Σελίδα 27 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 397 από 397

Θέμα: Ετήσια 2025 - Σχόλια, κουβεντούλα και μεθεόρτια

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hayate Προβολή μηνύματος
    Το "Στενές επαφές 3ου τύπου" γύριζες;;
    ήθελα να δω αν όντως αντέχει την πτώση απο ψηλά

Administrator
    To λοιπό', η μέρα ξεκίνησε με ξενέρωμα και στεναχώρια γιατί στη βόλτα που όλοι μας αλλά και η Πόπη (γυναίκα μου) περίμενε με χαρά τελικά δε θα μπορούσε να ακολουθήσει λόγω στραβής της τελευταίας στιγμής, πριν καβαλήσουμε…

Με την ξενέρα έντονη και το μυαλό θολό γιατί είχα κάπως καθυστερήσει, κατά τις 0855 ήμουν στο Σταθμό 14, με ένα εξαιρετικό, πανέμορφο, στριφτερό, υπεράνετο και με πολύ γκάζι για την κατηγορία του, MV Agusta Tourismo Veloce Lusso SCS.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20251003_150023 (Custom).jpg 
Προβολές:	18 
Μέγεθος:	104,7 KB 
ID:	465727

Ναι, είχα βαλίτσες
    Μεγάλη άνεση να έχεις βαλίτσες στο μηχανάκι

Και ναι όπως βλέπετε, σε αντίθεση με άλλες μοτοσυκλέτες που έχουν μπαγκαζιέρες , η Ιταλίδα είναι πανέμορφη

Σκάστε γιαπωΡνεζόφιλοι

Τα groups, ετοιμάζονταν το ένα μετά το άλλο, εγώ έτρεχα σαν τον παλαβό να βρω τον κόσμο που δεν εμφανιζόταν στο αρχικό κάλεσμα του leader του γκρουπ, και άλλα όμορφα.

Επιτέλους τα groups έφυγαν! Και το group μου έφυγε! Και έμεινα πίσω να πάω με το τελευταίο μπας και πάρω και καμιάΝ ανάσα προτού καβαλήσω.

Όνομα:	20251005_092600 (Custom).jpg 
Μέγεθος:	107,7 KB 
ID:	465728

Ξεκινήσαμε, περάσαμε τα διόδια της Ελευσίνας, βρήκαμε τα παιδιά που μας περίμεναν εκεί, και κάποια στιγμή φτάσαμε στα διόδια του Ζευγολατιού!
    Εκεί βλέπω στην ακρούλα να έχει αράξει το πρώτο γκρουπ σε φάση «φέταααααααα», όλοι ξεκράνωτοι να έχουν πιάσει ψιλή κουβεντούλα λες και ο προορισμός τους ήταν αυτός
    Είπα λοιπόν στον αγαπητό Bowleno να ξεκινήσουν γιατί έχουν μείνει πολύ πίσω, και φύγαμε

Η διαδρομή μέχρι τη Γκούρα ήταν απολαυστική, όπως έγραψε και ο Γιάννης οι κανόνες τηρήθηκαν μέχρι κεραίας και ο φαν φάκτορ κινήθηκε σε υψηλά για την εποχή επίπεδα μιας και ο καιρός το επέτρεψε, για να μη πω «το επέβαλε»

Και φτάσαμε, και ήπιαμε καφέ, και τα είπαμε μεταξύ μας, και έκανα λίγη κονσομασιόν :sic: στα τραπέζια μας, και όλες οι φάτσες ήταν χαμογελαστές, και πολύ το χάρηκα, και τελικά το Group 1 που έφτασε τελευταίο στη Γκούρα είχε το θράσος να παραπονεθεί εντόνως, μόνο στα χέρια που δεν πιαστήκαμε, όταν τους ενημέρωσα ότι έπρεπε να πιούνΕ το Γκαφέ τους γρήγορα γιατί έπρεπε να φύγουμε για Πηγές Λάδωνα

2 be continued...

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από periklisk Προβολή μηνύματος
    Πορτοκαλόπιτα τη τσακίσαμε
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Οχι αλλα κι εμεις δεν επιμείναμε μια και υπήρχε ακομα πολυς κοσμος που δεν ειχε φαγητο ενω εμεις ειχαμε τελειωσει.
    Δειξαμε χαρακτηρα!
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ κύριε πρόεδρε.......κανονικά αφού φτάσαμε πρώτοι θα έπρεπε να μας δώσουν το ταψί να δούμε τι θα έτρωγαν οι άλλοι οι πονηρήδηδες μεταααααααα
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    To λοιπό', η μέρα ξεκίνησε με ξενέρωμα και στεναχώρια γιατί στη βόλτα που όλοι μας αλλά και η Πόπη (γυναίκα μου) περίμενε με χαρά τελικά δε θα μπορούσε να ακολουθήσει λόγω στραβής της τελευταίας στιγμής, πριν καβαλήσουμε…

Με την ξενέρα έντονη και το μυαλό θολό γιατί είχα κάπως καθυστερήσει, κατά τις 0955 ήμουν στο Σταθμό 14, με ένα εξαιρετικό, πανέμορφο, στριφτερό, υπεράνετο και με πολύ γκάζι για την κατηγορία του, MV Agusta Tourismo Veloce Lusso SCS.

Όνομα:	20251003_150023 (Custom).jpg 
Μέγεθος:	104,7 KB 
ID:	465727

Ναι, είχα βαλίτσες
    Μεγάλη άνεση να έχεις βαλίτσες στο μηχανάκι

Και ναι όπως βλέπετε, σε αντίθεση με άλλες μοτοσυκλέτες που έχουν μπαγκαζιέρες , η Ιταλίδα είναι πανέμορφη

Σκάστε γιαπωΡνεζόφιλοι

Τα groups, ετοιμάζονταν το ένα μετά το άλλο, εγώ έτρεχα σαν τον παλαβό να βρω τον κόσμο που δεν εμφανιζόταν στο αρχικό κάλεσμα του leader του γκρουπ, και άλλα όμορφα.

Επιτέλους τα groups έφυγαν! Και το group μου έφυγε! Και έμεινα πίσω να πάω με το τελευταίο μπας και πάρω και καμιάΝ ανάσα προτού καβαλήσω.

Όνομα:	20251005_092600 (Custom).jpg 
Μέγεθος:	107,7 KB 
ID:	465728

Ξεκινήσαμε, περάσαμε τα διόδια της Ελευσίνας, βρήκαμε τα παιδιά που μας περίμεναν εκεί, και κάποια στιγμή φτάσαμε στα διόδια του Ζευγολατιού!
    Εκεί βλέπω στην ακρούλα να έχει αράξει το πρώτο γκρουπ σε φάση «φέταααααααα», όλοι ξεκράνωτοι να έχουν πιάσει ψιλή κουβεντούλα λες και ο προορισμός τους ήταν αυτός
    Είπα λοιπόν στον αγαπητό Bowleno να ξεκινήσουν γιατί έχουν μείνει πολύ πίσω, και φύγαμε

Η διαδρομή μέχρι τη Γκούρα ήταν απολαυστική, όπως έγραψε και ο Γιάννης οι κανόνες τηρήθηκαν μέχρι κεραίας και ο φαν φάκτορ κινήθηκε σε υψηλά για την εποχή επίπεδα μιας και ο καιρός το επέτρεψε, για να μη πω «το επέβαλε»

Και φτάσαμε, και ήπιαμε καφέ, και τα είπαμε μεταξύ μας, και έκανα λίγη κονσομασιόν :sic: στα τραπέζια μας, και όλες οι φάτσες ήταν χαμογελαστές, και πολύ το χάρηκα, και τελικά το Group 1 που έφτασε τελευταίο στη Γκούρα είχε το θράσος να παραπονεθεί εντόνως, μόνο στα χέρια που δεν πιαστήκαμε, όταν τους ενημέρωσα ότι έπρεπε να πιούνΕ το Γκαφέ τους γρήγορα γιατί έπρεπε να φύγουμε για Πηγές Λάδωνα

2 be continued...
    1ον, ήσουν στο περίπτερο 08.55
    2ον, το turismo απλά... Δεν βλέπεται!
    3ον, πήγαν και σταμάτησαν να τους περιμένουμε διότι κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να χώσει πολύ μικρό σκούτερ δικάβαλο κιόλας, με το 1ο γκρουπ (τα παιδιά, βεβαίως δεν φταίνε σε τίποτα!) το οποίο μόλις μπήκε Εθνική, στις πρώτες ανηφοριές της και με κόντρα άνεμο, λογικά το σκούτερ πολύ δύσκολα θα έπιανε έστω 70 χ.α.ω.
    Εδώ να πλέξω το εγκώμιο στο γρανάζι που όντας"σκούπα" και με χιλιάρι κιόλας, δεν τους άφησε στιγμή πίσω. Εγώ ως leader, σε κάνα-2 φάσεις τα έκανα ελαφρώς... Μούσκεμα (δεν τον έχω ξαναπαίξει τον ρόλο) οπότε, αναγκαστικά περιμέναμε το αργό μηχανάκι για μην χαθούμε εντελώς όταν θα βγαίναμε από την Εθνική. Χώρια που θέλανε και καύσιμο τα μικρά του γκρουπ...
    4ον, δεν ενοχλείς ποτέ τον bowleno όταν πίνει τον καφέ του, τον οποίον άργησαν κιόλας να τον φέρουν. Ποτέ!

Όλα τα ως άνω δια την αποκατάστασιν της ιστορικής αλήθειας...
    Πάμε παρακάτω
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    1ον, ήσουν στο περίπτερο 08.55
    2ον, το turismo απλά... Δεν βλέπεται!
    3ον, πήγαν και σταμάτησαν να τους περιμένουμε διότι κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να χώσει πολύ μικρό σκούτερ δικάβαλο κιόλας, με το 1ο γκρουπ (τα παιδιά, βεβαίως δεν φταίνε σε τίποτα!) το οποίο μόλις μπήκε Εθνική, στις πρώτες ανηφοριές της και με κόντρα άνεμο, λογικά το σκούτερ πολύ δύσκολα θα έπιανε έστω 70 χ.α.ω.
    Εδώ να πλέξω το εγκώμιο στο γρανάζι που όντας"σκούπα" και με χιλιάρι κιόλας, δεν τους άφησε στιγμή πίσω. Εγώ ως leader, σε κάνα-2 φάσεις τα έκανα ελαφρώς... Μούσκεμα (δεν τον έχω ξαναπαίξει τον ρόλο) οπότε, αναγκαστικά περιμέναμε το αργό μηχανάκι για μην χαθούμε εντελώς όταν θα βγαίναμε από την Εθνική. Χώρια που θέλανε και καύσιμο τα μικρά του γκρουπ...
    4ον, δεν ενοχλείς ποτέ τον bowleno όταν πίνει τον καφέ του, τον οποίον άργησαν κιόλας να τον φέρουν. Ποτέ!

Όλα τα ως άνω δια την αποκατάστασιν της ιστορικής αλήθειας...
    Πάμε παρακάτω
    Το πρώτο είναι σωστό και διορθώθηκε.
    Το δευτερο, δεν πιάνεται καν! Ανθρωπος που πήρε κινέζικο και έβαλε μπαγκαζιέρα σε Z650 δε δικαιούται να μιλά περί ομορφιάς.
    Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν
    αυτοί είναι το φυτώριο του μέλλοντος
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από granazi Προβολή μηνύματος
    Αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν
    αυτοί είναι το φυτώριο του μέλλοντος
    Το σύνθημα «Ας ανθίσουν εκατό λουλούδια» (ή «Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν») προέρχεται από την εκστρατεία των Εκατό Λουλουδιών που ξεκίνησε ο Μάο το 1956. Με αυτό ενθάρρυνε την ελεύθερη έκφραση ιδεών και την πολυφωνία στην Κίνα:

«Ας ανθίσουν εκατό λουλούδια και ας αντιπαρατεθούν εκατό σχολές σκέψης». [el.brownstone.org]

Ωστόσο, η εκστρατεία αυτή σύντομα μετατράπηκε σε καταστολή της διαφωνίας, καθώς το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας άρχισε να διώκει όσους εξέφρασαν αντίθετες απόψεις.

Καλά το πας...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 27 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια 2023 - Σχόλια/Κουβεντούλα
    από harris_x στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 721
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2023, 23:02
  2. Ετήσια 2018 - Σχόλια, κουβεντούλα κλπ...
    από harris_x στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2018, 21:41
  3. Ετήσια 2017 - Σχόλια & κουβεντούλα
    από BLiTzER στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 593
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2017, 11:31
  4. Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα
    από Jo.Da. στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 949
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2016, 21:37
  5. Ετήσια 2015 - Σχόλια, κουβεντούλα