουν καταλήξει πως συμφέρει το ψάρεμα (με απλή πετονιά από την ακτή, όχι βάρκες κλπ).![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αγόρια. Η σύγκριση του κόστους είναι τουλάχιστον αστεία, αφού στη μία περίπτωση αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο με 435594549088564 συστήματα, που κάνει τα πάντα, και στην άλλη αγοράζεις ένα ζευγάρι ρόδες και ένα τιμόνι. Είναι σαν να συγκρίνεις τιμές υπογείου στο Μενίδι με πολυκατοικία στο Χαλάνδρι. ΟΥΑΟΥ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!11
Life begins at 45°.
Η μοτοσυκλέτα δεν έχει σταχτοδοχείο, ούτε ηλιοροφή.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εξαρτάται τι συγκρίνεις
Ένα ακριβό BMW αυτοί κινητό θα το συγκρίνεις με μια ακριβή μηχανή BMW, δε θα συγκρίνουμε Ferrari με Daytona παπί…
Και στα δυο αγοράζεις τεχνολογία, αξιοπιστία (εντάξει αυτό τώρα υπό συζήτηση), εξοπλισμό, άνεση κτλ
Προφανώς όταν λέμε άνεση άλλο πράγμα το αυτοκίνητο και άλλο πράμα η μηχανή, αλλά αξία έχουν και τα δυο, δε καταλαβαίνω τι θες να πεις
Κ αλλοι καναμε παιδια ρε Blitzer...αλλα δεν κοψαμε τα ''χερια''μας!!![]()
Ride(s) the wind of change...
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό