Σελίδα 27 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    σε ειδα κ ασε ακουσα τριμαλακα,νε ξεκινας απο το φαναρι κοφτες, με το RRRRRRRRRRRRRR και το κρανος του "ντοκρορα" στον αριστερο αγκωνα, να θες να με περασεις απο δεξια με 100 στον μονοδρομο, το οτι εβγαλα δεξι φλασ καφρε ηταν για να με περασεις απο αριστερα κ οχι απο δεξια, ομως τι να καταλαβεις? με περασες με ξερογκαζιες "κλασσικη φαση δεν μου φτανει ενας δρομος"
    γυρισες κ με κοιταξες αλλα δυστηχως δεν σταματησες ουτε με τα γαλλικα για την μανα σου ουτε με την παλλινδρομικη κινηση του αριστερου μου χεριου συνηθεια που τοσο αγαπησες, κριμα γιατι ησουν δεμενο αγορι, καλα θα περναγαμε
    panta vromikoi panta laspomenoi

χαχαχα.....
    πρέπει να πετύχεις εμένα με το 1100gs να δείς οτι υπάρχουν κι εξαιρέσεις...
    γιατί κι εγω κουλούς τους έλεγα κ νόμιζα οτι φταίνε τα bmw.
    μέχρι που πήρα...
    squirrel

Ρε παιδιά.. δεν τους βγάζουμε κι όλους κουλούς, ούτε όσοι οδηγούν μπεμπέκα είναι κουλοί! Η φάση όμως το πρωί, ήταν πολύ γραφική!
    Υπάρχουν 2 ειδών μοτοσυκλετιστές. Αυτοί που έπεσαν, κι αυτοί που θα πέσουν..

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σε είδα σήμερα στη λεωφόρο δημοκρατίας πάνω σε σκούτερ με γ@μάτο Arai και τζάκετ μηχανής και το χάρηκα γιατί νόμιζα ότι είμαι ο μόνος "περίεργος" που βάζει εξοπλισμό και το καλοκαίρι.

Επίσης σας είδα στην εθνική, σταματημένους στον κόμβο γιόφυρο από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, με ένα κόκκινο-μαύρο Τζίξερ και ένα άσπρο 1098 ( ή 848; ) και ψιλοζήλεψα.

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    ειδα

σημερα το πρωι στην τριγωνη πλατεια (λαρισας) ενα χρυσαφι triumph daytona trackbike με το νουμερο 67.
    και σκεφτομαι.....βρε τι μου θυμιζει

SeNNinhA εσυ ησουνα??? (ή μαλλον το μηχανακι σου??)

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Σε είδα ηλίθιε με το κόκκινο Multistrada και την ανύπαρκτη πινακίδα, έξω από τα ΚΤΕΛ.
    Σε είδα καθώς ξεπάρκαρα και έκανα μπροστά (και μόνο, όχι αριστερά), μιας και αυτός που πάρκαρε πίσω μου δεν μου άφηνε χώρο για όπισθεν.
    Σε είδα που χρειάστηκες 2 αμάξια απόσταση για να σταματήσεις (τι να λέει αυτό για τη ταχύτητα σου άραγε; ), ενώ προσπερνούσες απο δεξιά τα σταματημένα στη κίνηση αμάξια και λεωφορεία.
    Εσύ μάλλον είδες κάτι άσπρο να κινείται ελάχιστα και λέρωσες τη σέλα σου ε; Λεξοτανίλ αγόρι μου, καταστρέφεις τα νευρικά σου κύτταρα φωνάζοντας έτσι..

ΑΚΑΙΠΟΥΣΑΙ, το μουνί της Παναγίας να το αφήσεις ήσυχο, εδώ δεν το γάμησαν άλλοι κι'άλλοι και βρέθηκαν με ξώγαμο, εσύ με τι προσόντα πας να τη κάνεις τη δουλειά;;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σας βλέπω το πρωί να μπαίνετε στο αντίθετο για να προσπεράσετε τα κουτιά... και δεν κόβετε καν όταν κάποια άλλη μηχανή πάει να προσπεράσει κουτί στο ρεύμα της.... άμα πέσετε σε κάνα τρελό τι θα κάνετε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από squirrel
    χαχαχα.....
    πρέπει να πετύχεις εμένα με το 1100gs να δείς οτι υπάρχουν κι εξαιρέσεις...
    γιατί κι εγω κουλούς τους έλεγα κ νόμιζα οτι φταίνε τα bmw.
    μέχρι που πήρα...

εσύ έχεις το 1100... οι κουλοί είναι συνήθως αυτοί με το 1200 :rotflmao: :rotflmao:

Ducati 1098
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    με πλήγωσες τώρα... τα παπάκια πάντως τα πατάω!
    και μη νομίζεις... τα ίδια μυαλά με αυτόν στη Z4 έχεις.
    k esu ta idia muala me ena dekaxrono exeis pou den diabazeis sthn arxh tis suzhthshs oti den sxoliazoume ta sxolia ton allon apla grafoume poion ti pos eidame klp . kalh sou mera

Ducati 1098
    k afou sas enoxlise toso polu to esbisa

Είδα χτες μια κορμάρα πάνω σ'ένα Dorsoduro άλλο να σας λέω κι άλλο να τη δείτε... μια γαμπάρα τέσσερα μέτρα στο μάκρος, η χαρά του Γιώργη που αν την έβλεπε θά'στελνε τη Gamova στ'αζήτητα.. το κέρατό μου, φορούσε κράνος και δεν είδα το κερασάκι της τούρτας...!

Κοπελάρα όπου και να είσαι τώρα... πολύ θα ήθελα να τ'άφηνες και να ερχόσουνα εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    ειναι δυνατον ρε βλακα να με ρωτας που παω να προσπερασω απο αριστερα?
    ειναι δυνατον να παρεξηγηθηκες γιατι σε ειπα βλακα?

ευτυχως που τα πεζοδρομια εχουν και διαδρομους για τα καροτσακια και το καβαλησα οταν σου ηρθε να αλλαξεις θεση χωρις λογο.

βλακα μην απορεις εισαι βλααααααααααααααακας

Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    μονο που η λωριδα επιταχυνσης χωριζεται απο τον υπολοιπο δρομο με κατι διαγραμμισεις ΝΑ!
    τις οποιες δεν πατας για κανενα λογο!δεν μπηκα εγω σφινοπουτσ@ στο δρομο τους αλλα αυτοι που σερνονταν με 40 στην εθνικη
    και που εχει κατι διαγραμμισεις ΝΑ τι σχεση εχει???αλλωστε η δεξια λωριδα ειναι για τα οχηματα που κινουνται αργα....τωρα τα 40 που λες φανταζομαι ειναι πολυ λιγο και παρανομο να πηγαινεις με τοσο λιγο σε μια ΕΟ....αλλα αν τους χτυπαγες θα εφταιγες και θα εμπλεκες ασχημα....εγω φιλικη συμβουλη σου εδωσα....εσυ αποφασιζεις και κανεις οτι θες....

τα είδα τα μηχανάκια σας, ελληνάρες, ένα μαύρο Ζ750, ένα steed και ένα καναπεδάτο σκούτερ-ντουλάπα, να τα έχετε παρκάρει στις μοτο-θέσεις πάρκινγκ στο χαλάνδρι, στην οδό αγ. παρασκευής απέναντι απο τα everest. Πανέξυπνοι σε κάθε θέση χωράνε άνετα 2 μηχανές αλλά εσείς έπρεπε να τις βάλετε οριζόντια, όλος ο χώρος για πάρτη σας...

Δεν σε ειδα γιατι ο αλλος ο παπαρας μου ειπε σημερα οτι αλλαξες γραμμη...τον εχουν καψει οι ρακες...για να μην πω κατι χειροτερο...αλλα εστω τα λαδια του τα παρελαβε...κριμα...θα μπορουσες να τα τσιμπισεις εσυ για το bmx σου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σας ειδα σημερα σοκρατους με το fazer κ το r1(?) με εξοπλιμο κομπλε(σαν να ησασταν απο ταξιδι μου κανατε..),με ρωτησατε που ειναι η πλακα αλλα δεν ηξερα να σας απαντησω...πριν λιγο εμαθα οτι το μερος διπλα απο το μοναστηρακι το λενε ετσι...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων