Να τρελλαθείς...να τρελλαθείς.Γιατί αυτό άκριβώς ήταν.ΑΣΣΙΣΤ!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ασίστ παντως δεν ειναι....![]()
μην τρελαθούμε κιολας...![]()
Αν δεν την κατάλαβες,ή δεν την καλοξέρεις τη μπαλίτσα ή είσαι απλά εμπαθής.![]()
Να τρελλαθείς...να τρελλαθείς.Γιατί αυτό άκριβώς ήταν.ΑΣΣΙΣΤ!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ασίστ παντως δεν ειναι....![]()
μην τρελαθούμε κιολας...![]()
Αν δεν την κατάλαβες,ή δεν την καλοξέρεις τη μπαλίτσα ή είσαι απλά εμπαθής.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλά εσύ ασιστ μπορεί να μη ξέρεις και τι είναι οπότε δε τρελαινόμαστε λέγε λέγε...
αυτοί πάντως που χουνε τη στατιστική ...τις μέτρησαν για ασιστ...
..![]()
Assist είναι και απο τις καλές μάλιστα.... αν μιλάτε για εκείνη που έβαλε goal ο ramos. Ο Ριβάλντο σηκώνει κεφάλι, βλέπει τον Ράμος απο δεξιά και κάνει προς το τέρμα μπαλιά σε τέτοιο σημείο που να είναι μισό goal.
Αν δεν μιλάτε για αυτήν... για ποιά μιλάτε;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
οκ κατι απο τα 3 συμβαίνει....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Να τρελλαθείς...να τρελλαθείς.Γιατί αυτό άκριβώς ήταν.ΑΣΣΙΣΤ!
![]()
και η σέντρα ασίστ ε??![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
καλά μετράτε τα δοκάρια από στημένη φάση για την απόδοση του παίχτη??
ασίστ θεωρείς την σέντρα???![]()
ή τη δεύτερη φαση που βγαινει μονος του σε μια διαλυμένη άμυνα και κανει κατι που κανεις δεν κατάλαβε αν ηταν αδύναμο αποτυχημένο πλασέ ή πάσα???
ΕΛΕΟΟΣΣΣ.....
1.αλλα χεζονται οι αντιπαλοι και μαζευονται λιγο πιο πισω.....
2.και βεβαια ηταν....αφου και μονο τον εβγαλε τον Κονε και γκολ μπηκε.....
3α. η διαλυμενη αμυνα προηλθε απο την σωστη κινηση και ωραια πασα του Μπλανκο....
3β. απο τετοια θεση με το τερματοφυλακα τοσο εξω.....αν ηθελε να το βαλει δεν θα εκανε πλασε αλλα λομπα......απλα αποφασισε νε δωσει το γκολακι στον Ραμος.....φαινεται και η κινηση που κοιταει και πασαρει....τα δικα του γκολακια τα κραταει για αλλους.....![]()
![]()
nope... η σέντρα είναι σέντρα και τίποτα παραπάνω. Το goal το βάζει ο παίκτης που κερδίζει την διεκδίκηση απο την σέντρα για αυτό και δεν την αποκαλούμε assist....
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
.....φαντάζομαι εσύ το ποδόσφαιρο το έμαθες στο τμήμα Στατιστικής του Μαθηματικού ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Καλά εσύ ασιστ μπορεί να μη ξέρεις και τι είναι οπότε δε τρελαινόμαστε λέγε λέγε...
αυτοί πάντως που χουνε τη στατιστική ...τις μέτρησαν για ασιστ...
..![]()
καθείστε διαβάστε τις στατιστικές....γιατι το ποδόσφαιρο ειναι δυσκολο να το καταλαβαινεις....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ορε παληκάρι μου,για τον Ριβάλντο μιλάμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
οκ κατι απο τα 3 συμβαίνει....![]()
και η σέντρα ασίστ ε??![]()
Όχι για τον Κατρακυλάκη.
πού τόνε θυμήθηκα αυτόνε ρε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
τελικά αποφασειστε ...η σέντρα ειναι ασίστ???Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
1.αλλα χεζονται οι αντιπαλοι και μαζευονται λιγο πιο πισω.....
2.και βεβαια ηταν....αφου και μονο τον εβγαλε τον Κονε και γκολ μπηκε.....
3α. η διαλυμενη αμυνα προηλθε απο την σωστη κινηση και ωραια πασα του Μπλανκο....
3β. απο τετοια θεση με το τερματοφυλακα τοσο εξω.....αν ηθελε να το βαλει δεν θα εκανε πλασε αλλα λομπα......απλα αποφασισε νε δωσει το γκολακι στον Ραμος.....φαινεται και η κινηση που κοιταει και πασαρει....τα δικα του γκολακια τα κραταει για αλλους.....![]()
![]()
για να ξέρουν και οι στατιστικολόγοι παραπάνω που να την κατατάξουν....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
παλιά ηταν ο Ριβάλντο....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ορε παληκάρι μου,για τον Ριβάλντο μιλάμε!Όχι για τον Κατρακυλάκη.
πού τόνε θυμήθηκα αυτόνε ρε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα ειναι περιφερόμενα αρθριτικά....![]()
![]()
ενας Μπόβιο πέρσι τον εξαφάνισε σε δύο παιχνίδια.....
μακάρι να παίξει βασικός στο μεταξύ μας παιχνίδι....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εγω το ποδοσφαιρο το παιζω και ακομα αμα θες να δουμε ποιος και τι..σε παιζω ενα μονο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
.....φαντάζομαι εσύ το ποδόσφαιρο το έμαθες στο τμήμα Στατιστικής του Μαθηματικού ε??
καθείστε διαβάστε τις στατιστικές....γιατι το ποδόσφαιρο ειναι δυσκολο να το καταλαβαινεις....:rotflmao:
αλλα αμα μου δωσει καποιοσ πασα σε κενο τερμα και εγω τη βαλω γκολ τη θεωρω ασιστ.
εσυ μπορει να τη θεωρεις σουβλακι με γυρο αλλα δε θα τσακωθουμε τωρα ο καθενας με τις αποψεις του βρε παλικαρι..
Μάστα μάστα.....Ο Μπόβιο.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
παλιά ηταν ο Ριβάλντο....
τώρα ειναι περιφερόμενα αρθριτικά....![]()
![]()
ενας Μπόβιο πέρσι τον εξαφάνισε σε δύο παιχνίδια.....
μακάρι να παίξει βασικός στο μεταξύ μας παιχνίδι....
Τι λέγαμε;Α ναι...λέγαμε ότι ο Ριβάλντο,ο περιφερόμενα αρθριτικά όπως λες,ξέρει λίγη μπαλίτσα ο φουκαράς ώστε να μπορέσει να τη στείλει εκεί που θέλει.
Σαν τον Μπόβιο ένα πράμα.![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
assist... όρος που πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο basket και οχι στο ποδόσφαιρο.
Τελική πάσα που σε βγάζει μόνο με το καλάθι ή με αντίπαλο σε πολύ μειονεκτική θέση για αυτόν.
Η σέντρα αν θυμάμαι καλά στο ποδόσφαιρο έχει την έννοια πετάμε την μπάλα με λόμπα στην περιοχή , σημαδεύοντας μεν αλλά με προϋπόθεση ο παίκτης να κερδίσει μονομαχίες για να βάλει το goal. Άρα δεν είναι τελική πάσα.
Assist για μένα είναι εκείνη που έκανε ο Ρίμπο στον Ράμος και μπήκε μέσα στο τέρμα μαζί με τη μπάλα.
Όσο για τον Ρίμπο...
Για να το κάνουμε κατανοητό... Και μόνο η ύπαρξη του μέσα στο γήπεδο δεσμεύει 1 ή και 2 παίκτες. Αυτό απο μόνο του είναι κέρδος για την ομάδα που τον έχει. Απλά πράγματα.
Gandalf
έκλεισε αλλά οχι μονό....να μαζευτουμε για 5 επί 5....οι ιαπωνόφιλοι με τους ευρωπαίους....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω το ποδοσφαιρο το παιζω και ακομα αμα θες να δουμε ποιος και τι..σε παιζω ενα μονο:rotflmao::rotflmao:
αλλα αμα μου δωσει καποιοσ πασα σε κενο τερμα και εγω τη βαλω γκολ τη θεωρω ασιστ.
εσυ μπορει να τη θεωρεις σουβλακι με γυρο αλλα δε θα τσακωθουμε τωρα ο καθενας με τις αποψεις του βρε παλικαρι..![]()
η φυσικήμου κατάσταση μου επιτρέπει να παίξω σε υψηλό επίπεδο για περίπου 8 λεπτά....(όσα και ο Ριβάλντο άλλωστε....)
βαρέθηκα να αναλύω το τι ειναι ασίστ.....τυπικά είναι ασίστ, αλλά ειναι μια ενέργεια που την κάνει ο οποιοσδήποτε και δεν απαιτεί ποδοσφαιρική ευφυΐα και φυσικά δεν αποτελεί απεικόνιση της κατάστασης που βρίσκεται ο παίχτης...
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εσείς να παίζετε ΄..... μπορώ εγώ να τρώω τα σουβλάκια και να κάνω τον προπονητή της εξέδρας ή να κρατάω λάθος τα στατιστικά του αγώνα , γράφοντας τις σέντρες ώς assist και τούμπαλιν;
Gandalf