Σελίδα 27 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 2116

Θέμα: Ποδήλατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αν βρεις κανέναν περσινό η ακόμα καλύτερα κανέναν προπέρσινο (φωτό παρακάτω ) καινούργιο θα είναι αρκετά φθηνότερος !
    Πάρ'το και ολοκληρωμένο να σε ξεκάνω σήμερα αν και χάνει στη φωτό, το έχει ένας κολλητός μου κι από κοντά είναι πραγματικά ένα απ'τα ομορφότερα ποδήλατα που έχω δει !

(βλέπω ψιλοδιαφορές στα γραφικά και δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, πρόκειται για τον ίδιο σκελετό της ίδιας χρονιάς όμως)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	voltage.jpg 
Προβολές:	387 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	164722

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Μια ερώτηση και από μένα μια και έχω μπει στο tripaki για να πηγαίνω βολοτύλες με την μικρή μου.

Επειδή με βλέπω να ψωνίζω μάλλον από εξωτερικό (περιμένοντας καμιά καλή προσφορά από το εδώ )είμαι περίπου 1,80.
    Σε τι ποδήλαλτο ΜΤΒ πρέπει να κινηθώ π.χ. 21inch, 24inch????

Στο περίπου η απάντηση γιατί σίγουρα αν δεν ανέβεις πάνω δεν είναι το ίδιο ή ανά μάρκα υπάρχουν διαφορες

ειμαι σε δίλημμα,

απο τη μια το μαμα yz35 toy 2008

Όνομα:	0301.jpg 
Προβολές:	344 
Μέγεθος:	52,6 KB 
ID:	164919
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

k απο την αλλη το chucker 1.0 του 2008
    single speed k πισω δισκοφρενο.... με προικα οτι μανισιο εχει αφαιρεθει

EDIT: απο τα χρωματα μαλλον για 2007 φαινεται...

Όνομα:	image11.jpg 
Προβολές:	341 
Μέγεθος:	38,4 KB 
ID:	164920

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Alex, χωρίς να ξέρω πολλά θα σου έλεγα το Scott Yz, εκτός αν το ποδήλατο δε το κυκλοφορείς καθόλου εκτός βουνού. Αλλά & πάλι, νομίζω ότι οι ταχύτητες χρειάζονται.

Ας απαντήσουν και οι πιο ειδικοί.

τι εκανεσ εσυ με το giant?

βρηκες τπτ αλλο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τι εκανεσ εσυ με το giant?

βρηκες τπτ αλλο?

To Giant γουστάρω, αλλά μάλλον μπαίνω χειρουργείο οπότε προς το παρόν το ανέβαλα..

περαστικά ρε παλικαρε,
    μεχρι να εισαι παλι ετοιμος θα εχουν πεσει κ οι τιμες
    χεχεχε

...Gabson... Το avatar του/της haskosktm
    Καλημέρα σας φίλοι του MTB.

Θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε και μενα τον άσχετο?

Ενδοιαφέρομαι για ένα MTB για περισσότερη χρήση στο δρόμο (προς το παρών) για να φτιάξω λίγο την φυσική μου κατάσταση και αργότερα και κανένα χωματάκι. Εχω καταλύξη κάπως στο Scott Aspect 20: http://www.evanscycles.com/products/...bike--ec016255

Πώς σας φαίνεται το παραπάνω ποδήλατο, είναι μια καλη βάση για αναβάθμιση αργότερα. (Απο ότι κατάλαβα το πιρούνι είναι το πρώτο που πρέπει να φύγει)

Είμαι 1.94 να πάω για το XXL (600mm) ή θα μου είναι πολύ μεγάλο και άβολο, γιατι το τωρινό μου IDEAL Spark που είναι 530mm μου φαίνεται λίγο μικρό?

Κά8ε άποψη δεκτή

First Minoan Cup BMX 2009

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : MINOAN CAMP A.O
    ΑΓΩΝΑΣ : Κυριακή 21.6.2009 Πρώτο πανελλήνιο κύπελο ΒΜΧ όλων των κατηγοριών και αγώνας OPEN
    ΠΟΛΗ : ΜΕΛΕΣΣΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
    ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : Στον χώρο του αγώνα στις εγκαταστάσεις της ΜΙΝΟΑΝ ATHLETIC CAMP A.E
    Πρόσβαση: Από το λίμάνι του Ηρακλείου ακολουθούμε το δρόμο προς Πεζά.Συνεχίζουμε με τον νέο περιφερειακό δρόμο από Καλονή προς Αρκαλοχώρι και σε 1,5 χλμ περίπου στρίβουμε δεξιά τον χωματόδρομο για 700 μ.

Για αθλητές εκτός Κρήτης υπάρχουν τρείς εταιρείες ακτοπλοϊκές που εξυπηρετούν το Ηράκλειο .Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την διοργανώτρια τηλ 6973699943 Κα Τερζάκη
    Κατηγορίες

1. ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ. Αγώνας 8 αθλητών .Οι τέσσερεις πρώτοι συνεχίζουν για την ανάδειξη του νικητή. Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    2. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ. Αγώνας 8 αθλητών .Οι τέσσερεις πρώτοι συνεχίζουν για την ανάδειξη του νικητή. Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    3. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Αγώνας 8 αθλητών .Οι τέσσερεις πρώτοι συνεχίζουν για την ανάδειξη του νικητή. Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    4.ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Αγώνας 8 αθλητών .Οι τέσσερεις πρώτοι συνεχίζουν για την ανάδειξη του νικητή. Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    5.ΕΦΗΒΟΙ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ Αγώνας 8 αθλητών .Οι τέσσερεις πρώτοι συνεχίζουν για την ανάδειξη του νικητή. Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    6.ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Αγώνας 8 αθλητών .Οι τέσσερεις πρώτοι συνεχίζουν για την ανάδειξη του νικητή. Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    7.ΑΓΩΝΑΣ MASTER ΑΝΔΡΩΝ Αγώνας 8 αθλητών .Οι τέσσερεις πρώτοι συνεχίζουν για την ανάδειξη του νικητή. Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    6. ΑΓΩΝΑΣ ΟPΕΝ Ελεύθερη συμμετοχή όσων γνωρίζουν το άθλημα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Χωμάτινη πίστα BMX 400 μέτρων
    ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 11.00 π.μ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ –ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ-ΤΕΛΙΚΟΣ
    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Εως και 45 λεπτά πριν την εκκίνηση . Για διευκόλυνση των διοργανωτών, όλοι οι σύλλογοι να δηλώσουν συμμετοχή στο fax. 2810310098. Πληροφορίες κ.ΤΕΡΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 6973699943 η Κ.ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ 6944796659
    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν δελτίο Ε.Ο.Π. Για τον αγώνα OPEN δεν είναι απαραίτητο το δελτίο ΕΟΠ. Ισχύουν οι κανονισμοί της UCI ΓΙΑ ΤΟ ΒΜΧ
    Βραβεύσεις

1ος Νικητής Κύπελλο , Χρυσό Μετάλλιο και Δίπλωμα
    2ος Νικητής Αργυρό Μετάλλιο και Δίπλωμα
    3ος Νικητής Χάλκινο Μετάλλιο και Δίπλωμα
    4ος – 6ος Νικητής Δίπλωμα
    Στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ-ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ –ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    1ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ-2Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 30 ΕΥΡΩ-3Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 20 ΕΥΡΩ
    Στις κατηγορίες ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 1Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 70 ΕΥΡΩ- 2Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 50 ΕΥΡΩ-3Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 30 ΕΥΡΩ
    Στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 1Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 100 ΕΥΡΩ 2Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 70 ΕΥΡΩ 3Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 50 ΕΥΡΩ
    Στην κατηγορία OPEN 1Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 150 ΕΥΡΩ -2Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 100 ΕΥΡΩ -3Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 70 ΕΥΡΩ - 4Ος -8Ος ΝΙΚΗΤΗΣ 10 ΕΥΡΩ
    Κόστος Συμμετοχής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN EXEI ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10 ΕΥΡΩ/ΑΘΛΗΤΗ
    ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ : Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κ.λ.π.
    Εξοπλισμός

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΜΧ-ΘΩΡΑΚΕΣ-ΚΡΑΝΗ FULLFACE –ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ
    Σημείωση: Για τα σωματεία εκτός Κρήτης υπάρχει η δυνατότητα της μεταφοράς στο χώρο του αγώνα και μετά το πέρας του ,πίσω στο λιμάνι του Ηρακλείου . Απαραίτητη προϋπόθεση γιαυτό είναι η έγκαιρη ειδοποίηση τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν τον αγώνα για το πλήθος των αθλητών. Επικοινωνία με την κ. Μαρία Τερζάκη τηλ.6973699943
    Υποστηρικτικές Εγκαταστάσεις

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
    (WC-ΝΤΟΥΣ)ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ –ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΝΟΑΝ CAMP A.O

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΡΙΚΗ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

http://www.minoancamp.gr/gr/bmx-news...inoan-cup.aspx

Όνομα:	imagegen.aspx.jpeg 
Προβολές:	284 
Μέγεθος:	45,4 KB 
ID:	165668

Αρχικά δημιουργήθηκε από haskosktm
    Πώς σας φαίνεται το παραπάνω ποδήλατο, είναι μια καλη βάση για αναβάθμιση αργότερα. (Απο ότι κατάλαβα το πιρούνι είναι το πρώτο που πρέπει να φύγει)
    Είμαι 1.94 να πάω για το XXL (600mm) ή θα μου είναι πολύ μεγάλο και άβολο, γιατι το τωρινό μου IDEAL Spark που είναι 530mm μου φαίνεται λίγο μικρό?
    Κά8ε άποψη δεκτή
    Πολύ ωραίο ποδήλατο με καλά περιφερειακά, σε αρκετά καλή τιμή κι εννοείται πως αξίζει να το κρατήσεις και να το αναβαθμίσεις στο μέλλον αν κρίνεις απαραίτητο ότι κάποιο απ'τα περιφερειακά του δεν σε καλύπτει απόλυτα. Το πιρούνι του θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και δεν χρειάζεται να σε απασχολεί η αντικατάστασή του παρά μόνο αν φτάσει ο καιρός που θα έχει φάει τα ψωμιά του απ'τη χρήση !

Για το νούμερο δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν ξέρω τι βολεύει τον καθένα στα μεγάλα νούμερα, παρ'όλα αυτά αφού το Ideal σου φαίνεται μικρό το 600άρι ακούγεται μια χαρά, σίγουρα η δοκιμή θα είναι αυτή που θα σε πείσει όμως. Κάθισε πάνω του και αν έχεις τη δυνατότητα κάνε το και μια βόλτα, αν όχι, αφιέρωσε λίγο χρόνο πάνω στη σέλα του έχοντας ρυθμίσει σωστά το ύψος, κράτα με τα δυο σου χέρια το τιμόνι για μερικά λεπτά και προσπάθησε να καταλάβεις αν σου πέφτει μεγάλο, συγκρίνοντάς το με το Ideal θα καταλάβεις πολλά !

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    First Minoan Cup BMX 2009

6. ΑΓΩΝΑΣ ΟPΕΝ Ελεύθερη συμμετοχή όσων γνωρίζουν το άθλημα
    Ρε λες τώρα που πιάσαμε τα γεράματα να θυμηθούμε τα (πολύ) παλιά ;

Fantacid !!!!

Για λέγε, βάλε και καμιά φώτο να το χαζέψουμε.....

Όνομα:	moto_0107.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	167109

By the way, έχει να προτείνει κανένας κανά μπροστινό φως γύρω στα 25 euros που να φέγγει καλά?

Παρόμοια θέματα

1. Ktm & ποδηλατα
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 14:06
  2. Κατάστημα με ποδήλατα κανείς..?
    από motaba στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2007, 09:06
  3. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:35
  4. Απαντήσεις: 37