εχεις δικιο ρε Mike!Θα ηταν ανευθυνο αυτο!οποτε ακυρος!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δηλαδή θα βγεις με τη μηχανή βόλτα χωρίς ασφάλεια......?
Μάλιστα..........
Μήπως να το ξανασκεφτείς...?
εχεις δικιο ρε Mike!Θα ηταν ανευθυνο αυτο!οποτε ακυρος!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δηλαδή θα βγεις με τη μηχανή βόλτα χωρίς ασφάλεια......?
Μάλιστα..........
Μήπως να το ξανασκεφτείς...?
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
εχεις δικιο ρε Mike!Θα ηταν ανευθυνο αυτο!οποτε ακυρος!
Μπράβο φιλαράκι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυριο 25/04/10 ωρα 8,15 στον κομβο επανω στη γιοφυρο αναχωρουμε για ρεθυμνο,φραγκοκαστελλο,σφακια,αραδενα,και πισω απο φαραγκι ιμπρου,βρυσες και εδω,θα ειμαστε 5 μοτο,οποιος πιστος προσελθει. (3 τεμ gsr 600,1 τεμ hornet 600,1τεμ varadero)
πηγατε τελικα μπαλι η σφακια με τα αλλα παιδια δεν μπορουσα να ερθω εγω αυτην την κυριακη κανονιζουμε για την παραλλη μιας και ειναι η πρωτομαγια αυτην και θα φυγω Σ.Κ. να μαζεψω μαργαριτες οταν ξαναερθω θα πηγενω προβλεπομενος γιατι και τα ρανταρ παιζουνε και ολα ενος φιλου μου του πηραν το διπλωμα με τους ποντους και πρεπει να ξαναδωσει εξετασεις απο την αρχη για να το παρει και εχει και Γ κατηγοριας, αμα με γραψουν εμενα την γα***σα δεν θα μπορω να δουλεψωΑρχικά δημιουργήθηκε από stamzx
Μάνο ασε τώρα το Valentino και πάμε καμια βόλτα προς Μπαλί!!!09:50 Μελυρριτον.Προσωπικά θα κάτσω για ενα καφέ και επιστρέφω Ηράκλειο λόγω δουλειάς.Οι συμμετέχοντες να δηλώσουν το παρών..........
προβλεπόμενος εε;
δηλαδή με 70 χαω;
μάλλον με το σκουτεράκι θα έρχεσαι...
μπορεις να βγαλεις την πινακιδα ρε και να τρεχεις,που να σε βρουμε μετα χωρις πινακιδα
μονο ετσι οπως το εκανα την αλλη φορα αλλιως υπαρχει φοβος αμα πατε για καφε καμια μερα μετα τις 8 στειλε κανενα μηνυμα να ερθωΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
μπορεις να βγαλεις την πινακιδα ρε και να τρεχεις,που να σε βρουμε μετα χωρις πινακιδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
γιατί;
Γιατί φίλε μου γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πόσο χάλια είναι οι τοπικοί δρόμοι και πόσο συχνά κάποιος μοτοσικλετιστής χάνει τη ζωή του.
Δε μπορούμε μέσα από αυτό το δημόσιο βήμα να προτείνουμε σε φίλους να ξηλώσουν τις πινακίδες για να βλέπουν που τελικιάζουν τα μηχανάκια τους.
Τουλάχιστον, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τους υπόλοιπους που δεν αξιολογούν τόσο τα πράγματα να σκεφτούν κάπως περισσότερο.
Στη νομιμότητα του θέματος δεν αναφέρομαι καν. Δε μπορούμε να ζητάμε από τους υπολοίπους να οδηγάνε σωστά και να μας σέβονται, όταν εμείς οι ίδιοι δε το κάνουμε.
Roads are No place to Race
http://www.youtube.com/watch?v=VruWHHEnZGw
![]()
και προτείνεις δηλαδή να πηγαίνουμε με 70χαω στην ΕΟ ηρακλειου - χανίων;
μήπως να πουλήσουμε κάθε μηχανοκίνητο δίτροχο και πηγαίνουμε με το κτελ;
όσο για το δημόσιο βήμα... νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει, να μπορεί οποιοσδήποτε να πεί την άποψή του, όποια και αν είναι αυτή άσχετα αν είναι νόμιμη - παράνομη αρέσει - δεν αρέσει.
το να μιλάω σ΄' ένα φόρουμ και να μου "προτείνουν" τι θα πω και τι δε θα πω δημόσια νομίζω ότι είναι έμμεσος εξαναγκασμός της γνώμης μου...
τέλος εάν δεν "αρέσουν" οι απόψεις κάποιων απο των μελών του φόρουμ σε κάποιους άλλους υπάρχει και η λύση του bann
70 ίσως όχι (αν και, αν πήγαινε με 70 ο φίλος μου ο Δημήτρης ίσως και να είχε σώσει το κεφάλι του το 2008 τον Ιούνιο στη στροφή τέρμα πάνω απ το Μπαλί, στο ταβερνείο) αλλά τα 100-120 είναι μια νορμάλ ταχύτητα που σου αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους κωλόδρομους που έχουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
και προτείνεις δηλαδή να πηγαίνουμε με 70χαω στην ΕΟ ηρακλειου - χανίων;
Προσοχή παιδιά, οι δρόμοι μας δεν είναι για αγώνες...ειδικά οι εδικοί μας στην Κρήτη! Και αν κάποιος εδώ μέσα σας λέγει 2 κουβέντες περί ταχύτητας είναι επειδή έχει δει (δυστυχώς) πολλά
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
τώρα μιλάμε σοβαρά?![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ιδιαίτερα την Κυριακή που βγαίνουν όλοι για την καθιερωμένη βόλτα... αν πηγαίνεις με 70 χ.α.ω. γίνεσαι η αιτία για να δημιουργηθεί ατύχημα....
Μενέλαε δεν μίλησε κανένας για 70 χλμ.. ανάμεσα όμως στα 70 και στα... υπάρχουν και πιο λογικές τιμές..Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ιδιαίτερα την Κυριακή που βγαίνουν όλοι για την καθιερωμένη βόλτα... αν πηγαίνεις με 70 χ.α.ω. γίνεσαι η αιτία για να δημιουργηθεί ατύχημα....
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook