Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! Κάποια στιγμή θα το καταφέρεις....
Ούτε καν.νορμαλ πράγματα.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ξέρουμε αν οι mosfet ανορθωτές είναι πιο αξιόπιστοι;
Διαβάζω διάφορα, οτι είναι πιο γρήγοροι, οτι δουλεύουν ψυχρότερα και οτι έχουν κάπως σαν σύστημα αυτοπροστασίας για την υπερθέρμανση, εμένα βασικά με νοιάζει αν θα συνδυάσω με πηνία από το μεσαίο ράφι αν υπάρχει όντως λόγος για το έξτρα κόστος του mosfet εν καιρώ.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Εχει παραγγειλει κανεις απο martimotos.com ? Στο trustpilot το βγαζει legit,δεν το βγαζει για απατη.Eπισης,ιδια ερωτηση για motardinn και motoblouz?
Ρε σεις,
πως σταδιάλα λέγεται το εργαλείο που είναι για να κλειδώνεις τη καμπάνα και το βαριατόρ σε σκούτερ;
Πήγα σε γνωστό Piaggio του Αγ.Δημητρίου να ρωτήσω και η απάντηση ήταν "εμείς δεν χρησιμοποιούμε τέτοιο, εμείς βαράμε με το αερόκλειδο"![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Piaggio liberty 125 2017 abs
Ξέρω ότι είναι αυτό το εργαλείο της φωτογραφίας, πως λέγεται δεν ξέρω, για να το ψάξω και να πάω να το ζητήσω![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Flywheel holder λέγεται στα αγγλικά και blocca volano στα ιταλικά! Στα ελληνικά δεν ξέρω! Μπορεί το όνομα του να αναφέρεται στο βολάν αλλά το ίδιο εργαλείο κάνει και για την καμπάνα.