Σελίδα 27 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Νέο μέλος
    θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τα φωτα. ειναι πολυ υψηλα και τυφλωνουν τους οδηγους. πως μπορω να τα ρυθμισω να κατεβουν ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    3) Ο θόρυβος (ένα "τακ" ) που ακούω πάντα από το μπροστινό όταν φρενάρω απότομα και δεν είμαι βέβαιος αν είναι ρουλεμάν τιμονιού, δαγκάνες, ή ελατήρια στις μπουκάλες...
    Μπόρεσα να τον επαναλάβω, αν και με μικρότερη ένταση, "παίζοντας" μέσα-έξω τα τακάκια με το χέρι.
    Στα συνεργεία δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη διότι ξέρω ότι αποφεύγουν να πειράξουν ρουλεμάν τιμονιού καθότι μπελαλίδικη δουλειά... Γι αυτό το ψάχνω και μόνος μου. [/B]
    Αυτός ο θόρυβος είναι γνωστός σε όλες σχεδόν τις Yamaha. Παράγεται κατά το πάτημα του μπροστινού φρένου όταν το προηγούμενο φρενάρισμα ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Πχ. φρέναρες πηγαίνωντας προς τα πίσω και μετά έφυγες μπροστά, στο επόμενο φρένο θα το κάνει αλλά αν τα μεθ-επόμενα δεν θα το κάνει μέχρι σ'ότου φρενάρεις πηγαίνωντας προς τα πίσω πάλι.
    The Doctor. (no, really!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από skamman
    θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τα φωτα. ειναι πολυ υψηλα και τυφλωνουν τους οδηγους. πως μπορω να τα ρυθμισω να κατεβουν ?
    Βγάζεις το αριστερό πλαϊνό πλαστικό (πρέπει να βγάλεις και το φλας) για να έχεις πρόσβαση σε ένα στρογκυλό πραγματάκι, κάτι σαν παλιό κατοστάρικο κέρμα. Το γυρίζεις απ'τη μια, ψηλώνει το φώς, και τούμπαλιν...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mchris
    Αυτός ο θόρυβος είναι γνωστός σε όλες σχεδόν τις Yamaha. Παράγεται κατά το πάτημα του μπροστινού φρένου όταν το προηγούμενο φρενάρισμα ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Πχ. φρέναρες πηγαίνωντας προς τα πίσω και μετά έφυγες μπροστά, στο επόμενο φρένο θα το κάνει αλλά αν τα μεθ-επόμενα δεν θα το κάνει μέχρι σ'ότου φρενάρεις πηγαίνωντας προς τα πίσω πάλι.
    Είναι προς ανησυχία ή θεωρείται νορμαλ; Στους πλευστούς δίσκους οφείλεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    Είναι προς ανησυχία ή θεωρείται νορμαλ; Στους πλευστούς δίσκους οφείλεται;
    Θεωρείται νορμάλ και δεν ξέρω που οφείλεται.

Νέο μέλος
    Γνωρίζει κανείς το XJ6 σε πόσα δεύτερα πιάνει τα 100km? Στο internet δεν αναφέρεται πουθενά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από bizeli
    Γνωρίζει κανείς το XJ6 σε πόσα δεύτερα πιάνει τα 100km? Στο internet δεν αναφέρεται πουθενά...
    4.33 sec "power bikes"
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

Καλησπέρα σε όλους! Καινούργιος στο forum αλλα και γενικότερα σε μηχανές μεσαίου κυβισμού, καθώς είχα ενα αυτοματάκι 200άρι τα τελευταία χρόνια..

Η κουκλάρα μου ακούει στο όνομα XJ6 Diversion F, την έχω εδώ και 4 μέρες και προς στιγμή.. ειλικρινά ΑΨΟΓΗ επιλογή! 450 χιλιόμετρα και συνεχίζουμε σε γρήγορους ρυθμούς!

Παραθέτω την πρώτη της photo, σύντομα και σε καλύτερες πόζες!

Καλοτάξιδη να ναι , και πάντα όρθιος κ εσύ κ αυτή!

Πολύ όμορφη μηχανή ... και ειδικά από τότε που βγήκε και σε προσφορά το Diversion με το μισό fairing στα 5.995 έχω τρελάνει τα κομπιουτεράκια στους υπολογισμούς να δώ πώς θα καταφέρω να την πάρω! Προς το πρόν δεν μου βγαίνουν τα νούμερα αλλά πού θα πάει...

Chris K.
    Καλοριζικη και καλοτάξιδη. Πόσο σου κόστισε?

Νέο μέλος
    Καλησπέρα, νέος κάτοχος DIVERSION μαύρο χωρίς ABS. Όσον αφορά το στρώσιμο μου είπαν τα πρώτα 1000km στροφές μεταξύ 3500-5000. Θέλω να ρωτήσω στην εθνική οδό με 6η ταχύτητα και 90km/h οι στροφές του κινητήρα αγγίζουν τις 5000. Πειράζει άμα το ανοίξω κι άλλο (παρατεταμένη λειτουργία);

Ευχαριστώ παιδιά, μεγάλη λατρεία το εργαλείο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από RENAULT xj6
    Chris K.
    Καλοριζικη και καλοτάξιδη. Πόσο σου κόστισε?
    7.930 μαζί με πινακίδες και τα σχετικά.

Καλησπέρα, νέος κάτοχος DIVERSION μαύρο χωρίς ABS. Όσον αφορά το στρώσιμο μου είπαν τα πρώτα 1000km στροφές μεταξύ 3500-5000. Θέλω να ρωτήσω στην εθνική οδό με 6η ταχύτητα και 90km/h οι στροφές του κινητήρα αγγίζουν τις 5000. Πειράζει άμα το ανοίξω κι άλλο (παρατεταμένη λειτουργία);
    Καλησπέρα φίλε μου. Καλορίζικη με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Τώρα, επειδή κι εγώ ακόμα είμαι στο στρώσιμο με το Diversion F, στο Manual λεει το εξής : 0-1000km μέχρι 5.800 στρφές, 1000-1600km μέχρι 7.000 στροφές. Παρόλα αυτά, τυχαίνει να έχω καλό γνωστό (μηχανικός) μέσα στην Μοτοδυναμική (Αντιπροσωπεία Yamaha) Θεσσαλονίκης και το παλικάρι μου είπε οτι αυτά είναι υπερβολές. Το όλο σκηνικό είναι απλά να μην ζορίζεις τον κινητήρα χωρίς λόγο, σκορτσαρίσματα και τα σχετικά (με τον καιρό, καταλαβαίνεις και ο ίδιος πότε ο κινητήρας σου "κουράζετε"). Δηλαδή, όχι απότομα ανεβάσματα (εννοείτε) μέχρι 1.600+km και σίγουρα όχι υπερβολικά παραπάνω στροφές απ'οτι σου λέει το Manual. Παράδειγμα, το Diversion F και λογικά το ίδιο ισχύει για το απλό Diversion καθώς φοράνε ίδιο κινητήρα, μπορώ να το πηγαίνω και 6.500 στροφές (~120 σε ταχύτητα) χωρίς κανένα πρόβλημα, ο κινητήρας πραγματικά είναι ανετότατος σε εκείνες τις στρόφες και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Επίσης, καθώς το όλο στήσιμο του XJ6 είναι για "αρχάριους", ο κινητήρα με 20-30km/h και με 4η ταχύτητα μέσα πχ δε σκορτσάρι καθόλου αλλά δεν είναι υγειές, τουλάχιστον στα πρώτα 1000-1000 κάτι χιλιόμετρα να γίνεται τέτοια χρήση. Θα προτιμάς τα όποια χιλιόμετρα βγάζεις, να γίνονται με τις σωστές σχέσεις ταχυτήτων.

Αυτά τα ολίγα απο μένα, ελπίζω να βοήθησα! Καλό Σ/Κ με πολλά και όμορφα χιλιόμετρα!

Νέο μέλος
    Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου, thanks! Καλορίζικη και η δική σου και πάντα όρθιος! Όντως η μηχανή είναι αστέρι και σε αυτές τις στροφές που περιγράφεις ο κινητήρας ακούγεται υπερβολικά άνετος. Μια ακόμη ερώτηση, από πού σου είπαν ότι πρέπει να σβήνεις τον κινητήρα; Από τον κόκκινο διακόπτη ή με το κλείδι;

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου, thanks! Καλορίζικη και η δική σου και πάντα όρθιος! Όντως η μηχανή είναι αστέρι και σε αυτές τις στροφές που περιγράφεις ο κινητήρας ακούγεται υπερβολικά άνετος. Μια ακόμη ερώτηση, από πού σου είπαν ότι πρέπει να σβήνεις τον κινητήρα; Από τον κόκκινο διακόπτη ή με το κλείδι;
    Κανένα πρόβλημα φίλε μου! Οι περισσότεροι φίλοι/γνωστοί μου που οδηγάν κάποια χρόνια, όπως επίσης και ο ίδιος μηχανικός που ανέφερα στο παραπάνω reply μου, μου προτείνουν κανονικά κλειδάκι. Ο "killer" ή αλλιώς αυτό το κόκκινο διακοπτάκι θα το χρησιμοποιείς μόνο σε περιπτώσεις "ανάγκης". Προσωπικά, με βολέυει με το κλειδάκι καθώς εχω αυτό το "σκάλωμα" σειράς των πραγμάτων - αν δεν γυρίσω το κλειδάκι, δεν κατεβάζω πλαγιοστάτη. Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες με χαζές τούμπες γιατί ο άλλος ξέχασε πολύ απλά να κατεβάσει πλαγιοστάτη και πάρ'την μηχανή κάτω. Μακριά απο εμάς παιδιά!

Παρένθεση ! Η μέρα ήταν καταπληκτική και ο γύρος του 2ο ποδιού Χαλκιδικής με δύο στασούλες για καφεδάκι και μπυρίτσα, έκατσε κουτί στο στρώσιμο του Diversion F! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Στην δική μου divertion παρουσιαζεται ενας συντονισμός στην ζελατίνα του fering (τριξιμο) οταν κλεινω το γκάζι, το παρατήρησε κάποιος?

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05
  3. yamaha xj6 diversion
    από dimdil στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 2