Σελίδα 27 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 172223242526272829303132 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Η Ν.Φ. ηταν ενα περιστατικο για εμενα τοτε φυσιολογικο (λογω πικρας,απογοητευσης,κοροιδιας,προδοσιας),τωρα θα προτιμουσα να μεναμε μονο στα πεντοχιλιαρα.....για σενα πες μας τι ηταν η Ριζουπολη???μαζι με τους λογους βεβαια....

τι λες ρε φίλε?
    τολμάτε και δικαιολόγητε αυτά τα έκτροπα?υπάρχουν δικαιολογίες για τετοια πράματα?
    είστε σοβαροί?
    σε επαγγελματικό επίπεδο?επαγγελματίας είναι, συμφώνησε με μια μεγάλη ομάδα.

μην τρελαθούμε τελείως,έλεος δηλ

δηλ αυτά που τραβάει ο ολυμπιακός σε ιωνικό,παοκ,οφη,αεκ,πανιώνιο δεν είναι τίποτα?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τι λες ρε φίλε?
    τολμάτε και δικαιολόγητε αυτά τα έκτροπα?υπάρχουν δικαιολογίες για τετοια πράματα?
    είστε σοβαροί?
    σε επαγγελματικό επίπεδο?επαγγελματίας είναι, συμφώνησε με μια μεγάλη ομάδα.

μην τρελαθούμε τελείως,έλεος δηλ

δηλ αυτά που τραβάει ο ολυμπιακός σε ιωνικό,παοκ,οφη,αεκ,πανιώνιο δεν είναι τίποτα?

Aφου ρε πιτσιρικο ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ......τι μιλας????διαβαζε Πρωταθλητη και βλεπε TvMagic και αντε κανε μας την χαρη.....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Σε σχέση μ' αυτά που τραβάνε ο Ιωνικός,ο ΠΑΟΚ,ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος από τον Ολυμπιακό.....όντως,τίποτα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

και εσυ που υποτίθεται ότι ξέρεις παρατηρώ ότι τα διαστρεβλώνεις
    και στην ηλικία που βρίσκεσαι θα έπρεπε να ήσουν σοφότερος και να μην λες αρλούμπες

φαντάσου ότι προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικιολόγητα

εσύ για πε μας τι διαβάζεις?ένωση,ώρα για σπορ,scorelive?
    ή όλες μαζί?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    και στην ηλικία που βρίσκεσαι θα έπρεπε να ήσουν σοφότερος και να μην λες αρλούμπες

ή όλες μαζί?
    Talkin' a me?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tome.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	3,3 KB 
ID:	102795
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ή όλες μαζί?

Βαγγελη εμενα λεει......λοιπον πιτσιρικο επειδη μου τα εχεις κανει τουμπανα.....οτι γραφουμε εμεις οι Αεκτζηδες,και τα βιωσαμε και τα διαβασαμε.....και απο το πως κλαιγεστε οτι ειναι ΟΛΗ η Ελλαδα ενεντιον σας,αυτο κατι σημαινει,δεν ειναι ολοι τρελλοι(ναι ναι ξερω σας ζηλευουνε για την υπερ-ομαδα που εχετε...γιαυτο και στην Ευρωπη η διαιτησια ειναι εναντιον σας....σας φοβουνται)).....ακομα δεν μας παρουσιασες τα δικα σου στοιχεια για να μας αποδηξεις οτι λεμε αρλουμπες.....δεν μπορεις επειδη δεν υπαρχουν.....και σε οτι μας ρωτησατε σας απαντησαμε....ενω ακομα περιμενω το σχολιο σου για την Ριζουπολη (αλλα τι να πειτε)....για τα αλλα δεν περιμενω τιποτα γιατι σιγουρα δεν εισουν ακομα,ουτε ιδεα....Δεν διαβαζω καμμια απο αυτες τις εφημεριδες που αναφερεις,γιατι δεν ημουν ποτε ΠΡΟΒΑΤΟ,ουτε ΜΕΛΟΣ....την ημερα που θα πανε να με κανουν κατι τετοιο θα κοψω το γηπεδο και την μπαλλα.....γιατι δεν εχεις καταλαβει ακομα τι σημαινει να εισαι οπαδος μιας ΙΔΕΑΣ και οχι μιας ομαδας....και για να καταλαβεις τι εννοω,την εποχη Enic και Ψωμιαδη τα ειχα κοψει ολα,με πολυ μεγαλο κοπο και στεναχωρια....
    Και επειδη παλι κανεις την ΚΟΤΑ,εγραψα οτι οταν εγιναν τοτε στην Ν.Φ. μου φαινοντουσαν λογικα.....τωρα μου φαινονται καποια ΑΚΡΑΙΑ.....να χαιρεσαι την υπερ-ομαδα σου και καντε χωρο για το Uefa,γιατι το CL το πηρατε περισυ.....

εγώ παππούλη δεν θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω την ριζούπολη όπως αντιστοιχα έκανες εσύ.

δικαιολογησε μας λίγο και το "Ιεραπετρα" γιατι εκει ούτε αδικηθήκατε,ούτε μπαγεβιτς ούτε τιποτα

ήσασταν εσεις ΚΑΙ η ΙΔΕΑ ΣΑΣ.γαμω της ιδέες,συγχαρητήρια

"εν διαβαζω καμμια απο αυτες τις εφημεριδες που αναφερεις,γιατι δεν ημουν ποτε ΠΡΟΒΑΤΟ,ουτε ΜΕΛΟΣ....΄"
    συγχώρα με αλλά αμφιβάλλω και για τα 2
    γι'αυτο το λόγο
    "γιατι δεν εχεις καταλαβει ακομα τι σημαινει να εισαι οπαδος μιας ΙΔΕΑΣ"
    βγάλε τις παρωπίδες και ξαναέλα.

εγώ υποστηρίζω μια ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΙΔΕΕΣ στην ζωή μου έχω άλλες.
    δεν έχω φτάσει (ευτυχώς) στο σημείο να θεωρώ μια ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ,ΙΔΕΑ.ω κατάντια

σου φαινόντουσαν λογικά τα της ν.φ?

αυτάαααα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Η θεωρία για την περιουσία του Κόκκαλη , όταν εμφανίστηκε στον ΟΣΦΠ και το Ελληνικό προσκήνιο, είναι οτι είχε δημιουργηθεί απο κάποιες συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι , όταν για πολλούς , έπαιρνε μέρος σε παρακολουθήσεις της Stazi.
    Εκεί γνώρισε πολλά επειχηρηματικά μυστικά και τα εκμεταλεύθηκε με κάποια οικογενειακά κεφάλαια.

AYTO EINAI H ΘΕΩΡΙΑ και οχι κάτι που έχει αποδειχτεί.

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά τον διακανονισμό χρεών της Τρ. Κρήτης, που έγινε μετά Κοσκωτά, να αναφέρω μόνο οτι δεν μπήκαν εκεί οι τοκοχρεωλυσίες προς τρίτους , αλλά και αρκετές εισφορές προς το κράτος, στο συνολικό ποσό του χρέους.
    Μπορείτε να ανατρέξετε σε εφημερίδες της εποχής και να βρείτε σχετικά δημοσιεύματα.

Τώρα όσον αφορά το "περί δικαίου αίσθημα" απέναντι σε ΟΣΦΠ και τα λοιπά.... και επειδή μας τα έχετε πρήξει γενικώς , θα ανεβάσω ενα αρχειάκι, καθότι αρκετά μεγάλο, για να διαβάσετε μερικά πράγματα , έτσι ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν και οι νεότεροι.

Το αρχείο επισυνάπτεται στο μήνυμα.

KAI TO BHMA ΨΕΜΜΑΤΑ .............ΓΡΑΦΕΙ.........!!!!!!!!!!

Ή πιό σοβαρή έφημερίδα τής χώρας,καί αύτή μπούρδες γράφει.......!!!!!!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.............βρέ Μάγε........!!!!!!!!

Άστο ρέ φίλε.........

Ό καθένας μας.........ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ........
    ΑΚΟΥΕΙ..........

ό καθένας μας........ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...........
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ...........

ό καθένας μας........ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...........
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ............

Είμαστε πλέον στήν έποχή τού..........

SORRY IT'S A MISTAKE..........!!!!!!!!!!

Oύτε..........ΤΣΙΠΑ............έμεινε............
    Ούτε..........ΝΤΡΟΠΗ........!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εγώ θα επιμείνω μιας και σαν "γερο-ξεκούτης μάγος" έχω κάποιες εμμονές.

Ρωτήθηκα λοιπόν αν τα έγραψα εγώ... και απαντώ οχι... αν θέλετε τους συγγραφείς των άρθρων , παίρνετε τους κωδικούς τους απο κάτω και ψάχνετε στα αρχεία των εφημερίδων (ΒΗΜΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) για να τους βρείτε. Σας διαβεβαιώ οτι στα 4-5 χρόνια που αποτείνονται τα άρθρα είναι εντελώς διαφορετικοί.

Επίσης...

Κάθε μορφής επεισόδια οι υγιείς φίλαθλοι τα καταδικάζουν όπως και οι ομάδες τους. Αλλά απο την μεριά του ΟΣΦΠ δεν έχω δεί μια...ΜΙΑ...MIA ... φορά να τα καταδικάσουν.
    Αντ' αυτού είχαμε το "αυτούς τους οπαδούς έχουμε... τι να κάνουμε;"

Το Ιεράπετρα, το είπα και πριν... Ο Ντέμης μαζί με την ΕΛ.ΑΣ έπρεπε να στήσουν κλούβες στην μπουκαπόρτα του πλοίου και όπως έβγαιναν να τους μάζευαν και να τους πήγαιναν στα ναυπηγεία να ξαναφτιάξουν το πλοίο. Κάφροι μέγιστης ολκής όπως και εκείνοι στο τουρνουά την Κυριακή που έδιωξαν οικογένειες φιλάθλων του ΠΑΟΚ απο τις κερκίδες αναγκάζοντας τον Ντέμη να τους βάλει στα επίσημα...

Ειλικρινά το λέω οτι τέτοιον "ΑΕΚτζή" θα του έδινα μια σβουριχτή στην κούτρα του , μπας και συνέρθει απο το χόρτο που έχει καπνίσει. Καφρο-κοπρόσκυλα είναι αυτά και οχι ΑΕΚτζήδες.

Αλλά βάσει αυτού επαναλαμβάνω πως η ΑΕΚ είναι η πρωτη που "έδωσε" (κατά πολλούς) μέλη οργανωμένων στην ΕΛ.ΑΣ και επέβαλε μέτρα μόνη της σε "ατίθασους" απαγορεύοντας την είσοδο τους στα εντός έδρας!!

Την ίδια στιγμή που κάποιοι κατέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στους παίκτες των αντιπάλων , για να κάνουν αλήθεια τι;

Όσον αφορά το "περί δικαίου αίσθημα" για τις αντιδράσεις του ΟΦΗ, Ιωνικού, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ κτλ... κανείς απο το ΠΟΚ δεν δικαιούται να μιλάει μετά απο τις σφαγές που τους έχουν υποβάλλει... πόσο μάλλον η περιβόητη παράγκα "κόκκινου χρώματος" που με κάθε τρόπο έπρεπε να κερδίζει.

Για τα στοιχεία που ανέφερα πάντως , ακόμα περιμένω κάτι αντίστοιχο απο τους φίλους κόκκινους. Προς το παρόν δεν είδα τίποτα πάντως... μόνο αμφισβήτηση χωρίς επειχηρήματα.

Όπως λέει και ο iriniaa... δεν βλέπω κακό, δεν ακούω κακό, δεν μιλάω κακό... ακριβώς όπως τα 3 πιθηκάκια.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

μάγε καταρχήν το ¨"παππούλη" δεν παέι σε σένα.αν και πιστεύω το κατάλαβες

τωαρ στα επεισόδια απο την μια λες "δεν είδα τους οπαδούς" απο την άλλη βάζεις πρόταση του κόκκαλη.οπότε κάποιος μπορεί να νομίσει ότι τα είπε κάποιος φίλαθλος.

τώρα για τις σβουριχτές συμφωνώ.

τα 3 τελευταία χρόνια δεν πήρατε και λίγα σφυρίγματα.Απ'όσο θυμάμαι σπρωχτίκατε πολύ.φυσικά δεν περιμένω να το παραδεχτήτε και πάλι φυσικά δεν πρόκειται να ψάχνω αποσμάσματα για να βάλω εδώ.
    αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλά

τα 3 πιθηκάκια ισχύει για όλους αλλα ο καθένας βλέπει τα άλλου χρώματος τρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    και πάλι φυσικά δεν πρόκειται να ψάχνω αποσμάσματα για να βάλω
    Γιατί βαριέσε ή μήπως κρατάς ένα επίπεδο σαν "πρώτο μαγαζί"??
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ???????????
    τωαρ στα επεισόδια απο την μια λες "δεν είδα τους οπαδούς" απο την άλλη βάζεις πρόταση του κόκκαλη.οπότε κάποιος μπορεί να νομίσει ότι τα είπε κάποιος φίλαθλος.
    ????????????

πότε και που ακριβώς αναφέρεσαι; Που είπα εγώ δεν είδα τους οπαδούς; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

"Κάθε μορφής επεισόδια οι υγιείς φίλαθλοι τα καταδικάζουν όπως και οι ομάδες τους. Αλλά απο την μεριά του ΟΣΦΠ δεν έχω δεί μια...ΜΙΑ...MIA ... φορά να τα καταδικάσουν."

εγώ αυτό έτσι το κατάλαβα.μπορεί να το εννοείς αλλιώς οκ.
    απλώς είπα πως μου φάνηκε

heat... πρώτα απ'όλα βαριέμαι αλλα και να μην βαριόμουν πάλι δεν θα καθόμουν να ψάχνω τέτοια.αμφιβάλλεις μήπως ότι υπάρχουν?

εγώ παππούλη δεν θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω την ριζούπολη όπως αντιστοιχα έκανες εσύ.

δικαιολογησε μας λίγο και το "Ιεραπετρα" γιατι εκει ούτε αδικηθήκατε,ούτε μπαγεβιτς ούτε τιποτα

ήσασταν εσεις ΚΑΙ η ΙΔΕΑ ΣΑΣ.γαμω της ιδέες,συγχαρητήρια

"εν διαβαζω καμμια απο αυτες τις εφημεριδες που αναφερεις,γιατι δεν ημουν ποτε ΠΡΟΒΑΤΟ,ουτε ΜΕΛΟΣ....΄"
    συγχώρα με αλλά αμφιβάλλω και για τα 2
    γι'αυτο το λόγο
    "γιατι δεν εχεις καταλαβει ακομα τι σημαινει να εισαι οπαδος μιας ΙΔΕΑΣ"
    βγάλε τις παρωπίδες και ξαναέλα.

εγώ υποστηρίζω μια ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΙΔΕΕΣ στην ζωή μου έχω άλλες.
    δεν έχω φτάσει (ευτυχώς) στο σημείο να θεωρώ μια ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ,ΙΔΕΑ.ω κατάντια

σου φαινόντουσαν λογικά τα της ν.φ?

αυτάαααα
    Τι να δικαιολογησεις την Ριζουπολη???τιποτα δεν εγινε.......
    Το ''Ιεραπετρα'' ηταν κοντρα των οργανωμενων με τον Νικολαιδη,που δεν τους αβανταρει οπως ο προεδρος σας......Αν η αστυνομια εκανε την δουλεια της,με τις ευλογιες του Νικολαιδη που τους ζητησε να τους συλλαβουν,θα ξεκιναγε κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα....βεβαια αυτο αν γινοταν δεν θα ηταν καλο,γιατι θα αναγκαζοντουσαν ΟΛΟΙ να το κανουν,και μετα πανε οι οπαδοι-στρατιες που εχουν καποιοι.....
    Ακομα η ΠΑΕ ΑΕΚ,δεν με εχει ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ για να παρω διαρκειας η για να δω την ομαδα μου να πληρωνω ενα ρεφενε,για να γινω ΜΕΛΟΣ.....
    Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....οχι ψυχωσης που εχετε καποιοι απο εσας,και αχαριστιας....τελικα ο Δουρος το σηκωσε το τηλεφωνο???αμα το αισθανθεις ποτε αυτο (που δεν νομιζω) θα εισαι τυχερος....
    Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ελα ομως που του εκατσε στραβη και στον τελικο πηγε ο Απολλων Αθηνων.....την μετα ιστορια την ξερεις φανταζομαι.....για αυτο τον λογο εγινε οτι εγινε στην Ν.Φ.....για την κοροιδια και για την προδοσια και για την μισθοφορια.....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....
    Φανταζομαι αν σε ρωτησω γιατι διακοπηκε ο αγωνας στο ΟΑΚΑ,λογω του Αποστολακη,δεν θα ξερεις καν αυτο το γεγονος,αλλα δεν πειραζει.....
    Και οσο σωστο η λαθος ηταν η Ν.Φ.,ποσο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειστε που πηγατε και πλακωσατε τον Γραννιτσα,προεδρο της Αεκ τοτε,στα επισημα της Ριζουπολης......σε εναν παππουλη ρε ΡΕΖΙΛΙΑ.....μπροστα στα ματια του προεδρου σας......τοσο ΚΟΤΕΣ τελικα????

Αντε τωρα ρωτα μας παλι για καποιο αλλο περιστατικο που σου εχουν αφηγηθει,που εχεις ακουσει,να μαθαινεις και λιγο για να το παιζεις και εσυ ξερολας.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....

σιγά θα μας πάρουν τα ζουμιά...

Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ε
    .....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....

τόσο δεν σου κόβει που ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις και τον λόγο που δεν έλεγε τίποτα.κουκούτσι.
    και σίγουρα δεν το έκανε για τον εαυτό του.αλλα που να το καταλάβεις
    απο την μια λές ήταν επαγγελματίας δεν είναι κακό απο την άλλη τον λες μισθοφόρο φραγκοφονιά.αντιλαμβάνεσαι αυτά που γράφεις?σίγουρα όχι

Και οσο σωστο η λαθος ηταν η Ν.Φ.,ποσο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειστε που πηγατε και πλακωσατε τον Γραννιτσα,προεδρο της Αεκ τοτε,στα επισημα της Ριζουπολης......σε εναν παππουλη ρε ΡΕΖΙΛΙΑ.....μπροστα στα ματια του προεδρου σας......τοσο ΚΟΤΕΣ τελικα????

τόσο ξευφτιλισμένοι όσο και εσείς όταν την πέσατε σε οικογενειάρχες στα goody's προς πάτρα πριν 2 χρόνια και μπήκε κάποιος εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος εσένα που σου αρέσει να ψάχνεις,ψάξτο θα το βρεις έχει και την απάντηση μου απο κάτω) και πανηγύριζε ότι κάναν ντου σε γαύρους και αυτοί καναν τις κότες
    και αυτά μου τα είπε φίλος μου ΑΕΚΤΖΗΣ που σπουδάζαμε μαζί Πάτρα και ήταν μαζί στο λεωφορείο.φυσικά αυτός και κάποιοι ακόμα κρατήσαν τα καγκούρια να μην γίνει επεισόδια.
    δικός σας αντρακλας όρμησε εκεί σε 12χρονο παιδί επειδή είχε φανέλα ολυμπιακού
    και αυτο είναι γραμμένο εδώ μέσα

Παρόμοια θέματα

1. μονο για χριστιανούς?
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 23:56
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11