Σελίδα 27 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 172223242526272829303132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

ποσο καιρο το φωναζω αν δε πατε χωμα ROAD ATTACK ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    τα ειχα φορεσει απο τουσ πρωτουσ αν οχι ο πρωτοσ στην πολυ καλη τιμη των 240 ευρο
    δε ξερω ποσο εχουν τωρα γιατι παει κανενασ χρονοσ

Να τα αλλάξω ?

Αν και δεν είναι η ώρα μου να αλλάξω λάστιχα (μόλις 6500 km) είμαι στο ψάξιμο γιατί τα εργοστασιακά δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου με τους δρόμους που έχουμε στο Ηράκλειο, λίγο τσιμπώ το φρένο και ενεργοποιείται το abs. Τώρα τελευταία 2 φορές έφτασα(αργά-αργά μεν, αλλά ……….) σε απόσταση αναπνοής από τον προφυλακτήρα του μπροστινού μου!!! ένας ακόμα λόγος είναι ότι όταν ανοίξω το γκάζι λίγο απότομα αμέσως διπλώνει η μηχανή-όχι ότι την πάω σαν τον άνθρωπο -αλλά όχι και με το παραμικρό να αρχίζει τις μπαντες!!
    Διαβάζοντας αυτή τη συζήτηση τείνω και εγώ προς τα ROAD ATTACK μιας και δεν την βάζω καθόλου στο χώμα .
    Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχουν soft-medium-hard και αν ναι τι προτείνεται!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    V-Strom 650 K8 Kitrino

Γειά σας παιδιά,
    αν και παρακολουθώ το σάιτ για περισσότερα από 5 χρόνια, δεν έτυχε ποτέ να αποφασίσω να γράψω μέχρι σήμερα.
    Έχω ένα v-strom 650 χωρίς abs από το καλοκαίρι του '06 και μέχρι σήμερα έχω κάνει 28.000 χλμ.
    Από τα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης (BRIDGESTONE TRAIL-WING) είχα μείνει σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, όμως μία πρόκα που πάτησα με το πίσω λάστιχο στα 12.000 χλμ. και η πιθανότητα πρόκλησης ζημιάς στα λινά του, με οδήγησε σε ευσπευσμένη αλλαγή.
    Έτσι, τοποθέτησα ένα ζευγάρι BATTLE-WING, κατόπιν πρότασης του λαστιχά μου, τα οποία χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα.
    Σε γενικές γραμμές ήταν πιο σκληρά από τα προηγούμενα, με πιο γρήγορη κορώνα και πιο "στριφτερά".
    Σε στεγνό δρόμο δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε στο κέντρο της Αθήνας, είτε στην Αττική Οδό με τελική.
    Όμως τον Ιούνιο του '07 με στρωμμένα τα λάστιχα, είχα μια πτώση από χαισάιντινγκ στη Βασ. Σοφίας, κατά την επιτάχυνση με δευτέρα, όταν πάτησα κάτι γλιστερό που όταν πήγαν οι Τροχαίοι (εγώ ήμουν ήδη στο νοσοκομείο) προφανώς είχε εξατμιστεί.
    Κατά τα άλλα, ουδέν πρόβλημα...
    Τώρα που τα λαστιχα έχουν 16.000 χλμ. και το πίσω έχει λιώσει πρέπει να τα αλλάξω.
    Βρίσκομαι λοιπόν σε ένα "τρίλημμα".
    1. Ο λαστιχάς μου προτείνει να ξαναβάλω τα ίδια (Battlewing).
    2. Όταν του ζήτησα κάτι πιο ον-οφ που να κρατάει καλά στο βρεγμένο μου πρότεινε τα michelin anakee.
    3. Kάποιοι φίλοι μου με Tiger 955i που έχουν φορέσει και τα 2 παραπάνω, μου προτείνουν να βάλω τα Metzeler tourance EXP, τα οποία επίσης μου προτείνει και ένας άλλος φίλος, εκδότης περιοδικού μοτ/τας, ως πολύ καλά για βρεγμένο οδόστρωμα, διέλευση χωματόδρομων κτλ.
    Υπ' όψιν ότι το καθημερινό μου δρομολόγιο σπίτι-δουλειά-σπίτι περιλαμβάνει πάντα Αττική Οδό με τελική (βλέπω συχνά στο κοντέρ τα 215 στις 9.800 σ.α.λ.) αλλά και σβέλτη-αγχωμένη οδήγηση στο κέντρο.

Γι' αυτό παρακαλώ για τα "φώτα" σας...
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    the motorcycleboy reigns

τα road attack δε εχουν επιλογη γομασ οπωσ και κανενα αλλο σε αυτη την κατηγορια
    για το δικο μου τροπο οδηγησησ τα μαμα λαστιχα ειναι απαραδεκτα εωσ και αθλια
    αν και ειχα ξυσει και με αυτα μια φορα στην αττικη τα ειχα κρατησει μεχρι τα 12000χλμ και μετα τα conti αλλα 12000 μετα πουλησα το στρωμα για τα ματια μιασ αυστριακησ

Τελικά μάγκες αποφάσισα να ξαναβάλω τα Brdgestone Battlewing, καθώς τα έχω ξαναφορέσει, μου τα προτείνουν ο μηχανικός μου αλλά και ο λαστιχάς μου.
    Πάντως περίμενα να μου γράφατε κάποιο σχόλιο, ιδιαίτερα για τα Metzeler που χρειαζόμουν επιπλέον γνώμες, αλλά δεν πειράζει...
    Και πάλι σας ευχαριστώ
    the motorcycleboy reigns

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
    Τελικά μάγκες αποφάσισα να ξαναβάλω τα Brdgestone Battlewing, καθώς τα έχω ξαναφορέσει, μου τα προτείνουν ο μηχανικός μου αλλά και ο λαστιχάς μου.
    Πάντως περίμενα να μου γράφατε κάποιο σχόλιο, ιδιαίτερα για τα Metzeler που χρειαζόμουν επιπλέον γνώμες, αλλά δεν πειράζει...
    Και πάλι σας ευχαριστώ
    Έχουν γραφτεί άπειρα για τα EXP κάνε ένα κόπο να διαβάσεις πιο πίσω στο thread. Προσωπική άποψη μου και άλλων δύο φίλων που τα βάλαμε όλοι μαζί είναι ότι είναι από τα χειρότερα λάστιχα που υπάρχουν, οπότε η επιλογή σου είναι μάλλον η πιο πετυχημένη από πλευράς ψήφων εδώ μέσα.
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Εισπνοή.... εκπνοή....
    ρε παίδες να κάνω μια χαζή ερώτηση...
    διαβάζω που όλοι λένε για τα λάστιχά τους πως έχουν καλή πρόσφυση σε βρεγμένο.
    επειδή εγώ όταν βρέχει πάω σα παρθενοπιπίτσα (βλέπε ελληνικοί δρόμοι & έλληνες οδηγοί).... :ZZZ: :ZZZ: θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να δοκιμάσω αν το ελαστικό μου έχει καλή πρόσφυση ή όχι (σε βρεγμένο)....

πάντως τα Metzeler Tourance EXP ,που φοράω, σε κανονικές συνθήκες δεν με έχουν απογοητεύσει...

Τελικά συμφωνώ με προηγούμενα παιδιά για τα conti trailattack. Eχω 1000χλμ. και ενώ σαν πρόσφυση είναι καταπληκτικά και στις στροφές πάνε μαρσπιέ απο την αλλή δυστυχώς σαν τα μαμά brigestone, κοσκινιζει το τιμόνι μεταξύ 60-80χλμ. Τώρα αν έτυχε το ελαστικό δεν ξέρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Βασίλειος
    Τελικά συμφωνώ με προηγούμενα παιδιά για τα conti trailattack. Eχω 1000χλμ. και ενώ σαν πρόσφυση είναι καταπληκτικά και στις στροφές πάνε μαρσπιέ απο την αλλή δυστυχώς σαν τα μαμά brigestone, κοσκινιζει το τιμόνι μεταξύ 60-80χλμ. Τώρα αν έτυχε το ελαστικό δεν ξέρω.
    Περιμένουμε να μας πεις περισσότερες πληροφορίες όπως στα πολλά χλμ τη σταθερότητα έχει αν έχει άνεση όπως λένε.
    Στις στροφές τα πολύ μαλακά λάστιχα δίνουν μια αίσθηση ότι λυγίζει το ελαστικό και δεν προδιαθέτουν για στροφές με πολλά χλμ . Οχι ότι δεν κρατάνε αλλά σου δίνουν μια λαθεμένη πληροφορία. Αν τα εμπιστευτείς και ξεπεράσεις αυτό το συναίσθημα τότε όλα καλά.

Συνεπώς περιμένουμε νέα σου εν αγωνίως....

LongJohn

Στα πρώτα 1000χλμ και με 2 κοντινες εξορμήσεις(νωρίς για συμπεράσματα αλλά...) εχουμε και λέμε.
    Ζεσταίνονται αρκετά γρήγορα. Το ελαστικό από την πρώτη μέρα σου δίνει την εντυπωση ότι θέλει να ξαπλωσει μονο του(πάντα συγκριτικά με τα μαμά και μετά με τα scorpion που είχα στο στρομ).
    Στο στεγνό πολύ καλά, στο βρεγμένο το ίδιο. Μου αρέσει στις στροφές το πόσο ευκολα και άφοβα ξαπλώνει.
    Πάντα με το τρέμουλο στα 60-80. Στα 120 ακλόνητο. Στα 180 νομίζω το καλυτερο από τα προηγουμενα μου ελαστικά.
    Τονίζω ότι είναι προσωπικές εντυπώσεις και ότι έχω μόνο 1000χλμ πάνω.
    Νεότερα μετά τα 5000χλμ.

Προσθέτω προς τον LongJohn
    Θέλω να τα ζορίσω σε μεγαλη βόλτα για να μπορέσω να σου απαντησω ωσ προς σταθεροτητα σε πολλά χλμ και σε στροφές οπότε νεότερα μετά το Πάσχα.

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Τελικά συμφωνώ με προηγούμενα παιδιά για τα conti trailattack. Eχω 1000χλμ. και ενώ σαν πρόσφυση είναι καταπληκτικά και στις στροφές πάνε μαρσπιέ
    Και που να έβαζες τα Conti Road Attack. Άλλη κατάσταση !!!

I had a dream ...

Γνωστος Αγνωστος Το avatar του/της darnak
    τα φοραω ενα χρονο τα λαστιχα ειναι σουπερ.ανακι φοραγα στο βαραντερο ηταν
    τα μονα που δε μου σκαγανε σε τελικες ταχυτητες(2 φορεω με 200 χλμ πικρα....). τα bw τα συνιστω 100% για στρομ τα φοραει κ ενας φιλος με 650 κ δεν τα αλαζει με τιποτα.ζεστενονται γρηγορα πολυ καλα στιςστροφες, αρκετα ικανοποιητικα στο βρεγμενο και σταθερα μεχρι τα 230 που εχο δει στο κοντερ.αυτα(και δεν ειμαι ο εισαγογεας )
    the state is the only terrorist

Στα πρώτα 1000χλμ και με 2 κοντινες εξορμήσεις(νωρίς για συμπεράσματα αλλά...) εχουμε και λέμε.
    Ζεσταίνονται αρκετά γρήγορα. Το ελαστικό από την πρώτη μέρα σου δίνει την εντυπωση ότι θέλει να ξαπλωσει μονο του(πάντα συγκριτικά με τα μαμά και μετά με τα scorpion που είχα στο στρομ).
    Στο στεγνό πολύ καλά, στο βρεγμένο το ίδιο. Μου αρέσει στις στροφές το πόσο ευκολα και άφοβα ξαπλώνει.
    Πάντα με το τρέμουλο στα 60-80. Στα 120 ακλόνητο. Στα 180 νομίζω το καλυτερο από τα προηγουμενα μου ελαστικά.
    Τονίζω ότι είναι προσωπικές εντυπώσεις και ότι έχω μόνο 1000χλμ πάνω.
    Νεότερα μετά τα 5000χλμ.

Προσθέτω προς τον LongJohn
    Θέλω να τα ζορίσω σε μεγαλη βόλτα για να μπορέσω να σου απαντησω ωσ προς σταθεροτητα σε πολλά χλμ και σε στροφές οπότε νεότερα μετά το Πάσχα.
    Οκ . Περιμένουμε .

Όσο για τον άλλο φίλο αν κατάλαβα καλά φοράει τα trailatack ή τα anakee δεν κατάλαβα. Ας μας πει λίγα παραπάνω

LongJohn

Γνωστος Αγνωστος Το avatar του/της darnak
    an ennoeis emena ta bw forao tora.
    the state is the only terrorist

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από darnak
    τα φοραω ενα χρονο τα λαστιχα ειναι σουπερ.ανακι φοραγα στο βαραντερο ηταν
    τα μονα που δε μου σκαγανε σε τελικες ταχυτητες(2 φορεω με 200 χλμ πικρα....).
    δηλαδή εν κινήση σου έσκασε το πισινό με 200χαω? λαμπάδες άναψες?
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket