αν θές καντό λιγο ποιό κατανοητό αυτο που θές να πείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλικα παντα αυτο να το πεις σε αλλους 30 που ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια![]()
![]()
αν θές καντό λιγο ποιό κατανοητό αυτο που θές να πείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλικα παντα αυτο να το πεις σε αλλους 30 που ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια![]()
![]()
Η τέχνη δεν έχει όρια...εγω αυτό ξέρω
Δόξα τον Χριστόδουλα που ο Νταλί δεν ειχε γεννηθει σε αυτο το μπουρδέλο γιατι θα σάπιζε σε κάποιο κρατητήριο....
Καλη Τύχη
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
αν θές καντό λιγο ποιό κατανοητό αυτο που θές να πείς.
οτι πιανεις τυχαια εναν και δε κοιτας του υπολοιπους που στην πλειοψηφια σε αυτο το θρεντ λενε τα ιδια
δλδ
(τυχαια νουμερα)
30 ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια με αυτον στο νοημα
και 10 ειπαν αυτα που λες εσυ
αρα το να λες σε καποιον οτι λεει βλακειες τυχαια εινια αδικια
πες στο και στους 30 εναν εναν
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ας πιάσουμε και τον Μπουλά ρε....Ναι ρε τον Μπουλά γνωστό κίνδυνο του εθνους![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xf65k...elated&search=
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οτι πιανεις τυχαια εναν και δε κοιτας του υπολοιπους που στην πλειοψηφια σε αυτο το θρεντ λενε τα ιδια
δλδ
(τυχαια νουμερα)
30 ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια με αυτον στο νοημα
και 10 ειπαν αυτα που λες εσυ
αρα το να λες σε καποιον οτι λεει βλακειες τυχαια εινια αδικια
πες στο και στους 30 εναν εναν
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Το ότι οι μεν είναι 30 και οι άλλοι 10 απο αυτούς που υποστήριξαν μία γνώμη δεν σημαίνει οτι είναι και η πλειονότητα όσων διαβάζουν αυτο το thread.
Απλά είναι η πλειονότητα όσων απάντησαν σε αυτό το thread.
Γι'αυτό και απάντησα στον συγκεκριμένο.
Κατάλαβες?
Τι να πούμε τι ? ...... Zubitos April 12, 1979 , its a long way to timperery!! its a long way to go
Zubitos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Τι να πούμε τι ? ...... Zubitos April 12, 1979 , its a long way to timperery!! its a long way to go![]()
τι επιχειρηματολογία θεέ μου![]()
πάρε άλλη μια δόση επιχειρηματολογίας
Τι να πούμε τι ? ...... Zubitos April 12, 1979 , its a long way to timperery!! its a long way to go
Zubitos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάρε άλλη μια δόση επιχειρηματολογίας
kiriakost May 10 1969.
Για την ηλικία σου καλή και η :a31: σου
ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ????
:a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ????
:a31: :a31: :a31:
δεν έχεις και άδικο![]()
27 σελιδες ποστ ΔΕΝ διαβαζω!
Αλλα να πω κατι στον/στην φιλη που εγραψε το πρωτο ποστ.
Καπου ειδα να αναφερεις οτι αυτα τα πραγματα γινονται μονο στην Ελλαδα και οχι στο εξωτερικο οπου διαμενεις. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.
Περυσι ( αν θυμαμαι καλα) δασκαλα εχασε την δουλεια της επειδη γονεις παραπονεθηκαν οτι εξεθεσε τα παιδια τους σε 'γυμνια' οταν τα πηγε σε μουσειο. Μην νομιζεις οτι συνεβει στην Κατω Κωλοπετεινιτσα ( δεν το ειχα ξαναγραψει ποτε, ετσι γραφεται?).....στην Αμερικη συνεβει. Μην ακουω λοιπον γενικευσεις του ειδους 'μονο στην Ελλαδα γινινται αυτα'. Αν δεν νυσταζα αφορητα και αν θυμομουν λιγο καλυτερα σε ποια ρημαδα εφημεριδα το ειχα διαβασει ( για να ψαξω να το βρω γιατι κολλησα τωρα) θα σου ανεφερα ονοματα καλλιτεχνων και διευθυντων γκαλερι του εξωτερικου οι οποιοι εχουν συλληφθει ή τα εργα τους ( μαζι και θεατρικα εργα/χορογραφιες) εχουν 'κατεβει' υστερα απο 'καταγραυγη του κοινου'.
Ειπαμε..ειμαστε λιγο πισω, μπλα μπλα μπλα, ειμαστε λιγο πιο παραδοσιακοι, μπλα μπλα μπλα, λιγο πιο πατριωτες οσον αφορα καποια πραγματα..αλλα δεν ειμαστε ΝΤΙΠ απολιτιστοι, ελεος πια.
αυτο που λες ειναι εικασιες δε ξερουμε ποσοι και τι μην φαντασιωνομαστε παλιΑρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Το ότι οι μεν είναι 30 και οι άλλοι 10 απο αυτούς που υποστήριξαν μία γνώμη δεν σημαίνει οτι είναι και η πλειονότητα όσων διαβάζουν αυτο το thread.
Απλά είναι η πλειονότητα όσων απάντησαν σε αυτό το thread.
Γι'αυτό και απάντησα στον συγκεκριμένο.
Κατάλαβες?
εγω σου λεω κατι με αποδειξεις (οσοι γραψαν)
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
+750Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
27 σελιδες ποστ ΔΕΝ διαβαζω!
Αλλα να πω κατι στον/στην φιλη που εγραψε το πρωτο ποστ.
![]()
![]()
Για λέγ' για λέγ'!Ονόματα και διευθύνσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όσο για το αν πούλησαν κάποιοι την τέχνη τους δυστυχώς Βαγγέλη μου το έκαναν κάποιοι. Δεν θέλω να μπω τώρα σε ονοματολογία αλλά κάποιοι ναι το έπραξαν.
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]