Δεν θα΄χε ενδιαφέρον να μοντάρανε το δικύλινδρο μοτεράκι του TDM (με άλλες ρυθμίσεις σαφώς) στο 660Ζ?
Πλάκα, πλάκα να μπαίνει;
Δεν θα΄χε ενδιαφέρον να μοντάρανε το δικύλινδρο μοτεράκι του TDM (με άλλες ρυθμίσεις σαφώς) στο 660Ζ?
Πλάκα, πλάκα να μπαίνει;
θέλω να μάθω ποιός θα κάνει τη μαλακία ν'αγοράσει το μεγάλο τενερέ![]()
Αν η τιμή του ήταν μεχρι 11.000? θάταν μια πάααρα πολύ ωραία και συμφέρουσα αγορα.
Αφού δεν είναι όμως με 11.000 αγοράζεις Τίγρη ή Βαρκαντέρο και είσαι άρχοντας!
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν κάνω πλάκα Dim.......παρά το μπόξερ , το αισθάνθηκα πιο ζυγισμένο το Yamaha......
παέι καιρός βέβαια από την τελευταία φορά που (φτου κακά...:a020: ) καβάλησα Gs ..αλλά....
Τάδε εφη Πρόεδρος (του Tenere club... τυχαίο; ....δεν νομίζω....)
Κάτι τέτοια διαβάζω και χάνω πάσα ιδέα για τους προέδρους και την κριτική τους ικανότητα... Ρε πρόεδρε το απλό GS με το τενερέ έχουν περίπου 50κιλά διαφορά με το κέντρο βάρους χαμηλότερα στο GS... πως μπορείς να με πείσεις ότι δεν βλέπεις με μπλε κίτρινα γυαλιά, που θα έλεγε και ο μέγας Συρίγος;:rotflmao:
Εκτός τώρα και αν κάτσουμε και παίξουμε "πινακωτή πινακωτή" στην πλάτη της λέξης "ζυγισμένο"... και καταλήξουμε ότι ένα κανόνι είναι είναι ποιο "ζυγισμένο" από ένα πιστόλι...:rotflmao:
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Εστω κι ετσι ειπε καλη κουβεντα για τα GS!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Κάτι τέτοια διαβάζω και χάνω πάσα ιδέα για τους προέδρους και την κριτική τους ικανότητα... Ρε πρόεδρε το απλό GS με το τενερέ έχουν περίπου 50κιλά διαφορά με το κέντρο βάρους χαμηλότερα στο GS... πως μπορείς να με πείσεις ότι δεν βλέπεις με μπλε κίτρινα γυαλιά, που θα έλεγε και ο μέγας Συρίγος;:rotflmao:
Εκτός τώρα και αν κάτσουμε και παίξουμε "πινακωτή πινακωτή" στην πλάτη της λέξης "ζυγισμένο"... και καταλήξουμε ότι ένα κανόνι είναι είναι ποιο "ζυγισμένο" από ένα πιστόλι...:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δημητράκη με έχεις παρεξηγήσει... το GS ανέκαθεν το θεωρούσα σπουδαία μηχανή...απλα το 990 μ' αρέσει περισσότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εστω κι ετσι ειπε καλη κουβεντα για τα GS!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Δεν μπορώ και δεν θέλω.......τώρα πότε έκανες στατική ανάλυση και στα δυο μηχανάκια και έβγαλες το ακριβές σημείο του κέντρου βάρους δεν ξέρω .......?????
....αααα.....τα γυαλιά μου είναι σκούρα μαύρα![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δημητράκη με έχεις παρεξηγήσει... το GS ανέκαθεν το θεωρούσα σπουδαία μηχανή...απλα το 990 μ' αρέσει περισσότερο...![]()
Ισα ισα που σε συμπαθω ιδιαιτερα!
το χαβαλε νομιζω τον ξεχωριζεις!
Απλα αυτο το "Δημητρακη" ρε πστ μου!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ήρθε και άλλη κούτα για τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να το δουν από κοντά.
Ωραιο.....
Μέγεθος Τρένου.... Σχεδιασμός Τρένου.... τσουπ!!! και τα ωραια τα βαγονια για να ταιριαξει....!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ούτε στατική ανάλυση έκανα, ούτε στο ζύγι τα έβαλα, ούτε δυναμομέτρηση έκανα... εσύ κάνεις τέτοια σκηνικά ή διαβάζεις τα τέστ των περιοδικών όπως εγώ και οι περισσότεροι...;Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν μπορώ και δεν θέλω.......τώρα πότε έκανες στατική ανάλυση και στα δυο μηχανάκια και έβγαλες το ακριβές σημείο του κέντρου βάρους δεν ξέρω .......?????
....αααα.....τα γυαλιά μου είναι σκούρα μαύρα![]()
Αν και όταν λοιπόν κάνεις εσύ την στατική ανάλυση και καταλήξεις ότι έχω (και τα τεστ των περιοδικών του ειδικού τύπου ταυτόχρονα...) άδικο σχετικά με το κέντρο βάρους να με ενημερώσεις και μένα και να σε κεράσω μια μπύρα...![]()
υ.γ. Βγαίνει το τενερέ σε σκούρο μαυρο...;![]()
![]()
Δημητράκη...όλα καλαά ρεεε δεν παρεξηγώ ποτέ και αν ποτέ χάσω το χιούμορ μου...παγωμένα ντους μέχρι να συνέλθω...
![]()
Δημητράκη...όλα καλαά ρεεε δεν παρεξηγώ ποτέ και αν ποτέ χάσω το χιούμορ μου...παγωμένα ντους μέχρι να συνέλθω...
![]()
Κοιτα ρε που μας ριχνει ενα χρονο μονο κι ομως...![]()
"Μπαρμπα Γιωργο" τραβα στον Αγιο Δημητρη και πηδα μεσοπελαγα προκαταβολικα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε , τσάμπα μάγκες είστε…
Ούτε TEST RIDE δεν τολμάτε να κάνετε το θηρίο για να μην υποστείτε το βασανιστήριο της σύγκρισης με τα παρτάλια σας … κότες …ε ,κότες …![]()
(ρε μλκς , δεν θα έρθει κανείς στο test ride γιατί φοβάμαι να πάω μόνος μου μήπως με κεράσει η ΥΑΜΑΗΑ κανένα παραισθησιογόνο ή με απειλήσει με όπλο για να κάνει την πώληση
![]()
Αν και όταν λοιπόν κάνεις εσύ την στατική ανάλυση και καταλήξεις ότι έχω (και τα τεστ των περιοδικών του ειδικού τύπου ταυτόχρονα...) άδικο σχετικά με το κέντρο βάρους να με ενημερώσεις και μέναΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ε οχι και δεν φαινονται!![]()
![]()
Για το απλο GS μιλαω ε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν κάνω πλάκα Dim.......παρά το μπόξερ , το αισθάνθηκα πιο ζυγισμένο το Yamaha......
παέι καιρός βέβαια από την τελευταία φορά που (φτου κακά...:a020: ) καβάλησα Gs ..αλλά....
Όχι ....αλλά θα βγει σε λαχανί.....Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Βγαίνει το τενερέ σε σκούρο μαυρο...;![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Σου στέλνω πμ από Δευτέρα να κανονίσουμε. Αν το ξεχάσω στείλε κι εσύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε , τσάμπα μάγκες είστε…
Ούτε TEST RIDE δεν τολμάτε να κάνετε το θηρίο για να μην υποστείτε το βασανιστήριο της σύγκρισης με τα παρτάλια σας … κότες …ε ,κότες …![]()
(ρε μλκς , δεν θα έρθει κανείς στο test ride γιατί φοβάμαι να πάω μόνος μου μήπως με κεράσει η ΥΑΜΑΗΑ κανένα παραισθησιογόνο ή με απειλήσει με όπλο για να κάνει την πώληση
![]()
Εφυγα για camping. Καλό ΣΚ!![]()
[/B][/QUOTE]
Ρε συ το μόνο όπλο που θα σε πείσει να το πάρεις είναι το ίδιο το Τενερόπλο...
είπαμε κανόνι το μηχανάκι...μαγεύει λέμε... ρώτα και τον πρόεδρα... από τότε που το καβάλησε βλέπει τις φώκιες για ζαργάνες και την Μαριέττα Γιαννάκου σαν την Έυα Καιλή...:rotflmao:
![]()
Άσε που πολύ άλλοι που την καβάλησαν βλέπουν πλέον την Πατησίων Σαχάρα και το Κολωνάκι όαση...
:rotflmao:
Καλούς δρόμους μάγκες![]()
![]()